- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakond5
őstag
válasz
MBazsee #10509 üzenetére
"családi Porsche"
Ez tetszikKülönben Panamera
GT3 RS. Használd egészséggel! Álmom egy olyan NFSW-ben....
Viszont! Láttam, hogy vannak megint új autók/még nem játékba rakottak:
Porsche RS40 - eleje
Porsche RS40 - hátulja
Pagani Zonda Cinque - eleje
Pagani Zonda Cinque - hátulja
Murcielago SV - eleje
Murcielago SV - hátulja
Carrera GT - eleje
Carrera GT - hátuljaSzerintem az RS40 berakásával valamelyik komoly Porsche IGC-s lesz.
-
Brumi˘
addikt
válasz
MBazsee #10257 üzenetére
Én arra tippelnék hogy elszáll az a pár ember low net/gép miatt, és így megbolondul a szerver, ezért van a végén 0-0.
Más: Megvan végre a gt3 rs, 3as ültetéssel és széles kasztnival, nagyjából még alap cuccokkal, kivéve egy 2 kulcsos motor egy 3-as váltó és egy 2-es felfüggesztés. De már így is nagyon baba a gép.
-
UFO1
senior tag
válasz
MBazsee #9430 üzenetére
Majd ráírlak, az SG-n gyűlik a sok név és 27-én lesz feltéve (akkor van a szülinap) addig kéne összehozni valami fotózást, ha nem lesz megy a nélkül csak a sok név.
SylarHUN
Esetleg neked nincs saját World-os facebook-od (de jó bármilyen), mert leköteleznél, ha te raknád fel nekik.
Ha más nem teszel fel párat a saját műalkotásaidból! -
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #7444 üzenetére
Hány %-os teljesítmény?
Tudom überelni, amivel még egy kis lelkesedést is tudok hozzáadni. A mai munkaidőmet sikerült úgy beosztani, hogy keresgélhettem kicsit, vájkáltam a múltamban:
[2010-11-05]
[2010-11-24]
[2011-02-14]
[2011-02-25]
[2011-03-09]Jól látható, hol kezdtem a 002-es profilt és hol tértem vissza. Megnézheted, hogyan húzott ki a szarból 1 hét alatt a bérelhető BMW M3 GTR E46. Amint meglett a lóvé, márc 8-9-én már meg is vettem a Skyline-t és azóta is szeretem a játékot. Ha ebből nem szerzel egy kis erőt, akkor semmiből és tényleg elköszönünk tőled sajnos. Mindig van előre, még manapság, a boosttal teli időkben is. Nézd végig mindegyik linket, nem titkosak az adataink.
-
JuhaAasz
csendes tag
válasz
MBazsee #7424 üzenetére
ahogy egy lentebbi hsz-ben irtad a 300% teljesitést, az csakis jó dolog, igy fejlödik a legjobban az ember (mármint ha kikap
, persze nem csalótól).
egyébként a 32 es szintü profilod azzal a 3 igc-s kocsival semmit se ér (nem bántásból
ja még annyit, hogy amikor én ott jártam kb, akkor fejlődtem igazán, eliset hajtottam énis, mindig nyertem bele a jobb cuccokat, és hajtottam ahogy birtamtolni kell, fejlődni, aztán amint lehet megvenni az m3-ast, vagy a murcit vagy mindkettőt
azokkal már jobban lehet eredményt produkálni, rengeteg jobb t3-as kocsit el tudsz verni, mert bambák a sofőrők (bár nem mind
, csak párat vertem el, és nemis m3 vagy murcival, hanem félpro rx8al
, na de mind1)
a lényeg, hogy 50es szintig tolni kell mint állat, azután jobban fognak eredmények jönnimagamból kiindulva legalábbis
persze ha már egyáltalán nem köt le a játék az más.... -
gyuszito
senior tag
válasz
MBazsee #3868 üzenetére
Egyet kell értsek, hogy sofőr függő is, és azt is alá írom, hogy körülbelül 2 napja furikáztam vele, mikor ezt a tapasztalatot szereztem, de a pályát már elég jól ismertem. Hiba nélküli kört mentem, és bizony kaptam 8 másodpercet, és akárhogy tapostam a lelkét, akárhogy mentem határon még sem értem utól. Ha el is rajtoltam neki, akkor is utól ért. Magyar kollega volt, de szégyenlem nevére már nem emléxem. Több meccset is nyomtunk. Gondolom az a szimpla 15 szint különbség is számít valamit. Pl a gyorsulás +10% os Skillek...Stb
-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #3764 üzenetére
Azt emelném ki, hogy végig követtem, ahogy tudtam, azaz: nincs feladás. Attól még, hogy valaki elhúz, lehagy, akár csalással is, magunknak végig kell nyomni normálisan, hibátlanul, és az is siker, ha meg van egy hiba és megelezzük az ellenfelet, külön fasza. szóval hibátlanul nyomjuk akkor is, ha nincs már esély aranyra, mert lhet, hogy lesz mégis.
-
beluschi
tag
válasz
MBazsee #3364 üzenetére
Szia!
Tényleg jó volt, utána még mentem egy párat, kezdtem begyakorolnia pályát jöttek is a győzelmek, de nem dobta a partokat. Visszamentem Diamond & Unionra lett is Ventura 9-6 pro motor. Motor be, mondom menjük egy párat, de utána viszont csak szívtam, eggyet sem tudtam nyerni. De majd ma....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MBazsee #3108 üzenetére
Most van egy Szilvám, egy Mazda 3-am meg az RX7 és van még egy üres slotom. Egyelőre marad az RX7-is, majd ha lóvé kell, TeamEsc.-re azzal megyek nem a Lotusal, ha meg ügyesedni akarok beülök a Lotusba és elkenem a szájukat (vagy ők az enyémet.
).
De addig még meg kell nyernem pár versenyt, mert hiányzik 200k a Lotushoz (jó csak 198k). -
-
werevolf593
tag
válasz
MBazsee #2781 üzenetére
Nekem régóta van Lotusom 512-512-494 stattal, jó pár hónap kellett, mire összejöttek az alkatrészek a versenyeken, és még bőven lehetne fejleszteni rajta...
Amíg nincs a gyorsulása 500 felett, addig nem sok esély van multiban, ehhez viszont morgonc pro velocicom motor, és pro turbó kell, mert alapon a gyorsulása harmatos, a race szintű dolgok nem elegek bele, mert nagyon sok kimaxolt példány rohangál ebből.Tegnap vettem vettem egy RX 7 Battle-t, de már csak a gumi maradt "eredeti" rajta, a többi alkatrészből volt pro tartalékban...
Így erről az autóról nem sokat tudok még, mert csak párat fordultam vele, jó kis járgány,szerintem a race tuned cucokkal amik alapból benne vannak, jóval jobban gyorsul, mint a lotus alapon. -
SylarHUN
senior tag
válasz
MBazsee #2657 üzenetére
Most wanted, Carbon, Undercover.
Ezt már az SG-n is leírtam:"Valóban vannak érdekesen kalibrált autók.
A kedvencem amikor egy T2-es RX7 Battle machine elveri a 911GT3 RS-em ami nem gyenge.
Sajnos nincs egyáltalán kiegyensúlyozva a játék.
Sokkal erősebb határvonalat kellene húzni a kategóriák közé.
Azt megértem, hogy mondjuk egy T1-es kocsi, fullra tuningolva megszorongat vagy megver egy T2-es alap autót, na de azért már egy T3-as tuningoltat ne szorongasson.
Igenis úgy kellene csinálni, hogy a kategória az valóban kategória legyen.Ki látott már olyat, hogy egy Formula 3-as kocsi megszorongat, vagy akár megver egy Formula 1-es autót?"
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
MBazsee #2629 üzenetére
A 959 meg a BMW csak 40es szinttol elerheto ha jol emlekszem, szoval addig szerintem belefer neked meg egy T2, vagy egy masik az RX7 helyett. 30astol kaphatokat meg inkabb ne vegyel mert csalodni fogsz. En megvettem a GT-R Nissant mert nagyon bejon az a verda, gondoltam annyira csak nem lehet rossz, hat ket kor utan majdnem sirtam, gyakorlatilag kidobtam 600kt a semmiert. Lassu, kanyarodni keptelenseg vele, gyorsulasa nulla, egy kicsit felhuzott T1es is rohogve odaveri. Pedig az eletben a legbrutalabb vas, mindet odaverne, ahogyan itt is.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
MBazsee #2627 üzenetére
Szivesen, remelem jobban jarsz mint az RX7el.
Amugy meg ha T2 akkor Elise, bar tudom hogy pocsek es sokan utaljak, de megis az a legjobb ingyenes T2ben. Mondjuk nalam ez volt az egyik fo ok amiert megvettem a startert, ugy voltam vele hogy A1 vagy semmi. Mar csak vezetni kene megtanulni, mert tenyleg ugy kanyarodik mint egy gokart...
-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #2621 üzenetére
Örülök, hogy tovább nyomod, de vigyázz! A team escape az egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Adja a lóvét, de a versenykilométert nagyon elveszi. ha megveszed a T3-as gépet, azzal se lesz könnyű dolgod majd... Sőt! Kellenek a versenyek, kell, hogy beleállj a falba 1000X és kell, hogy menj több száz csaló ellen, és utána leszel tapasztalt.
-
csab991
senior tag
válasz
MBazsee #2621 üzenetére
A 2480.-as hozzászólásban, az M3 GTR (E46)-os van megemlítve, ez és a 959-es a legjobban használható játékpénzért megvehető autó. Bár ha most októberben jön a patch és esetleg más jó T3-as autó is elérhetővá válik játékpénzzel való vásárlásra, akkor érdemes még várni egy kicsit.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
MBazsee #2621 üzenetére
TE-ben olyan mindegy hogy milyen kocsival rak ossze, bar en meg ott is lvl50esekkel akadok ossze, szinten fullra huzott boostosokkal, de mivel nem szamit ki er be eslonek tokmind1, ott meg kibirom.
Ingyenes T3-okbol ez a sorrend teljesitmeny szerint, fentrol lefele haladva:
BMW M3 GTR E46 (en ezt valasztanam)
Porsche 959
Chervolet Corvette Z06
Dodge Viper SRT10
Audi R8 4.2 FSI Quattro
Lamborghini Gallardo LP560-4
Nissan GT-R (R35)Amugy az a 3.5 vagy 4 rugo szerintem nem a vilagvege egy starter pakkert, es a 8000 boost eleg arra hogy epits egy eros T1 vagy T2 verdat, viszont keszulj fel arra amit irtam: hiaba van fasza kocsid, a legtobbszor meg brutalabbakkal fog osszerakni multiban, szar kocsival viszont meg annyi eselyed sincs...
-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #2543 üzenetére
Ha nem tudod kierkülni a rammolókat azonnal, akkor kikerülöd később. Ők is hibáznak féktávon vagy kigyorsításon. És ha ilyet tudsz csinálni sokat, majd jön az alkatrész is. Nekem ne mondd, milyen alkatrészek nélkül menni, mert 36-os szinten ingyen mazdával folyytattam a profilomat. A prviát versenyek meg jók, én látom a hírekben. Jaaaaaaaaaa, hogy nincs kedved sokat menni??? Hát a jó alkatrészek ritkábbak, persze...Először neked privát futamokat kell menni, mindegy, melyik autóhoz kell alkatrész, de egyet meg kell építeni a továbblépésedhez. Egyelőre hasíts be haverral 5-5 győzelemre valamelyik pályára. Mondjuk indulóra 10X. Az 100 futam. Mehet. Én mentem ennyit, sőt... Ma már nem, de régen igen. Tessék nyomni, mint az ökör, ha kell a PRO. Sajnos ez egy ilyen játék, TUTUHAWER ezzel nem tud mit tenni. de most kaptál egy kis ssegítséget, meg biztatást, ingyen, bósztot nem kérek el érte.
Hajrá
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
MBazsee #1584 üzenetére
Nem te vagy a béna, korábban írtam itt hogy nálam is ugyanez volt, hiába pakoltam meg azt is ugyanúgy mint a Mazda3-at, aláztak a Silviák. Én asszem gyűjtök a Skyline-ra, meg most olvastam az EA fórumán hogy a 370Z-t meg az S5-öt is ajánlják T2-ből, szóval még ezeken gondolkodom.
Egyébként továbbra is nyitott a kérdés a legjobban gyorsuló T2-esre, légyszi írjatok kinek mi jön be.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #1581 üzenetére
Hát ha szereted az elise-t, akkor azzal nem fogsz mellé. A z4 is lehet jó, de üres lesz, ha nincs bele cuccod, nem tudsz majd vele menni. Az rx7 jó gép, nem tudom, miért adod el... a subaru szép és jól szól, a 350 z is jó hangot ad, evo X is jól hangzik, elvileg javítottak is rajta, a supra hangja eddig is Isten volt, nagyon kéne egy nekem is belőle megint, de annyira nem ütős állítólag, habár javítottak rajta
-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #1355 üzenetére
még annyit hozzáteszek, hogy a silvián sokan nem tudnak kiigazodni, túl jó a gép a játékban, de megnyugtatlak, hogy addig nem nyugszom, amíg gyorsulásra fel nem építem az audimat, és akkor majd megmutatom nekik... vagy nem... A komolyabb t2 kocsik a mazda rx7, bmw z4, lotus elise. A lotus mint egy gokart, sokan nem szeretik emiatt (for advanced users), a z4 stabilabban , szebben vezethető, és talán kicsit erősebb, mint a mazda. A skyline-nal sokat buksz a kanyarokban ezek ellen, de jó gyors a gép, szintén csak saját felelősségre ajánlom. a subaru kicsit lassan gyorsul, épp tesztelem azt is, még nem teljesen pontosak az információk arról, hogy mit bír.
-
tutuhawer
őstag
-
NFree
addikt
válasz
MBazsee #1334 üzenetére
Ha látsz a gaméba rámirsz s megyek veled nekem mind1 , mit csinálok.
Más
Srácok létezik hogy visszább vették az audi 1 teljesítményét???
Ma már lemecseltem 2 őt, s mind 500 feletti stattal volt , de a szokásos végsebesség 330 körül szoktak lenni most elmarad s kanyarban sem nagyon remekelnek.
Jól látom????? -
Beeerka
aktív tag
válasz
MBazsee #1334 üzenetére
Üdv!
Közös chatbe (/join 3 legelőször) írj be ha menni akarsz privit, nagyon sokan vagyunk ott magyarok, szerintem nagy valószínűséggel behív valaki.
Nfree: sajnos vannak csalók még mindíg dögivel, ha összefutsz egy ilyen versenyzővel, akkor jobb egér-report driver-cheat. Én osztogatom, mert a csalókat nem csípem. Jött már válasz e-mail az EA-tól, hogy köszönik a reportjaimat, szóval akár ér is valamit
Tutu: verseny hevében elkövetett 1-2 leszorítás, feltartás, lökés szerintem nagyon is belefér, szeretem az ilyen ellenfeleket. Ha valaki gyorsabb mint te, akkor külső íven is gyorsabb
-
NFree
addikt
válasz
MBazsee #1332 üzenetére
Hát ahogy a dolgokat nézzünk , akor elkezdessz privátozni valakivel , orba szájba, mondjuk én nem kaptam semmit az elmult 1 hétben , vagy tolsz bele egy kis pénzt , s akkor sem azt kapod amit szeretnél . Sok sikert.
Én probálom magam meggyőzni , hogy csak simán autózgassak a játék öröméért , mert másképp nem lehet ezt már bírni kötéllel,.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest