- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Teodor52 #93447 üzenetére
Nem a telefonon kell, hanem az előfizetésen. Havidíjas szolgáltatás.
https://www.yettel.hu/ugyintezes/hivas/konferenciahivas -
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Konferenciahívást előfizetéses telefonon (LG Android), hogy lehet beállítani?
Alkalmazásban nem találtam erre opciót. -
Somatom
veterán
válasz
burgatshow #93445 üzenetére
Nincs itt semmilyen "mázli". A TVGO tiltja, a Yettel engedi ugyanazt a tartalmat. Ez nem csak a HDMI -re vonatkozik, hanem a Chromecast -ra is. Ennyi.
-
burgatshow
veterán
válasz
Somatom #93444 üzenetére
HDMI-n is van DRM, HDMI-HDCP-nek hivjak es tortenetesen mazlid van, mert ezekszerint a teved/kijelzod amire kitolod a tartalmat az tudja kezelni. En jartam ugy Panasonic tevevel amire hiaba kotottem ra az iPadet Apple gyari HDMI atalakitoval, minden mukodott (kepernyo tukrozes stb.), de a konkret tartalom (film) Apple TV+-rol nem ment ki ra mert a teve nem tudta a HDCP-t.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem csak a technikai szinten van/lehet DRM (eszkoz, kabel stb.), hanem a fogyasztando tartalom szintjen is. Utobbival meg nem tudsz mit csinalni, vagy mukodik vagy nem. -
Somatom
veterán
válasz
burgatshow #93443 üzenetére
Persze, hogy képesek rá. Csakhogy a "rivális" nem telepíthető kijelző nélküli eszközökre (boxok, stickek kilőve). Rootolt eszközökre sem (ez speciel DRM szempontból érthető), tehát az első kritériummal trükközés kilőve. Én úgy "játszom ki", hogy a telóm és a tabom is HDMI kompatibilis. Ha képernyőtükrözéssel küldöm ki, akkor csak néhány csatornára dob HDMI errort. DeX -ben viszont egyáltalán nem fut. Hidd el, hogy csak bíznisz miatt korlátozzák a HDMI -t! Telenor TV -vel nem voltak ilyen problémáim. Még Kodiban is futott. Csak azért váltottam TVGO -ra, mert az nekem ingyen van. Ha fizetnem kéne érte, akkor biztos, hogy a Yetit választanám. De, ha még 1-2 csatornával megszivat, akkor inkább újra előfizetek a Yetire.
-
Somatom
veterán
válasz
burgatshow #93439 üzenetére
Ennek semmi köze a DRM -hez. A manuális felbontásállítás hiánya bénázás. A többi pedig bíznisz. A Yetinek nincs otthoni TV szolgáltatása, aminek konkurencia lenne, ha a user TV -n nézné a mobilost. Hogy a tabletre miért dob hibát, az passz.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
burgatshow #93439 üzenetére
Oké, de a másik félnél miért "nincs DRM"?
-
Foremi
tag
Olvastam, hogy nemsokára megújul a Yettel TV. Milyen újdonságok várhatóak? Pl. archív TV lesz? Árban mit jelent majd ez, mert az egyik legnagyobb riválisa hasonló árban már tudja ezt. A január 1-től érvényes ÁSZF-ben már szerepel, hogy a feltüntetett csomagok 2023 március 31-ig vehetők igénybe.
-
FattyDove
őstag
-
FattyDove
őstag
Olyan létezik, hogy soha, sehol nincs 5G hálózatom? Se Budapesten, se Balatonkenesén, se Balatonfűzfőn, se Balatonalmádiban, se Veszprémben, se Tatabányán.
A telefonom (A52 5G) tudja a dolgot (a KÜF flotta is) és a beállításokban be is van kapcsolva. Valami APN beállítás kérdése lenne?
-
bociusz
aktív tag
válasz
TeeJay #93411 üzenetére
Ez inkább a torony csomagütemezője lesz. Valószínűleg úgy van konfigurálva, hogy a burst-ös (rövid, nagy mennyiségű) forgalom kiszolgálását priorizálja, az elnyújtott átvitelt pedig hátrébb sorolja. Felhasználói szemszögből ez úgy csapódik le, hogy pl. egy weboldal betöltést vagy videó indítást gyorsnak érzékelsz, utána viszont már nem zavar, hogy a videó (vagy épp app letöltés) hátralevő része kicsit lassabban csorog.
Pl: Egy HTTPS TLS kapcsolat felépítése pl. 3 oda-vissza csomagot igényel. Ezek apró (párszáz bájtos) csomagok, de sokkal jobb lesz a felhasználói élmény, ha csak néhány megabitet allokál rád a torony, de 200 milliszekundum alatt megtörténik a handshake, mint ha egy gigabites sávszélességgel, mégis 1-2 másodpercig elnyúló folyamatot kell kivárnod.
-
TeeJay
félisten
Pedig nálunk a B1+B3+B7(256qam) = 75+150+195,8 = 420,8 megabit
azért ezen 180 megabittől többet kellene engednie és enged is speedtest mérés első másodpercében mert felszalad 260-280-ra is csak aztán jön a kézifék és 180 vagy alá lassul.
Na mindegy ha lesz majd 5G teló megnézem mit tud az AAU de az sem most lesz még mert 24-ig jó lenne ha kihúzná a telefonom -
TeeJay
félisten
Amúgy van valami speed limit 4G-n?
Kipróbáltam párom anyjának a Mi 11 Lite telefonján milyen az új hálózatunk
B1+B3+B7 3CA mellett speedtest mérésnél induláskor felugrik 260-270megabitre majd vissza megy 180körülre és nem is akar többet.
Ha csak sima B7-et nézek én azon is van 180megabit egymagában is
Netmonster írta a 3CA-t szóval limitre gondolok -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Mr. Elliot #93406 üzenetére
Nem tölti be a tartalmakat mint ha nem lenne net?
Ami ilyenkor eszembe jut:
Ipv6ra gondolok lehet azt használ a yettel és lehet a netflix nem szereti. Ezt a halozati beállításoknál át lehet tenni ipv4-re szerintem.
Vagy a szolgáltatói DNS a probléma, amit át lehet írni ha az adott router támogatja:
Ha támogatja akkor
Dns1: 1.1.1.1
Dns2: 1.0.0.1 -
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Otthon a házban Yettel net van hordozható modemmel. A tv-n minden streaming szolgáltatás fut probléma mentesen. Kivétel a Netflix. Vodafone és Telekom netre is csatlakoztattuk már a tv-t, azokkal gond nélkül ment a Netflix. A tv saját böngészőjéből sem megy. Nem tudok mar mire gondolni, mi lehet a baj?
-
4Grider
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest