- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
St3ven
addikt
válasz tjb007 #15775 üzenetére
Köszi tjb007 & blueye.
Azt a mobilvásárlást megnézem majd, de elég nehéz lesz kicentizni, hogy nullára hozzam vele a 490 Ft-os egyenleget.
Még felmerült ötletként, így más(ok)tól is kérdezem, hogy ha átváltanám másik tarifacsomagba (pl. Domino 5), akkor lebeszélhetővé válna ez az egyenleg, nem? Már ha kivizelhető a váltás Domino Webről hangalapú tarifacsomagba történő váltás.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz tjb007 #15706 üzenetére
szerencsére nem mindig és/vagy minden t-pont/ügyintéző esetén ennyire szigorú a dolog, különben nekem sem cserélték volna ingyen, csak mert volt ugyan vásárlási szándékom, de nem volt készleten adott üzletben i4s, mire mondtam, hogy akkor majd megrendelem webshop útján, de cseréljék már ki - előre - a sim kártyát, hogy ne kelljen majd mégegyszer befáradnom, külön csak emiatt...
kicserélte a kedves hölgy!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Nietzsche_
tag
válasz tjb007 #15706 üzenetére
Értem én, tudom én... De az átlag ügyfél nem fogja fel a különbséget, csak jönne cserélni... ő sem tett különbséget, nem mondta azt sem, h. a T-mobile-os vásárlás, vagy pl. egy kártyafüggetlen a világ másik végéről érkezett készülékről van-e szó, amihez kell neki a kártyacsere... jobb ezt tisztázni, mint élből rávágni, hogy 4064 Ft és pont. Az ilyenekből van mindig a gond, s ha nem tisztázza az ember, akkor nem úgy van, mint a telefonos ügyfélszolgálaton, hanem visszajön, s veri a tam-tamot, hogy márpedig én miért fizetettem ki vele ennek, vagy annak a díját - avagy, h. ki és hogyan tájékoztatta félre.
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz tjb007 #15692 üzenetére
Iphone, vagy lumia esetén?? - ingyenes ilyen esetben a kártyacsere... akkor kell fizetni érte, ha rongálás, vagy lopás/elhagyás történt. Iphone esetében is külön bejegyzéssel mindig ingyenes volt... sőt, vonatkozó szabályzatban napi tesztben is szerepelt, h. kapacitás növelés jogcímen vonatkozó kérelem megírása mellett díjmentes a csere.
Ahogy tjb007 is írta: adapter és kész... üzletben 100 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz tjb007 #15651 üzenetére
De. Tökéletes lenne.
A baj csak az, hogy én más szolgáltatónál vagyok. Nejem őnagysága is.
Magyarán a fiamé az egyetlen T-s előfizetés a családban.
(Elismerem, ezt elbaszarintottam annak idején.)
(#15652) Nietzsche_: Igazad van, de ha jól veszem ki, ez csak meglévő
előfizetés mellé mehet.[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
djculture
félisten
válasz tjb007 #14950 üzenetére
Jó de olyanra ami csak elméletben létezik, eddig vagy három haver írta hogy meg se kapta annyira ajándék volt a cucc..Szőrén szálán eltűnt.. Gondolom mondjuk már azóta csak meglett mert elég morcosan kezdtek telefonálni...
Nekem szerencsére még ilyen nemvolt, korrekt volt mindig a futár..[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz tjb007 #14794 üzenetére
Idézet a linkelt oldalról:
jótállási jeggyel és az eredeti számlával érvényesítheti
Aztán a lap alján lévő jogszabályi hivatkozás:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletCsak nehogy rákeressen az egyszeri júzer, mert ott ezt olvashatja:
4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. -
Varszegig
veterán
válasz tjb007 #14700 üzenetére
így van. épp ezért szerintem vigyázni kell az olyan kérdésekre adott válaszokkal, hogy "megéri-e váltani rá", mert kinek igen, kinek nem
(Mellesleg a kérdezők helyében én azt csinálnám, amit szoktam, ha új csomagon gondolkodom, hogy szépen kigyűjtöm az elmúlt 6 hónap számláiból a hívást, smst, nethasználatot stb-t, kihagyom a roaming, parkolás, autópálya stb.-t, és egy excelben egymás mellé rakom a régi csomagot, meg az újat. Aztán 6 hónap eredményei megmutatják, melyik érné meg jobban. Ezzel többre lehet menni, mint mástól várni a választ, aki nem ismeri, mik az én preferenciáim(Az eszmefuttatásom nem ellened irányult, remélem nem fogalmaztam félreérthetően.)
-
Andie
őstag
válasz tjb007 #14697 üzenetére
Köszi az infókat, az 1.- 2.- pont nem jáccik, mer "nincs raktáron". Bármit is jelentsen ez.
A 3. lenne móka, ha tudnám, hova menjek itt Pesten, mondjuk a Moszkvatér környékén.
Ezek a stickek egyébként hálózatfüggőek? Tehát a vodás stickembe nem tudok betenni egy ilyen t-s sim-et?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Varszegig
veterán
válasz tjb007 #14691 üzenetére
persze a mozaik xs percdíjai (hálózaton belül), és sms díjai magasabbak mint a mediamania xs-é. A mozaik S-nél meg minden irányba magasabb a percdíj, és az sms díj. Az hogy nincs mobiltv az bocsánatos, meg a flexibilitása se rossz, de azért hamarabb elfogy az 5000 ft a magasabb díjakkal. (Mondjuk, ha nem 30 sms lenne hozzá kérhető legalább, hanem 50...)
Gyúrhatnának ezen még a marketingesek-szerintem
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
-
1430
senior tag
válasz tjb007 #14635 üzenetére
Aham... és a rendszer a honlap alapján működik...
zoli62
Hmmm... Ennek is utánanézek, mert mikor az előterjesztést olvastam, nem emlékszem, hogy abban a hívószámkijelzés ingyenes lett volna az új Eco díjcsomagokhoz...HGabor89
Ez nem az "Eco", hanem az új Eco XS / S és Eco MIX díjcsomagoknál van.
A régi Eco díjcsomagokhoz nem nyúltak hozzá.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz tjb007 #14629 üzenetére
Épp ellenkezőleg! Papíron nics lezárva, amit az is alátámaszt, hogy a mai naptól hatályos Díjszabásban sem a lezárt díjcsomagok között van, szóval ez jogilag sem állja meg a helyét.
Maradjunk annyiban, hogy a honlap most még elég képlékeny adatokat tartalmaz és bizony a telefonos ügyfélszolgálaton már kezdenek kiütközni az első problémák (pl. levágja a Kapcsolat programot a díjcsomag váltás >> már dolgoznak a helyreállításon).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Nietzsche_
tag
válasz tjb007 #14521 üzenetére
"Amúgy még nem tudnád kihasználni mivel az S7 Slim max. 7,2Mbps -os letöltési sebességre képes, ehhez a tablethez inkább valamelyik RelaxNet illik."
Ezzel nem feltétlen értek egyet... Nap, mint nap tapasztalom, hogy ez csak egy prekoncepció sok értékesítőnél. Szerintem sokan vannak azok is, akik tesznek rá, s azt mondják, hogy a leforgalmazható adatforgalom-mennyisége fontosabb, mint a milyensége (elég az a 4-5Mbit/s is sokaknak ehhez)...
Anno pl. nekem is oda kellett figyelni - jó pár évvel ezelőtt... - hogy a 200 (vagy 250 volt?) GB-s ÁSZF havi korlátot ne lépjem át az 1Mbit/s-es vezetékes netemmel... (dolgozott a gép magának nélkülem is...) Még szerencse, hogy T-s berkekben ezek már elfelejtett dolgok, nem úgy mint máshol...
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz tjb007 #14528 üzenetére
Elvileg nem írtak alá hűséget! Habár ha nem írtak hűséget, hogy kaphattak új sticket?
Amúgy ebbe mi az okosság, hogy a hosszabbítás nem számít új hűségnek? Lejárt a mobilinternet sim, azt kidobják és kapnak egy új sim-et és akkor már új előfizetők? Mobilszámnál még megértem, de mobilinternetnél érdekes. Mert nem hiszem, hogy sokan használnák a mobilinternetes telefonszámukat.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz tjb007 #14521 üzenetére
Uj elofizetes az vegul is az, hogyha lejart a regi husegideje nem?
Most jart le a regi 2 eves huseg, besetaltak a t-hez es huseg nelkul elofizettek net&roll m-re. A sim kartya megmaradt, csak egy uj sticket/modemet kaptak.Nem a tabletbe lenne a net&roll m. Ugy gondoltam, hogy ok elvannak a laptopjukon a megszokott stick-net&roll m parossal, en meg bezsebelem a tabot
-
Something_
őstag
válasz tjb007 #14481 üzenetére
Igen, igazad van. 100e ft-osnak is elég sok szoftveres betegsége van, az olcsóbbnak meg sztem még több. A srác örülhet, hogyha "csak" ennyi baja van a telóval
De hát ilyen az android, nem nagyon optimalizálják, csak kidobják az összes telóra.
De a lény tényleg az, hogy ez nem a T-Mobile "hibája".
-
klaczi
aktív tag
válasz tjb007 #14475 üzenetére
Na ez az amit a "T"nek kéne elintéznie. Elvégre még a telefon tipusa is rájuk utal. Nem kell tudjam, hogy az alkatel gyártotta le nekik. Mivel mindnyájan tudjuk, hogy ez a kütyü soha nem fog úgy működni ahogy elvárnám fel kellett volna ajánlaniuk egy másik tipusú készüléket. Természetesen az árkülönbözet kiegyenlítésével. Nem ezt tették hanem egy szerűen hibátlannak minősítettek egy nem egészen tökéletes holmit.
Amúgy ettől eltekintve minden más funkció tökéletesen működik. -
legenda
válasz tjb007 #14380 üzenetére
még jó, hogy volt tegnap készleten a korábban említett wcc üzletben i4s, és ott vásároltam meg, különben már tegnap megrendeltem volna webshop úján, és bosszankodnék, hogy miről is maradtam le, csupán egy nap eltéréssel...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
válasz tjb007 #14283 üzenetére
Ezekre a WP7 Nokiákra üzletben is van készülékbeszámítás.
rasoio #14297
Havidíjas vagy Domino számról van szó? Havidíjas számok esetén 1-én újul meg a csomag, Domino esetén 30 naponta, de csak ha van annyi egyenleged.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
JNashville
senior tag
válasz tjb007 #13949 üzenetére
Nem is kifejezetten microSIMes modemet keresek, hanem olyat, amibe adapterrel téve a microSIMet Enni fog hibátlanul. Az azért mégse normális megoldás, hogy most megint kifizetek ezért 4 rongyot, aztán amikor kijön a következő iPad, megint. Nekem az is elég lenne, ha biztosan tudnám, hogy amilyen sticket most osztogatnak, az biztosan viszi az adapteres microSIMet.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
-
Coolmat
őstag
válasz tjb007 #13657 üzenetére
Láttam a gyorsbolt árát is, abban viszont csak az 1GB 1 hétig forgalmazhatóság van, a T-től rendelve ehelyett 1990Ft felhasználható egyenleg van még benne az árban. Nem mellesleg a T 1 év helyett 2 év garanciát vállal a modemre. Nehéz döntés, de valószínűleg csak februárban fogok beruházni rá, addig van időm kitalálni hol vegyem meg.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz tjb007 #13655 üzenetére
Igen azt tudom. Inkább erre a 3 hónapra lettem volna kíváncsi.
Mert most fenn áll egy olyan helyzet, hogy használt telót vennék, de már az eladó is cserélte, így nem ő nevén van, és nem igazán tudom, hogy kaphatnék korrekt biztosítékot arra, hogy nem fogják letiltani pár hónap múlva. Mert előfizetésesen lett véve, de az eredeti tulaj nem igazán elérhető.
-
eisento
addikt
válasz tjb007 #13547 üzenetére
egy ket honap. ikon 200 csomagomat akarom levaltani mert letelt a 2 ev aztan kene vmi pofas android mobil mondjuk egy mediamania s csomaggal galaxy s2-ot nezegetek reszletfizetessel de most nincs raktaron igy csak a teljes arat latom reszletfizetest nem amikor belepek a my tmobile-ba lehet megvarom mig tenyleg megjelenik az ics frissites es utana valtok
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM