- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #12998 üzenetére
Nem vitatkozom, de előre szólok, hogy innen minden GTX295/GTX285 kártyával kapcsolatos információkat közlő hozzászólást, mint OFF topic postot, törölni fogom.
u.i.: Természetesen az érveid nem állják meg a helyüket és erre te is rájössz csak gondold át őket.
-
Racecam
nagyúr
Eddig kértem. De innentől kezdve nem fogok.
A következő OFF topic hozászólás szerzője, amely ráadásul személyeskedő és a topichoz semmi köze, pihenni fog. Ahogy írtam, a döntés megszületett felesleges tovább ragozni, pláne itt. -
Racecam
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #12976 üzenetére
Ok, rendben van, hogy itt válaszoltál, hiszen a kérdés is itt hangzott el (kis képzavarral), de a továbbiakban akkor légy szíves (majd az új kártyáddal is) a másik topicba átfáradni.
Köszönöm!
u.i.: És a felesleges, zeró információ-tartalmú OFF hozzászólásokat kérem mellőzzük egy szakmai topicban, ha kérhetem.
-
Racecam
nagyúr
Az érvek és ellenérvek meghallgatása után a végleges döntés megszületett. A GTX 295 / GTX 285 topic tovább él. Éppen ezért az ezekkel a kártyákkal kapcsolatos kérdések, tapasztalatok megtárgyalásával fáradjatok át abba a topicba.
Köszönöm!Race
-
Racecam
nagyúr
Kérem szépen, Emberek!!
Egy kicsit vissza az időban kitakarítottam a topicot. Senki nem reklamáljon, hogy de az én hozzászólásomban semmi olyan nem volt, mert vagy volt, vagy olyanra volt válasz, amit töröltem.
Vers! Ban terhe mellett, nem szeretném, ha továbbra is ide járnál szítani a feszültséget! Van Neked saját topicod, játszódjál ott!!
KillHates, eXodus: Még néhány ilyen személyeskedő post és ebből is ban lesz.
Mindenkinek: Ez itt a nVidia GT200-as topic, ezért megkérem az "ATI fanokat", hogy ne jöjjenek ide szítani a feszültséget!!(Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy számomra egyszerűen érthetetlen, hogy pl. egy hardverrel kapcsolatos vita, hogy képes kiváltani ilyen indulatokat egyesekből. Persze nem csodálkozom azért nagyon, ebben az országban, minden vita többé-kevésbé így zajlik. Indulattal, érvek nélkül.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest