Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz MrBazsi #28099 üzenetére
Hát ja, másfél év után is sokszor rácsodálkozom az OLED képminőségére.
Úgy látom a 77C8 ára kicsit beragadt, talán év vége felé (ha még lesz belőle) ~ 1,2 mFt-ra lemehet.
77C9 talán még esélyes lehet jövőre a 999 eFt-ra.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
MrBazsi
senior tag
Hát srácok 7hónap utan is meg tud lepni ez a B8. Stranger Things 3. évad 4k HDR
Brutál! Tényleg elég sokat nyúzom a tv-t, de még mindig megvan a wooow hatás! -
krx21
nagyúr
válasz BoneDragon #28088 üzenetére
Az OLED eddig az első olyan technológia (mivel hogy csak LG panel van) amely legolcsóbb és legdrágább készülékek között, szinte nincs szignifikáns különbség . (Kivéve pl: soundbar).
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Szteliosz #28094 üzenetére
Nekem is az jutott eszembe, hogy wifi jelszó stb. meg lett adva a tv-n? Tudom, triviális dolog, de hátha nem tudtad.. bocs. Lan-on tudniillik semmilyen jelszót nem kér, így azt gondolhatnád, hogy akkor a wifi is ugyanúgy nem fog kérni jelszót. Vagy rosszul gondoltam...
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Szteliosz
újonc
Sziasztok.
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget, amit tanácsoltatok kipróbáltam, de nem működik... Valami nincs rendben a TV készülékkel....
Az a baj, hogy az itteni németországi LG segélyszolgálat "számomra nem meglepően" azt sem tudja, hogy mit kezdjen a bejelentett problémával... Keddi hibabejelentésem óta csak az adataimat és a TV problémákat kérték el és segítség egész eddig még nem érkezett, pedig napi rendszerességgel zaklatom őket és csak annyit mondanak, hogy a türelmemet kérik, mert valamit le kell nekik futatni a rendszerben, ami által meglesz a gond forrása... vicc az egész... kijönni nem jönnek... Hol a magyarországi LG-t felhívtam és ők erre a problémára azonnal küldenének egy technikust, hogy megnézze a probléma forrását, csak ugye külföldön vagyok...
Rácsatlakoztattam a WLAN kábelt és így volt internet a TV-n majd próbáltam a "Szoftververziót" frissíteni, de nem talált újabb szoftver verziót így a 04.10.65 -ös változat maradt rajta... "Visszaállítás az alapbeállításra is lett próbálva így"....
Beállításoknál nekem van egy olyan funkció, hogy "TV Távsegítség" itt az LG segélyszolgálat egy az egybe rá tudna csatlakozni a TV-re és ugyan azt látná amit én, de mivel még mindig "Németországról" beszélünk ez a fontos funkció nem működik a "németországi LG segélyszolgálatnál".... hihetetlen....
Szóval továbbra sem működik sem a kurzor és a WI-Fi sem... Szóval eddig a problémámra sakk matt... -
Gaben360
senior tag
Még a B8-at se nevezném belépőnek,nemhogy a C8-at, ha belépőt akarsz akkor Vestel vagy Hisense.
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
dgyuri0123
nagyúr
Oledből a "legalja" is magasan jobb, mint bármi "más", ami jelenleg kapható a piacon.
"csak a zene van"
-
Beni2360
félisten
Én most vettem 55 C8-t és nem gondolnám, hogy belépő szintű, meg is lepődtem a megjegyzésen, és nagyon gyorsnak találom. Beégésről meg idővel lehet nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Clay
senior tag
Öööö 55C8 mint belépő? Nagyon gyors és egyáltalán nem nevezném belépőnek.
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
BoneDragon
veterán
Üdv. A belépő szintű Oledek mennyire ajánlottak? Gondolok itt a LG 55C8-ra. Menü mennyire gyors, lagol? Vagy a beégés, ezeknél mennyire gyakori? Néha monitornak is használnám, bár ha gáz lenne, akkor tudok enélkül élni. Ps4, netflix meg egyéb filmezésre lenne használva.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Szteliosz #28072 üzenetére
Szia,
Egyszer nálam is elő jött az, hogy nem csatlakozott a wifire, látni látta az elérhető hálózatokat.
Akkor ezzel a módszerrel megoldódott:
IPV6-ot kellett átállÍtani, de mivel a Speciális beállÍtásokba csak akkor enged ha már felcsatlakozott a wifire a tv, Így a telóról megosztottam a netet(múltkor ez sem ment valamiért), aztán bele tudtam lépni a speckó beállÍtásokba és átkapcsolni a tv-t IPV4-re.Viszont azóta megint nem akar fecstlakozni az otthoni hálózatra, pedig már alapból IPV4-en van, telefonról osztott netre felkapaszkodik rendesen.
Ki érti ezt, nem mondom, hogy a tv a hibás, mert az UPC is kavarhatott valamit, de már kezdek kicsit pipa lenni.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
janos666
nagyúr
Már mindegy, de ha elolvasod, az én válaszomban is benne volt egy pontként a távirányító reset. De nem hiszem, hogy segít neki, mert a Power gombon kívül a többi is Bluetooth-on megy, ha már be van kapcsolva a TV, nem csak a giroszkópos rész.
Viszont... Másik hibakeresési teszt: Ha forgatod a görgőt, akkor is előjön a kurzor. Ha ilyenkor sem látszik a képernyőn, akkor nem a giroszkóp rész a rossz.
(#28085) Ha nagyon keresed, egy keveset szerintem mindegyiken lehet néha találni. Baj akkor van, ha normál használat közben zavar és napok után sem javul.
(#28075) Kicsit meglepő számomra, hogy ennyire hatékony a piac (még akkor is, ha az OLED kategória már előszitálja a potenciális érdeklődőket). annyi szutykot el szoktak adni és nem feltétlenül olcsón. Szóval vagy ormótlan nagy bajok vannak azzal a TV-vel, vagy nagyon rossz a marketing is.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Boy_25
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, h oled tv-nél mennyire gyakori a vertical banding? Mindegyiknél van gyártási technológiából adódóan vagy ki lehet fogni teljesen makulátlan példányt? Mi számít kórosnak?
Köszi előre is! -
chros
őstag
válasz Strezi #28079 üzenetére
Ez 55"-os Nem lenne "az a penz", hogy ezt vennem, mikor ugyanennyiert vettem a 65" B8-at ~3 honapja!
JohnLewis nem dragabb mint a tobbi, s a UK-ben majdnem minden bolt price-match-eli a masikat, az persze a vasarlon mulik, hogy tudja/keri-e. Azt sem kell elfelejteni, hogy a UK az egyik legdragabb orszag akar csak az EU-ban is.
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
krx21
nagyúr
A kurzor miatt a távirányítót próbáltad már újra feltanítani?
Folyamat: először vissza állítod gyárira. A “vissza” és a “házikó” gombokat egyszerre nyomod hosszan.
Ha sikerült, akkor a táv ledje villog...
Feltanítás: A “görgő” gombot megnyomod.
A tv kiírja, hogy a távvezérlő regisztrálva lett, újra kell legyen kurzor... -
Strezi
őstag
Megjelent a Hisense Oledje. Elvilg már kint van angliai boltokban. Holnap benézek a helyi John Lewis-be, ha már épp kint vagyok! Kb. Tavalyi Philips árban van elvileg, £1499...
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
janos666
nagyúr
Hardware hibának tűnik, ha a "Visszaállítás" után is ilyen (hogy az egész WiFi részt be sem engedi kapcsolni, nem csak SSID-ket nem listáz), vagy legalább is olyan szoftveresnek, amit nem tudsz otthon javítani.
Ha van szerviztávirányítód, ott talán van valami diagnosztikai üzenet.
Ha egy darabig megvagy WiFi nélkül, azzal még tehetsz egy próbát, hogy felrakod a következő firmware-t USB-ről ([link]) és ismét Reset-elsz, de valószínűleg garanciáztatnod kell.
A távirányítót tudod meg újraregisztrálni, de nem hiszem hogy segít a kurzoron: 'Házikó' (Recents) és BACK gomb együtt nyomva tartva, míg villog párat a piros bekapcsológomb, aztán kis szünet és OK (a tárcsa közepén).[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Szteliosz
újonc
Sziasztok.
LG OLED65B8LLA tv készülékem van 5 hónapos. Egyik napról a másikra Wi-Fi nem működik, tehát a "Hálózat" beállításoknál "Wi-Fi kapcsolat" itt nem engedi bekapcsolni a Hálózatot, mint ha blokkolva lenne...
És a piros kis kurzor sem működik a "Kisegítő lehetőségek" "Kurzor beállítások" hiába bármi próbálkozás nem működik sehogy...
"Visszaállítás az alapbeállításra" megtörtént de nincs változás... Áramtalanítás is megtörtént...
Az internet stabil, minden más egységen (telefon, pc) működik ahogy eddig.
Lehetséges, hogy szoftver frissítési probléma? Viszont így, hogy az internet blokkolva van nem tudok új frissítést lefuttatni...
Tudtommal az internet hozzáférés nem függ össze a kurzorral? vagy igen?
Németországban vásárolt és itt üzemelt Tv-ről van szó.... de az itteni LG ügyfélszolgálattal már futottam pár kört, de eddig semmi mivel nem valami hozzáértők....
Valaki találkozott már hasonló esettel? -
kalimist
aktív tag
-
Chaser
legenda
válasz ZsizsiZsozsó #28016 üzenetére
350e-ért korrekt, ahogy nézem, már 1-2 helyen van csak annyiért, azokból ed-t választanám vagy a mall.hu-t
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
chros
őstag
A "nemreg" elcseszett gammat hivatott javitani es a "vegso" fix-et szallitani a chrominance overshoot problemara.
(#28052) alaves: ahogy Joshi mondja, nem kell oket sajnalni, valszeg direkt lett bebuktatva a befektetok altal, hogy mentsek, ami meg mentheto.
(#28056) alaves: 4 honapja, mikor a 65B8-at vettem, en is korbeneztem, mi lesz a jovo, s arra jutottam, hogy a kovetkezo 10 eveben (!) nem lesz ertelmes aron uj technologia. Igy a 65B8-at legalabb (!) 10 evre vettem.
-
alaves
addikt
válasz renatto #28054 üzenetére
Akkor úgy látom a TV kartell kb. annyi időt adott - ~15 évet - (profit maximalizálás) az OLED-nek, mint a plazmának. 2026-ig az 55B7V-m nem biztos hogy kitart ...hát akkor lesz még egy köztes 65-ös OLED-em is valószínűleg, első nekifutásra 65C9 majd valamikor
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
renatto
őstag
válasz alaves #28052 üzenetére
Az sem holnap lesz. MicroLED 2026.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
alaves
addikt
Azért én sajnálom ezeket a nagymúltú cégeket, és ha így haladunk, akkor a TV gyártásban szinte csak az LG marad. Hacsak nem fognak össze a japcsik és a Samsung előtt előrukkolnak a megfizethető microLED TV-vel.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Locutus
veterán
Nos, az nvidia sem hozta el az új sorozattal a HDMI 2.1-et... kérdés, hogy ennek így mi lesz a sorsa, meg a lényege, ha egész évben nem lehet kihasználni majd...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
BenFe
tag
Rendeltem szerviz távot, ma meg is jött. Kíváncsi leszek működik-e, második távnak is használnám, mert a párom, mindig lenyúlja az ő felére a gyárit remélem arra is jó lesz, ha meg nem az sem baj, potom pénzért volt....
-
Joshi
titán
Remélem nem tiltott demókat linkelni.
-
vernaracs
csendes tag
Nekem ma megjött az 05.10.02 firmware 55 C8-ra. Mit kellene nézni? Nekem eddig is tökéletesnek tűnt a tv-m a korábbi LCD-khez képest.
-
renatto
őstag
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
renatto
őstag
Azért még megvárnám az első teszteket. Mert minden évben elmondják, hogy ilyen meg olyan fejlődés lesz, aztán valahogy mégis elmarad a csoda. Kiváncsi vagyok ez tényleg többet ad majd végre - aranyáron - vagy csak a reklám nagy.... Erősen meglepődnék, ha pl átlépné az 1000 nit-es határt fényességben.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Az emlegetett Prémium Loewe.
-
Joshi
titán
válasz rothfb #28034 üzenetére
A GZ2000 egy mozi referencia tévé lesz, ráadásul OLED-ek között kiemelkedő HDR képességekkel. Tudtommal mindegyik 100%-an kalibrálva a lehető legjobb képminőség érdekében. A gond az, hogy ha már drága akkor miért nincs belőle legalább 77"-os méretű. Legalább is ezt ígérik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, hogy pl tegnap vettem egy JBL extreme bluetooth-s hangszórót 60000-ért a Médiában, ugyanott vehettem volna 25000-ért ugyanilyen hangszórót, még úgy is nézett ki, mint a JBL, mégis a sokkal drágábbat vettem meg. Mert abban pl az akksit az élettartama alatt nem kell cserélni, míg a másikban 1 év után kellhet. Nyílván sarkos a példám és nem kell úgy venni, hogy az LG az olcsóbb utánzat, a GZ2000 meg a csúcs, fogalmam sincs miért kerül annyiba, lehet brutál túl van árazva a cucc... De lehet, hogy megvan, miért annyi, amennyi, ha nem sajnálnám a pénzt... Egyébként ezek a tv-k nem ide készülnek, az LG felhajtható tv-je sem 400000 lesz, abban biztos lehetsz.
-
Scholes9
nagyúr
Nekem B8 van már 1 hónapja, tökéletesen kiszolgál, kérdés, hogy hajlandó vagy e 40-50 ezerrel többet költeni a C8-ra. Nekem nem érné meg, másnak igen. El kell dönteni. Szvsz. ár/érték arányban a B8 talán a legjobb Oled TV ma.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
VTom
veterán
Én most vettem C8-at, nem tudom mennyivel másabb, mint a B8, de megéri az árát.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
ZsizsiZsozsó
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék rutinos fórumtársaktól erről az LG Oled TV-ről:
LG OLED55B8PLA Smart OLED
Mennyire jó vagy esetleg más alternatíva.
Ár érték arányban nagyon szimpatikusnak tűnik.
Mit gondoltok?
Válaszotokat előre is köszönöm.The Power Is Yours!
-
daneel_hu
addikt
Talán igazad van, de még így is készülékenként vizsgálod, mi lehet prémium és mi nem az.
Nem márkánként.
Ez a nem mindegy, és szerintem ez így jó.A 48(?) colos mérettel már végképp leszivárog a "felső kategóriába" az oled.
Azért nem W9-et írtam mert szerintem még nem lehet kapni.
Mint ahogy az R9-et és Z9-et sem, azok év végén jelennek meg. -
Partz
senior tag
Pont a méret miatt nyert nálam a Sony, na meg hogy kapható, de igen a GZ2000 képminőség tekintetében valóban "prémium" lesz. Egyébként még most júniusban is fejlesztések folytak az említett készüléken, nem akarnak semmit sem a véletlenre bízni a Panasonic-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Partz
senior tag
válasz daneel_hu #27998 üzenetére
"Ezek a termékek valamiért kitűnnek az átlagostól, és igen egy B8-as LG OLED is prémium."
B8-at én nem tartom prémiumnak, mint ahogy egy Pana FZ800-at sem, vagy a Sony 8-as szériás oled-eket sem. "Látszik ez az árán, az összeszerelés minőségén, az ergonómián, az anyagfelhasználáson" pont ezen okokból. Ezek szimpla felső kategóriás tv-k, amiken már spóroltak a felsoroltakból.
"Az LG egyébként az összes oled készülékét és 2-3 nanocellás LCD-jét pozícionálja a prémium szegmensbe."
Ezzel leírtad a felső kategóriát, prémium mondjuk az általad említett W széria vagy egy Sony Master széria.
"Egyébként nem tudsz a 77W8-asnál jobb oled készüléket mondani, egyszerűen nincs."
77W9? Én mondjuk egy Master szériás Sony 77AG9-nek jobban örülnék.
-
belan
addikt
válasz daneel_hu #28005 üzenetére
Tegnap be mentem a médiába tejesen be voltam zsongva hogy megveszem a c8 pénz is ott volt nálam hiába mondtak nem éri meg le cserélni a b7 csak ha 65 colos választok , lehet vasárnap megveszem 65c8 b7 meg repül 😁 . Egyébként a c8 is van olyan jó műszakilag mint a b7 ?
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
daneel_hu
addikt
Egy gyártó nem lehet prémium.
Csak termék.
Nem kell elbeszélnünk egymás mellett.Édesmindegy milyen tévéket és porszívókat gyárt az LG, az oled-készülékeik prémium termékek ahogyan a többi gyártóé is. Oda is vannak pozícionálva.
De a gondolatmeneteteket elnézve, akkor - ha jól értelmezem - egy SONY AF8 az prémium de mondjuk egy LG 65W8-as az nem? Így kell érteni?
Mert ha igen, akkor részemről befejeztem - nem vagyok hajlandó hülyeségről vitázni. -
Joshi
titán
válasz daneel_hu #28002 üzenetére
Nem érted miről beszélek. Mert te most egy csúcs OLED technológiás panelről beszélsz amit mindenki az LG-hez köt, pedig ők csak megvették-továbbfejlesztették. Nincs itt spanyol viasz. Pro Koryak és én a gyártóról mint olyanról beszélt/beszélünk. Attól hogy LG az OLED panel királya, még sokak szemében nem több mint egy tucatgyártó. Ahhoz még sok víznek kell lefolynia a Dunán, hogy ez a vélemény megváltozzon. Egyébként OLED fronton nagyon is sokat számítanak azok a kis százalékos különbségek. Hozzáteszem véleményem szerint LG jó úton halad.
[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
B&O tényleg egy elbaszott izé, de ha jól tudom mégiscsak egy oled-készülék az ami megjelent.
Nekem sem tetszik, de ettől még prémium az is - szerintem.Az oled tévék között még kimérve sincs 1%-nál nagyobb különbség szinte semmiben sem, ez alapján végképp mitől prémium az egyik és nem az a másik?
Még a legolcsób 55 colos készülék is 400 rongy, és rommáver bármit képminőségben. Mindegyik.
Ha ezek nem a prémium szegmensbe valók, ami mi való oda?
Komolyan kérdezem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest