- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szkutyi
addikt
válasz
xyzikeee #96818 üzenetére
Min fut a plex szerver?belső hálózaton megy gondolom...mit ír ki a szerver ha elinditod a filmet?közvetlen adatfolyam?
Plex se és a tv se tudja mkv-ból a dv-t lejátszani...pontosan melyik ez a realse?mert attól még hdr-ben jól kéne működjön..
Írj privatban segítek nekem is c3 van! -
-
válasz
xyzikeee #96781 üzenetére
Persze, nekem HDMI 1-en van a Ps5, ha bekapcsolom egyből átvált game módba, ha átmegyek YouTube akkor meg vissza, Netflix meg ami DV azt úgy játsza le stb..., és ott azt használja amit beállítottál neki! Fontos, hogy a HDMI beállításoknál, legyen bekapcsolva a deep color! De amúgy YouTube is rengeteg videó van ezekről 👍
-
ugyes
senior tag
válasz
xyzikeee #96721 üzenetére
Legyen minden rendesen csatlakoztatva, a wifit javaslom inkább és töltsd le firmware frissítést, mert eddig inkább előnyére változott a tv képminősége.
hunspikey fórumtárs G3 beállításait érdemes alkalmazni a tv adásokra.
A HDR/DV beállításokra pedig vhiktor és/vagy a FlatpanelsHD és/vagy az AVforums javaslatait érdemes megnézni és alkalmazni, ha tetszik a megjelenő kép.
Minden más olyan, mint általában a tv-knél. -
dropi
senior tag
válasz
xyzikeee #96469 üzenetére
Szia, nemrég én teszteltem három tévét, és írtam is róla ide egy kis összehasonlító elemzést, hogy egyes dolgokban mi a fontos.
Amúgy én is nagy DV rajongó voltam, de a Samsung HDR-je és az LG DV-je között semmiféle különbség nincs kb normal napi filmnézés közben. Szó nincs itt arról, hogy ekkora nmagy hátrány lenne a DV hiánya.
Íme a bejegyzés: https://prohardver.hu/tema/oled_tv_topic/hsz_93414-93414.html -
Quadgame94
őstag
válasz
xyzikeee #96472 üzenetére
HDR10 is elég szép lesz rajta a QD OLED miatt. C3-nál jobb tv az tuti.
A DV egy bosszantó hiány de lehet élni nélküle. Világos nappaliba is jobb az S90C. Nemcsak a fehér fényerőben de színfényerőben is magasabbat tud.
Sógoromnak van S90C-je és nagyon szép. A QD OLED-nek nagyon gazdag színei vannak.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
xyzikeee #96469 üzenetére
Ha ésszerűen normálisan használod és órákig nincs a tv-n állókép akkor nem igen kell tartani a beégéstől. Viszont azt tudnod kell hogy a Samsung nem támogatja a dolby Vision t így Netflix esetén arról le kell mondanod és csak Hdr 10-ben fogja lejátszani a tv. Illetve ha jól tudom a Samsungok mozgás megjelenítése nem éppen a legjobb így a focimeccsek folyamatossága nem a legjobbak között lesz. Elvileg a w-oled panelek jobb PC hez, ami az lg be van, Bár én ezt azóta fenntartásokkal kezelem mióta megtudtam hogy jelenleg a piacon lévő legbrutálisabb Gamer oled monitorok mind harmadik generációs Qd-oled panel -el szerelik. Ezeket mind figyelembe véve én a helyedben lehet hogy a C3 választanám, Az igényeid alapján.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
xyzikeee #96466 üzenetére
Ha nem nézel napi szinten sok DV anyagot akkor az S 90 C t vedd, szerintem jobb tv, Illetve magasabb kategóriás általánosan nézve .
Ja és ne használj polírozót a tv képernyőjének tisztítására ez fontos
Először házhoz mennek ki felmérni a problémát és a gyártóval kell felvenni a kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest