- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
Tyrese618 #11461 üzenetére
Aston Martin DBS (alap street, 699 overall, 1,8 milla IGC)
A leggyengébb perfect és nitro a lentebb felsoroltak között. Az iménti gyengeségek ellensúlyzásaként viszont nagyon nyomatékos a gép, tehát nagyon gyorsul minden segédeszköz nélkül is, a hangja is szenzációs brummogós erőt sugalló. Az irányítása teljesen rendben van semlegesen fordul nem csúszkál (ültetés nélkül is) szépen és könnyen irányítható. Sebességek 326 ill. 350 NOS-al amit erőlködés nélkül el is ér.Lexus LFA (valentinos verzió, alap race, 769 overall, a kapható verzió alkatrész nélküli 2 milla IGC)
A linkben leírt tulajdonságokból nem vesztett, habár az írás a skill – rendszer előttről származik, megmaradt az egyik legstabilabb, legjobban irányítható autónak. Ültetni nem árt. A sebessége csökkent 336 és 355 N2O-val.Ford Mustang Boss 302 (alap, alkatrész nélkül 575 overall, 1 milla IGC)
Érdemes megvenni „B”-ben ütős szerkezet lehet. „A”-ban eléggé fel kell tépni, hogy versenyképes legyen.Lamborghini Murciélago LP–640 (alap street, 697 overall IGC-ért már nem kapható)
Jelenlegi sebességek: 328 és 356 nitoval. Csak az összehasonlítás miatt lett megemlítve.
Kiegészítés: a legerősebb perfect és a nitro közel egyforma a Boss-al. A másik az overall megtévesztő lehet, mert odaveri mind a 3 fentebb felsoroltat. Ennek is használ az ültetés! Az eddigi legjobb IGC-s verda.Minden gép csak 4 db IGC-s perfectel próbálva.
Az erősorrend a felsorolás szerint, azzal a kitétellel, hogy a Boss-t nitrozni kell, a nélkül a
leggyengébb időt futotta a 4 közül, azonos pályán.[ Módosította: bolondember ]
-
UFO1
senior tag
válasz
Tyrese618 #11461 üzenetére
Holnap írok pár sort a jelenlegi IGC-sekröl, amik méltatásra érdemesek.
(#11467) chris1997
Azért azt megnéztem volna, ha Bekő Tóni megy a Zonda-val ki nyert volna.Nem rég mentem a sima Pagani-val Station & Fisher-en és közel olyan időt ment mint a GT2, az irányításán is vacakoltak valamit, mert jobban fordul mint régebben. Egy biztos ez az új cinege elég jól ellép a rajtnál, az hogy utána ráesek pl. a GT2 olyan volt már, hogy tud e fordulni jó kérdés.
-
UFO1
senior tag
válasz
Tyrese618 #11443 üzenetére
Ha jót akarsz menni/venni RTR-X és M1 esetleg kijön egy GT2 is a CCX helyett. Minden kocsi más pályán jó. Szerintem. 240SX-ed az jó C-ig, ha nincs túlhúzva (nem is érdemes), B-be meg a Boss tökéletes perfect-re és nitro-ra skill-ezve mert abban nagyon erős.
A Clio sem rossz, ha nem vesszük hogy nem tud rajtolni, nagyon érzékeny a kormányzása és a fűszál is megállítja. Esetleg egy Silvia még jó jöhet D-be (C-be sincs nagyon ellenfele max. a 200-240SX), mert ha hamar kell sok kp. Out-on jobban ad mint HS-en.De látom vettél Zondát felesleges volt, de te tudod.
(#11455) Bekő Tóni
Sajna csak 22 után vagyok ha sikerül esetleg holnap korábban. -
callmeakos
veterán
-
F22Reventon
tag
válasz
Tyrese618 #11325 üzenetére
Nem erre gondoltam, ezer bocsánat, csak úgy általánosságban értem h lehet másra is költeni, mivel most sokba kerül a boost. Idén február környékén megérte venni, mert nevetségesen olcsó volt, 800ft-ból kijött 50000 boost. Ehhez képest jelenleg igen drága, "normál" áron.
Autók közül a cinque-t mondják az új leggyorsabbank, de ha vársz még kicsit nemsokára bedobják a carrera gt-t is. Én nem várok, inkább most a friss updete után beruházok egy cinque-re
Üdv a családodnak! -
UFO1
senior tag
-
GrotESC
aktív tag
-
Bekő Tóni
tag
-
GrotESC
aktív tag
válasz
Tyrese618 #11194 üzenetére
Ha még nem íratkoztál volna fel noxwill listájára, akkor tedd meg, illetve onnan leshetsz PH! arcok azonosítóit.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Tyrese618 #11116 üzenetére
Hát sajna, egy nap csak egyet lehet. Volt amikor többet is lehetett egy nap. És akkor kijöttek ilyen anomáliák mint ahogy itt is
hogy 232-es best streak az ugye 232x15 kavics= vagyis tuti 3480 kavics lenne, miközben csak 2893-at szedett.
De ez a hack már nem működik, ha azt mondanád hogy téged ilyesmi nem zavarna és te is akarnál egy nap többször 15 -öt szedni -
UFO1
senior tag
válasz
Tyrese618 #11076 üzenetére
Szerintem a Murci a legjobb most 1,7 milla IGC-ért (a régi T3-ak közül), jól megy és fordul nem mint régen. Persze nem muszáj nagy vasat venni kisebbel is lehet nyerni csak meg kell várni a megfelelő ellenfeleket, nekem 2-3.-ra jól sorsol össze hasonló járgányokat.
Gyémánt gyűjtő pl. a Porsche meg ennyivel tud többet, ha jó helyen kezded (néha ez nem jön be) lehet egymás után szedegetni a zöld sáv felé indulva (a kis térképen, jobbra lent), ha már nem jelzi arrébb kell autókázni.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Tyrese618 #11076 üzenetére
A boostot mindenképp olyan autóra költsd amiből nincs IGC-s változat. Már elég jó a felhozatal a jobb féle játékpénzes autókból pl. Lamborghini Murcielago, Lotus Evora, Lexus LFA és az Aston Martin DBS is jó. Ettől gyengébb osztályú autók között is vannak elég versenyképes verdák. pl a Clio V6 elég korrekt és az ára sem vészes.
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
Tyrese618 #11074 üzenetére
Na kiléptem írni,h nincs meg visszaléptem gondolva csak nem adom fel...erre hip-hop meglett a hiányzó 3
Kaptam egy verseny gumit az első napra
Minden nap össze fogom kajtatni
Gondolom a sok szaladgáló autó is mind ezt csinálja
Továbbá így,hogy most német vodafont használok nem tudok smsben boostot venni
Majd a paypalos fizetéssel talán 7végén...Mikor több mint egy éve abbahagytam a játékot m3asra gyűjtöttem...most 1.365.000 dolcsinál járok milyen nagyobb kategóriás autót ajánlotok???vagy az m3 a legjobb választás most is ?
Esetleg bírjam ki 7 végéig és boostból meg a pénzből egy szörnyeteget csináljak ?
ma léptem 33as szintre szal jól le vagyok maradva sokan már elértétek az 50et
Tehát valami jó tanács kellene
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Tyrese618 #11074 üzenetére
Vannak kivételek, egy-két trükkösebb gyémánt nagyon a zóna peremén van, egészen a legszélén. Mivel a legtöbb városrész kör vagy négyszög alaprajzú, így én az autópályán kezdek, ott nagy sebességgel körbefutok felszedem a gyémántot, aztán koncentrikus körökként kezelve az utcahálózatot haladok kívülről befelé.
A Treasure Hunter autók (speedboost-osak) viszont asszem minden gyémántot látnak a térképen. -
callmeakos
veterán
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
Tyrese618 #11022 üzenetére
Amég nem írtam addig a legutolsó hsz amit láttam márciusi volt
Amikor beírtam akkor jelentek meg,hogy igenis is él még aminek örülök ám de nagyon...sunny,tcmchris veletek régen játszottam
Beugrik a nevetek
Most a kérdésem az a partnerlistámon miért offline mindenki ? Melyik szerveren toljátok??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest