- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Sareth #22799 üzenetére
Ps3-on, Xbox One-on van benne pár órácskám, úgyhogy tudok mindent.
Egyébként csak az gátol, hogy én Steam-re akarnám de nagyon, viszont a dobozosat is letölthetem a Rockstar-tól, ahol meg a szerverek néha eléggé szarok szoktak lenni, de ha el is adnám a Steam-esre mindenképp rá kéne fizetnem, dilemma ez.
-
Sareth
senior tag
válasz
Sareth #22698 üzenetére
Remélem aki akarta az tegnap megrendelte az iPon-tól a MSI GTX 970 GAMING 100ME-et mert közel 8000 Ft-al volt olcsóbb. Azóta az árképzési anomália helyre állt és újra 126 000 magyar konvertibilis valutába kerül... Vicc
-
blu79
addikt
válasz
Sareth #22524 üzenetére
-........nálam is beüzemelésre kerül a „szörnyeteg” ...... -és majd meglátjuk mire képes - ezt kihagytad
- szerintem a zöldecske is meggyőző lesz
(#22525) Assdak Silent kicsit tág fogalom, de ha arra gondolok amire te gondolod hogy gondolsz , a Gigán az a 3 venti auto gyári beállításon neked hangos lesz, de ez orvosolható pici bios módosítással
Jogos!
- Sareth -
[ Módosította: Sareth ]
-
gaben88
őstag
válasz
Sareth #22497 üzenetére
14 napig elállhatsz a vásárlástól és megtudod majd úgy rendelni a kártyát, hogy mind a két kupon ott legyen mellette...
Közben olvastam a #22505-öt. Na ez így fer, korrektek!
#22509: Nálam rugalmasak voltak, mondtam, hogy a visszakapott pénzt el is költöm ott azon nyomban egy másik GTX970-re és mondták oké, nem kell kivárnom a 14 napot... (12. napon átvettem az új kártyát, vártam, hátha olcsóbb lesz).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sareth #22514 üzenetére
270X CF-ről váltottam. WQHD-ban használom, teszi a dolgát szépen. A CF szintjét bőven hozza, de a legtöbb helyen ott a sőt..
Mondjuk, még az ismerkedés fázisánál tartunk, több mint 10 éves "Radeon-olás" után.
Anyaghasználat szempontjából a kártya elég masszív, nem hajlik, vagyis talán egy nagyon kicsit mert van súlya.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sareth #22505 üzenetére
Ha ez így van, Én lecsúsztam.. 4-én rendeltem meg a kártyát, tegnap kaptam meg.
A reedem oldalon nem szerepel Magyarország.
-
Assdak
őstag
válasz
Sareth #22505 üzenetére
Visszaolvastam. Hiába ott a hivatalos bejelentés az oldalukon, ha bele van írva, hogy a készlet erejéig. Ha nekik az egész akció alatt nincs belőle készlet, akkor megtehetik, hogy az egész akció alatt senkinek nem adnak. Nyilván úgy, hogy ha a terméknél sincs feltüntetve.
Tettek egy gesztust feléd. Nem azért mert jár neked, hanem mert egyszerűbb küldeni, egy számukra 0 értékű fecnit, mint hallgatni a felbőszült vevőt, és emiatt esetleg a későbbiekben elveszteni egy potenciális vásárlót. -
sheep
addikt
válasz
Sareth #22497 üzenetére
Mivel nem az Ipon hirdeti az akciót hanem az Nvidia, ezért jog szerint -szerintem- neked is járna a játék.
Ha az Nvidia azt mondja hogy ötödikétől, akkor attól fogva jár, hiába nem írták az Iponnál ki az oldalra.
Nyilván nincs rá idejük hogy azonnal változtassanak a hirdetésen, de attól még szerintem igenis járna mivel nem tőlük függ.
Egyébként én simán visszavinném a kártyát 14 napon belül, mert indoklás nélkül elállhatsz, és kérnék egy másikat amihez már adják mindkét játékot.
Persze én sem vagyok az a típus aki 10 forintért a teknősbékát elkíséri Moszkváig, de azért na, a Batman megér ennyit.szerk:
na de most látom hogy kapsz kupont, zsírkirály -
Assdak
őstag
válasz
Sareth #22497 üzenetére
Nem akarok belepofázni de ez mindenhol így megy. Ha nincs készletük a a kuponból, és nincs feltüntetve a rendelésben, akkor miért járna?
A hirdetésükben is szerepel, hogy a készlet erejéig. Jelenleg nincs készlet, a terméknél nem is lett feltüntetve, miért járna?
Nem vagyok ipon fan, és nem is nagyon rendelek tőlük, de ha eddig meg voltál velük elégedve, ilyen hülyeség miatt váltani, szerintem meggondolatlanság. Főleg úgy, hogy imho nincs is mi miatt pattogni. -
-
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Sareth #22480 üzenetére
Attól függ mi van a rendelésben, ha nincs benne, kérdezz rá, hogy mizujs a kuponnal, ha azt írják, hogy adnak pluszban, akkor az az e-mail-t tartsd meg rendesen!
Ha nem oldható meg/nincs, akkor adj le egy újat, amiben már mind két kupon szerepel, a másikat, pedig mond le....
-
sheep
addikt
válasz
Sareth #22324 üzenetére
ne is mondd...én akcióban lecsaptam egy EVGA-ra 93-ért (W3 kuponnal), és visszaírtak hogy sajnálják de törlik a rendelésem mert nem tudják beszerezni.
De a röhej az hogy ugyanúgy elérhető a kártya, csak 120e ft-ért. 93-ért nyilván nem akarják odaadni, csak tudnám miért hirdették annyiért.
Szóval a boltokat sem kell félteni, átverés az összes "akció". -
-
-
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
Sareth #22311 üzenetére
Szerintem mindegyik jó kártya, árban is hasonlóak, szóval nyugodtan válaszd azt, amelyik a legszimpatikusabb. Az utóbbi időben sokan panaszkodtak a Strix-re(coil whine azaz "cicergés" miatt), de persze ha véletlen ilyen kártyát fognál ki, akkor 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól.
-
snowball
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest