- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
barack1997 #21188 üzenetére
IGN, csak elírtam.
Mivel ez nem ide tartozik, ezért ennyi: [link] -
Tomcsi2012
tag
válasz
barack1997 #21171 üzenetére
Már mire gondolsz,böveben.Nincs megnevezve,hoogy melyik rész rakadt meg,vagy érdekelne.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
barack1997 #20112 üzenetére
Miért lenne szar? Ha valaki nem tudja vezetni akkor tényleg szar,de ha a nitrót feltolod akkor nem szar.
Persze egyenesebb pályákon. -
UFO1
senior tag
válasz
barack1997 #20077 üzenetére
Nem volt semmi ajándék, mert előtte volt
a közkedvelt és barátságos Pók...lófszt,tehát a Porsche Cayman stb. bug és valószínű beintett az EA, hogy nesztek parasztok nincs semmi ajándék, volt elég garázshely, meg achi dögivel, na + jó pár BAN utána.
Ami volt azt eLit-MiLan leírta. -
chris1997
aktív tag
válasz
barack1997 #20088 üzenetére
Az nem születésnap volt, hanem EA Play4Free Summer Giveaway 2012-ben.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
barack1997 #20088 üzenetére
3. szulinapkor azt biztos nem...tripla cash + on salek voltak, tisztan emlekszek.
-
ETOM
addikt
válasz
barack1997 #20079 üzenetére
melyik porschera gondolsz?
-
ETOM
addikt
válasz
barack1997 #20077 üzenetére
ez nem tavaly volt szerintem
rendszám tuti nem volt 3. évi.. -
CJ4567
nagyúr
válasz
barack1997 #20074 üzenetére
Mi volt tavaly?
-
alfa20
senior tag
válasz
barack1997 #20054 üzenetére
Felnéztem a hivatalos oldalra és ez várt:
7 DAY CASH AMPLIFIER!
25% Additional CASH for the next 7 days.tegnap még nem volt ott.
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #20054 üzenetére
passz
-
vakond5
őstag
válasz
barack1997 #10422 üzenetére
Így van.... néha nagyon szerettem volna venni pár ezer Boost-ot, de most rájöttem hogy nagyon jó ötlet volt hogy nem tettem..
-
chris1997
aktív tag
válasz
barack1997 #10210 üzenetére
Nem jön ma car class
-
vakond5
őstag
válasz
barack1997 #9856 üzenetére
Igaz, bocs
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #9856 üzenetére
Még itt is nyomulsz, Barack? Akkor üdv!
-
UFO1
senior tag
válasz
barack1997 #9023 üzenetére
Az hogy valami jól néz ki egy dolog, ez igaz is míg nem nézzük hátulról onnan okádék az a kályhacső, a GPX meg kinéz ahogy, de baromira stabil (a legszélesebb kasznin a hátsó nyomtáv szélesebb) az LFA-hoz tudnám hasonlítani stabilitásban, bár nekem a gyári fóliás RX8 is baromira tapad.
-
chris1997
aktív tag
válasz
barack1997 #9023 üzenetére
Hát nem hinném... kinek mi
-
chris1997
aktív tag
válasz
barack1997 #8922 üzenetére
Tényleg.. Lotusokba Toyota motor van
Akkor meg fogod venni X) -
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #8862 üzenetére
1.5 a pontos ára. Állítólag nagyon jól megy.
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #8843 üzenetére
A véleményem ugyanaz, ide is bevágom:
nyilván nem megyek át a másik Shardra, mert Tutuhawer egy van csak. A tpbbi játékos is gondolom, azt mondja, hogy a Boostos tételeken túl felépített szarságát (barátok, reputáció, adatok) nem csinálj újra. Ami miatt jó, hogy tehermentesítés a célja. Ami miatt szar, hogy az új Shardokon regisztrál a Józsipista, és kikiáltja magát ott királynak, nem tudjuk megmondani neki, hogy "nem-nem". Azaz a legjobb döntés oda regisztrálni, ahol a nagyágyúk játszanak már húsz éve. Azaz, ha úgy gondolkodik mindenki, hogy a legjobbak ellen akar menni, és velük szeretne megismerkedni, akkor nem a "kutyafüle" és a "tuttifrutti" nevű shardra/ szerverre regisztrál. Én se mennék oda, ha új lennék. A legnagyobbra , a legjobbra kell menni, ott vannak a versenyek, nem is tudom, mi fog zajlani a kiegészítő shardokon, az oldalkocsikon, ahova biztosan nem megyek, mert minek? Ki van ott? A józsipista... hát miatta nem lépek oda -
V.Dave
senior tag
válasz
barack1997 #8801 üzenetére
Üdv barack 2.
-
chris1997
aktív tag
válasz
barack1997 #8755 üzenetére
Meg van köszöne..
Más: Megragadott az EVO VIII.. Lesz belőle vajon Art Director változat? -
SylarHUN
senior tag
válasz
barack1997 #8673 üzenetére
Nem rossz!
Csak nekem túl egyszerű! -
1NST1G8R
senior tag
válasz
barack1997 #8692 üzenetére
Ja tenyleg, bocs kicsit el vagyok tajolva, tenyleg ma van szerda.
-
odébbb
tag
válasz
barack1997 #8692 üzenetére
szia !
Én aktiváltam , de nemadott erre a kodra semmit , ez mien kód ?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
barack1997 #8641 üzenetére
Jah, jó lesz ez, előbb gyalázott le egy gray pointon E30-al voltam, igaz hibáztam párat de szépen hasított.
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #7534 üzenetére
hajrá , jó játékot
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
barack1997 #6513 üzenetére
1500? Nem is drága, lehet beszerzek egyet, mert van 2500 SB-om.
-
válasz
barack1997 #5881 üzenetére
Én mindig kezdő maradok,mert nem sok időm van a virtuális versenyekre,de sok autóm van és igenis vannak sokkal jobb autók nála.
Ha olyan jó lenne,hidd el,többet látnál belőle a játékon belül.
-
UFO1
senior tag
válasz
barack1997 #5877 üzenetére
Igaz az RX–7 „Battle Machine” Edition verzió megvan de még nem jutottam a tesztelési időszakhoz most mentem vele és a M3 E30-al is előbbi tényleg jól fordul bár nem éri el az Exid és meg sem közelíti az A1 kanyar tudását. Az M3 alapon nekem kicsit lomhán fordul akár az előző 3-hoz képest is de ezt egy ültetés lehet megoldja (a top autókról később írok majd).
-
gyuszito
senior tag
válasz
barack1997 #5877 üzenetére
Nagyon bánom, de E30 at már nem lehet vásárolni...
Rz-m nincs de barátom vett, és azt mondja, hogy nem rossz, de nem is olyan csúcs..
Az Exige Cup ADRNL változata valóban fenomenális...Nem merek bele tuningot tenni, mert nagyon "lassan" gyorsul.. -
UFO1
senior tag
válasz
barack1997 #5799 üzenetére
Nem is arról volt szó hanem a Porsche 911 GT3 RS sün (rendőrségi) verzióról ami ott van ahol írtam 5500 Boost és ez jobb a Carrera-nál bár az stabilabb egy csöppet.
-
speedmetal
tag
válasz
barack1997 #5707 üzenetére
Nos igen. De a bankkártyával ellátott felnőtt a saját keresetét szórja el ilyen hülyeségekre, nem másét.
-
V.Dave
senior tag
válasz
barack1997 #5677 üzenetére
Nem feltéltelnül maradsz le róla üdv barack, mert csak egy bankkártya kell hozzá(14év fölött szülői beleegyezéssel sztem lehet már igényelni) aztán paypal reg és kész.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
barack1997 #5573 üzenetére
Amikor nem jon elo a hatter a chaten, vagyis nem latszanak ezek az opciok, csak kattints bele az egerrel a kepernyobe barhova, es ha megint fele huzod a kurzort mar ott lesz a keret.
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #5565 üzenetére
a moderátor nem szokott amiatt közbeszólni szerintem. A helyesírási hibák miatt sem szól közbe. Én is igyekszem átlépni a fórumban a hibákat, mert igazság szerint: kell, hogy legyen fontosabb téma is.
Most jön a tuttifrutti: helyesen írva: Üdv {vessző} Barack!
@ odébbb: ha elfogy a nitró, fejre is állhatok akár, akkor se tudok jó versenyeket csinálni multiban. Ha ráteszem a nitrót a bmw-re, nagyon erős top 500 köröket is lehet vele menni X pályákon, amit a sok boostos balfácán már nem bír követni. Mondom, az a nagy király, aki a belvárosban is betolja a 10 nitrót a versenybe, és ha a porsche/ford/lambo trió képviselője tudja ez kezelni, akkor meg is érdemli a győzelmet. GRAMA nevű régi motoros "nemkutyafaszahúdejóltuningolt" murciját is megvertem már, és ő nem viccel, aztán a nagyképű seggfej Sachsenpower is kilép ellenem, mert látta, hogy hoppá, ez a srác odatolja a nitrót és nem áll fejre vele. Szóval kell a nitró nagyon, és ha nincs, akkor... baj van
@homelees09 Szevasz, az újonc kérdések helye pont ez a fórum. Játékban pl én biztosan nem reagálok, illetve nem szívesen. Autós kérdésekre se szívesen, kivéve egyet. tedd fel itt a kérdést nyugodtan. Előrebocsátom: mindig az a válaszom, hogy az a jobb autó, amit szeretsz, mint például: gyenge nitró, gyenge gyorsulás, kiváló kezelhetőség, precíz, Isteni hang: -
homeless09
őstag
válasz
barack1997 #5565 üzenetére
már bőven túlléptem az 5 percet sajnos :/
-
milomi
tag
válasz
barack1997 #5434 üzenetére
Ez a te véleményed , szerintem meg jobb a BMW és nem kicsivel jobb
-
milomi
tag
válasz
barack1997 #5198 üzenetére
Alfa C8 .. nemnagy szám külsőleg szerintem,, de a hangja tuti szép lehet
-
csab991
senior tag
válasz
barack1997 #4880 üzenetére
PDK profilomba most 3 napja cuccot ad zsinórba 38-39-40. napért, kicsit már bánom, hogy a másik profilban meg újrakezdtem a streaket. De majd eljön még ennek a böjtje.
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #4880 üzenetére
Üdv, Barack, nekem kb hetente 3 db cucc, de nem az az igazi ütős minőség, amit néha a többiek kapnak. Nem kérek minden héten frankó cuccot, de hébe-hóba már vártam volna valami igazán ütőset
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #4843 üzenetére
szingli player, multi, privát, team escape, bármi adhatja, remélhetőleg, jobban, mint a pro cuccokat, mert azok nem esnek olyan erősen.
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #4801 üzenetére
Az aláírásodból már a twin turbót is értem
350Z twin turbo... kicsi, ajánlom a youtube-ot, brutális gép a 350 Z, ha felépítik. de te tudod ezt pontosan...
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #4799 üzenetére
WRC autón neon? Barack, neeeeeeee... a 350Z-re teszem fel
Ez a 3. nissanon, már 1 millió értékű fejlesztési projekt, és baromi jól sikerül t optimalizálni. kék motor, kék rugó, kisebb adatokkal is ,de sokkal jobb a 350 z. tehát lebontottam, mégis jobb. kevés kipörgés, azonnal reagál, a tapadása megmaradt, a gyorsulása 0-250 ig jobb lett - mondom, as számok kisebbek lettek.
zsíííííííííííííííír
-
válasz
barack1997 #4689 üzenetére
lájkoltam
-
válasz
barack1997 #4689 üzenetére
lájkoltam
-
gyuszito
senior tag
válasz
barack1997 #4604 üzenetére
te értetted félre
Nem neked írtam, hanem burkoltan az EA nak
Szerk.:megjegyzem egy jófajta eszméletlenülkaparós Honda Civic ért én is kiadnék egy 10-estde csak ha a régi U2-s SI változat lenne
-
gyuszito
senior tag
válasz
barack1997 #4600 üzenetére
Elment az emberek esze?
Az egyik hülye bevág egy kakidarabot eszméletlen áron, a másik hülye meg megveszi?? Ez szerintem nem normális dolog... -
vv5204
senior tag
válasz
barack1997 #4578 üzenetére
Én vagyok lemaradva, vagy már régebben kivették a T3-ból
a 911 GT3 RS-t? -
_stick_
őstag
válasz
barack1997 #4371 üzenetére
Ezt én sem tudtam, köszönöm a helyesbítést. Le is kértem.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Így van, Kocka jól írja, akármeddig aktiválhatom, csak ma estig le kell kérni a kóddal a kocsit. Lekértem, és most félretettem, hátha később majd kelleni fog (Akár még kellhet is, mert bármikor kezdhetek új profilt - az eszem megvan hozzá)
-
szakalistvan
senior tag
válasz
Hoppá user error
-
callmeakos
veterán
válasz
barack1997 #4352 üzenetére
EZ nem tanulás kérdése. AZ autó úgy viselkedik mint egy bálna. Nehezen fordul, ráadásul egy csöppet lomha. De ez előtt már szóltak nekem hogy a 300.000et nem éri meg a RX7 BMel szemben, de nálam ez az az autó, aminek benne kell lennie a garázsban
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #4352 üzenetére
az biztos, hogy stabilan jó kanyarsebességet lehet menni a 350 Z-vel, de a gyorsulást én sose építettem fel. Még... Egyszer újra megveszem, amikor másik spoilert meg bodyt lehet rá tenni és akkor megnézzük, mit tud. Szerintem ez jövőre lesz már bőven.
-
Padlás
senior tag
válasz
barack1997 #4012 üzenetére
Hack? Ez azért túlzás.
Én meg csak olyan stílusban válaszoltam neki, ahogy ő írt. Nem értem mi a problémád.
A kitagadás pedig megmosolyogtató, majd, ha valaki kulturáltan megkér, hogy ne írjak ide, mert nem akarja látni egy utolsó csaló hsz-eit, akkor nem fogok írni. Nem kell ez a gyerekes fenyegetőzés, mint írtam vállalom, hogy csaltam. -
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #3998 üzenetére
konfigurálok holnapra magamnak egy mercedest, és meg kon-fingatlak
Komoly poénokat tudok ám munkaidőben...
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #3998 üzenetére
az egész aláírásodból csak az üdv, Barackot értem
-
SylarHUN
senior tag
válasz
barack1997 #3839 üzenetére
Mondjuk a horogkereszt nem kizárólag önkényuralmi jel!
Jelentése ITT. -
sunny84
senior tag
válasz
barack1997 #3729 üzenetére
így van aki gyanús menjen az anyjába .....
----------------------------------------------------------------------apropó hallottam az akciódról , gondolom vágod miről írok... péntek este volt Laci nálunk azt dumáltunk , ő nem csak a fostaliga nfs -ben haver hanem a való életben is igen rég óta ,, . nem szép dolog jogtalanul vádaskodni.. de majd a worldban összefutunk és groupba megdumáljuk , oks .. de nem kell tartani ..
-
NFree
addikt
válasz
barack1997 #3670 üzenetére
Az a baj musztáng párti vagyok , de az rtr-x baszott ronda lett, mint egy nagy amcsi ócskavas régről , úgyhogy inkább audi, már csak azért,hogy legyen itt a fórumon tapasztalat
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #3670 üzenetére
fekete pontért válaszolok, ha ennyire nem tudod elkölteni azt a több tízezer forintnyi boostodat. Audi, mert az RTR-X inkább egy eltúlzott szar, az a Audi pedig a technika csúcskategóriája(az egyik). Iletve vegyél minden autódra neont is, és akkor fog igazán jól menni a játék. Ez biztos.
-
callmeakos
veterán
válasz
barack1997 #3368 üzenetére
Problem?
-
Beeerka
aktív tag
válasz
barack1997 #3113 üzenetére
Ha hihetünk a kósza pletykáknak és megérzéseknek, akkor a 2 autó:
Nissan GT-R Spec-V (T3)
Bentley Continental SuperSport (T3) -
vv5204
senior tag
válasz
barack1997 #2523 üzenetére
Ez így van. 370 körüli stattal épp bírom a lépést, 400 feletti GT-R-ek
meg egyszerűen agyonvernek. Sőt a komoly T3-masokat is megizzasztják.
És mióta meg van a kis Audim csak hulladék part-okat dobál.
Suck my dick EA! -
callmeakos
veterán
válasz
barack1997 #2523 üzenetére
Ne csodálkozz rajta.... Az a Skyline nem a T1-be való....
-
Padlás
senior tag
válasz
barack1997 #2390 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert amíg 350Z-m volt, addig nem kaptam ennyire durva ellenfeleket.
Azért azon mosolyogtam egy jót amikor tegnap berakott mellém egy 50-es szinten járó illetőt akinek volt egy szépen tuningolt Z4-ese. Sok esélyem nem volt a szerényebb teljesítményű Z4-esemmel ellene.
-
callmeakos
veterán
válasz
barack1997 #2188 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak valami gebasz volt a szerverekkel....
-
s.malacka
tag
válasz
barack1997 #2146 üzenetére
Igen az semmi gond amúgy ehhez van vevő is ezen is gondolkodom
-
s.malacka
tag
válasz
barack1997 #2124 üzenetére
A vezetékeshez milyen jeladó kell?
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #1869 üzenetére
ugye-ugye? Kivétel erősíti a szabályt
Persze csak hülyéskedek... -
SylarHUN
senior tag
válasz
barack1997 #1846 üzenetére
Tehát nincs benne semmi.
Jó link!
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
barack1997 #1696 üzenetére
Akkor asszem ma befizetek egy smssel. Az ugye a teloszamladra terheli az osszeget?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
barack1997 #1694 üzenetére
Kezdo ertekekhez kepest ez nagyon durva, en 300 feletti ertekekkel meg nem is lattam 240SX-et, de 250 felett se surun. Amugy a body kit meg az ultetes befolyasol valamit a menettulajdonsagokon? Marmint a gyakorlatban, nem a szamokon.
-
Balller
tag
válasz
barack1997 #1691 üzenetére
Nálam próbálkozhatsz. ez max 32% tuning
Nálam 45% tuning van a silviánHa pénzt költesz kártyára, akkor biztos nem egy hamar fog adni part-ot!
Nekem a napi 1-3 pro cucc mindig megvan. -
1NST1G8R
senior tag
válasz
barack1997 #1691 üzenetére
Ez a 240SX-ed statja?
-
NFree
addikt
válasz
barack1997 #1683 üzenetére
Az könnyen elöfordulhat ,
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #1591 üzenetére
1 hónapja semmi? én most folyamatosan nem tudom, melyik feladatra koncentráljak éppen, mi legyen a legfontosabb:
-a skyline építése
-időeredmények javítása skyline-nal minden pályán
-multiplayer futamok nyerése
-bohóckodás
Az időeredmények javítása csak a látszat miatt kell, minél előrébb szeretnék lépni az nfs-s.com oldalon. Az is beleszámít, nem is kicsit. Most a top 1000 elérése a célom. -
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #1423 üzenetére
ha nem melóznék, lehet, hogy már a játékban lennék... De majd holnap nem melózom. vagy mégis. Akkor utána, lehet, akkor is. A hétvégén valamelyik napon csak tudok menni pár futamot néhány jó sofőrrel, meg sunnyval is
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #1421 üzenetére
köszi a dicséretet, jól esik. Egyébként nem tudom, hogy reagálsz arra, hogy 60 másodperc alatt pusztítottam le a 3 órás dodókacsa festésemet a nissan skyline-ról... Amúgy meg kell még tesztfutam ahhoz, hogy kimondjuk, melyik jobb melyiknél, ha esetleg 60 percnél többet is tudnék menni valamelyik nap, felkeresnék pár gallardo-tulajt.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
barack1997 #1379 üzenetére
Mondjuk nem hiszem, hogy tcmchris-nek köze lenne a dolghoz.
Bár az ördög sosem alszik.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
barack1997 #1377 üzenetére
Hogyan tudta bárki kitörölni az accod? Csak nem megadtad valakinek a jelszavad?
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #1370 üzenetére
Szerintem az egyre igazabb-szerű rémisztgetésekre itt sincs szükség. Én marhaságnak tartom, a játékot pedig még mindig jónak. Megéri az árát, ingyen van a játékélmény. Aki meg nem talál játékélményt a nfs worldben, az keresse jobban.
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #1345 üzenetére
itt is beírom, hogy felesleges idegeskedni, én se idegeskedek, ha későn jön a powerup, mert ugyebár nekem taktikai fegyver, nem hibázhatom el az audival, mert veszítek. Ez legalább annyira idegesítő, mintha elbuksz egy kis boostot. Mert:
starter pack: 4000 Ft
Lambo "semmitnemérő" Murciélago 2 db: 11000 boost
Multiplayer győzelmek erősebbek ellen az Adimmal: megfizethetetlen. Minden másra ott van a Speedoost -
NFree
addikt
válasz
barack1997 #1342 üzenetére
Na mi helyzet , sikerült már valami , ird be töbször , hátha vagy irja hogy a kod rossz????
www.world.needforspeed.com/codes
ide mentél?
vagy add meg nekem megprobálom én is -
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #1204 üzenetére
Én megadom rá a pontot, ha kijavítod pontosabbra... Nézegesd jobban az ATI logót.
-
sunny84
senior tag
válasz
barack1997 #1167 üzenetére
ezzel azért vitatkoznék..
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #1161 üzenetére
Én régen mentem a TT-vel, azt passzolom, a Murciélagót látom nap mint nap, az A1-gyel két futam után hánynom kellett, olyan szép. A teljesítményét is figyltem persze, és minden sokszor hallott hiba ellenére is a Lamborghini a tuti szerintem a 3 közül. Habár én a tt-t venném meg. Sőt, 1 lambo = 2 db TT, matekból zseni vagyok.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
barack1997 #1161 üzenetére
Lamborghini Murcielago LP640 (Szerintem)
-
andrey.
csendes tag
válasz
barack1997 #1136 üzenetére
Köszi, NFree neked is
-
NFree
addikt
válasz
barack1997 #1125 üzenetére
Köszönöm,
Srácok vélemények ???
Motor 6,4,0
Turbo 3.3.0
Váltó 6.3.6
rugo 2.1.3
fék 0.0.7
gumi 3.3.9Ezek kerülnének fel rá , ebből váltó, fék , gumi , már pro cucc lenne
-
m3tr0
őstag
válasz
barack1997 #1060 üzenetére
Ez a játék eszméletlen.
Eddig nagyon bejön, asse tudom mit-merre, de nagyon fasza: -
NFree
addikt
válasz
barack1997 #904 üzenetére
eleget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest