- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
Top cat #75081 üzenetére
Amikor megszűnt az a lehetőség, hogy hálón belül nem kellett körzetszámot tárcsázni, az volt az indok, hogy így kiadhatóvá válnak a 0-ás és 1-es számmal kezdődő hétjegyű előfizetői hívószámok is.
Nem ez volt az indok. Azért kellett a körzetszám kötelező használatát előírni, mert a számhordozást így lehetett bevezetni.Ebből végül nem lett semmi? Mert én még nem találkoztam 0-ás kezdetű mobilszámmal.
De 1-es kezdetűvel már találkozhattál, és van egyes kezdetű is a Telekomnál!
Leellenőrizheted a NMHH oldalán, hogy szolgáltatókként milyen számtartományokat kértek ki és használnak.
Úgy tudom, hogy a számtartományokért fizetni kell, ezért nem kérik ki az összeset. Mivel a Telekom rendelkezik a legnagyobb aktív előfizetői bázissal, értelemszerűen ő kérti ki a legtöbb számot. -
-
-
Ferenc.
tag
válasz
Top cat #42825 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Az én szívem fáj a legjobban, hogy majd 15 éve itt vagyok a "pannon"-nál, hűséges kártyásként és ugyan az a számom tizenéve. Szomorú hogy már 10 évvel ezelőtt telefonáltam 20Ft-os percdíjért 16 óra után, most meg éjjel-nappal 51Ft (+kapcsolási díj..), a pofám leszakad, sosem telefonáltam ilyen drágán.. Így kénytelen vagyok váltani, sajnos ez van. Viszlát Telenor!
-
Ferenc.
tag
válasz
Top cat #42821 üzenetére
Igen a 40Ft-osra gondoltam, meg van olyan hogy 2000Ft/hó és 100perc beszélgetés, így azon már 20Ft-ra jönne ki 1perc, nekem ez még megérné, persze ehhez le is kell használni a 100 percet különben nyilván magasabbra jön ki 1 perc díja.
Így valóban a vodafone tuti a 19Ft lenne a legjobb, csak nekem fontos lenne, hogy ne változzon a telefonszámom. Ez megoldható? Mert ha igen, megyek azonnal a vodához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest