Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Racecam #12989 üzenetére
Ez még lemaradt....
Nem értem westlake, jugeen érvelését sem, miszerint átláthatatlan lesz ez a topik ha egybe lesz vonva. De miért is? Eddig is volt kereső a bal felső sarokban, ezután is lesz. Ha valamit keresek, beírom a szót, és minden hsz-t ahol szerepel a szó ki fog listázni. Akkor miért is rossz a hasonló topikok egybeolvasztása? Aki meg nem használja a keresőt, egyik topikban se fog semmit megtalálni, nem csak ebben. Nagyon gyenge érvelés volt a részükről. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Racecam #12989 üzenetére
De azért én itt válaszolnék neked. A döntéseteket tiszteletben tartom.
De. Nem vagyok hajlandó 2 topikot szimultánba figyelni és írogtni. Ide azért mert itt vannak a barátok, oda meg azért mert, kártya tipus szerint oda tartozom. Mind a 2 topik pörög, nem fogok egyszer itt máskor ott visszaolvasgatni miről maradtam le, így is rengeteg idő az aktív fórumozás. Megoldás? Megtaláltam. Mindenki vesz magának 285-öt és akkor megtudja milyen. Én a másik topikot nem szeretném használni információt közlő hsz-ekre, főleg azért nem , mert lesz aki olvassa lesz aki nem. Az én házitesztjeim elsősorban az itteni barátaimnak szólnak, másodsorban pedig természetesen mindenki okulhat belőle, érdemes e vagy nem 285-öt venni. Nem vagyok hajlandó egy olyan topikba írni, ahol a topiknyitó nem ebből az aspektusból szemléli a dolgokat. Ez egy fórum, tele barátokkal, tehát a "katonáskodó" magatartást sugalló első pár hsz. a másik topikban arra figyelmeztet hogy ne írjak oda egy fél hsz-t se ami saját tapasztalat a 285 kapcsolatban. Erről nem is beszélve:
"nem azert veszek meg ennyiert egy kartyat hagy "nektek" csinaljak bencsmarkokat.. azert vettem, hogy hasznaljam.. tudom, hogy gyorsabb mint a 4870 x2.. akkor meg mit paradezzak? 8-a van, elmeletileg lathatod a ph-s tesztet".
Ha pedig ilyen hozzáállású a topiknyitó fúórumtársunk, én presztizsből se fogok ott megosztani információkat. Minek? Mit "parádézzak"?
Törtem magam tegnap is hogy minnél több infót tudjak csepegtetni a barátoknak, ismerősöknek, pedig már hulla fáradt voltam. Én ilyen vagyok. De egy fentebb idézett mondat, ami topiknyitó fórumtársunk hozzáállását ékesen bizonyítja, tiszta szégyen egy olyan fórumon ahol a segítségnyújtás, és információ "adok-kapok" a cél.
De semmi gond. A továbbiakban az eredményeimet [ide] fogom belinkelni, akit érdekel majd benéz ide is. Bár túl gyorsan nem fogom kezdeni a "parádézást", úgy látszik westlake fórumtársunk hozzáállása lett a követendő példa. Én is akkor ezt fogom követni a szakmai topikokban.
Kérlek, ezt a hsz-t ne moderáld ki.
Köszönettel
Beo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MIUI / HyperOS topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest