Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most jöhetnék, hogy igen megértem, mert én az a megértő fajta vagyok, de sajnos nem. Mondjhatnám, h rabló banda, meg ilyenek, de nem mondom, pedig de. Szóval tök véletlenül hívták fel a figyelmem arra, hogy viszlát HelloData hamarosan. Néztem természetesen más szolgáltatónál csomagot ami ezt tudja mint a mostani, de nagyot nevettem, mellé a telekom nem áll itt jól hálózattal, ergo meg is szakad a hívás. A voda a vicc netovábbja. Hát akkor yettel, na de 2* ennyiért, hogy ugyan azt kapjam? Ezek normálisak?
Yettel S Net+ -nél ugye legalább van 5G meg VoLTE? Legalább... Ha már 2500ft-al drágább a korlátos net.
Sajnos ha akarom ha nem a yettel hálózati viszonyai miatt itt kéne maradni.
-
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Valakinek van infója arról, hogy a Yettelnél van tervben multisim a közeljövőben?
-
trec12
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Dolgozóihoz vagy minden flottához (pl. KÜF) adják?
-
szaboi6512
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Amúgy szerintem egyelőre szándékosan kötik hang alapú előfizetéshez.
Több előfizető reményében.
Nekem is dolgozói flottám van.
Ahhoz adják garantáltan. -
-
Kronk
őstag
Azt hittem már csak Rád várnak az Oppo/Oneplusnál, hogy kiadják a frissítést, amikor mondod, hogy mehet
Egy ember erre van beállítva, hogy 7/24-ben várja, hogy Yettel indítsa a VoWIFI-t, Te jelzel nekik, és máris küldik a frissítést, az összes készülékre egyszerre, ugye?
-
tomp
félisten
válasz
Diák66
üzenetére
Nyugi nem a frissítés cseszett el valamit.
9 Pro és 11 is ugyan ez.
Ismerősöm Mi10T Pro-ja szintén ezt produkálja.
Amúgy mintha csak bizonyos bázisokkal csinálná ezt a jelenséget.
Ha megáll az ip felhívom az ügyfélszolgálatot VoLTE-n és azonnal megjavul. Mintha az erőforrás menedzsment lenne bugos. -
-
yanna
addikt
Hölgyeim, uraim! Pénteken lesz WoWifi...
-
-
martonl
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az a baj, hogy nem csak 4Gridernek mondanak hülyeségeket. Bizonyos flotta is úgy reklámozza a szolgáltatást, mintha már élő lenne, ill. tudtommal még a honlapon is kint volt az információ róla.
-
EA's hit
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ahogy tomp is írja, a Prime Plus ára emelkedik, a Prime+ ára nem. Valami agyatlan barom a világ legostobább neveit találta ki az új csomagoknak, de az a vicc, hogy ez gondolom vagy 100 emberen keresztülment, mire eljutott a véglegesítésig, és mégis képesek voltak ilyen neveket adni a csomagoknak...
-
tomp
félisten
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Na itt jön elő a magyar nyelv szépsége. Prime Plus és Prime+ között bár kimondva nincs különbség de leírva már van.
A Prime Plus a régi, Prime+ az új.
"A 2023. március 2-án bevezetett az új lakossági hang és mobilinternet tarifa portfóliókat az idei díjkorrekció nem érinti, amennyiben időközben az új tarifák egyikére váltottál, az értesítést figyelmen kívül hagyhatod."
Az inflációkövető díjkorrekció oldalán írják is, hogy az új tarifák nem emelkednek. Ezeket már eleve így vezették be.Viktor0610
Oké, de akkor NE mondjon/nyilatkozzon semmit az illető mert lövése sincs az egészről. -
Mikor először felmerült itt a VoWIFI, rákérdeztem a kompetens személynél, aki annyit mondott, hogy igen, várható.
Nem mondott semmi konkrétabbat, csak hogy érkezik.Azzal nem tudok mit kezdeni, ha a 4Gridernek nyilatkozó kolléga (teljesen mindegy, ki volt, de biztosan nem olyan, aki valóban tud bármit is a VoWIFI-ről) félinformációkból, egyebekből összerakott a fejében valami dátumot az indulással kapcsolatban.
-
EA's hit
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nem, a március elején bevezetett új tarifák ára nem fog változni 14-én. Leghamarabb esetleg jövőre.
-
Somatom
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
A próbahónap nem az ingyen szinonímája. Tized áron használhatod egy hónapig. De, sztem ennek nincsen jelentősége. Legalábbis engem nem érdekel. Ingyen ki tudom próbálni és ha müxik, akkor előfizethetek rá. Sztem ez, így korrekt. Ha szted nem, akkor lemondod és ennyi.
-
-
tomp
félisten
Hello Data tarifásként bementem megkérdezni mit adnak.
Prime+ tarifa örök 30%-al ha 11hónapot aláírok. Részemről okés. -
tomp
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Ha majd később adnak egy jó árat hűséggel még akár egy nagyobb tömeg is visszajöhet rá.
AndroidTV-n nagyon jó az app. Hiányzik a csatornaváltás CH-/+ gomb nélkül de szerintem megoldják hamarosan ezt a hiányosságot.
A korábbi műsor indítás elképesztő sebességű. Gyakorlatilag mintha pendrive-ról indítanám.
Shield TV Pro és Ugoos AM6B Plus-on is fent van. Utóbbin szépen át is vált 50Hz-re a box. -
Katicza
tag
válasz
csernak75
üzenetére
Van mobilelőfizetésem ami dolgozói csomagban van. Nevemen van de dolgozói díjcsomag. Korlátlan beszélgetés, korlátlan mobilnet. Azt fizetem, és bementem a kirendeltségre otthon net csomagot yettel tv L csomaggal igényelve. Azt kötöttem meg két év hűséggel úgy, hogy 3 hónap 0 ft, utána 7990/hó. Egyben van számlázva és így most a net is 0 ft három hónapig.
-
tomp
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Nem hálózati terhelésre gondolok hanem kiszolgáló oldaliról.
Ezt már nem a OTT-ONE üzemelteti hanem a CETIN.
Most tudnak kijönni az apróbb ritka hibák szerver oldalról.
Addig amúgy teljesen okés. Bár hiányolom a Dolby hangsávot de rajta vannak:
"Foglalkozunk a Dolby Digital 5.1-es hangsáv támogatásával. A licenszeink megvannak hozzá, de egyelőre még nem tudjuk pontosan megmondani, hogy mikor érkezik" -
tomp
félisten
válasz
Katicza
üzenetére
Az a 0Ft sem olyan 0Ft!
Ha csak hang alapú számlásod van akkor nem kapod 0Ft-ért!
Kizárólag OtthonNettel együtt adják ingyen azaz máris nincs ingyen mivel a netet fizeted hozzá.
Sőt nekem azt mondták boxot is csak kizárólag akkor kérhetek ha van OtthonNet előfizetés is... -
Katicza
tag
Gondolom ezért is van a 3 hónapos 0 forintos promoció is. Élesben lehet tesztelni, állítgatni, frissítgetni, aztán lehet nyáron nyitni jobban. Addigra már a hálózatfejlesztés is előrébb egy negyedévvel. Lássuk meg. Nekem ez alatt a hét alatt jól muzsikált, hiba nélkül. Nagyon tetszik a tv, a net is ok, mondjuk az 5G-t azt nagyon várom. Jelenleg csak telefonon fogom, mostmár minden nap a lakás minden pontján de hivatalosan nincs lefedettség, ezért nem tudok otthon net pro csomagot kötni. Szerintem egy fél év és az is menni fog.

-
Katicza
tag
Én a fiókkal szenvedek. Eddig volt benne a mobilszám, minden ügyintézés megy. Az Otthonnet számát nem akarja hozzáadni, bármit csinálok. Azt írja, hogy a szám már hozzá van rendelve az előfizetéshez. A számlán is egyben szerepel, de az oldalon nem jelenik meg.
-
Somatom
veterán
válasz
csacsi67
üzenetére
Pontosan. Itt a vége annak, hogy pl. egy feltöltős előfizethessen a tévére. Ha most rossz infót írok, akkor nekem is rossz infót mondott a Yetteles ember. Azt mondta, hogy egy havi előfizu öt rugó körül van. A korlátlan netem másik SIM -en van, a feltöltőst csak telefonálásra használom, ami nálam minimális. 5 rugóból cirka három hónapig elvagyok. A havi különbözet cirka 3 rugó lenne és erre jönne rá a TV előfizetés. Ez, így nagyon nem éri meg, ezért kell vmi alternatívát találnom és sztem ezzel nem vagyok egyedül. Érthetetlen számomra a Yettel koncepciója.
-
csacsi67
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Egyedül elöfizetéses hang alapu elöfizetésre lehet TV szolgáltatást rendelni . Itt a vége .
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mindig találsz Yettel simogatót...

Akkor 4Gridernek is mindenki pontatlanul fogalmazott azaz senki sem tudja a cégnél, hogy mégis hogyan áll a dolog és mikor lesz. Oké.
-
-
-
barnibooo
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor miért jelentik be
-
donjohnson
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
és most min problémázol? ő egy alternatív tv-előfizetési megoldást ajánlott. oda is van írva a hozzászólásba amit bemásoltál: alternatíva.
akik nem tudnak előfizetni a yettel tv-re (mert a yettel nem engedi nekik a csomagjuk miatt), azoknak ez egy másik megoldás lehet. -
csacsi67
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Nézd meg mire válaszoltam ezt nem tudom ki irta de én ugy gondolom Te
Nemtom milyen előfizum van, de a Yeti ember azt mondta, hogy flottásra nem lehet rendelni.
Alternatíva: Sweet tv. -
azbest
félisten
válasz
szaboi6512
üzenetére
aha, köszi.
hát nem teszik egyszerűvé a helyzetet.
#95818 szaboi6512
szintén a két sim kártya (és kicsit a hbo max is).
Most vagy valami flottában lehet talán olcsón még több sim kártyával - hacsak az is meg nem szűnik.Na most szóltam ismerősnek is, hogy kereshet úgy előfizetést a hello datája helyett.
-
szaboi6512
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Pedig de.
Mobilinternet tarifák:
Yettel Net Home S
Yettel Net Home M
Yettel Net Home L
Yettel Net Light
Yettel Net Medium
Yettel Net Active
Yettel Net Heavy
Yettel Net Pro
Yettel Net 3500
My Net Home S
My Net Home M
My Net Home L
My Net Home XXL
Yettel Net Tablet 1
Yettel Net Tablet 2
Yettel Net Touch 1
Yettel Net Touch 2
Yettel otthoni internet
Ezeket mind kivezetik.
Itt látható. -
azbest
félisten
válasz
szaboi6512
üzenetére
nem láttam még ászf módosításban, hogy a hipernet home régi csomag megszűnne. Nem csak bepalizott az üzletkötő?
-
Somatom
veterán
válasz
Zuglói
üzenetére
Nemtom milyen előfizum van, de a Yeti ember azt mondta, hogy flottásra nem lehet rendelni.
Alternatíva: Sweet tv. -
Zuglói
tag
Sziasztok,
szerintetek ha KÜF előfizetésem van, akkor előfizethetek a yeti tv-re, vagy nem? -
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
A megfelelő háttércsoport tavaly januárban az ügyfélmenedzserünknek 2022 Q3-at írt vissza.
A vezéretek tavaly év vége felé 2023 elejét mondott az interjújában.
A műszaki vezérhelyettesetek október végén 2023 első negyedévét mondta.
Persze mindenki használta a "tervezzük" szót, amit tudjuk, hogy itt mit jelent... -
válasz
domper2015
üzenetére
Tudtommal nem volt semmilyen dátom a VoWIFI indulása kapcsán.
Valószínűleg már nem kell sokat aludni addig.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Még mindíg nem indult el a vowifi szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)