- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
A 4:22 es időmet már nem mutatja hogy phúúú....
Unranked time .
Miért nem screenshotoltam le miért? Miért kellett nekem elfelejtenem.
murcival mentem -
csak IGC
tag
TUTUHAWER
COUNTRYCLUB -nál nfs stats -oldalon benne vagyok az első 50-enben én is xDDD
ott vagyok alattad egy párral és úgy képzeld el hogy multiban nyomtam mások ellen és annyira nem tudtam a pályát hogy az elején elbasztam balra akartam menni fel a levágáson de nem bírtam mert amazok nem engedtek szóval már ott vesztettem időt de jó volt ahhoz képest hogy nem voltam féléve a pályán, amarra már tudtam a pálya részeket felfele de igaz elnyomtam azért egy pár nitrót meg második körben is elbasztam a nitró miatt.Azért elsőre félév után mondjuk ez csak a kezdők szerencséje volt meg a nitrójé de lehet még ma felkerülök a COUNTRYCLUB legelső helyezettjére mert megjött a kedvem hogy csak így ilyen jól mentem el se hittem kicsit begyakorlom a pályát aztán zutty neki.
Majd jelentkezem. -
csak IGC
tag
Nem tudna nekem valaki egy olyan táblázatot ahol láthatnám melyik autónak mekkora a max rpm-je és hogy hanyadik sebességben?
Azért kérdezem mert szerintem számít az is mert ha például már nincs erő 8500rpm fordulatszámon még mindig hajtja a motort a nagy fordulatszám. -
csak IGC
tag
-
csak IGC
tag
-
csak IGC
tag
Kösz srácok választ.
Ha a táblázat szerint nézem akkor gyorsulásra és irányításra a Pagani Zonda Cinque az első szóval ez a legbrutálisabb most a játékban.
A második gyorsulásra Corvette Z06 Carbon Limited Edition.
Végsebességre pedig az első helyen a Lamborghini Reventon.
Második helyen végsebességre megint csak a Pagani Zonda Cinque. -
csak IGC
tag
Melyik az az autó world-ben amelyik tuning-al a legjobban gyorsul végsebességre?
DE persze S és A osztályból. -
csak IGC
tag
Remélem belekerül idejében a drag a játékba nem karácsonyra tervezik remélem, hogy húúú meglepi.
-
csak IGC
tag
A játékot nagyjából így szarják le Ennek már úgyis annyi
És néha szerintem mindenki gondolja azt hogy kaphatnának egy ilyet
Bum bum 0:10 -
csak IGC
tag
válasz
PR0JECTNR56 #11348 üzenetére
Ezekkel én is találkozok mind, meg az árnyékos dolog cilvil autóknál is van asszem,amúgy én úgy hívom ezeket aminek csak az árnyéka látszik hogy Lopakodó 1:54
Én azt bírom legjobban mikor felgyorsul a Rhino vagy a Járőr autó, és úgy megy mintha kerozinnal menne meg nitróval. aztán már csak azt látod hogy repülsz hátra fele vagy valami mintha elment volna melletted (és azt gondolod magadban: Ennek két gázpedálja van de azt is tövig nyomja. )
-
csak IGC
tag
Nem egy bug van ebben a játékban meg hiba.
Találtam már megint egyet.Azt nézzétek hogy 2 player -es a verseny közben meg 3-an vagyunk.
De induláskor nem 3-an mentünk hanem ugyanúgy ketten.
De ez máskor is elő fordult 4 helyett 5-en voltunk de mondjuk ha csak ilyen problémák lennének a játékban azt mondom jól van ennyi baj legyen. -
csak IGC
tag
Ohhó jólvan sikerült
Köszönöm szépen a segítséget. -
csak IGC
tag
Köszönöm szépen a válaszokat.
Hogy kell azt megcsinálni úgy hogy pirosban legyen és csak egy kattintás?Mert tudom hogy amúgy szoktam a linkeket adni, mert nem tudom hogy kell bemásolni úgyhogy csak rákattintok és már mondjuk be is jön az adott dolog, és nem is kell másolgatni akkor a linket. -
csak IGC
tag
Szerintetek érdemes megvenni ezt a nissan gtr 35 vspec -et(majd ha igc-és lesz)?
Meséljen már valaki róla milyen, légy szíves.
Nitró,irányíthatóság, teljesítményt, tapasztalatot.Köszi. -
csak IGC
tag
Remélem hogy nullázzák a ranglistát aki annyira vagány az úgyis megcsinálja még egyszer a jó eredményét.
-
csak IGC
tag
Szerintetek következő patch-ba melyik autók lesznek IGC-ék mert ha valaki tudja nem költöm el LFA-ra.
-
csak IGC
tag
Az számít valamit a tuning cucc dobálásában hogy milyen class-ban van az autó?
Tehát arra gondolok hogy nekem S classos autóm van akkor annak sokkal jobban dobálja a kártyákból a cuccot mint például az A classos autóknak? -
csak IGC
tag
Versenyeztem, 2 körös circuit volt és képzeljétek el 2-dik voltam végig és aztán rányomtam +1 kört hogy hátha majd a 3-dikba megelőzöm. Erre mi történik?
A csávó aki előttem volt beér a 2dik körnek a végin én meg ugyanúgy megyek tovább a többiekkel! Közbe meg mondom magamnak mi a fasz mi a fasz van itt?
Többiek is kérdezik mi volt ez? Mindenki DNF-et kapott.
Lexus lfa-val volt már akkor is gyanús volt, mondom hogy megy ezzel az autóval ilyen jól mikor csak 886 az accelaration-ja (amúgy nem volt annyira kanyargós pálya)
De akkor is mi ez már még én se bírtam beérni a murcialagoval pedig nagyon tapostam neki meg nitro is volt, minden, de esélytelen volt 1 perc alatt, ugye közben pirosan számolt vissza.
De biztos hogy mindenki mondta magában hogy mi a szaar? -
csak IGC
tag
Kaptár 5 a mozikban.
-
csak IGC
tag
Melyik autó lenne a worl-ben az az autó amit ha telepakolnánk olyan ultra cuccokkal ami a végsebességét növeli ,(tehát csak a végsebességre mennénk ,nem számít a gyorsulás és az irányíthatóság) az 1. helyen álna az összes autó közt a world-ben végsebességben?
-
csak IGC
tag
AMS EVO 8 http://www.youtube.com/watch?v=iqEFIMBumJs&feature=related 1130hp
ARS EVO 8 http://www.youtube.com/watch?v=SN2NsEadit4&feature=related 1392hp -
csak IGC
tag
http://auto.indavideo.hu/video/1200_loeros_Aventador_LP700-4
Aranyos kis lambo ez. Ez nem szarozik. -
csak IGC
tag
Ijesztgettek itten engem.
-
csak IGC
tag
válasz
callmeakos #10951 üzenetére
Ugye most nem mondod komolyan hogy az egy aventador?
-
csak IGC
tag
válasz
noblem1983 #10878 üzenetére
Köszi szépen.
-
csak IGC
tag
http://world.needforspeed.com/news/article/2099
Miről beszélnek ebben a Ask Marc – Episode 67 -ben? -
csak IGC
tag
Nem tudtam megvenni a Lexus LFA -t nem volt annyi időm hogy meg gyűjtsek rá.
Biztos nem fogok 3-4 órákat játszani naponta érte.
Most meg már felesleges mert jön a többi igc autó majd.
Pár nap azt hiszem.
Szerintetek sokat vesztettem vele hogy nem tudtam megvenni? -
csak IGC
tag
Valaki nem tudna betenni nekem a játékba egy Porsche 918 RSR -t
-
csak IGC
tag
Jöhetne már boost kód
-
csak IGC
tag
http://www.youtube.com/watch?v=E2PXGTYsWn0&feature=related
Perze ha szeretnéd hangosísd fel a hangfalat hogy felkeljenek máso is rá
Tekerjetek 1:25 -höz NA ilyen egy Lexus LFA hangja és ez szép is és még bizsergő érzést is kapsz. Már ha ....
1:25 - 1:40 Csak ez a 15 másodperc ez álomKár hogy nm ilyen world -ben
-
csak IGC
tag
Nekem valahogy nem újdonságok. Nekem mindegy milyen pálya , csak párszor végig megyek rajta figyelem hibáim oszt kész is , nekem már az elég , csak civil ne jöjjön.
Amúgy meg én azt bírom mikor bementem régebben , vagy most egy pályára, NEM is voltam még a pályán sokkal erősebb autók ellen vagyok meg látom rajtuk tapasztaltak , néhányon és mégis első lettem röhej az egész.
De értitek , elsőre egy idegen pályán és első leszek.
Nagy arányban most is úgy van, mindegy mire megyek ezzel a Lotus Evorával , lehet megyegetni vele. -
csak IGC
tag
válasz
sunny84 #10606 üzenetére
Szerintem nem kell ki üríteni inkább tuningold fel még jobban.
Én mindig úgy csinálom hogy minden verdámnak szét tuningolom az életit még ha át is kerül másik class-ba.Mert amúgy olyankor néznek ám az ellenfelek hogy húú milyen autóval hagyott le.
Jó lehet nem leszel első de legalább nagyot néznek hogy azta ez ezzel az autóval megelőzött? -
csak IGC
tag
Szerintem nem baj hogy kivették azt a sok pályát , szokjátok meg ami van naponta legalább gyakoroltok rajta. Legalább jobbak lesztek más pályákon is.
-
csak IGC
tag
Ezt nem hiszem el az előbb 20000 Cash-t kaptam húszezret!!!!
High Stakes -en kaptam. -
csak IGC
tag
Most versenyeztem egyet egy ismeretlen pályán 5 ember ellen és nem bírt el velem a sesto elemento hát mondom ilyen nincs. Tök jó volt olyat nevettem pedig a végén már le is előzött nagy nehezen , én meg megint vissza. Nagyon jó volt.
-
csak IGC
tag
válasz
vakond5 #10508 üzenetére
Az biztos !!!!
Gyilkos gépek.
Szerintem megölnek mindent csak való életbe nagyon kevés van belőlük , de láttam 4 rotoros RX-8 -at is . Való életben nagyon sok pénzben vannak ezek az autók.
Én majd Az RX-9 re leszek kíváncsi 2013-ban 300 LE , Wankel motor (bolygódugattyús)
kis tömeg ,, Szerintem oda fog verni pár gépet az biztos. -
csak IGC
tag
Nekem ebbe a játékba beletehetnék Mad Mike 4 rotoros RX7 -jét
-
csak IGC
tag
válasz
PR0JECTNR56 #10501 üzenetére
Köszi.
És ha mondjuk 2db 3 csillagos Super Shot -tal használnám? -
csak IGC
tag
Lexus LFA mennyire kezelhető?
Mihez lehet hasonlítani?
Nagyon hiánylom hogy nem olyan a hangja mint egy igazi Lexus LFA -jé , -
csak IGC
tag
válasz
1NST1G8R #10443 üzenetére
Ha privatban nyomja az ember akkor megéri + ha nem töröd széjjel az autód életit. Mert utána meg javíthatod.
Mert úgyis vannak jobbak akik levernek vagy csak úgy alakult mert belemész valamibe vagy ledúr az útról, én nem szenvedek most velük.
Jobban megérné pursuit. Mert a pénz kell nekem és pursuit-ban is dobhat 5000cash -t akkor már 10000 cashnal járok.
Lexus LFA meg két hétig van ,nekem kel az az autó.
Tudom hogy eddig is event volt csak én úgy értem most hogy csak azon lehet menni ami a térképen van event .
Mindegy majd én kitervelem magamnak oszt gyorsan egy két nap alatt meg lesz az LFA -ra a pénz. -
csak IGC
tag
Akkor oké.
Na most ugye hogy megújult minden ,és even-tek vannak ugye így már érdemesebb nyomni pursuit -ot mert régebben csak kedvtelésből játszottam párat de mindig csak a béna tuning cuccokat dobta szóval felesleges volt (2csillagos-nál jobbat nem nagyon dobott.
De most!!!! Most más a helyzet most már a pursuit is dobálja a jó cuccokat is mert ugye event!
És a max pénz 5000 cash amit kaphatsz pursuit-on, mikor leráztad őket.
Az 5 csillagos rendőrök ellen ugye jól adja az okozott kárt mert sokan is jönnek.
Ki kéne találni valami jó módszert pursuit-ban hogy minél hamarabb meglegyen az 5000 cash és gyorsan le lehessen rázni a rendőröket hogy az embernek gyorsan meglegyen a pénze például egy Lexus LFA -ra.
Meg meg kéne tudni , mikor éri el az ember azt az okozott kárt (Cost to State) Mikor megkapja érte az 5000 Cash -t és már csak le kell rázni a rendőröket azt meg meglehetne olai valahogyan csak kellene hozzá egy Cooldown map és szépen kitervelni és oda menni. -
csak IGC
tag
Ezt eddig nem is tudtam hogy ha tuningolja az ember akkor átkerül az autó másik class-ba. Ez tök jó.
De amúgy nem egy autót ki is vettek belőle.
Nekem tetszik az új patch-olás, frankó lett.
És mindegyik autó más adatokkal , akkor most mindegyiken változtattak vagy csak feljebb vitték mindegyiknek a accelaration-ját handling-jét meg a top speed-jét.
De most ha két hetenként másik autó lesz IGC -és akkor mindegyik sorra kerül vagy mi?
Mert akkor elég sok pénz ugrott nekik szerintem ha így engedik hogy vegyék az autókat. -
csak IGC
tag
Amúgy az alkatrészek dobása mekkora lesz car class után mikor már nem lesz korlát az alkatrészeken?
Marad ugyanakkora ,tehát dobálja majd mint eddig vagy változni fog mert nem lesz korlátja?
Mert akkor még most kéne kicsit jobban játszani még ebben a párnapban. -
csak IGC
tag
válasz
callmeakos #10304 üzenetére
Mert nemtudtam mi lesz velük. Csak azért kérdeztem. de az jó ha nem lesz korlátozás mert akkor nem kell eladni a t1 es alkatrészeket se amiket kapok mert jó lesz később.
-
csak IGC
tag
Amiket alkatrészeket (tuningokat) kapunk azokat
meg kell hagyni car class -ig és akkor utána jó lesz bármelyik autóba vagy skilleket kapunk cserébe? Vagy mi lesz velük?Mert ugye car class után a tuningokat már bármelyik autóba belehet rakni.
De még most t1 t2 t3 alkarészek vannak.Mi lesz velük? -
csak IGC
tag
válasz
Lycanon #10221 üzenetére
DMC 12 ....<-ez nem abban az időutazós filmben volt benne amikor ezzel az autóval ment a vissza a múltba vagy előre a jövőbe?
Mert akkor vehetnél még egy 1982 -es pontiac ot is. És akkor van egy KITT nevű autód is a Knight Rider-ből.
Ne vedd sértésnek csak így eszembe jutottak az autók a filmekből. -
csak IGC
tag
válasz
sunny84 #10220 üzenetére
Nekem is ez lesz a hobbim.
A Honda jó választás.
Én majd egy eclipse -t szeretnék.
Amúgy meg annyit szeretnék hozzá tenni hogy akinek nincs jogsija (autóra) az most tegye le ha tudja mert január 1-től csak ha 24 éves elmúltál akkor teheted le.
Én is idén teszem le a jogsit muszáj lesz én nem várok 24 éves koromig.
Amúgy meg az autóra meg is van a pénzem csak azt mondják itthon hogy először a jogosítványt tedd le fiam.(ez csak egy közmondás ->) Először ólat aztán malacot .Mondom hagyjál már ,először malacot aztán ólat xD -
csak IGC
tag
Mikorra várható ingyenes boost (kód)?
-
csak IGC
tag
válasz
sunny84 #10195 üzenetére
Oké én csak gondoltam néhány autóra mert mindig annyira mentek ezekkel az autókkal régebben még a skillrendszerek előtt hogy csak nézett az ember és akkor nem volt még mondjuk az mx5 sem.
Mondjuk igaz akkor még nagyon más tészta volt minden.
De én csak úgy visszagondoltam hogy mindig keménykedtek ezekkel az autókkal. -
csak IGC
tag
Jól van én már nem kezdek bele még egyszer az evo X be akárhogy is javítottak rajta.
Akkor inkább gyüjtöm a T2 es alkatrészeket oszt majd egyszer ha bejön valami jó verda akkor majd abba beleteszem .
Amúgy a Porsche Carrera GT IGC-és lesz?
Jajj az evo X megy mint az állat az evo 9 meg 8 alig mennek.
Aminek épp fordítva kéne legyen.Nem is értenek még az autókhoz sem ezek a készítők.
Pesze a murcialago meg a toyota mr2 meg nissan silvia ott hagy mindent.
Esküszöm hogy agyhalált kapok. -
csak IGC
tag
válasz
noblem1983 #10181 üzenetére
X -esem már volt, széjjel volt tuningolva az élete is xD
Csak nem akart úgy fordulni ahogy én szerettem volna.
Tudom milyen a X -es.
Evo 9 -et barátomnál vezettem megyegetett úgy ahogy.
És szerintem az evo 8 kanyarodik legjobban a 3 közül.
Az lehet hogy nem megyegetnek annyira jól, de időt kell neki adni, felkell tuningolni nagyon jól.
250km/h ig gyorsul jól az már nekem elég lesz. -
csak IGC
tag
Jó lesz az, csak kellenek bele 4 kulcsos tunning cuccok és már jó is.
-
csak IGC
tag
Megszeretném venni az evo 8-at szerintetek érdemes úgy hogy 1905 HUF -ért sms-ben boostot?
Mert csak ennyi kell persze még várnom kell ,500 ajándék boost-ra hogy majd megbirjam venni mert per pillanat 350 boostom van.
Vagy rendeljek másképpen vagy inkább birjam ki ezt a 2000ft-ot és kész? -
csak IGC
tag
Ezen a videón annyit röhögtem, főleg mikor elkezdi csapkodni a törölközővel hát attól hátast dobtam.
http://www.youtube.com/watch?v=054Kw2X6_d4&feature=related
-
csak IGC
tag
Én szeretem a skyline -okat de valahogy mégis evo párti vagyok ,valahogy az az autó más,
sok mindenben más, tud meglepetést okozni meg stb...
De például a skyline -nak az az egyedi hangja ,úúú istenem már ha meghallom akkor elfog az a bizsergő érzés de valahogy akkor is evo.
Persze a Nissan GTR 35 -töt megtudták jól csinálni V6, sok nyomaték a switzer változatáról ne is beszéljünk.
De az evo 10 miért nem lehetett volna ilyen?
Vagy miért nem kezdtek bele utoljára még az evo 11 -be?
áhh úgy elvagyok ez miatt keseredve mindig csak a skyline, skyline skyline
Persze tisztelet a suprásoknak és subarusoknak is.
Szegény mitsubishi gyár ,elektromos autók mert ez a jövő meg azthiszem majdnem csődbe is ment oszt azért kezdték el az elektromos autókat meg a családi autókat is azthiszem ,vagy akarnak, mittudomén csak azt tudom hogy szarul áltak és ezért fejezték be az evo 10-el. -
csak IGC
tag
Nézétek meg ezt a videót nagyon jó
http://www.youtube.com/watch?v=0WCttfSBVS8&feature=related
Ha lesz egy kislányom remélem hasonló lesz.
-
csak IGC
tag
Jöhetne már valami új rendőrös pálya mert már nagyon unom a többit.
High Stakes-en már annyiszor végig mentem hogy már fáj.
Versenyeken meg még nem akarok menni mert nincs felkészítve az autóm úgy ahogy én szeretném. -
csak IGC
tag
Oszt Miért AMS -est csináltatok?
Miért nem ARS -t?
Az a vagány az ARS!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UGv02ZJjkyU -
csak IGC
tag
És persze noxvill-nek is köszönöm csak kevertelek titeket mert ugyanaz a kép bábútok.
-
csak IGC
tag
válasz
Bekő Tóni #9801 üzenetére
Köszönöm szépen az eddigi segítségeidet,elküldtem neki az email t majd meglátjuk mi lesz az is lehet nem is válaszolnak rá mert nem írtam oda azt hogy visszajelzést kérek vagy valami.
De csak a drag -ot küldtem el. a szélárnyékosat nem mert még ahhoz is kell kép,
+ nemtudom melyik a megfelelő szó rá a lee vagy a wind shadow.És elnézést kérek mindenkitől az elmúlt napokban a sok hsz -ért.
-
csak IGC
tag
JAVÍTÁS az előző üzenethez
Mikor mondjuk bemennél csapattársad mögé de csak ha csapattársad mögé mennél be és segítene neked beérni + ő is gyorsulna és
a hátuljához koccolnál kicsit és picit meg is tolnád
Azért írtam rosszul mert közben meg a másik fél helyébe gondoltam magam. -
csak IGC
tag
(Ez egy kicsit hosszú iratmány lett de kilehet bírni.)
Áhá értem.
Pedig néha elnyomhatnál egy-két nitrót.
Amúgy adtál egy ötletet nekem ha nem írsz ilyen üzenetet eszembe se jut
Idézek tőled:pontos vezetéssel próbálok az ellen mögött haladni.
Csak én ezt átalakítom: Próbálok a csapattársam mögött maradni Drag-ban!
Azta ez eddig mért nem jutott eszembe.
Arra gondoltam mi lenne ha csapatosan is lehetne nyomni drag -ot
csinálni kéne drag -ban hátszelet vagy mit (nemtudom mi a neve),(Ami van a Carbon -ban is mikor Niki segít neked azzal a hátszél izével vagy mivel és pontosan mögötte kell menned hogy jobban gyorsulj.)
Mikor mondjuk bemennél csapattársad mögé de csak ha csapattársad mögé mennél be és segítene neked beérni + ő is gyorsulna és
a fenekedben lenne és picit meg is tolna mikor koccannátok egy picit persze ha be nitrózna nagy bumm van belőle. Jól össze lehetne játszani és még nagyobb játék élmény lenne.
Na ebben is segítsetek ezt is elszeretném küldeni valahogy felvázolva + a drag -ot amit csináltam csak kéne az email cím.
Csak nem tudom hogyan kéne Képesség ként kéne kialakítani vagy alapból legyen benne a drag -ban és akárkinek segíthessél vele.Pedig úgy lenne jó ha csapattársnak segítene az ember és akkor lennétek első ha mind a ketten beértek hamarabb mint az ellenfél.Tutuhawer jó a skill rendszered ez télleg jó lett.
-
csak IGC
tag
Még hogy öreg a csimbumhoz XD
Ahhoz senki se öreg.
Szerintem mindenki meghalna ha olyan karambolok lennének de szerencsére való életbe nincs juggernaut.
Nitrózz el ha juggernaut -oznak vagy te is jugger -ezzél.Mindig az ellenfél előtt járj egy lépéssel.Amúgy meg feltalálták a játékban a hátranézést megnyomod szépen az E betűt és hopp már tudod is mi a pálya. -
csak IGC
tag
válasz
Bekő Tóni #9784 üzenetére
Köszönöm hogy segítesz.Amúgy meg amit te mondasz nagyon jó ötlet ez az U fordulós de akkor meg is kéne valamit kerülni vagy valami átlátszó valami jelet.De checkpoint -tal is jó lenne hogy beérnek és utána onnan vissza.
Amúgy meg olyan sprinteket amit az a gyerek random -ban csinált vagy 300 pályát ezt még a hülye is meg tudná csinálni már bocsánat,minnyár elkezdek én is random -ban itt összevissza pályákatmert az még rendben van hogy csinálna egy párat,de a készítők úgyse fognak foglalkozni ennyi pályával.De nembaj valakinek mániája ez.
De például egy-két drag -pálya amit csinált még rendben van de vannak olyanok is amin elkezdtem röhögni az egyik autónak olyan rövid útja lesz a másiknak meg hosszú és a kanyarokat is mindent számításba vettem.Mondjuk abba is belegondoltam hogy majd a playerek arról fognak beszélni hogy húú milyen autója van annak sokkal hosszabb és kanyargósabb íven ment mint én meg ilyenek de azért jó néhányat kilehetne a kukába dobni akkor is onnan.Jah és akkor most melyik email-re küldjem pontosan?
-
csak IGC
tag
Drew Hahn NFS world community manager
Frankó oszt ennek kezdjek el angolul felvázolgatni.Nem lenne itt segítség aki fordítana angolra
de nem google fordítóval meg web fordítóval mert azt én is megtudnám csinálni de az akkor sem jó ,én is tudok angolul de az meg kevés.És egy pontos email -t hogy hova küldjem.
Meg mi annak a kisfényizének a neve ami a földön van ami az utolsó képemnél van az a kislámpamicsoda hogy ne kelljen már úgy írnom hogy annál a kis izénél. -
csak IGC
tag
Segíts már létszives.
-
csak IGC
tag
válasz
callmeakos #9779 üzenetére
Hát a facebook-ot inkább kihagynám de ezt a drew -et megpróbálnám.De ez most magyar
magyarul küldjem el erre az email-re drew@needforspeed.com vagy angolul kell neki irjak? Vagy hogy kicsit jobban ird már le.Mert nem értek ehhez annyira meg msn-en vagy freemail-ről küldeném el nek képestűl együtt. De ha magyar és mondjuk van karakterje el is magyaráznám neki nfs worldben mert van mikrofonom . -
csak IGC
tag
Ha valaki tudna szóljon már az érdekemben ezzel a pályával kapcsolatosan mert ez egy jó pálya lenne.Előre is köszi már ha tudna valaki segíteni ezzel kapcsolatban.
-
csak IGC
tag
4 Sávos,4 player, innen kezdődne a drag.
Itt lehetne az aluljáróba menni végig a célba vagy jobb szélen tovább menni.
Itt tovább végig jobb szélen vagy balra rá az ugratóra.
Az ugratón fel és berepülni a célba ezt is lehetne hagy élvezzék a játékosok.
És itt a cél az utolsó úton lévő út jelző világításnál amit a földön van legutoljára az a kicsi ami itt rögtön legközelebb világít.(nem tudom mi a neve). -
csak IGC
tag
Szerintem ezt a játékot jobbra is lehetne csinálni ha én a fejlesztők helyében lennék annyi zsetonnal a zsebemben olyanra megcsinálnám ezt a játékot hogy csak kakukkolna.De ma már nekem ebbe nincs kedvem belemenni.Majd legközelebb leírom nektek.
-
csak IGC
tag
Ha bevezetik a drag -ot akkor vezessék be a drift -et is. Meg nekem nagyon hiányzik a kanyon istenem de jó volt carbon -ban én azt valahogy élveztem ott a sötétbe.
Meg valami fogócskát is kéne rakni a játékba hogy mittudom én 4 rendőr player és 2 versenyző és elkell kapni őket vagy összezúzni, vagy kibirja tovább esetleg 2 versenyző az egész nfs worldben a rendőrök ellen ,vagy valami, jó lenne ha már kitalálnának valami újat.Meg adják meg az autók tömegét meg kipufogórendszer meg az ilyen apróbb dolgokat beletehetnének. meg csíkokban jelezzék ne számokban az autók teljesítményét ne tudja senki hogy pontosan mennyi ellen megy csak egy csíkot lásson ami tud meglepetést is okozni,meg még ilyen apróbb dolgok.
-
csak IGC
tag
Nekem is volt 722-m de eladtam mert belefáradtam hogy nem kanyarodik úgy ahogy kéne Team Escape -re viszont jó.
-
csak IGC
tag
Camaro neked nincs?Azzal ellehetnél.
-
csak IGC
tag
Micsurin ha már annyira akarsz venni 30lvl-en autót akkor gallardot vegyél mert az aprít.Ennyi.
Lotus Evora meg már nemhiszem hogy IGC-és vagy, lesz addigra, nem néztem a car dealer-nél,na mindegy evora 42lvl-en ha IGC-és hanem akkor porsche 959 mint az előttem lévő írta 50esen meg murcielago
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest