- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
apuci04 #98697 üzenetére
Ha elektronikusan jönnek a számlák és felmondod a szolgáltatást, akkor logikus, hogy a fiók is ugrik. Ilyenkor az utolsó számlát postán küldik, de ha az előtt volt olyan számlád ami még a fiókba érkezett, azt már csak ügyfélszolgálaton fogod tudni fizetni az után, hogy megszüntetted az előfizetést.
-
apuci04
tag
Havidíjas szám felmondva,megszűnt.Fiókban piros körben fizetendő számla Jelenleg nincs megjeleníthető számlád! - nincs ott semmi.Akkor hogy fizessek és mit?
-
Sanyi.mTs
addikt
Miért van az, hogy ha egy hívást elutasítok, akkor sms értesítést kapok yetteltől a nem fogadott hívásról? Míg ha hagyom, hogy a hívó hagyja abba, akkor csak a telefon jelez.
Hívásátirányítás nem aktív. Telefon Realme 9 pro+
-
válasz
aprokaroka87 #98685 üzenetére
Tudtommal netes kártyákról csak a 1220 hívható, valamilyen törvényi vagy milyen kötelezettség miatt.
-
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87 #98685 üzenetére
végre valaki, aki "hello datának" használja az otthonnet lite-ot.
-
aprokaroka87
nagyúr
Tessék Yettel otthon net lite Csomag, Sim kártya a telefonban van.
Megnéztem direkt, minden kimenő hívás a másik Sim-ről ment ki Május 12 óta.Tehát én biztosan nem hívtam senkit.
Nem lehet hogy ez valami olyan dolog ami a Net miatt kell?Egyébként tényleg a Sim képes kezelni hívást is?
Mert eddig csak a 1220-at hívtam vele max. -
-
Gloob
addikt
Tudtommal a sim kártya mi fiókba tórténő regisztrálásához kell az sms. Nem tudom biztosan, de mintha nem a telefon küldené, hanem a szerver a telefonra, csak fizetős sms formájában. Ez persze nem biztos, de még xiaomisként mintha ezt vettem volna észre. Az eleje az biztos, mert mikor annó megváltoztattam a mi fiókhoz tartozó telefonszámot, azonnal megjelent az sms.
-
martonl
senior tag
Az se rossz, de legalább csak az adott szolgáltatásokhoz kell neki SMS-t küldeni, a Xiaomi meg kapásból a SIM kártya behelyezésénél küldi. Eddig mondjuk mindegyik szólt, amikor küldte, legfeljebb az ember nem olvasta el figyelmesen, amit kiírt. Egyébként az Iphone ezen funkciója szerintem azért kellhet, hogy Iphone (vagy egyéb Apple) eszközt kikerülve ne lehessen használni a szolgáltatást.
-
4Grider
nagyúr
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
surgyi #98671 üzenetére
Én vettem feltöltős karit, aktiváltam, és az egyenleg egyből -25Ft-rol indult. Elég fura...
Lehet direkt vannak ilyen dolgok mert az ember most nem fog panaszkodni 25ft miatt, annyit nem ér a dolog, de ha ezt sok sok előfizetővel megcsinálják akkor abból már van pénz, és senki se foglakozik vele ugye. -
surgyi
senior tag
Üdv!
Flottás lettem korlátlan net+ korlátlan hívás (Bumm csomag). Lefolytattam 1db hosszabb hívást, majd ahogy beléptem a Yettel aplikációba azt jelzi a hívások száma 2db, elküldött sms 1db. Csomagon felüli fogyasztás: 21ft
Nem volt más az 1 darab híváson kívül eddig, hisz előtte raktam be az új Simet a telefonba...
Mi ez akkor?? -
törölt tag
Találtam ezt a kártyás csomagot a Yettelnél: Yettel Feltöltőkártyás 2in1 Net csomag, 5 GB net és 25 forint a percdíj. Ehhez csak annyi kell, hogy folyton legyen legalább 3300 forint feltöltve ugye? Mi történik ha egyszer elfelejtek tenni rá?
Illetve van valami hátránya a számlás csomagokhoz képest (lassabb net, stb...)?
Gondolkodom hogy az 5500 forintos számlás csomagomról erre váltok mert sokkal olcsóbb és többet tud. Ha jól látom a teljes 5 giga net leforgalmazható EU-s roaming feltételekkel.
Kártyás csomaghoz lehet venni plusz netet ha úgy adódik?
-
kammler
senior tag
válasz
Stauffenberg #98666 üzenetére
nálam az appban pár napja már át is váltott prime+-ra
-
4Grider
nagyúr
válasz
Stauffenberg #98666 üzenetére
Az összes HD-s megkapja a kedvezményt, aki váltott Prime+-ra az elmúlt 1-2 hónapban.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
donjohnson #98664 üzenetére
Nem csak azok kapják a kedvezményt, akit kényszerből raktak át Prime+ csomagba?
Én is ebbe a körbe tartozom, nem akartam váltani, de ugye mivel megszűnik, így ez lett helyette. Btw még én sem kaptam, de kb 2 napja jött az SMS, hogy ebben a számlázási ciklusban fog megtörténni a váltás.
-
tomp
félisten
Kökin és a Nyugatinál valami nem stimmel a hálózattal.
Max 2/0,3Mbittel megy a 4CA!
Repülő mód se hozza helyre ha ugyan úgy CA-ra lép. Ha eldobja a CA-t és csak B28-ra megy ott megy ahogyan mennie kell. -
8
senior tag
kapott már valaki az új -30% kedvezményes számlákból?
(teljes vagy részhavit, pl számhordozás után stb) -
törölt tag
Számlámon van egy ilyen 300 forintos tétel: számlaszintű díjak. Ez mi?
-
EA's hit
őstag
válasz
aprokaroka87 #98655 üzenetére
Már júnis 1-el lezárásra kerül majd.
-
Landsmann
addikt
A modernizáció lassan elér hozzánk is. 25-ét írnak a honlapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tudományos Pandémia Klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest