Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz Quadgame94 #107299 üzenetére
Miből gondolod?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Tyrone89
aktív tag
válasz Quadgame94 #107283 üzenetére
Megpróbálhatok abból is
-
Szatura
aktív tag
válasz Quadgame94 #107078 üzenetére
Az ok, viszont a kérdés még mindig nyitott, mennyi az annyi? (a 65 G4 konzol méretét ismerem, de gondolom a 77es nagyobb).
Ice
Igen ezért is tettem fel a kérdést kell e a nagyobb fényerő ha felét használom, illetve csak ennyi a különbség a két modell között amit kb 4 méterről láthatok? viszont a 77 marad, C4 vs G4 esetében jelentős az árkülönbség inkább akkor maradjon a zsebben. -
félisten
válasz Quadgame94 #106991 üzenetére
Ez kivételesen jó ár, kb durván 500 K-t kellene ráfizetnem a 65" 706 ra és ez 83"
Nem találok egy értelmes tesztet sem róla.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Quadgame94 #106980 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Quadgame94 #106978 üzenetére
Nem értek egyet ezzel de ezt leírtam feljebb, ennyi.
nem csak a mozgásról van szó.
Itt nem 3x-4x annyit kell ráfizetnie mint a te B2 vs G3 esetedben ahol a használt piaci árához képest ennyit fizettél volna rá.
Ajánlom azért nézz meg egy 705 tv-t mit jelent amikor elöjön rajt a posztereffektus vagy a polarizáció nem úgy megy rajt, utána érdemes erről beszélni. Én láttam amikor a 706-ot vettem, egymás mellé téve a kettőt,akkor volt kifutó modell a 705, focival tesztelve egyből tudtam választani...
A 120 Hz pedig mindenben előny a 60 hoz képest a többiről ne is beszéljünk amit felsoroltam.megérhet ez 120 ezret ez annak akinek nicsenek milliók a zsebében és kis pénzből akar némileg előrelépni
.Ennél többet én sem áldoznék rá és elötte megnézném a helyében,de ezt le is írtam.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Quadgame94 #106973 üzenetére
Szerintem megérhet 120 ezer forintot .
Egy 60 Hz-s panellel rednelkező HDMi 2.0a- tv ről van szó a 705 személyében...
- 718- 120 Hz VRR, Gsync, Freesync, HDMi 2.1
- sokkal jobb mozgásmegjelenítésben .
- a Philipset érintő felhősödés is jobban orvoslova lett
- írta hogy az eARC hangtovábbítás is jól jönne neki.
- Fényerőben is jobb lett Mert OLED -Ex,
- az Ambilight is a legújabb generációt képviseli benne
- képkalibrálhatóságban is jobb lett.705 elavultabb..nem csak Nitekből áll a világ, de amúgy abban is jobb, szóval még ezt sem lehet kifogásolni...
szerintem megérheti az ö szempontjaiból ennyit rááldozni, kb egy asztali medialejátszó ára,de azért persze érdemes lenne ránéznie mindenképpen.[ Szerkesztve ]
-
mimic1979
aktív tag
válasz Quadgame94 #106957 üzenetére
- Szerintem nincs...21-ben vettem. Semmi extra garancia nem volt akcióban.
Az MLA panel megéri felárat? -
mimic1979
aktív tag
válasz Quadgame94 #106953 üzenetére
- Van olyan LG széria ami egyáltan MLA paneles?
Off: Mit érhet most a használt piacon egy 55C1 hibátalan állapotban?[ Szerkesztve ]
-
nickjames
tag
válasz Quadgame94 #106908 üzenetére
A 77C4 most az LG oldalán 10% kuponnal 756 e Ft. Ha meg talál még az ember magának (vagy másnak) még egy akcióban szereplő terméket (soundbar, monitor) , akkor 714 e Ft. Ez azért nem egy rossz ajánlat....
-
eL Geri
őstag
válasz Quadgame94 #106908 üzenetére
> Ha meg nincs rá pénzed eleve az nem a C4 hiábája
Nekem van, csak az asszony nem így gondolja, hogy G4-re lenne -
szkutyi
addikt
válasz Quadgame94 #106803 üzenetére
Jó az 6300nak is .nekem volt q60.nem annyira rossz..igaz 65" volt..bevilagitasi probléma nem volt nálam az 100%
De nyilván nem egy oled és nem is mini LED..[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz Quadgame94 #106792 üzenetére
Háát ez a 98C855 engem is vonzana. Látom monitornak is egész jó. Fekete igaz nem OLED szint, de nagyon jó. Jól mutatna a 77G3 után a falon.
-
Chalez
őstag
válasz Quadgame94 #106782 üzenetére
Köszi! Szerintem ezekkel nem lesz baj.
-
umek
tag
-
spleenszuru
őstag
válasz Quadgame94 #106639 üzenetére
Na pont ezt akartam kérdezni, hogy mégis honnan tudjam, mikor mi fut a képernyőn, de ha a TV figyelmeztet, akkor király.
Malaka!
-
makoss
veterán
válasz Quadgame94 #106603 üzenetére
#106605 pjen Én tavaly előtt augusztustól mérem a fogyasztást, folyamatosan, a tévé csak egy dolog,van más is ami lényeg...
Nálam 2 db fogyasztásmérő méri a napi, havi fogyasztást, egyik a PC, Router, antenna, másik a TV, Erősítő, Zidoo, beltéri, mélynyomó.
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
zsistvan7
kezdő
válasz Quadgame94 #106603 üzenetére
Én minden hónapban kb. 70-80 kWh-tal túllépem a limitet, ez azt jelenti hogy ezért a plusz fogyasztásért nem 35 Ft-ot, hanem 70-et fizetek kilowattonként, azért ez nem egy vészes összeg.
-
KisZozó
kezdő
válasz Quadgame94 #106555 üzenetére
Ha valaki nagyon kényes erre,akkor a többszázezres-közel majd egymillás Tv alá vehet ennek töredékéből egy dedikált médialejátszót is akár.
Azokon valószínüleg lesz képernyővédő beállítás.
Vagy ahogy hunspikey javasolta: Tartsuk az ujjunkat a "képernyő ki " opción."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2
-
makoss
veterán
válasz Quadgame94 #106588 üzenetére
Köszi de azért Viktort kérdeztem mert neki van pár műszere, gondolom fogyasztásmérője is ... meg gondolom be is tenné vagy ide, vagy videóban.
Egy 65"-os C4-ről lenne szó, nem nagyobbról.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Kuter
senior tag
válasz Quadgame94 #106587 üzenetére
Ja lehet , már öregszem sajnos
[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Kuter
senior tag
válasz Quadgame94 #106581 üzenetére
És én meg ezt írtam utána " Lehet de nem ezt kérdezte, hanem ,hogy a menübe benne van e. Ezt még én sem próbáltam na de majd most . Gyors ki is próbáltam működik. Pendrive be-tízszer megnyomni a kék gomb. Köszi." Tehát megértettem egyből és meg is köszöntem , nem vagyok gyagyás.
-
spleenszuru
őstag
válasz Quadgame94 #106558 üzenetére
Közben megkerestem a videót.
Egyébként egy ilyen screenshottal pl. lehet reklamálni, igaz? Vagy akár a pendriveon lévő fájllal.
Csak ha a fórumtárs korábbi példáját nézzük, hogy ő újabb modellt kapott, akkor velem vajon mi lenne, adnak egy G4-et?
Malaka!
-
Kuter
senior tag
válasz Quadgame94 #106558 üzenetére
Vagy valószínűséggel neked nincs ilyen tv-d , nekem van. Tések itt vannak a képek. De itt nem szerepel üzem idő.
-
KisZozó
kezdő
válasz Quadgame94 #106240 üzenetére
Nem kell ennyire hüledezni
Nálunk Budapest belvárosában is ez vanDIGINet 500
300/180 Mbit/s
Kínált sávszélesség[ Szerkesztve ]
"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2
-
makoss
veterán
válasz Quadgame94 #106240 üzenetére
Magyarország egyik leggazdagabb városa mellett, Tiszaújváros mellett ha érdekel.
Szerintem meg sajnos messze nincs még kiépítve rendesen az optika az országban!
Amúgy meg a Telekom sara, hogy még nem tolták ide a képüket
Itt legfőképp az ár arányokkal van gond, 50 vs.1000
Írtam már erről a fogyasztóvédelemnek is meg máshova is és lesz@rják
Ezért (is) nem szeretnék semmi + fizetni és nem is fogok...Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
dropi
aktív tag
válasz Quadgame94 #106218 üzenetére
Nekem sincsenek ezek otthon, meg azert látszik, hogy nem felsőpolcos tévék ezek, siman csak kirendeltem a vodától, a telekomtól, és visszaküldtem azt a kettőt, ami nem kellett. Szóval pénzbe nem került, de oké, aláírom, hogy nincs mindenkinek erre sem lehetősége. És abban is egyetértünk, hogy, aki nem látja a különbséget, azoknak felesleges megvenni a legdrágább tévét.
Viszont továbbra is azt mondom, hogy bármilyen adás, tartalom (HD-tól felfelé, sztem már nem is sugároznak SD adásokat) szignifikánsan (összehasonlítás nélkül látható különbséggel) jobban mutat egy oleden, mint egy bámilyen más tévén.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
válasz Quadgame94 #105920 üzenetére
Az oled minősége mindenben kijön, tök mindegy, hogy mire használja az ember.
A felskálázásról meg ne írj légyszi ilyen butaságot, látványos különbség van. Nekem azért van Philipsem, mert egymás mellett volt egy C2, egy S90C és egy 718-as és messze a Philips volt ebben a legjobb. A tv adások (nálunk 80 százalékban sport + sima tv megy rajta, maradékban youtube, streaming, xbox) miatt tartottam meg ezt a tévét a háromból. És mivel hamar megunom ezeket, és sűrűn cserélem, kipróbáltam közben egy TCL 845-ös miniledet, ami egyszerűen borzasztó volt mindenben a 718-ashoz képest, azt két hét alatt eladtam, és visszavettem a 718-at, mert egyszerűen annyival jobb ezekben, hogy nem éri meg nekem mást nézni. Amugy ebben a felskálázás+mozgás megjelenítés dologban az LG a második, a Samsung meg szintén borzasztóan nézhetetlen volt számomra.[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
RockCNC
senior tag
válasz Quadgame94 #106154 üzenetére
Garis még?
-
alaves
addikt
válasz Quadgame94 #106154 üzenetére
Az pedig valaminek az előjele sajnos. Hacsak nem áramingadozás, vagy pillanatnyi áramkimaradás volt. Ha stabil volt az áram (más eszközön nem vetted észre, illetve világító lámpa nem vibrált egyet), akkor lehet, hogy garanciában jelezni kellene. Szerintem ők tudják, hogy ilyenkor a tápegység, az alaplap vagy a kijelző vezérlés a hibás.
Az biztos, hogy a kijelző vezérlést megzavarta valami (nálam 754-en és C1-en is volt világítva maradt fehér alpixel, de nálam is javította a pixelfrissítő).[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz Quadgame94 #106144 üzenetére
Az nem dead pixel, hanem vezérlési hibából folyamatosan bekapcsolva maradt pixel. Pixelfrissítő futtatása (lehet hogy 2-3x is kell egymás után) ált. javítani szokta. Ha nem javítja, akkor szerviz.
[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Csandi
őstag
válasz Quadgame94 #106139 üzenetére
Hú ezzel hányszor veszekedtem a baráti körben. A leghülyébb érvük az volt rá, hogy "ha nem tetszik ahogy a rendező megálmodta miért akarnám úgy nézni" és végülis támadhatatlan, ha neked helytelenül tetszik akkor persze nézd úgy, bánom is én. De azért érdekes ugyanezek az emberek amikor full sötét szobában a C2-t vagy C4-et látták nálam valami jobb tartalommal (mármint streaming csak, de egy szebb filmmel/sorival, Vhiktor beállításokkal és kalibrálás nélkül) akkor azért mindtől elhangzott, hogy basszus ez jó, meg nekik is oledet kéne venniük
-
Szatura
aktív tag
válasz Quadgame94 #106080 üzenetére
Frissebbekre nem jellemző (más technológia) vagy későbbiekben ugyanez várható?
-
Calogero
addikt
válasz Quadgame94 #106080 üzenetére
-
bacus
őstag
válasz Quadgame94 #105932 üzenetére
"igényeink és a pénztárcánk alapján" csakúgy mint autót Ezért van ennyi féle márka és méret, és persze mindenki az igényeihez igazítja azt is!
Egyébiránt a jövőbeli igényeket nehéz megbecsülni, főleg a szüleidét, mert az, hogy ma nem néznek hdr tartalmat, nem jelenti azt, hogy holnap nem kapnak rá. Szóval én a legjobbat venném ami belefér a pénztárcámba, még mindig.Pro Koryak: mindegy a pénzkidobás, ha belefér a pénztárcába, akkor neked miért fáj? Egy csomó mindenért adsz pénzt te is, ami sokaknak teljesen felesleges pénzkidobás.
És persze szeretem őket, még ha nem is veszek nekik 90+ colos oled-t , sőt semmilyent nem vettem nekik. (Tavaly vettek egy 43" -s alap tévét, mert ők azt mondták, hogy nekik ez fér be úgy a nappaliba, hogy nem vágja haza a látképet. Egy 32-est cseréltek egyel nagyobbra.)[ Szerkesztve ]
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
Pro Koryak
addikt
Kb., felskálázás lehet jobb márkánként, de egy nyugdíjas vagy akárki más tv adás közben viszonyítási alap nélkül...
Szülőknél sima 43" 4k tcl led tv, ők is csak tv adás, bőven jó arra. -
zsistvan7
kezdő
Nekem egy 49-es VA paneles philips-em van, ég és föld a kép minőségi különbség, attól hogy nem HDR egy adás és nem 4K ugyanúgy megvannak a mély feketék, és az élénk színek.
Tény és való hogy én se az ATV nézném rajta, de azért hálisten este már inkább filmeket néz, azok pedig nagyon jól mutatnak.
A magic remote-ről pedig annyit, hogy édesanyám 72 éves és 1 hét után könnyeben kezelte vele a tv mint az előző LG smart tv-t 10 év után, igazándiból csak a hangerő gombot használja meg a görgőt, és ezzel a két gombbal mindent tud kezelni, a régin mindig elfelejtett melyik gomb mire való.
A felskálázásra nem tudok mint mondani, rtings teszteken néztem, gyakorlatban nem tudom pl. egy samsungal összehasonlítani.[ Szerkesztve ]
-
tipcsi72
csendes tag
válasz Quadgame94 #105851 üzenetére
Köszi, most már kezdem vágni.
-
tipcsi72
csendes tag
válasz Quadgame94 #105851 üzenetére
Ok. Oled, 55"-ban melyik hasonló mint a panasonic G20-asom?
-
hello28
aktív tag
válasz Quadgame94 #105828 üzenetére
Tehát inkább a 77 G4 lenne jobb deal?
-
félisten
válasz Quadgame94 #105799 üzenetére
Hol láttál 1700 nites fényerőt S90D-nél?
Én ezt találtam hirtelen Rtingsen.
Tudom, hogy színfényerőben remekelnek.[ Szerkesztve ]
-
Icewloxy
junior tag
válasz Quadgame94 #105771 üzenetére
TCL 98C855 inkább akkor már
-
Atomgeszi
nagyúr
Én is gondolkodtam ezen, de azért az OLED az OLED.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
fenergie84
addikt
Khm..valaki lebeszélt róla
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Quadgame94 #105732 üzenetére
Ja nem, csak a center pont belelóg az aljába és így kitakarja a TV érzékelőjét . De ez még jó, hogy kiderült még a teljes átrendezés előtt, mert ezzel is kell számolni, hogy mi mennyire lóghat be a TV alá.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
noblem1983
senior tag
válasz Quadgame94 #105682 üzenetére
450-ért is van A80L. Lehetséges, hogy válogatott panelok miatt van felára. Mozgásmegjelenítésben még mindig a legjobb a Sony. Ugye te is többször olvasod LG-t, hogy ez is az is panelt cseréltetett. Nyilván nagyobb darabszámmal számolunk ez nem vitás. Azt nem tudom ha ránézel hátulról mi jut eszedbe először egy Sony olednél, mit dugtak el abba a nagy lapos téglába és mit rejtettek el a pl C4 kisebb téglájába, ott rejtőzik a titok.
[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
hunspikey
őstag
Egyszóval : a hívőknek!
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
pjen
félisten
válasz Quadgame94 #105684 üzenetére
20 éve VGA ügyben talán volt is némi igazság.
-
Vhiktor
Topikgazda
Sokan a mai napig azt hiszik, hogy pl a playstationnek sony tv-vel van a legjobb képe.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
hunspikey
őstag
válasz Quadgame94 #105351 üzenetére
Na ugyen ezt mondták már annó a plazma korszakban is.
A VT60 (Pana) képes volt nagyjából 0.0033 nit "fektére" és emellett tudott (ANSI checkboard) maxra tekerve 130 nites fehéret.
Ha ezt elosztod akkor az jön ki, hogy a valós nem dinamikus hanem állandó kontrasztja kb 40.000 : 1 - hez ami egy kikúrt jó dinamika.
DE:
és itt jön az, hogy hogyan látunk mi emberek.
Sajnos ahhoz, hogy bizonyos tárgyakat az agyaddal felismerj a valósághoz is köthető vizuális emlékeid alapján ahhoz annak a tárgynak megfelelő megvilágítottságúnak is kell lennie. Bár a plazma iszonyú dinamikát tudott, mégsem volt hihető a havas napsütötte táj, mert a kinti természet mintegy 100.000 !!! luxja helyett te láttál nagyságrendileg 80 nitet (ABL miatt) - szóval fakó, sápadt lófasz volt az, nem vakító havas táj.
Ugyan ez igaz minden napkorongot mutató felvételre, csillanásra, robbanásra akármire ami tudjuk hogy fényt kell rendesen kibocsájtson. Plazmán nem tette.
Lehet 30 blendés HDR felvételt készíteni és azt le lehet elég szépre húzni SDR-be, de attól az még nem HDR. Benne van az infó, meg is jelenik, csak az érzés marad el, pont azért mert nincs fény stimulus. Csak bágyadtság és kész.
Ezért mondom, pl én is, hogy HDR ott kezdődik, hogy 1000 nit kajak az arcba, akkor érzed, hogy anyám itt valami tényleg világít. Máris nem szürke posztó a hó és nem gyertya az ívheggesztő stb stb.
-
hunspikey
őstag
válasz Quadgame94 #105347 üzenetére
Amihez tegyük gyorsan hozzá, hogy 650 nittel nem is kéne igazság szerint HDR képesnek nevezni a készüléket - éppen, hogy csak átviszi az abszolút minimum szabványba foglalt limitet - a gyakorlatban azonban csúfosan alul marad a B4, mivel a valós tartalmak iszonyú alá vannak eleve lőve. Nekem a G3 volt az első TV amire azt mondtam, hogy na, ez tényleg HDR képet ad.... Szóval szerintem C4 alá ne adja senki, mert csalódás lehet belőle
-
hunspikey
őstag
válasz Quadgame94 #105199 üzenetére
Az igen! Én szintén G3-on SDR esetén max 30-al filmezek és nullával netezek!
-
Treff
aktív tag
válasz Quadgame94 #105042 üzenetére
Mi a gond az Euroniccsal e téren?
-
Poti73
csendes tag
válasz Quadgame94 #105042 üzenetére
Telekom
-
noblem1983
senior tag
válasz Quadgame94 #105008 üzenetére
55-ös a méret, igaz csak a Samsunghoz írtam oda, az ami még elfér. Vagy akkor rámenjek a C4-re filmezősnek(DV preferált) a Sony meg jó lesz játszós Tv-nek ? Vagy megint lepofozzák a 765-ös árát Emag-on 300 alá mert most ott van 20 havi 0% Thm.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Sasi001
senior tag
válasz Quadgame94 #104957 üzenetére
Így van. Ezért mondom én is ha valakit a DV hiánya tántorít el a vásárlástól akkor nézze meg mindkettőt ha van rá alkalma, mert igazából nincs különbség.
-
belan
addikt
válasz Quadgame94 #104429 üzenetére
Alazaba 55c4 már most 427.
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Peace
nagyúr
válasz Quadgame94 #104453 üzenetére
A rápattintás az halál simán ment elsőre legalább.
-
Ébri
senior tag
válasz Quadgame94 #104353 üzenetére
Köszi! Lehet színtévesztésem miatt, de az nekem vagy túl vakító, vagy átlátszóbban beolvad néhány színbe, még fekete háttérrel is. Pedig amúgy szeretem a sárga feliratokat.
-
Yodamest
veterán
válasz Quadgame94 #104352 üzenetére
Próbálgattam sokat, a HDR módban lévő SDR tartalom nálam, legalábbis ezekkel a beállításokkal, nagyon jól néz ki, nem érzem azt, hogy kompromisszumos lenne. Szóval redundáns lenne manuálisan váltogatnom, amikor teljesen meg vagyok elégedve a HDR móddal, a színátmenetek még szebbek is windows alatt így a 10bit miatt.
-
hunspikey
őstag
válasz Quadgame94 #104353 üzenetére
Szerintem legjobb a fehér betű 50%-os átlátszósággal és fekete alappal így kvázi 50%os szürke lesz és nem vakit
-
Yodamest
veterán
válasz Quadgame94 #104344 üzenetére
Mármint miért gáz? Ennek így kell mennie windows alatt, mert a játékok maguktól nem váltanak át HDR-be, ez csak konzolon megy így automatikusan. Szóval te folyamat váltogatod a két képmódot manuálisan?
Gicz - Nem vált át magától, ha a windowsban ki van kapcsolva a hdr. Lehet akkor a COD pont kivétel valamiért, de a legtöbb játék vagy akár csak a youtube hdr content, filmek, nem hdr-ben fognak menni, ha neked a windowsban ki van kapcsolva a hdr. Te szerintem folyamat sdr-ben vagy. Egyébként meg a 10 bites színmélységet csak hdr alatt tudod kihasználni, szóval ha nem használsz hdr-t, akkor neked a windows UI, képszerkesztő, minden ami sdr alapú az 8 biten megy csak.
-
torma1981
veterán
válasz Quadgame94 #104344 üzenetére
Öhh én sem értem. Mi benne a jó?
-
Yodamest
veterán
válasz Quadgame94 #104333 üzenetére
Semmiféle auto hdr-ről nincs itt szó, a tv folyamatosan hdr módban van végig.
Ezt a menüt mondom:
Itt konkrétan a windows fényerejét állítod be, hogy ne lenne ez fényerőszabályzó? Nekem 10%-on van, így pont jó az sdr fényerő, nyilván valós hdr tartalomnál fényesebb, de ez így van jól. -
amdboy
senior tag
válasz Quadgame94 #104294 üzenetére
Nincs semmi baja a szememnek. Egyébként sötét hátteret használok és a böngészöm is sötét. Annyi, hogy csupán szeretem ha magas fényerőn van.
Yodamest: Nincs csúszka
-
Yodamest
veterán
válasz Quadgame94 #104293 üzenetére
Igen.
-
belan
addikt
válasz Quadgame94 #104268 üzenetére
Bárcsak én is úgy láttam akkor elég lenne egy jó mini led azt csók a családnak. 😂
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Peace
nagyúr
válasz Quadgame94 #104268 üzenetére
Elmorzsolnék pár könnycseppet, ha nem tűnne fel difi. Szerintem nagyon szépen jelenítette meg a HDR tartalmakat. A nagy hibája a kevés LD zóna volt és hogy fényforrások meg fehér felirat körül blooming (így hívják, ugye?) látszott. Játék módban is volt, amire húztam a számat, de végül kénytelen voltam megbékélni vele. Főleg gaming terén várok óriási előrelépést tőle, de nyilván sok sorit és filmet is nézünk. De elsődleges a játék.
A RTINGS oldalt meglesem, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Suri84
kezdő
válasz Quadgame94 #104223 üzenetére
Miert? A hazimozin szólna a hang nem?
-
Peace
nagyúr
válasz Quadgame94 #104134 üzenetére
Hol lehet olyat venni? Az lenne a legjobb egyébként, simán +2-3 év. Ez tűz eset, baleset, lopás, amit ad.
-
Icewloxy
junior tag
válasz Quadgame94 #104031 üzenetére
De ez a G3 szériás és ferde, Nem olyan egyenes mint a G4 gyárija.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz Quadgame94 #103885 üzenetére
A win és a böngésző 2 külön dolog, viszont ami nekem kellene az csak win 10-en működik, 11-re még nem találtam StrokesPlus a neve, írtó hasznos progi sok időt meg lehet vele spórolni Lapozásnál segít, de makrózható egérre is be lehetne állítani, de nekem progiban jobb
-
makoss
veterán
válasz Quadgame94 #103877 üzenetére
ismerem, de a wint is be lehet már állítani sötétre
-
veterán
válasz Quadgame94 #103857 üzenetére
Hol lehet ezt a feketét beállítani?🤔
-
alaves
addikt
válasz Quadgame94 #103863 üzenetére
Az az ASBL, amelyik percek múlva csökkenti a fényerőt, az ABL azonnal lehúzza.
-
amdboy
senior tag
válasz Quadgame94 #103859 üzenetére
Jaaa, hogy ez az összes oldalra is lehetséges? Ezt nem tudtam Köszönöm
-
amdboy
senior tag
válasz Quadgame94 #103857 üzenetére
Nem élek halok érte, viszont nem csak a hardverapróból áll az internet. Egyébként itt szinte nincs változás. Amikor olyan oldalt keresek fel ahol a nagyja fehér, vagy a háttér fehér akkor " szürkül" be és olyan mint ha visszavenne a fényerőből. És ez az ami zavaró a szememnek. De hát ha ez van, akkor ez van. Ha az Oled ilyen, akkor ilyen elfogadom.
-
hpé
tag
válasz Quadgame94 #103622 üzenetére
Nekem ez az Innovision kar van 42C3-hoz. Nagyon stabilan tartja, bár én sokat nem mozgatom. Ne felejtsd el, hogy kell még egy vesa 300x200-ra átalakító is plusszba.
Így 14cm-re áll el a faltól.[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
válasz Quadgame94 #103826 üzenetére
Már hogy a kézigránátba ne lenne előnye, minél többet használod annál nagyobbá válik az előnye. Már ha csak azt vesszük, hogy nincs PWM, már megérte, kevésbé rongálja a szemet (elég volt 20 év CRT monitor/40 év CRT TV). Nem csapatom szét saját és a gyerekem szemét sem miniLED-el. Nálunk univerzális kijelzőnek van "kinevezve" (az OLED meg is érdemli ). Napi 16+ óra vegyes használat (PC munka/film/TV/PC játék, évi ~5000 üzemóra szokott lenni). Ezek közötti üzemidő arány is teljesen változó. Munka főként word, excel, powerpoint (+pl. "hobbymunka" mikor egy rilíznél hangcsúszási problémák vannak, pláne mikor jelenetenként eltérő: mkvtoolnix+audacity, és még rengeteg egyéb dolog).
-
alaves
addikt
válasz Quadgame94 #103823 üzenetére
"Aki statikus elemekkel dolgozik napi 8+ órát annak pedig nem ajánlom az OLED-et."
100 nit-en nyugodtan mehet 12+-ban is. Képernyőkímélő 1 perc. Nálam statikus háttétkép van, igaz a kép brightness-ét és kontrasztját irfanview-val negyedeltemSamsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
amdboy
senior tag
válasz Quadgame94 #103823 üzenetére
Jatszok leginkább pc-n illetve filmezek. Ritka a böngészés. Illetve ha nem használom, akkor általában alvó állapotra rakom. Ez még az elöző nem Oled tv-n is így volt.
-
KubanitoS
veterán
válasz Quadgame94 #103661 üzenetére
Köszi, random rákerestem és elég jókat látok róla. Ez high end kategóriás LG tévé a jelenlegi piacon?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
alaves
addikt
válasz Quadgame94 #103578 üzenetére
Elvileg ez már az: 04.xx.xx > 13.xx.xx > [13.30.80] > [13.30.85]
[13.30.56]
Experience the all-new webOS.
With a simplified webOS, conveniently use various apps on your TV.
Edit your home screen and view recommended apps, video contents and services tailored for you.
- New home
- Enriched functionality for the following services: Music, Gaming and Home Office
- Settings at a glance
- Helpful tips
- Stabilized performance and enhanced securityHa nem az, akkor pedig napok, hetek kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
Swami
senior tag
válasz Quadgame94 #103363 üzenetére
Az A fehér a karcolás. Végigszántotta a kijelző külső részét. A 20000- csak úgy megemlítettem; ilyeneket szoktak mondani, nem? "Adok egy huszast, azt jóvan."
Amúgy van felelősségbiztosítása, elismeri a károkozást. Csak nem tudom hogy megy ilyenkor, mert nyilván az egész panelt ki kell cserélni. Samsunggal beszéltem, adtak szerviz elérhetőséget, de éppen ebédidő van.
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
addikt
válasz Quadgame94 #103119 üzenetére
Lehet egy jobb router megoldaná nála a problémát. De lehet a falban van valami, ami erősen árnyékol. Szóval mindegy mit vesz.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
blakey
titán
válasz Quadgame94 #102959 üzenetére
TV a hibás, nem a lejátszó(k) (+ másik TV-n jók a lejátszók). Valószínűleg a "rott" betett a HDMI-n "közlekedő" DV-nek, esetleg a HDMI-kézfogás meghülyült tőle.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
apszi
őstag
válasz Quadgame94 #102880 üzenetére
Köszi (korral jár a lustaságom), amúgy csak mezei monitornak szánnám (talán használtan), arra meg nekem elég a fénye. Ami jobban aggaszt az a panel tartóssága. De ez már azén gondom.
-
belan
addikt
válasz Quadgame94 #102706 üzenetére
Sehol nincs már 77s90c. Valószínű 77c3 is bontott lesz .
-
rolcsy94
tag
válasz Quadgame94 #102698 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Akkor várom a csodát hogy legyen 77"-os S90C készlet
-
rolcsy94
tag
válasz Quadgame94 #102678 üzenetére
És méretben szerintetek mi lenne a megfelelő? 65 vagy 77 (kb 2,7-2,8 méterről nézve)
-
belan
addikt
válasz Quadgame94 #102682 üzenetére
, Sylex :Pablo ok .
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz Quadgame94 #102678 üzenetére
És c4 vagy s90c te melyiket választanád ? Kb egy árba lenne a két tv .
-
DeV-O-6
csendes tag
válasz Quadgame94 #102336 üzenetére
Köszi a válaszokat, az AEXX elvileg a WOLED, az ATXX pedig a QD OLED. Annyit sikerült kideríteni, hogy az "E" mindíg WOLED-et jelent, még a T, F, W amik régióként eltérnek - QD OLED-et jelentenek. Mindegy, kihozom a 65"-os S95C-t (QE65S95CATXXH) ami tutira qd oled
-
lala666
őstag
válasz Quadgame94 #102292 üzenetére
Számodra nincs értelme, inkább azt mond. Van akinek meg jó!
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Sasi001
senior tag
válasz Quadgame94 #102254 üzenetére
Az s90d és s95d között minimális az árkülönbség. Rendeltem egy 77 s95d-t. Elvileg csütörtökön hozzák, majd meglátom, hogy összebarátkozunk vagy nem. Szerettem az s95b-t, semmi bajom nem volt vele.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz Quadgame94 #102063 üzenetére
Ilyen akkor lehet maximum, ha két különböző kiadás esetleg. Pl US verzió vagy olasz. Néha más transzfert kapnak a különböző kiadások. Vagy a blu ray lejátszód jobban dolgozza fel a lemezről az adatokat mint a tv egy remuxból, mert egy blu ray lemezről készített remuxnál ugyanolyan minősegű a képsáv mint a lemezen mivel érintetlen. Ha tömörített 1080p anyagot hasonlítasz, ott simán jobb a blu ray mert ha már tömörítve van egy film kisebb bitrátával az nyilván gyengébb minőség..de sok múlik a tömörítésen is.
-
hunspikey
őstag
válasz Quadgame94 #101982 üzenetére
Pontosan.. Nálunk a 77G3 egy 65C9-et váltott és tátom a számat.. A G3 színei sokkal teltebben, sokkal élethűbbek ha meg kiszedem belőle a fényerőt akkor kb kétszer világosabbnak látom.
A fő különbség azonban a fekete közeli árnyalatok esetében van. A c9 lenyel egy csomó mindent illetve alulszaturált a fekete közeli színek esetén.
Nem, sajnos a G3/G4 egy klasszisokkal jobb tv mint a C akármelyik.
-
hyppo!
tag
válasz Quadgame94 #101472 üzenetére
Azért van ilyen hozzáállásuk, mert a hibaszázalék csökkentése a cél. A terméknek hibája nincs!
Baromi undorító ez, mondom úgy hogy csak Samsung tv -m van. Nekem csak egyszer kellett harcolnom velük 10 év alatt, de abban nem volt köszönet. A miskolci samsung szervizes csávóval kellett szájkaratéznom. Végül a Samsung adta ki, hogy kijelzőcserét a szervíznek ingyen és dalolva meg kell csinalni. Egy 40D5000 típusú tv kijelzőcseréje 190.000 Ft volt amit le is írtak. -
vrolee79
csendes tag
válasz Quadgame94 #101435 üzenetére
Digital-analóg konverterre gondoltam, ami SPDIF-ből jelből csinál jack bemenetet (az RCA mellett).
Ilyesmire gondoltam:
[link] -
belan
addikt
válasz Quadgame94 #101409 üzenetére
Gondolom nem mindennap kapcsolta be mert igen napi 3 órára jönnek ki kb , tv-t nem nézet rajta , csak játék Inakbb, meg film pc . Pixel beégésen kívül mit ajánlasz mit nézek még rajta ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest