- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Eleg erdekes a latasod, ha szerinted ez a topic nincs szet offolva.
Elkapkodtad a Rx7xx topic bezarasat, es keptelen vagy a hibadat korrigalni, szoltal majus eleji off hullamnal, hogy bezarod a rx7xx topicot, aztan ~4 hettel kesobb meg bezartad mindenfele figyelmeztetes nelkul,inkabb azokra az "ujonnan" erkezetekre szoltal volna akik teljesen szet offoljak allandoan (bar ugye egy pletyka topicot eleg nehez nem offolni, persze Grippenekrol azert ne legyen szo), raadasul ezt akkor sikerult amikor mar erdemi informaciok is kezdtek megjelenni a kartyakrol.Elismerem en is offoltam joparszor, de ettol fuggetlenul szerintem hibas dontest hoztal, es a leheto legrosszabbkor a topic szempontjabol.
Geforce GTX 280 runs fast Physics
Elkezdodott a hype
-
VinoRosso
veterán
Ne haragudj rám Thrawn, de én úgy gondolom, hogy talán meg kéne kérdezni az idejárókat, hogy kit zavar az, ha belinkel valaki az ATI kártyákról valamit. Mert engem speciel nem zavar, sőt még érdekelt volna is, és az viszont elég zavaró, hogy most már 4 topicot kell keresgélnem, hogy melyik hsz-t hol keressem. Szal én ellene vagyok az ilyen moderálásnak. Miért kell mindent apró dolgot szeparálni?
Többiek Ti hogy vagytok vele? Elvégre értetek van a topic!
-
MiszterBean
csendes tag
nem viszed túlzásba a moderálást?
miért ne linkelje be ide? úgysincs hovaegyébként is meg kell ismerni az ellenfelet h a saját kártyáról objektív véleményt alkothass, ne élj vissza a "hatalmaddal", inkább konstuktívan moderálj
olyan vagy mint az az ember aki csicskából hirtelen Főnök lett és most azt hiszi mindent megtehet az emberekkel
nyugodtan töröld ezt is "főnök"
én olvasója voltam az atis topicnak és szerettem, még az off-okkal együtt is szórakoztató volt, köszi h ezt is elvetted tőlem, köszi előre is a 3 nap bant
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Medence topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Sapphire R7 250 1GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest