- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #84099 üzenetére
Vagyis úgy értem, hogy a kártyás áron kapod a meglévő számod mellé is.
-
-
bopeti98
őstag
Kinéztem egy tabletet, ami még sima Hello Kártyás csomagba is 15 ezerrel olcsóbb a Telenornál mint máshol. Van a nevemen 4 telefonszám, abból 3 havidíjas, 1 feltöltő kártyás. Az mennyire opció, hogy bemegyek egy üzletbe és a meglévő Hello Kártyás számom mellé kihozom a tabletet? Megkapom a kedvezményes áron? A webshop szerint nincs rá külön online kedvezmény. Ilyenkor ugye nem kell előleget fizetni?
-
Landsmann
addikt
válasz
t_godfather #84093 üzenetére
Én már évek óta az smtp2go.com smtp szolgáltatáást használom. Ingyenes, annyi hogy meg van kötve a naponta elküldhető e-mailek száma, de az is talán 500 vagy 1000. Szóval bőven elég.
-
Diák66
őstag
válasz
t_godfather #84093 üzenetére
Másik SMTP szolgáltatót kell beállítani, pl ha van Gmail fiókod, akkor a gmail SMTP-t. Annyi, hogy az SMTP külön bejelentkezést igényel. A Gmail régi e-mail kliens esetén alkalmazásjelszó létrehozását fogja majd kérni.
-
t_godfather
csendes tag
Sziasztok!
Június 29. a Telenor megszüntette az SMTP szolgáltatását.
[link]Hogy kellene beállítani a levelezőklienst freemail-hez? (freemail-nek sincs SMTP-je)
-
Gzolo
senior tag
válasz
donjohnson #84082 üzenetére
Igen, lehet bármilyen címre, de egy másik fórumtárs itt korábban, és a szerződés is olyasmit sugall, hogy cellához lehet lockolni a sim kártyát.
Erre gondoltam, hogy esetleg próbálta-e valaki a mozgatást, de úgy tűnik, még nincs nagy bázis.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Viktor0610 #84087 üzenetére
Huawei P9 Lite mini
-
Aktívnak kell lennie a mobilnetnek (adatcsomag megléte az előfizetésen ugyan nem feltétel), az MMS APN protokollját nézd meg, ha nem IPv4 (hanem IPv4/IPv6 vagy IPv6), akkor állítsd át IPv4-re.
Az MMS profil elérése telefononként kicsit más-más helyen lehet. Mi a pontos készüléktípus? -
donjohnson
addikt
én úgy tudom, hogy bármilyen címre kötheted.
ha mondjuk a kossuth utca 16-ban laksz, de Te szertnél a szomszédnál netezni vele mert állandóan átjársz hozzá (), akkor a szerződésben a kossuth utca 18-at add meg mint felhasználási cím.
szerintem nem a házszám a lényeg igazából, hanem az irányítószám.
kérdezd meg egy boltban, az a tuti. -
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
A képüzenetek miért nem mennek át szerintetek? Kártyás előfizetésem van, ha ez számít. Egyenleg még volt rajta elég szerintem.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Landsmann #84072 üzenetére
Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:
a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 250 000 Ft eladási ár felett 3 év. -
Landsmann
addikt
Jól emlékszek, hogy a Telenortól vásárolt Xiaomi telefonokra 2 év garancia van?
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok,
Otthonnetet próbálta már valaki nem a szerződési címhez, de ugyanahhoz az irányítószámhoz tartozó cellán?
Kecskeméten nálunk 8k/hólenne (most flottás Telenor korlátlan net van 7k-ért), míg szüleim címén, ahol van Digi, ott 4k/hó lenne az Otthonnet. Mindkettő cím 6000-es szolgáltatói terület, de másik cellatartomány.
A szerződés szerint nem fog működni, ha a szüleim címére kötöm, de nálam használom, de hátha a tapasztalat rácáfol a erre, ha valami próbálta már.
-
-
-
zoli62
addikt
Flotta szolgáltatások között látom: CSM-CH szinkron aktiváló. Ez mi lehet?
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #84061 üzenetére
Lényeg, hogy pénteken, a sikeres számhordozás után, a foglaltság jelzés beállïtása előtt működött a hívásvárakoztatás, majd kértem a foglaltság jelzést, hogy kipróbálják a foglaltság esetén a hívásértesítő sms működését. Mivel ez inkább nem működött, mint igen, ezért aznap kértem a foglaltság jelzés törlését. Azóta van ez a hiba, hogy bár központilag állítólag törölték, ha a telefonon benbv van állítva a hívásvárakoztatás, akkor az engem hívók a hívott fél letiltotta a hívás fogadást szövegű automata üzenetet hallják, ha én hívás van vagyok. Amennyiben pedig a telefonon nincs bekapcsolva a hívásvárakoztatás, akkora hívők egyszerű foglalt jenblzést hallanak, mintha központilag nem lenne törölve a foglaltság jel. Telenor szerint minden rendben, pedig a hibát szombaton úgy jelentettem be, hogy kihangosítottam egy másik telefont, hogy az ügyintéző hallja is. Mintha már régen hallottam volna ilyen jellegű hibáról a Telenornál, ugye az is probléma, hogy a Telenornál külön kérni kell a foglaltság jelzés aktiválását, a másik két versenytársát ez alap. Azt kizárom, hogy mivel korábban, pénteken működött a hívásvárakoztatás, hogy kártya hiba lenne.
-
Mátés
csendes tag
válasz
Viktor0610 #84060 üzenetére
Igen, több sikertelen garancia után sikerült kicserélni, egy ugyanolyanra, csak más színben. Teszek mégegy próbát, hátha
-
-
-
válasz
burgatshow #84057 üzenetére
Nem használom semmire ezt a kártyát, csak szökő évente veszek fel vele kp, a hitelkártyával fizetek mindenhol, de azon nincs ekkora limit.
-
burgatshow
veterán
válasz
INGJOKE #84050 üzenetére
A napi limit az napi limit. Tehat ha 468-at akartal fizetni es 500-as limittel elutasitotta akkor ma mar valahol hasznaltal 32e forintot. Vagy nem?
Na a lenyeg, hogy a limit az napra szol nem a limit modositas idopontjatol, igy beleertendo az addig elkoltott mennyiseg is.
Ill. nyilvan ha kp felvetnek inditja a nyomorult posta akkor a kp. felvetes limitet kell modositani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest