- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
Srácok! Az normális szitu, hogy egy yetis hang, meg egy yetis adat sim van a Poco x3 proban és nem lehet egyszerre 2 apn-t beállítani? Hangnál beálltom onlinera és ha kiválasztom netre a adatkártyát, itt is online az apn. Átítom netre és átváltva a hangra ott is net az apn. Két szolgáltatóval jó volt ezelőtt.
-
dokee78
félisten
Nem tudjátok melyik szolgáltatónál lehet vásárolni olyan modemet (de lehet nem ez a neve) amiben van SIM például 5 GB és routerként funkcionál.
Ha rosszul fogalmaztam bocs.
-
Stonerice
őstag
válasz
donjohnson #97969 üzenetére
Samsung a52 5G mobilom van. Eddig sehol sem csatlakozott 5 G-re a hordozhaó net simmel.
5G hez is a net: apnt használják? -
atosan
veterán
Sziasztok,
iPhone 11 topikban kaptam az infót, hogy a Yettelnél vásárolt készülék függő. Két különböző sim-el használnám. Előfizetésre lenne, részletre. Mi a módja a függetlenítésnek? -
Kekmen
senior tag
Alapértelmezettre állítottam az APN-eket, utána működött mobillal. A vadkamera viszont 3G-s így ez halott ügy. Érdekességképpen 2 mérés 1 perc különbséggel. Az egyik (a gyorsabb) a föntebb említett 50GB-os hordozható net, a másik a flottás, még Telenoros kártyám mobilnetjével készült. 1-es mérés [kép] vs. 2-es mérés [kép]
Van köze a régebbi SIM kártyához, vagy egyszerűen csak a hordozható netnek nagyobb sávszélt adnak? -
modd3r
őstag
Sziasztok!
Abszolút laikusként kérdezem: van értelme kicseréltetnem a kb. 6 éves SIM kártyámat újabbra? A telefonom új, de még mindig TELENOR-t ír ki. Lehet hülye kérdés, de az 5G "vétel" javulhat a csere után? -
FattyDove
őstag
válasz
torrente777 #97981 üzenetére
Nem a sim a baj, hanem maga a telefon. Nekem is KUF-os kartyam van es az A52 5G-n nem ment az 5G, de az A54-en mar megy. Fizikai meg eSim-el is
-
4Grider
nagyúr
válasz
torrente777 #97981 üzenetére
Ha hordozott is, yeti sim kártya van a készülékében honos hálózatra feljelentkezve.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Bocsánatot kérek, ha nagyon OFF a kérdésem!
Március óta, miután megvettem a Yettelnél az üzletben ajánlott Samsung A53 5G képes telefont, sokszor terheltelek benneteket azzal, hogy a telefon nem szereti a Yeti 5G-t.
(pl. 96893, 97048, 97132, stb.)
Legutóbb odáig jutottam, hogy kicserélték, lehet feleslegesen a SIM kártyát, de csak akkor csatlakozik a telefon az 5G-re, ha az antennától 50 m-re, ki majd bekapcsolom a telefont, mint ahogyan a 97498 bejegyzésben írtam róla. Javasoltátok az egyszerűbb, repülő mód be/kikapcsolását, ez azonban nem hozza meg az 5G-t. Ha már csatlakozott a telefon az 5G-re, rövid idő alatt visszavált a 4G hálózatra.
Gondolom, ez így nem normális.
Írta is a Yettel (97153), hogy ha problémám van, vigyem be, elküldik a szervízbe.
Eddig rendben van, de hogy a szervízben sem fognak tudni vele mit kezdeni, az biztos. A jelenleginél újabb szoftvert nem tudnak rátenni, meg hogy nem hardverhibás, gondolom biztos.
Mennyi az esélyem arra, hogy ha leadom a szervízbe, vállalva a kellemetlenséget (telefoncsere, adataim biztonsága, esetleges telefon „újratelepítés”, stb. stb.) eredményt érek el?
Az igazi eredmény az lenne, ha kapnék egy új A53 5G képes készüléket amivel nincs a fenti probléma, vagy ha az A53 szoftverét nem szereti a Yeti, helyette kapnék mondjuk egy A54 készüléket ráfizetéssel. Ne álmodozzak? 😊
Szóval mit tanácsoltok? Érdemes beleugranom a Yeti szervíz procedúrába, vagy felejtsem el? -
Kekmen
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm adott ide egy vadkamerát és egy SIM kártyát, hogy üzemeljem már be. A kamera a memóriakártyára ment, de a képeket nem küldi. A SIM kártyát betettem a mobilomba. 50GB-os hordozható kisvállalati internet előfizetés tartozik hozzá (ezt a yettel app írta ki), de arra a SIM-re beállítva a mobilnetet, meg se nyikkan. A kérdésem az lenne, hogy ennek így kellene-e működnie, vagy csak a hozzáadott azt hiszem ZTE modemmel? Mert csak a vadkamerához vette, de ha azzal nem megy feleslegesen nem tartaná meg. -
drunkyboy
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, ezt szerettem volna tudni hogy már 21 hónap után lehet a 2 éves szerződésnél cserélni. A hűségidőn belüli cserét nem szeretném a plusz költség miatt.
Akkor egy kicsit még várok és utána cserélek.
Be vagyok regisztrálva a Yettelhez, akkor a honlapon jobban körülnézek majd. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #97973 üzenetére
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
4Grider #97972 üzenetére
Nem tudom, nem hívtam még fel a 1220-at.
De a weboldalon bejelentkezve a fiókomba nincs ilyen opció. Pedig gondolná az ember, hogy erre is jó, ha be van jelentkezve az ember a fiókjába. Csak kiegészítő szolgáltatásokat (plusz adatkeret, percek vásárlása, megújuló csomagok stb.) lehet aktiválni. -
4Grider
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #97971 üzenetére
1220 nem váltja át ha felhívod róla őket?
A MyMenü-ben sem találhatók meg az új díjcsomagok? -
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
A Yettel honlapján hol írják, hogy hogyan lehet prepaid ügyfélként másik prepaidre tartifacsomagot váltani? Nem találom a fostalicska honlapjukon ugyanis. Jól eldugták, vagy nincs is erről leírás.
-
trec12
addikt
válasz
szente #97966 üzenetére
"Egyébként mennyire válthat ki teljesen egy vezetékes netet? Abszolút otthoni felhasználásra lenne, kicsi online lövölde, kicsi torrent, sok streaming."
Stream-re, böngészésre szerintem okés lehet. Amúgy ez a kérdés enegem is foglalkoztat de bárhogy agyalok a vezetékes szolgáltatást egy ilyenre átcserélni hááát...nem vagyok meggyőződve róla, hogy jó ötlet. Nem beszélve arról, hogy mindenkinek ez a véleménye kb...Meg az is lehet ahová költözöl ott meg nem is boztos, hogy rossz a voda.
A többiben sajnos nincsen tapasztalatom, de saját erőből elég kemény 5G routert venni. A linken lévő router nem is a legdrágább...
-
szente
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom Otthonnet Pro előfizetésen, mert ahova költözünk, ott csak Vodafone-os vezetékes szolgáltatás van, amivel nagyon rosszak a tapasztalataim.
Azt olvastam, hogy adnak saját routert. Ez mennyire jó? Hozzáférek én ugyan úgy az összes beállításához, mint ha saját routerem lenne, vagy le van butítva? Köteles vagyok én ezt használni?Egyébként mennyire válthat ki teljesen egy vezetékes netet? Abszolút otthoni felhasználásra lenne, kicsi online lövölde, kicsi torrent, sok streaming.
-
martonl
senior tag
válasz
Viktor0610 #97961 üzenetére
Igen, én is így emlékszem.
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Telenor hordozható hipernettel (szerződés létrejöttekor valami ilyesmi volt a neve 1.5 évvel ezelőtt) nincs lehetőség 5g hálózatra csatlakozni? -
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
4Grider #97956 üzenetére
Keszulekcseredij van,ha husegidon belul vesz masik keszuleket.Nekem is most lenne 40ezer mivel meg van egy ev az elozo keszulek vasarlasbol,amire alairtam a 2 evet.Szerintem neki nem lenne,mivel meg nem vett keszuleket.De online meg tudja nezni,mert egybol kiirja ha van + koltseg es mire szamolja fol.
-
TODI1111
veterán
válasz
4Grider #97956 üzenetére
A kérdezőtől idézek.
"A Telenornál régebben úgy volt, hogy a 22. hónaptól lehetett cserélni az árlistás telókra."
Amit linkeltem pedig ez is szerepel.
"Lépj be a fiókodba!
A kiválasztott mobil termékoldalán lépj be a Yettel fiókodba, ha még nincs, regisztrálj email címmel! Belépve láthatod, hogy van-e jogosultságod a készülékcserére, ill. a készülékcsere költségeit is megnézheted. " -
4Grider
nagyúr
válasz
TODI1111 #97955 üzenetére
A készülékcsere nem azoknak való, akiknek hamarosan letelik a hűsége, hiszen a készülékcserének van költsége. A készülékcserét arra találták ki, hogy ha valaki néhány hónap után rájön, hogy nem elég neki az a telefon, amit választott és jobbra szeretne áttérni (nem mellesleg meg közben lett pénze a készülékcserére).
-
TODI1111
veterán
-
drunkyboy
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy meglévő Yettel előfizetésnél mikor tudok kedvezményesen telefont rendelni. Júliusban telik le a 2 év hűség, azt ki kell várni vagy lehet 2 hónappal előtte is?
A Telenornál régebben úgy volt, hogy a 22. hónaptól lehetett cserélni az árlistás telókra. -
b10up
tag
válasz
4Grider #97950 üzenetére
Egy xiaomi mi11 lite telefonnal teszteltem + zoiper kliens. 60mp-ként van keepalive, ez eddig működött is, azóta bolondult meg, mióta kivezették ezeket a tematikus opciókat, amik elvileg nem kellene, hogy a voipot bármilyen formában is érintsék. Konkrétan yettel natolt mobilnetről nem érkezik meg a kliensig semmi ami udp. SIP beregisztrál, de ha hívásra kerülne a sor, az RTSP része már nem bír felépülni. Ugyanez vodás simről vagy wifin át random másik kábeles natos-nem natos netről okés.
Viszont a szerveren van egy tcp-s openvpn szerver is, arra ha felmegyek és abba routeolom át, akkor már megy yettelen is.
Így, hogy net apn-nel és vpn-nel is tudom használni ha szükséges, így rendben vagyok, csak nem tudom eldönteni, hogy ez most tiltás vagy hiba miatt nem megy át yettelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest