- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
S e t h #66321 üzenetére
Legnagyobb design retardáltság a világon. A tervező nem tudott volna a két szélére is rakni opcionálisan két lyukat, két csirkelábbal, hogy a nép ne magát szívassa be. Nekem is van egy sima bútorlap a BX talpa alatt, így pont befér elé/alá a soundbar de vagy 20 centivel előrébb van.
Sony-nál nem agyhalottak dolgoznak ebből a szempontból. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
S e t h #64989 üzenetére
Én nem kapcsolnám be a PC módot ps5 esetében, nem kell oda a full chroma support, főleg ha filmeket is nézel is rajta.
PC módban általában mindegyik tv képe sokkal pontatlanabb.Kapcsold ki a PC módot és nézd meg úgy hogy állítható-e a gamma.
Ha nem akkor resetelni kell a képmódot.
Akkor nem lehet állítani gammát és fehéreggyensúlyt, ha 3D lut lett feltöltve a tvre.
De ezt ki lehet törlöni a reset-el. -
KTTech
veterán
válasz
S e t h #50314 üzenetére
Volt pár ilyen ügyünk... sajnos csak közvetett bizonyítéknak számít, csak az alapján nem fogják elítélni az illetőt (kivétel, ha van más bizonyíték is), ha el is ítélik, akkor is simán beperelheti aki készítette kártérítésért, a személyiségi jog megsértéséért, ha nem volt kint a figyelmeztetés.
Hasonló volt a helyzet, amikor esküvőt fotóztam, ott is kellett a beleegyezésük a vendégeknek (amit szintén egy figyelmeztetés kiváltott), mert simán perelhető lettem volna (volt rá példa ismerősnél). -
sakal83
addikt
válasz
S e t h #50314 üzenetére
Ez az egyik olvasata:) lattam mar olyat hogy a buntetoperben felhasznaltak közben polgari peren a felvett szemely pert nyert a felvevovel szemben:)
Egyébként tenyleg a biro donti el. Alapszabaly hogy a kameras felvetelrefel kell hivni a figyelmet. Bar 99.99999% hogy egy betores esetén zéró következménye lesz:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest