- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
csak IGC #11420 üzenetére
Hát, a különböző szintű (1*-4*) tuningok, különböző képpen hatnak a különboző autókra az tuti.
De ha két klönböző autót ugyanazokkal az alkatrészekkel feltuningolsz, akkor egymáshoz viszonyítva, tuningolva is ugyanolyanok leszek mint alapon.Végsebesség, gyorsulás, kanyarsebesség - minden az overallból jön, azt meg az egyes alkatrészek minden kocsinál ugyanazzal a % értékkel dobják meg. Ami erősorrend van az alap kocsik között, az megmarad a tunigolt kocsik között is.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
csak IGC #11413 üzenetére
Általában tuningolva, topra is az gyorsul a legjobban, amelyik üresen egy adott útszakaszon (hajógyárban keresztben). Ezért linkelem ezt az összehasonlítót (lapozz kettőt és ott kezdődik egy nagy táblázat)
[link]
ACC a gyorsulás oszlopa, TSD - a végseb. nitro nélkül, NXA a nitróerő (mennyit dob a gyorsuláson) - mindez alkatrészek nélkül.(hmm most hogy ránéztem látok egy ilyet: gyorsulás: Mclaren MP4C: 226 km/h, SLR McLaren 722: 225 km/h - tényleg ilyen jól gyorsul az SLR?)
-
gyuszito
senior tag
válasz
csak IGC #11413 üzenetére
Top-ra nemtudom, de statilag is, és érzésileg is a Z06 CLE a leg brutálisabb eddig autóim közül.
Tuningjával még kínlódom, de majd kialakul. Most kapott egy Ultra Sárga rúgó szettet, és a kanyarodás annyiból könnyebb vele, hogy ha berángatom, akkor picit kitolja a farát, és könnyebben ráteszem kanyarra, mert egyébként kicsit tolja az orrát, de ilyen gyorsulás mellett nemcsoda
Kicsit el kell engedni a gázt kanyarban, esetleg pumpálni, és pöpec a verda -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
csak IGC #11347 üzenetére
A World még mindig egy igazi bughalmaz, pont a mai napon futottam bele a B kategória részére fentartott "Compromised" nevű TE versenyen abba a jelenségbe, hogy a 370Z-m egy-két ütközés során fekete lett teljesen és helyenként átlátszó volt. Továbbá néhány városrészen a fal a szélesebb, mint ahogy elsőre kinéz, de csak pont annyival, hogy ha a tükör széle hozzáér ehhez a láthatatlan részhez, egy remek dupla szaltókkal tarkított borulással lepi meg a játékost. Aztán ott vannak még a láthatatlan rendőrautók, amiknek csak az alsó árnyéka közelít feléd az úton, magát az autót abszolút nem látni és van olyan amikor átmegy rajtad simán, viszont az is megeshet, hogy felkenődsz rá mint egy rendes rendőrre.
Ezek után már az sem meglepő, hogy a játék néha későn helyezi ki TE közben a rendőrjárőröket. Eddig kétszer esett meg, hogy pont elém pakolt ki egy álló Corvette-t miközben 210 körül érkeztem a kanyarba, a többi esetben a semmiből előtűnt egy rendőr a szemben lévő sávban és némi fáziskéséssel csatlakozott az üldözéshez.
Emellett még ott vannak a Rhino-k amik igen érdekesen tudnak viselkedni, ha megy előttem valaki TE-ben. Közelednek az előttem haladó játékos felé ahogy kell és egy ponton elkezd rángatni és egy helyben baromi gyorsan forogni a Rhino, de közben nagy darabokban lopja a távot és egyszer csak ott van mindenki előtt, totális káoszt és tömegbalesetet generálva.
Szóval ez csak néhány remekmű az utóbbi időből, amit ki kellene javítani, ahelyett, hogy a Nissan matricákat is csak masszív pénzlehúzás után boost mellé hajlandóak adni. -
Bekő Tóni
tag
válasz
csak IGC #11291 üzenetére
1. Pl. ezt akarom megmutatni neked:
http://www.youtube.com/watch?v=lhEA1FUsuOg
kijelölöm, és ctrl+ C2.Itt pH-n, új üzenet, szerkesztődoboz alatt a LINK gomb-ra katt.
Ctrl+V vel beillesztem e fenti címet. OK. Berakja, és kijelöli a "[link]" részt.
Ide írhatom be a hivatkozás szövegét. Amit beszínez. Ha nem írok be semmit ilyen lesz: [link]
ha a [link] helyére beírom hogy "ez tök állat", akkor ilyen lesz: ez tök állatszerk: nyaaa, csak most látom hogy ufo már válaszolt
-
UFO1
senior tag
válasz
csak IGC #11291 üzenetére
Ott van alul pár gomb amikor írsz valamit, nyomd meg és a felugró ablakba másold be amit linkelnél, ha kijelölöd a kívánt szót (kék lesz) akkor azt teszi be a link nevének. Próbálgasd 5 percig engedi, addig törölheted ami nem sikerült. Hasonlóan a képnél, de az megy ahogy látom. Ha képet link-ként teszed be új ablakban nyílik meg nagyobban (vagy eredeti méretben) és ha ebbe egy képet teszel a név helyére (ahova link-et ír) a képre kattintva nyílik meg nagyban.
-
UFO1
senior tag
válasz
csak IGC #11284 üzenetére
Tapasztalat!
Más: te is linkelhetnél így, hogy piros legyen (a gombokat használva), mert nem mindenki egyforma böngészőt használ.Megj.: a V-Spec csúszása nagy hozzáértést igényel, így csak az ellenségemnek ajánlanám, sokkal jobb és perfect-ben az egyik legerősebb a Boss és az pöpecül fordul és nagyon tud gyorsulni.
A sebességekből lejön 30Km/ó.[ Módosította: doc ]
-
bozont
veterán
válasz
csak IGC #11093 üzenetére
Sajnos előfordul ilyen. De jobban idegesít az falhoz csapós, lökdösős játékosok hada, mindezt kiegészítve a (szerintem) direkt szívató közúti forgalommal és a folyton széteső szinkronnal.
Megvettem nemrég az Evo X-et is, de elég vegyesek az tapasztalataim vele. Így B kategóriásan nem az igazi. Bár lehet az a baj, hogy ennél fennáll a mozgékonyság csökkenős bug, bármit teszek fel csak csökken.
Ezt meg is érezni kanyarodásnál, a legtöbb ellenfél jobban tud kanyarodni és ez sokszor volt döntő mikor egy adott helyezésért küzdöttünk.
Jött is ma valami patch, de ezt pl nem javították. -
vakond5
őstag
válasz
csak IGC #10994 üzenetére
Szerintem olyan nem nagyon lenne hogy legnagyobb végsebességű, mert ezekkel az elcseszett statokkal a Car Class-ok óta, tök mindegy hogy melyik autód van, ugyanannyit megy mind. Ezt úgy értem, hogy ami korábban T1-T2-T3 volt, ott kategórán belül mindnek ugyanannyi a vége...
-
noblem1983
senior tag
válasz
csak IGC #10877 üzenetére
Ask Marc 67:
- A jövő hét keddi patch után az összes Team Escape elérhető lesz majd, ezek közül ugyanúgy lesznek majd class-hoz kötöttek is, amik változni is fognak
- Az alkatrészekkel kapcsolatos hibák (a negatív statok) folyamatosan javítva lesznek (kedden pl a Cinque biztosan, ami S osztályos lesz alapból)
- Ősszel érkezik a drag mód
- Free roam chat-ről még mindig semmi hír
- Az IGC-s árak nem fognak csökkenni, de a keddi patch-el a versenyek utáni jutalmakat megnövelik
- A nitró erőssége egyik autónál sincs beállítva, a nyomatéktól függ
- Nem jönnek úgy területek (nagyon szépen kikerülték az összekötőkre utaló kérdést), kanyonok se jönnek a közeljövőben, se idén, se jövő év elején
- Az év végén jön még egy nagy valami, ami megint nagy változást hoz a játékba (már előre félek)
- 3-4 héten belül újabb közösségi eventek jönnek majd (mint a múltkori TE-kihívás), kéthetente
- Nem jönnek új alkatrészek IGC-ért
- Lehetséges, hogy jövőre részletesebb aftermarket tuningot kapunk majd
- A jelenlegi fő prioritás a szuperautók behozása, amik jönnek majd folyamatosan a közeljövőben
- Az elkövetkezendő hónapokban valószínűleg érkezni fognak autók korábbi NFS-ekből
- Vasárnap kikérik majd a közösség véleményét a civil autók és rendőrök súlyával kapcsolatban, ha a közösség szerint túl nehezek, újrahangolják őket
- Hamarosan érkezik egy új "truck" le merem fogadni, hogy a Raptor
- Valószínűleg kapunk majd lehetőséget, hogy civilek nélkül versenyezzünk... majd egyszerForrás az Sg.hu World topicja(Blackfoxhun tette közzé)
-
tutuhawer
őstag
válasz
csak IGC #10787 üzenetére
szerintem akkor veszítesz sokat, ha szíved vágya és nem tudod elérni. Ha a teljesítménye kellett volna, akkor nem nagy veszteség. Érdekes, pont ide tartozik, hogy a boostért vehető Skyline R34 például kéne nekem, de sajnos nem tudom megvenni. Azt erőltesd, ami szíved vágya, abban nincs hiba. Ha a Lexus lenne, akkor nem mondanál le róla
-
NFree
addikt
válasz
csak IGC #10622 üzenetére
inkább semmi
Srácok , ma probálgattam több kocsit , és pl m3 gts amivel 1-2 helyen top 100 at lehetett futni, körbe autóz egy zonda
jól elkurták de miért??
Kipróbáltam a niss skyline-t , sosem volt egy jó autó de most még gyengébnek érzem ,jaaj
ennek ellenére ma jót szórakoztam .
Jók legyetek -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
csak IGC #10502 üzenetére
Akkor már egész korrekt, nekem is pont ez van betéve plusz 1db 2 csillagos Extended Nitrous és a sok TE miatt 2db Ram skill.
Még egy dolog, ez is frissítés után tűnt fel miután futottam 8-9 futamot a High Stakes-en az LFA-val. A kanyarodásán még tovább javítottak, ami az egész pályán tapasztalataim szerint átlagosan 4-5 másodperces gyorsulást jelentett a korábban futott időimhez képest. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
csak IGC #10500 üzenetére
Nagyon jól kezelhető, a kanyarokban villámgyors. Hasonlítani csak a meglévő LP 640-4-hez tudom, amitől egyértelműen gyorsabb a kanyargós részeken és jobban kézben tartható.
Az LFA hátránya szerintem a viszonylag rövid és kevés nitróban rejlik, meg a rajtokat gyakorolni kell vele, nekem sem mindig sikerül a legjobban elkapni.
Összességébe véve viszont egy remek autó, főleg hogy most IGC-ért is be lehet szerezni, ráadásul nem is túl drágán. -
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10451 üzenetére
Top idohoz nem eleg a nitro, palyaismeret is kell. Ha jol begyakorolsz egy palyat es beteve tudod a kanyarokat meg a shortcut-okat nem kell powerup hogy nyerj. En pl nem gyujtok mar se nitrot se juggert, mert az utobbi idoben olyan gyerul dobalt hogy inkabb ellottem mindig ami volt, nem tamaszkodom ra, inkabb nyomatom a magnetet (igen lehet magnet noob-ozni
), abbol ugyis van vagy ezer.
Nyomassal sok single playert, ott nincs feszko es nem zavar az ellenfel, szoval gyakorolni kivalo, aztan ha mar csukott szemmel is vegig tudsz menni a palyan lesz majd sikerelmeny multiban is.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10445 üzenetére
Privatot meg nem mentem de nem hinnem h tobbet adna mint a multi. Ha szenvedes neked a verseny akkor meg lehet egy masik jatek utan kene nezned.
Amugy ha mar mindenkepp ragaszkodsz a pursuithoz, ha bemesz egy stadionba (stadium) es ledontod a bejaratnal levo terepakadalyokat akkor nem tudnak utanad menni (vagy csak nagyritkan, ha oda teleportal egy rhino), igy konnyen lerazhatod oket, vagy csak allsz egy darabig, kimesz, megint vissza, es megy fel a korozesi szint meg a cash.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10441 üzenetére
A pursuit eddig is event volt mar egy ideje (miota kivettek free roam-bol a zsarukat), es dobalt jobb cuccokat is csak ritkabban. Mivel versenyek utan is eleg szepen ad mar IGC-t (tegnap ha jol emlekszem 1. helyre 3500-at, masodikra 2500-at adott, + lucky drawbol 2x is kaptam 5000-et) inkabb a versenyt javasolnam mert a pursuit egy rakas sz@r es dogunalom. Persze ha uj vagy lehet talalsz meg benne nemi izgalmat, de hidd el versennyel jobban jarsz.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
csak IGC #10438 üzenetére
Ha minden igaz a stat szamok mostantol jobban kene hogy tukrozzek a valosagot. A fentebb emlitett Chevi stat bug lehet, gondolom ezt majd javitjak.
Epp itt volt az ideje hogy ilyen lepeseket tegyenek (valtakozo IGC-k), eddig ez a game egy fejos tehen volt nekik, ekkora lehuzast amit ezek csinaltak nem sok MMO-ban lattam, pedig jatszottam mar parat. Ugy latszik erosen kezdett megcsappanni a (fizeto)jatekosok szama, igy teljesen ertheto hogy ujitani probalnak es tobb dolgot tesznek elerhetove IGC-ert. Szerintem nem kell oket felteni, kaszalnak meg igy is eleget.
A masik elgondolkodtato dolog, hogy miert a 2eves szulinap UTAN rukkolnak elo a legnagyobb ujitassal, de ha jol sejtem ez is csak a hanyagsaguknak tudhato be...
-
tutuhawer
őstag
válasz
csak IGC #10322 üzenetére
én is nagyon szeretem a Lancert, itt a cikk a gépemről:
http://warpmode.blog.com/2012/08/04/the-hungarian-ams-evo/ -
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
válasz
csak IGC #10198 üzenetére
és a vicc hogy nem öltem bele több 100 ezreket
, kivártam az ideális időt ( pedig jelen vagyok már 2 éve kb ) ami eljött hála a lengyel cimbiknek és a sponsorpaynek
meg lett minden ami kellett .. most meg néha néha spanyol cucc az csá ... nem költök erre sokat csak mostanság pár sör meg kávé árat
, kell a második hondámba a lóvé
-
sunny84
senior tag
válasz
csak IGC #10194 üzenetére
- ok .. murci hogy verne mindent ? rtrx , gt3rs , gt2 , lfa , sesto elemento , evora simán kipicsázza .
- mr2 nek eléggé ellenfél a gxp , rx8 , talán még jó sofőr alatt az elit eclipse is ..
- silviát fenti t1esek simán verik és igc ben ott az mx5 ami nagyon stabil és jó dög , a legjobb t1 es igc -ben , evo kérdésben meg igazad van nagyon hülyén kalibrálják a kocsikat lásd r34 vagy r35 -
noblem1983
senior tag
válasz
csak IGC #10180 üzenetére
Még akkor se várj tőle sokat. Először vegyél egy Evo IX-est aztán képzeld hozzá hogy talán a VIII-as 1 másodpercel gyorsabb. De ha annyira szereted az Evokat akkor vegyél X-est igc-ért és azzal még lehet is jó versenyeket menni mert jól fordul legalább és gyorsulása sem annyira gyenge mint a két másiknak.
-
callmeakos
veterán
-
-
NFree
addikt
válasz
csak IGC #9796 üzenetére
Mondom , hogy öreg vook én már csak előre tudok figyelni, ha hátranézek tuti nekimegyek a falnak
, és az a bibim néha gyengébb autókkal , nitro nélkül versengek , és sokszor nem lehet azt megcsinálni amit mondtok, pontos vezetéssel próbálok az ellen mögött haladni majd kihasználva ha hibázik elsurranok , de lelépni nem tudok ,rammolni sem, én csak igy tudok versenyezni. tegnap is összefutottam 1 csalóval , és mit mondjak 2x sikerült elverjem 3 at buktam de az a kettő megérte. egy csítertől nem lépsz le nem bírsz , csak probálod szorítai , hogy hibázzon, pl az is volt , hogy ugy belémszált elrepültünk mind a ketten , és ő meg beakadt ugy tudtam lelépni,mind1
Tutu
nem megy rendesen a frissítés a listán , csak pereg az update de nem történik semmi, még ma akarok időket az összes pályán ahol nem voltam , lamboval mek minden nélkül csak hogy legyenek idők. -
Bekő Tóni
tag
válasz
csak IGC #9782 üzenetére
Road reflector a fényvisszaverő prizma.
Szerintem az a posztod a képekkel, meg az egysorosakkal elég lesz. Abból lejön neki mit akarsz.
Tessék, a képek közötti szöveg kicsit átírva, ezt dobd be google-fordítóba (merthogy működik az, ha tisztán, tagoltan írjuk be a fordítandót):4 út sáv, 4 player, innen kezdődne a drag.
Itt lehetne a felszín alatt menni végig, vagy jobb szélen tovább menni.
Tovább végig jobb szélen vagy balra az ugratóra.
Fel az ugratón és beleesni a célba, tudnák élvezni a játékosok.
És itt a célvonal a legközelebbi út visszaverő nél.Tárgynak adj egy ilyesmit hogy "hey Drew, hey! Check my super-awesome drag-race track idea"
Amúgy vannak olyan őrültek akik szinte gyártják a pálya elképzeléseket:
például ő -
Crowent
tag
válasz
csak IGC #9780 üzenetére
Igen angolul kellene írni nekik!
Más: Megvettem a Posrche GT RS3 autót. Hát vettem mellé egy T3 platinum cardot, nyertem 17%-os ultra fékeket! A vicc az hogy a Lamborghinibe azért van egy 4 kulcsos 9-9-0 turbó, a Porsche-ba meg semmi nincs a fékeken kívül. Most mentem pár SP-t a Welcome to Palmont pályán a Lamborghinivel 1:18:97-es időt futottam a Porscheval pedig 1:17:20-as időt sikerült futni. Tudom nem egy világcsúcs, de valamivel jobb a Posrche!
-
callmeakos
veterán
válasz
csak IGC #9778 üzenetére
Vagy írsz az Official FB oldalára
vagy mailben felvázolod monjuk drewnek: drew@needforspeed.com -
tutuhawer
őstag
válasz
csak IGC #9764 üzenetére
régen csíkok voltak, 2010 novembere óta van a számozás. Gondolom, marad is így. A Mercedes meg valóban jó, hogy kikerül, mert ha visszakerül.... az enyém készen áll. TE-re épített autó, de akármikor átnyomom versenyre, ha kell. Remek gép, szerintem a kanyarodása is rendben van
-
NFree
addikt
válasz
csak IGC #9738 üzenetére
hat ha igy gondolja akkor ne vegyen semmit. azon a szinten t3 ból , pocséklás.
nem tudom mikor adja be a game az evorát de várja meg , és kész, igc ért szerintem a legjobban kanyarodó. De miota feszegettük a lambó témát csak azzal nyomom , és igen jo sofőrrel az rs lever, de szerintem jó a gép nagyon, lehet vele überelni a top 100 at igen csak
de ha közelebb ér kiprobálhatja a 959-et jól fordul jól is gyorsul , csak kevés a nitró nagyon , meg kicsit csúszkálós.Tutu , tennap nagyon kikaptam a kis lambommal voltam , rs ellen (700feleti stat)
és azk kell mondjam a srác sokat fejlődött, itt az ideje felkötnöm a gatyám, és találkoztam más arcal is , és az is levert , hallod egyre több a rutinos jó soffőr lassan dinoszauroszok leszünk. -
-
tutuhawer
őstag
válasz
csak IGC #9400 üzenetére
szevasz, most kifejtem a tapasztalatot. Az aftermarket cuccok egy része hatással van, igen, de annyira nem jelentős és annyira nem kiszámítható, mint ahogy leírod. Az ültetés például jó, az kell, de a felni mérete.. háááát a fene tudja, igazából annyira minimális, hogy akár le is szarhatom, mekkora. A bodykit... hááát elvileg a szárny maga nem változtat, de a bodykit formája könnyen lehet, hogy igen. A murcielago a jó példa, a gyémántos külső a legjobb - vélik a szakértők
-
UFO1
senior tag
válasz
csak IGC #9083 üzenetére
Az Evora mindenképp a legjobb gyorsulásban, kanyarban, nitroban is. Bárki bármit mond a 959-et teszem 2-nak a sokkal jobb forduló képessége miatt, a lényeg a lényeg le kell súlyozni alkatrésszel, hogy stabil legyen és erős 3-4-5* NOS skillel verheti a BMW-t. Nálam az E46 az utolsó, bár alapon könnyű vele menni, tuningolva elkezdi tolni az orrát, pláne egy kis N2O fröccs közben, amiben azért elég erős (meg különben sem szeretem a márkát).
(#9084) Crowent
Nincs, nem is volt, és ha az EA-n múlik nem is lesz. Viccet félretéve, húsvét óta nincs a hacker támadásokat így védi ki a nagyra-becsült és hozzáértő De Vellis banda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest