- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
attisx
addikt
Közben én is rátaláltam erre a hsz-re, úgyhogy most már kicsit tisztább kép. Mondjuk arra mérget mernék venni, hogy elsején mikor felnéztem a T-hez (mert ugyebár az egy hónappal ezelőtti nagy bejelentéskor még nem volt egyértelmű - legalábbis számomra - hogy a dominósoknak is elérhető lesz-e a két Net&Roll csomag), nem volt semmi utalás arra, hogy ez bizony aki kapja marja alapon menne. Szóval nem is kapkodtam a dolgon, úgy voltam vele, hogy úgyis van még 20 napom a jelenlegi csomagom fordulónapjáig, majd ha kifutok a keretből váltok. erre bumm, jó nagy pofára esés...
Na mindegy, örülök az ajándék egy gigának, amit majd köbö 11 nap múlva megkapok. Addig meg élvezem a 128 kbit-es száguldást...
-
tlac
nagyúr
nem abban van, hanem a Ptk. 308. § (3)-ban
Nem számít bele az elévülési időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt a jogosult a dolgot nem tudja rendeltetésszerűen használni. A szavatossági jog érvényesíthetőségének határideje a dolognak vagy jelentősebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
-
rizso
addikt
De dominonál is van valami "átadási lehetőség", nem? Van valami egyoldalas kérvényszerűség, talán ajándékozásról...Régebben egy domino kártya ügyeit akartam intézni, ami nem az én nevemen volt, és adtak egy papírt, hogy töltsük ki a tulajjal, és vigyem vissza, és akkor én leszek az új tulajdonos.
Na mindegy igazából, gondolom mindkét esetben kell fizetni, ha meg akarjuk tartani a számot. A kérdés igazából az, hogy megoldható-e az, hogy a jelenleg X nevén lévő ECO díjcsomagból Y nevén lévő Like legyen, és még készüléket is lehessen venni! -
cpt.awsm
csendes tag
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Ha lekérem az egyenlegemet,(*102#) azt írja ki, hogy 2011.07.29-ig aktív. Tehát nem ezután számított 90 nap múlva vesztem el a számot?
De lehet, hogy a biztonság kedvéért holnap feltöltöm a kártyát, mert dedike szerint nem vesztem el azt a pénzt, majd ha előfizetésre váltok.
És akkor így már kérhetem az előfizetést az én nevemre, de a dominós számmal? -
Dominos számot nem lehet átiratni, csak a felhasználóként történő rögzítést lehet kérni (aminek kb. nulla értelme van).
Khm..izé...azért, van neki.... mégpedig akkor, ha meg akarja tartani a számot oly módon, hogy előfizetésesre váltja át! ( A rögzítés ingyen van, az átírás meg ugye nem...)
cpt.awsm:
Nyugodtan feltöltheted a kártyád, ha fontos a szám, mivel a pénzed nem vész el előfizetésre váltásnál!
-
R19
senior tag
Köszi a gyors reagálást!
Tehát azt mondod, hogy a 2 év hűség lejárta után nem kell részemről semmilyen nyilatkozat ha az előfizetésemet meg akarom tartani?
Megy minden tovább a jelenlegi módon?
Ezek szerint új hűségidőt csak készülék váltáskor kell aláírni?
Korábban Dominós voltam, ezért nem vágom ezt az előfizus témát. -
Wind-Storm
őstag
Köszi a választ!
Hát elég hülyén lett megfogalmazva az SMS, mintha az kártyám teljes használati joga járna le pár nap múlva...Hú most még lenne két kérdésem, ha már itt járok mert pont aktuális:
Kb. egy hónappal ezelőtt kaptam egy sms-t, meg azelőtt még egyet pont az előzőre rá egy hónappal, miszerint az általános szerződési feltételekben módosulás történt, további infóért hívjam a 1777-t, kíváncsiságból felhívtam hogy mi van, erre mond egy linket hogy hol keressem.. ha meg nem fogadom el (a hívásból ki nem derülő módosult ÁSZF-t) élhetek az X napos felmondási jogommal.. hát kösz.
Elszántam magam és megnéztem a linket, látom hogy konkrétan pontokba vannak szedve a dolgok, ennyi mindent módosítottak vagy keresem meg benne a módosulást
Tovább már nem is néztem.. zártam be a francba.
Valami lényeges változtatás történt amiről mindenképp tudnom kéne..?A másik a feltöltéshez kapcsolódik, én nem telózok sokat, főleg engem hívnak, beérem esetenként az 1500FT-os feltöltéssel is.
Pár nappal ezelőtt mentem be a közeli t-pontba hogy feltöltessem 1500FT-tal az egyenlegemet, erre jön a válasz hogy náluk ilyen már nincs csak 3 ezres.. kérdem mikortól? azt mondja hogy elsejétől, és max. ATM-ekről lehet még feltölteni..
Nagyon örültem a dolognak..
Lehetséges még bankautomatán keresztül 1500FT-tal egyenleget feltölteni?A regényért meg sry.
-
Geree
senior tag
és mikortól tekintik "kivezetettnek"?
egy halom régi díjcsomag még ott figyel a"Korábbi díjcsomagjaink" között.. -
Norbi14
senior tag
-
Ha havonta elteszi a biztosítási pénzt, akkor ha melléteszi az önrészt, megvan a javítás díja...
...nekem is volt, aztán egy hónap után visítva mondtam le...jamaica22:
Biztosan minden (cím, név, házszám) azonos volt, amikor rendelted?
(Én megtartanám, majd szólnak, ha gond van!)
-
-
-
TooN
aktív tag
-
Mercutio_
félisten
Hm, tényleg jobb, bár a mobilTV-t szerintem a kutya se használja
Néztem a T honlapját, de nem találtam infót, hogy az ECO és az XS perc, vagy másodperc alapon számláz?
Van valami normálisabb (ZTE Blade szintű) mobil ami 1 év hűség mellett nem ír elő MédiaMánia S/M csomagot, és nomrális árengedmény jár az árából, nem csak annyi amennyiért már itt a Ph-m is kapok ugyanolyan telót garival?
kali: Nekem kell a hívószám kijelzés, több ismerősöm is van, aki nem veszi fel a telót, ha nem látja a hívószámot, mert unja, hogy mindenféle ügynök/üzletkötő hívogatja. Összeadtam az ECO alapdíját + hívószámkijelzés + 10 sms ami az XS-ben ingyen van, és a maradék ~400 Ft-ot nekem megér havi 150MB net.
Piszok kevesen vannak a hagyományos parasztok, egyrészt mert rájöttek, hogy némi gépesítést megér nekik, hogy hatékonyabbak legyenek, másrészt mert manapság nem divat a kapa/kasza használata
-
Lirion
addikt
Hozzá kell tenni, hogy az eco díjcsomagnál a szolgáltató paraszt módon felszámolja a hívószám kijelzés költségét is, amit a mediamánia már tartalmaz. Szóval a kettő között alig 400 ft lesz végeredményben a különbség és szolgáltatást tekintve többet nyújt a médiamánis xs.
-
albiosz
őstag
Köszönöm a választ!
Még nem zártuk ki azt sem, hogy valamelyikünk előfizetéses lesz. Ez a családbarát kedvezmény jónak tűnik. Azt látom, hogy havi 100 óra, az rendben is van, meg 5 szám vonható be, az is csábító.
De ez a leírás nekem kissé kínai...
Ha viszont az előfizetéses szám mondjuk szeretne 2 számot ingyen hívni, akkor a másik 2 számnak is fizetnie kell havonta vagy megoldható, hogy csak az előfizetéses hív ingyen?szerk.: köszönöm dedike a tippet! épp ezen agyalunk most.
ha jól értem, akkor mindeképp 2x kell kifizetni az 1050-et. (bár csábító így is még)
-
atillaahun
veterán
Feltételek tiszták persze, áttanulmányoztam oda-vissza, viszont ami kicsit zavaró, hogy múltkor kérdeztem boltban is személyesen, azt mondták sim kártyáért nem kérnek pénzt ha áthozom a számom, viszont van valami 1000 forintos díj, ha meg nem írok alá 2 évre - ami kizárt - akkor 5000. A honlapon sehol nem találtam ilyesmit, mire akarnak levenni?
Hát mint a képen is látható hajtépéssel nem lesznek problémáim
Itthon van egyébként wifi, egyetemen is, csak arra gondoltam ha éppen utazok, városba járok és valami sürgős megtudni való adódik, akkor azt úgy belátható időn belül 1-2 perc fel tudom-e kutatni pl. Google-ban. Opera Mini-t használok egyébként, ami elméletileg kevés adatforgalommal dolgozik, ha ez még számíthat valamit.
Szinkronizálni a leveleket gondoltam, kapcsolatokat, híváslistát, sms-eket, időjárás widgetet, meg a tennivaló listámat. -
atillaahun
veterán
Nem bizony. Vtok - Google VideoChat.
Ennek a szépsége, hogy nem kell hozzá külön acc. Már persze, ha Androidos telefonod van. Annyi, hogy ha nem másik Mobillal videotelefonálsz hanem számítógéppel, akkor arra még fel kell tenni egy 2 perces kiegészítőt a Gmail-ből.
Igaz, hogy elméletileg nem sok készülékre támogatott, de pl. ZTE Blade-re sem, mégis működik rajta szimplán az egy szál kaka hátsó kamerával, úgyhogy egy próbát megér.Nade egyénként mobilnetről jöttem érdekelődni. T-Like-ra váltanék számhordozással, többek között a csomagba foglalt 50 MB net miatt, ami nem sok, viszont nincs túlforgalmazási díj, csak sebességkorlátozás.
Az érdekelne konkrétan, hogy az a 32 kbit/s mire elég? Lehet azzal böngészni huzamosabb ideig? Szinkronizálni egyet-kettőt, benézni pár fórumba, esetleg megnézni valamit Google Maps-en? Ebuddy-n folyamatos üzenetváltásra? -
Egyszer ki kéne próbálni, hogy nem lassítanak senkinél sem, kíváncsi vagyok, hogy hány perc múlva sz@rná össze magát a hálózat
Szerintem a jelenlegi felállásban is benne van annak a lehetősége, hogy az egy cellában tartózkodó összes felhasználó egyszerre veszi igénybe a max sebességet! Vagy ezt rosszul látom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- E-roller topik
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest