- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Boborján #72724 üzenetére
Nem csodálkoznék, ha 8-a előtt hirtelen tömegesen feltöltögetnék egyenlegüket az emberek. lol
Ja és az a bullshit duma is tetszett, a honlapjukon, hogy úgy látják a kártyás ügyfeleik is egyre inkább okostelefont használnak, tehát kell a net. Ehhez képest max. 5 gigákat adnak időkorlátokkal? Meg ha valakinek rendszeresen kell, akkor a havidíjas verzió drágább, mint a heti/napi? LOL
Ezek évek óta képtelenek megújulni. Ott a tré: időkorlát nélküli adatmennyiséget vehetsz vagy korlátlan adatot forgalmazhatsz időkorláttal. Na ezek innovatívabb csomagok, mint lekorlátozni mindent. Mióta trékomos kártyám is van, azóta a Maratonokkal nincs probléma, hogy pl. utazás előtt megnézzem mennyi az egyenlegem meg meg tudom-e rendelni a legolcsóbb napi netet, ami ugyan csak 200 Ft, de minden alkalommal újra kell rendelni, mert az 1 hét meg kevés.
Ja egyszer meg konkrétan lelopták a 200 megás napi netemet úgy, hogy csak lestem. Eleve egy ebook olvasón neteztem (tudom mazochista, de jobban tudom olvasni, mint az okostelefont), amin esélytelen 1 óra alatt 200 megát elnetezni. Jött is az értesítő, hogy elhasználtam a 200 megát. Na ilyen hiteles a mérőjük.
-
simpley
őstag
válasz
Szokták azt mondani, hogy amit megálmodik az ember az valamilyen formában megvalósul? Csak mert én éppen valamelyik nap álmodtam hogy megszűntek a 19 Ft-os csomagok, mindenesetre ez nagyon nem tetszik nekem.. Én éreztem, hogy ki fogják vezetni, ugyan engem ez nem érint, de sokakat igen és nem hiszem, hogy ne lépnének valamit...
Kezdem azt érezni egyébként, hogy az új tulaj csak kisajtolja a pénzt a cégből majd pár év múlva eladja áron alul kitudja milyen cégnek... (ne így legyen) -
DDA40X
aktív tag
válasz
Es most akkor mi lesz? Én a 2in1 M - et szoktam bekapcsolni. Most mit tudom használni helyette? Nemrég jöttünk át a telekomtol az egész família, mert voltak ezek a jó csomagok! Most mi a bánatot lehet majd használni??
Ahogy látom a hello kártyás istencsapásából csak sima s van 500 megaval meg 25 perccel. Nekem az kevés.. Mi a jó anyjuknak kell ezt elcseszni?? -
-
-
wetomi
aktív tag
válasz
Boborján #48819 üzenetére
Nincsen gond az offal és az összehasonlítással sem. Önmagában ha csak az árakat nézed a legkisebb tarifákkal lehet, hogy jobb a két másik, de a Blue S-nél eleve hálózaton belül korlátlanul beszélsz és arra jön még rá az egyéb belföldi és roaming irányba felhasználható 100 perc. Drágább, de több lebeszélhetőséget is ad a Blue S.
Ha nem beszél sokat, akkor a Light-ot nézd meg 70 perc lebeszélhetőséggel készülékkel 2890 Ft ami július 31-től már roamingra is felhasználható. Az alap internet nem sok, de annyit kell megrendelni mellé, amennyi kell.
Amivel jobb a másik kettő, az a diák kedvezmény és az alap lebeszélhetőségben az SMS amik jelenleg nincsenek a Telenornál.
-
-
válasz
Boborján #48810 üzenetére
Boborján:
5000 forintért nem hiszem, hogy fel kellene mondani az előfizetést. Max. a téves tájékoztatásra való tekintettel kérhetsz ekkora összegű jóváírást a Telenortól.A kötbér csak a tarifára vállalt hűség esetén időarányos, készülékkel együtt a hűség teljes ideje alatt fix.
renoirba:
Igen, ezek a beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest