- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
tjb007 #12622 üzenetére
Sajnos ezt is gyanítottam.
Ezek szerint elpocsékoltam egy lehetőséget, mert már több éve nem vettem Dominó csomagot, mindig az előfizukat hosszabbítom meg.
Tehát ha mondjuk most két ilyen telót szeretnék venni, mert az egyiket odaadnám a barátnőmnek, akkor azt lehetne? Nem akarok ilyet művelni, csak kíváncsi vagyok, hogy lenne-e rá lehetőség.
-
aggleány
addikt
válasz
tjb007 #12620 üzenetére
Gyanítottam.
(Csak poénból írtam, nem akartam kekeckedni.)
Tehát ha minimum 20%, akkor van rá esély, hogy mondjuk 40ezerért kapok Domino-ban egy i4S-t?
(A logikai gondolatmenet: minimum 20%, tehát lehet akár 90% is.)
Nem tudok két Domino csomagot venni, ugye? Úgy értem, hogy ha esetleg egy másik teló is megtetszene.
-
Gedeon31
addikt
-
Mec
aktív tag
válasz
tjb007 #12507 üzenetére
Elvileg megeszi, az SMS-eket letölti. A stick-hez kapott szoftverben csak Vodafone kapcsolat állítható be, sima modemes kapcsolódásnál meg nem tudtam beállítani, hogy felkapcsolódjon, ezért próbálkoztam a TMCC-vel.
Akkor ezek szerint nem sok esélyem van, inkább kérjek a tandem kártyákhoz akciós 0Ft-os sticket, ez meg jó lesz dísznek?
-
-
Dyrtyho
őstag
válasz
tjb007 #12155 üzenetére
Amúgy hogy ha megrendelem neten a Sim kártyát,és amikor kihozza a futár,és esetleg a suli miatt nem leszek itthon,akkor adhatok felhatalmazást,hogy más is átveheti a sim kártyát ? Mert ahogy látom a rendelésnél van egy ilyen rész,hogy "Rendelését csak Ön veheti majd át a futártól!: " Amúgy hogyha épp nem akarom használni a mobilnetet,mert mondjuk olyan helyen vagyok,ahol van wifi,akkor azt a telefonban hol tudom átváltani,hogy wifizés közbe ne számolja az adatforgalmat ? Ja és még egy kérdés,hogy ha épp nem használom a nethez kötött alkalmazásokat,és csak simán be van kapcsolva a telefon,akkor az nem használ adatforgalmat.Ugye ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
-
Something_
őstag
válasz
tjb007 #12165 üzenetére
Félreértettem, nem tudtam, hogy nem járt le még a hűsége, azt hittem, hogy azon van "kiakadva", hogy a szerződéshosszabbítással drágábban kap készüléket, mintha új előfizetőként venne telefont.
kungzi:
gondolkozz el, sztem rájössz, hogy csak szárnycsapkodás amit csinálsz. 2 évre írtál alá, 2 évente vásárolhatsz akciós készüléket. Figy, ha most, 1 év hűség után kapnál megint kedvezményes készüléket, akkor lehet, hogy 1 év múlva megint megtetszene egy másik készülék és így tovább. Ergo 1-1-1 évre írnál csak hűséget, ami kevesebb kedvezményt von maga után.
Figy, tanulságként jó. Legközelebb ne 2, hanem 1 évre írj alá, viszont így drágább lesz, mintha 2 évre kötnéd le magad. -
kungzi
veterán
válasz
tjb007 #12165 üzenetére
de érted mi a rossz ebben. van egy szerződésem oké. de én meghosszabbítanám náluk az előfizetésem innentől ismét két évig, ami csak nekik lenne jó, mert újra hozzájuk kötném magam. ki az az ember, aki két előfizetést használ manapság ugyanannál a szolgáltatónál.
sőt még akár tarifa hűséget is vállalnék, mert most is ezt a csomagot fizetem tarifa hűség nélkül, tehát nekem mindegy lenne havidíj szempontjából. abban viszont már nem lenne mind1, hogy 40 ezret vagy csak 22 ezret fizetek ki a készülékért.
-
tomi613
aktív tag
-
Something_
őstag
válasz
tjb007 #12120 üzenetére
A legszebb, hogy én elolvastam 3 hete
Nem azzal van a baj, hogy kértek, hanem mint mondtam, azzal, hogy az ügyintéző azt mondta, hogy ezzel a konstrukcióval kötelező a mobilelőleg befizetése, azaz, ezt nem az ászf-be kellene rögzíteni, hanem oda kéne írni az adatokhoz, hogy:
Telefon ára: 9000 Ft
2 év tarifahűség a MM XS díjcsomagra, havi díja 3000 ft
Mobilelőleg befizetése szükséges lehet, minimum: 10.000 FtÍgy viszont már nem nézne ki jól
-
Dave1984
őstag
válasz
tjb007 #12120 üzenetére
Ha mindenki elolvasná minden sort,senki nem írná alá
Viccet félretéve,engem az zavar nagyon,hogy a szerződés megkötése után rám is vonatkoznak az ÁSZF módosítások,nem csak azokra,akik most akarnak előfizetni egy bizonyos szolgáltatásra.Tehát ez ugyanaz,mint amit a kormány csinál,visszafelé is hatályos törvényeket hoz, a multik pedig visszamenőlegesen a már aláírt akkor érvényes ÁSZF-t módosítják egyoldalúan! -
Something_
őstag
-
Dave1984
őstag
válasz
tjb007 #12116 üzenetére
Milyen jó lenne egyszer, ha mi előfizetők is írnánk egy ÁSZF-t és azt a multinak kéne betartania.
Gondolom ebben az esetben nagyon örülnének.
ÁSZF-t meg úgy módosítgatják,ahogy a szájuk íze szerint történik,a hülye előfizetője meg csak szívjon.
Addig érdekes,még alá nem írja a 2 év rabszolgaságot!
Szintén nem személyed ellen irányul csak már a t*köm kivan,hogy az állam,multik,mindenki lehúzza az embereket!2 irányból kapjuk az áldást! -
q13579
senior tag
válasz
tjb007 #12100 üzenetére
Az a baj, hogy a mobilszolgáltatóknál, élükön a T-vel ezzel ellentétben a következő a formula:
Megszoksz, vagy megszívsz... És ez utóbbi jelen esetben nem zárja ki az előbbit.
Nincs lehetőséged megszökni, mert megsarcolnak... Ha legalább ezt a lehetőséget meghagynák, megint máshogy érezném magam, még lehet be is vállalnám. De ez UNFAIR!.
-
domerator
veterán
válasz
tjb007 #12094 üzenetére
Ezek szerint igen?
Látod, akkor nem csodálkozom a hozzáállásodon.
Mindenféle személyeskedés nélkül mondom neked is és más szolgáltató multicégnél hasonló hozzáállást tanúsító emberkének: így könnyű és sajnos általánosan bevett mód lezárni egy számotokra kényelmetlen témát...
1. ráfogni az államra, bárki legyen is az... tudjátok, ha a multik minden visszásságát így el kellene fogadni, hogy az állam bácsi miatt van, akkor már régen vadállati viszonyok lennének, a multik azt csinálnának, amit nem szégyellnének.
2. Ahogyan azt kollégád tette egy másik kérdésemre, sértődötten visszahúzódni a kérdés elől... (mondjuk ez nemcsak multira jellemző, hanem "jó" magyar szokás is) csakhogy ez nem megoldás, hanem struccpolitika és hamis felsőbbrendűség.
Nem kell elterelgetni az olyan postok tartalmát állam bácsi felé, amik világosan leírják, hogy xy dologban hibás, nem ügyfélbarát, stb. a cég... tudomásul kell venni és tenni az ügyfél megelégedéséért.
Még 1x mondom: semmi személyeskedés, nemcsak te vagy ilyen, jó sok hozzád talpig hasonló szolgáltató van, nem feltétlenül a telekom iparban.
Az más kérdés, hogy mit gondolunk rólatok ilyen hozzáállás után.
-
sifarr
senior tag
válasz
tjb007 #12080 üzenetére
Ezeken simán lehet változtatni, indulni kell a frekvencia árverésen és belépni negyediknek a piacra.
Én örülnék neki.
Csak a jelenlegi és várható gazdasági helyzetben tisztán piaci pályázó szinte kizárt.
Az MVM-Posta és mondjuk a Digi hármasa indulhatna. Örülnék is, ha nyerne.De már hallom előre:
1) Hogy ezzel csak a fogyasztók jártak rosszul, mert a 3Grácia (T-T-V) így nem kaphatta meg a frekiket. Pedig ők ezeken még több-jobb-olcsóbb szolgáltatást nyújtottak volna.2) Sérült a verseny, a szabad piac, mert az új szolgáltatónak - mondjuk kétszeres - hívásvégződtetési díjat állapított meg az NMHH (lánykori nevén HIF). Hogy biztos azért, mert az állami tulajdonosokat támogatja. Arról pedig a Voda is hallgatna, hogy sokáig ők is magasabb végződtetésit számlázhattak, mert ezzel segítette őket az állam a piacra jutásban - a verseny érdekében.
3) Különösen kiabálna a 3Grácia, ha az állam és az állami tulajok a saját előfizetéseiket átvinnék a saját cégükhöz. Pedig, ha egy tulajnak több cége van, akkor hasonló a szabad piacon sem ritka.
4.) Soroljam még?
Alapvetően piacpárti vagyok. De sokkal szigorúbb állami szabályozás mellett, mint ami nálunk jelenleg van. Főleg a piac olyan területein, ahol a korlátlanul nem bővíthető a kínálat (lásd freki és koncessziók) és ez torzítja a piaci viszonyokat.
Szóval a 4. szolgáltatónál is gyorsabban (talán jobban is) pezsdíthetné a versenyt egy kis állami szabályozásváltozás. -
Something_
őstag
válasz
tjb007 #12056 üzenetére
Még egy kérdésem lenne.
Megrendelem a telefont, előfizetésre és ugye felhívnak, kérdezgetik a szokásos dolgokat. Ha azt megkérdezik, hogy saját részre lesz a telefon, arra mit válaszoljak?Mert végül is nem, mert apámnak lesz, csak béna ugye megrendelni.
Szóval ha bemondom, hogy másnak lesz, akkor azzal valami negatívumot érek el a hitelképességi vizsgálat során (egybe lesz kifizetve a kedvezményes ár, de 2 éves xs tarifahűség) vagy inkább mondjam, hogy saját részre lesz?
Az már más kérdés, hogyha megkérdezik, hogy minek 2 előfizetéses szám, arra nem tudom, hogy mit fogok makogniMég egy kérdés
MyT-Mobile-on keresztül rendelem, ilyenkor már tudnak rólam, azaz nem kell elküldenem az igazolványaim másolatait e-mailben a hazhozszallitas@telekom.hu címre? -
törölt tag
válasz
tjb007 #12056 üzenetére
Az nem jó hír, mármint az utóbbi... Köszöntem a gyors választ!
Nincs is egyáltalán kilátásban, hogy a későbbiekben új modem vásárlásával a feltöltőkártyás ügyfelek esetében is meg lehessen rendelni valamelyik Net & Roll csomagot? Ha eddig töltöttem havonta 7-8000 Ft-tal, akkor abba a Net L helyett igazán beleférne a Roll M...
-
Nordik
őstag
válasz
tjb007 #11953 üzenetére
Rendben.
Illetve lenne még egy olyan kérdésem, hogy ugye ha valamikor vásároltam Dominosan készüléket vagy domino kártyát akkor arra a számra 1000ft kedvezménnyel vásárolhatok dominos készüléket, új hívószám nélkül.
Ez az opció működik olyan hívószámoknál is amikor a domino kártya csak önmagában lett vásárolva készülék nélkül? -
bozsozso
őstag
válasz
tjb007 #11838 üzenetére
Konkrétan amikor a mobilok közt válogatok és van egy olyan választási lehetőség, hogy "részletek és vásárlás" erre kattintva teljesen el vannak csúszva a választási lehetőségek pl.:új havidíjas, meglévő havidíjas és az ezekhez tartozó jelölő pöttyök is. Így nem is lehet átlátni mit kell választani. Ez bármelyik készüléknél igaz.
De most nézem valami az internet explorerrel van, mert firefox alatt megy rendesen.
szerk.: de ha már itt tartunk meglévő előfizetés mellé már nem lehet úgy hogy valamelyik gonet csomagra írok alá? csak úgy ha MM csomagra? -
-
manchester85
veterán
válasz
tjb007 #11402 üzenetére
Sejtettem, mondjuk érdekes, hogy "out of the box" egy esztétikailag nem tökéletes telefont kapok. Vagy még az is lehet, hogy amíg elmentem az ATM-hez, leejtette, vagy csinált vele valamit a csaj, mert amíg kp-t vettem ki, ő szépen felbontotta a telefonom.
Na mind1, annyira nem drámai a helyzet szerencsére, csak nem ezt várná az ember.
-
St3ven
addikt
válasz
tjb007 #11345 üzenetére
Oops, köszi.
Amúgy jól tudom, hogy itt Magyarországon úgy működik, hogy a megrendelő/vásárló személyes adatait hozzárendelik a feltöltőkártyás számokhoz is, szóval nem csak úgy a "levegőbe" adják ki a dominós SIM-eket?
Mert ha ez kint is így megy, akkor még azt is meg kellene oldanom valahogy, hogy lehetőleg a kezdetektől fogva az én nevemen legyen ez a SIM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest