-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
válasz
ThePoweR #23963 üzenetére
Egy sandbox játéknak soha nem lesz pici a gepigenye. Amugy meg szerintem nem veszes a gepigenye, jol skálázható, gyenge gépeken is elketyeg (low-on se olyan csunya), es egy 970 is szepen elbanik vele hairworks nelkul "überen". Azzal én sem értek egyet, hogy nem azt mutatják, amit kapunk, bar 2 éve meg lehet tenyleg azt hittek, hogy az sikerülhet. De az se lenne jo, ha a jatekok ott tartanának, hogy az ultrahoz es minden effekthez mar egy izmos SLI vagy CF kene. Ezt a mizériát leszámítva meg zseniális a játék(!) szerintem.
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ThePoweR #23631 üzenetére
Csak, annak komplett szellőzés szempontjából nem sok értelme van, ha ott kiszívod a levegőt, mert ha alul/elől termelsz befelé, akkor azt az oldalsó szépen kiszívja, el sem ér oda a levegő, ahová kellene.
Én, ha kikötöm az oldalsó, befelé fújó 230mm-es ventit, akkor nagyjából 5-10 fokkal melegebb minden.
Szal, Én nem mondanám azt, hogy nem jó.
-
balint107
aktív tag
válasz
ThePoweR #23484 üzenetére
Nekem a Gigabyte GTX 970 OC-m 1342 MHZ-ig boostolt magától. Az előző tulaj, azt mondta 1560 MHZ-ig próbálta húzni feszültség emelés nélkül (bár ehhez nem értek) és stabil volt 65 fok mellett. Ugye ez a gyengébb változat. Leváltottam G1 gamingre, mert jobb az anyaga, meg több OC-t kapott biztosan, meg ez meg az. 1380 MHZ-ig megy és cicereg nagyobb terhelés alatt, amivel ugye nem lehet mit kezdeni.. Vagy szerencsés vagy ilyen dologban vagy nem.
-
Sheol
aktív tag
válasz
ThePoweR #23404 üzenetére
Ez igaz, itt tesztelgetik a beállításokat, nem kell feltétlenül mindent maxra húzni.
-
bajusz15
senior tag
válasz
ThePoweR #23315 üzenetére
Értem, végül is akkora erőre mint a 980-nak van nincs szükségem, viszont szeretnék váltani, mert a 660 kezd kevéske lenni. 960-at néztem ki magamnak, de utána olvasgatva lehet jobban járnék már egy 970-nel, főleg így a játék-bónuszokkal. Szerintetek megéri a 970 a felárat a 960-hoz képest?
-
-
válasz
ThePoweR #22968 üzenetére
Ha nem zavar egy kis ventilator hang, akkor giga wf3, ez a legolcsobb altalaban. Msi, asus csendesebbek, szerintem amugy teljesen mindegy, ugyan azt az elmenyt fogja adni mindegyik jatekokban, tuningra meg sosincs garancia. Barmelyik cicereghet. Az asus blackem a giga 980-hoz kepest eg es fold minosegben, nem is lehet egy lapon emliteni oket. Viszont ez csak amig taperaszod erdekel, mikor beszerelted mindegyikbol az jon ki a monitorkabelen. Amugy a wf se hangos, viszont terheles alatt hallani, hogy porognek a ventik. Ez a black viszont teljesen csendes mindig, nem is ertem hogyan.
-
Asbee
veterán
válasz
ThePoweR #22920 üzenetére
Ez a sorrend mindent figyelembe véve.
Nem csak fázisokról beszéltem. A G1 megint más. Egyik legjobb hűtés, egyik legjobb vrm hűtés, magas tdp limit, feszt lehet emelni, és általában jó tuning potenciál. Emellett olcsóbb ár. Viszont a gyári venti profil hangosabb mint a többin.
-
-
snowball
tag
válasz
ThePoweR #22385 üzenetére
Én is huzamosabb ideig AMD kártyákat használtam (a 4770-6970-ig) és nem bántam meg, hogy a GTX 970-et választottam most. Szerintem FHD-ra sokkal jobb alternatíva mint a 290X. A 3.5 Gb-os mizériától se kell tartani. A legtöbb játék nem eszik annyi memóriát, vagy ha igen picit visszább vesz az ember az extrákból és már megy is.
Én egyébként most a Middle Earth SoM-nál azt tapasztaltam, hogy simán felmegy 3.8 Gb-ra, de nem érzek semmi zavaró laggolást vagy megakadást. De lehet hogy csak az én szemem ennyire "igénytelen"Részemről én a 970-et ajánlom.
-
pkornel
aktív tag
válasz
Nekem volt 290X De a mostani kártyám a Gtx 970 igen csak jobb kártya! Nincsen annyi mikor lag mint 290X-en és sokkal "simában" mennek a játékok, meg nincsen olyan nagy és annyi fps drop sem! Én is eddig AMD párti voltam de a 970 életem egyik legjobb kártyája! És ami még nagyon tetszik Driver szinten az a Adaptív (Fél frissítési gyakoriság) Szinte játékőzben fps veszteség nélkül oldja meg a képszéttöredezés! Meg ugye 970 Dx12...
-
gaben88
őstag
válasz
Hogy mit hoz a DX12 a két kártya esetén még inkább találgatás. 1080p-ig szerintem a 970 gyorsabb és annál nagyobb felbontáson lehet előnye a 290X-nek. A 290X többet fogyaszt és abból én csak Tri-X-et vagy Vapor-X-et vennék, amik nem is olcsók! Ugyan ebben a cipőben jártam én is pár hónapja és végül a 970-re voksoltam és nem bántam meg. Mivel TV-n játszom, nekem még nincs kilátásban nagyobb felbontás, mint 1080p.
@G4ula84: Vagy igen, vagy nem!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest