Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tényleg van? Csak mert akkor mi8 is lesz
Csak redmi 5 plust látokÁrlistájában már látom, nem olyan vészesen drága, de azért van egy szép kis haszon rajta, kb +30ezer a többi bolthoz képest
Remélem mi8 is bekerül hamarosan hasonló áron
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
A jövő heti lottószámok: ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Mi Mix 2 nem jó?
Az már van. 
-
enginev3.0
félisten
Xiaomi mi8at lehet majd kapni telenornal?
-
r859
csendes tag
Meglévő előfizetőként, meglévő hűséggel, ha megtartom a díjcsomagot az online készülékvásárlásnál miért nem ajánlja fel a részletfizetést? Ezt csak személyesen lehet ilyenkor igényelni?
-
azbest
félisten
válasz
üzenetére
az a trükk, hogy a telefont bár részletre kapod, de a vételárat forgalmi előlegként beszedik. Majd a 4edik hónap után kezdik el beszámítgatni a forgalom árába, de akkor sem 0ás lesz a számla, hanem csak egy részét fedezi, mert más áfája van a netnek, mint a hangnak. Aztán pár év alatt elfogy a benn álló előleg.
-
TomPack
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És mi a helyzet abban az esetben, ha az előfizető részletre kihoz egy telefont HD csomaggal, majd később átviszi a szàmàt flottàba? Ki kell fizetni egybe a fennmaradó összeget, vagy ugyanúgy fizeti tovàbb havonta?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor sajnos marad a Telekom... köszi azért.
-
válasz
üzenetére
Új előfizetőként előleget kell fizess.
Ezt a negyedik hónaptól kezdve levonja a Telenor a számláidból.
Köszönd meg a sok telefont felvevő, majd a havi számláit nem fizető ügyfélnek.
Amennyiben csak számot veszel, három hónap után már "csak" a fele előleggel kell számolj, fél év után pedig nem kell plusz összeget fizess.
-
törölt tag
Sziasztok,
jelenleg nem Telenoros vagyok, de tervezek átállni.
Az alábbi készüléket szeretném vásárolni, ezzel a díjcsomaggal.
Viszont az ügyfélszolgálat vagy valamit félreértett, vagy csak elképesztő drága itt minden

Tehát a kishölgy azt mondta, hogy a 155 520 Ft, az amit a futárnak ki kell fizetni átvételkor...
Szóval a telefon össz. értéke 210 000 Ft lenne egyben de én még a 155k mellé havonta 24 hónapon keresztül fizetek majdnem 15k-t?
Jól értem, hogy Telenornál nincs lehetőség 0 Ft-ért vagy hasonló olcsó áron telefont vásárolni?
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Eladnám telefonom, de még van 1 év hűségidőm. Ez okozhat problémát a köv tulajnak?
Mennyibe kerülne függetleníteni?
Mennyibe kerülne szerintetek felbontani a hűségidőt?Köszi a választ, hátha valaki utánajárt már ennek.

-
zseko
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Nekem volt negatív és pozitív is. Például most, hogy elcseszték a kártyás vásárlásomat és emiatt nem függetlenítették a telefont. De volt, hogy ~4200Ft-nyi számlaelmaradás volt az egyik simen (amit nem én használtam), ám ők vagy nem tudtak róla, vagy nem vették észre, vagy nem tudom, én mondjuk láttam, igaz jó időre elfeledtem, de 5-6 év után úgy voltam, hogy csak befizetem már...
(Lehet meg kellett volna várni amíg elavul
) Viszont új telefont akartam és úgy voltam, legyen már rendezve végre, még én szóltam, hogy van egy ilyen is ... de-de ... nézze meg jobban ... na ugye...
De nagyon kellett az a telefon (durván olcsón kaptam meg, akciós előrendelésben), így inkább befizettem én még egyszer mindent, minden számlát, hogy ne legyen gixer, utána meg kértem a túlfizetés visszautalását (cca ~30e). Különösebb probléma nélkül végigment.(#58580) RoSSo3 de jó neked, hogy ennyire nem kell net
Annyit még megemlítenék, ha nem beszélek nagyon félre, hogy nem minden készülék B20 képes, bár nem mindenkinek létszükséglet, meg aztán amiket hivatalosan árulnak itthon, azok tán amúgyis tudják. -
RoSSo3
senior tag
prozodus, azbest, Bferibörs: köszönöm az infókat a dualos dolgokról! ki fogom próbálni - a net úgyis csak akkor kerül bekapcsolásra, ha éppen használom, nem állandóra menne.
-
Bferibörs
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Hát én a vodát 4 napig bírtam, Telekom most is van, velük több a gondom a félreértelmezések miatt. Igaz, hogy a Telenort zömében Törökbálinton a központban intézem, elvétve partner üzletben, de itt az is korrekt fiatal csapat. Elvétve telón.
A legnagyobb problémám az volt a Telenorral, hogy kiszámláztak egy ezres számlát HD lemondás után,mivel nem teljesítettem az e számlát, Törökbálinton fizettem bankkártyával az utsó számlát. A rendszer volt car, 1220- on rendeztem, 2 napon belül jött az elnézést kérő emil.
Hasonló probléma a Telekomnál kb. 500 Ft- ba került, 2 értesítő levél ára és ők voltak a hunyók. -
azbest
félisten
válasz
RoSSo3
üzenetére
annyhi, hogy a dual simes telók 99% dual stand by. Szóval, ha épp beszélsz, akkor megszakad a net a másik simen. Ha netezel és bejön egy hívás a hangos simre, akkor is megszakad a net.
Másrészt a hangos sim valószínűleg csak 2G módban lesz, hogy az adatsim menjen 3-4G módban. Ez alapvetően nem különösebben baj, csak esetleg, a lefedettség más lehet. Nekem voda hang (keveset beszélek) + telenor adatsim van hasonlóképpen.
-
válasz
Bferibörs
üzenetére
Nekem rengeteg gondom volt velük, így utólag már nevetek a jó kis sztorikon, a két különböző osztály homlokegyenest ellentétes válaszán ugyanarra a problémára, azon, hogy a saját szolgáltatását nem ismerte a telefonos üfsz... szerencsére megszabadultam tőlük, ma már csak egy másodlagos előfizetésem van náluk, abban nincs mit elrontani.
-
törölt tag
válasz
RoSSo3
üzenetére
Igen. Azok jártak jól, akiknek még sikerült bekapcsolni a dominón a mostot, és amellé egy maraton, na az már egész királyság ekkora felhasználásnál.
Namost, neked 2 akkor lehetőség van:
1.
A meglévőt áthordozni a telenorhoz és feltölteni, az 3000Ft,
továbbá venni 990-ért dominót, azaz jelenleg egy évre 80perc(~12Ft/perc)+5sms+1gigát a telekomtól, és akkor nem is kell hozzá maraton.Vagyis 3990Ft = 238perc + 5sms + 1GB.
2.
A meglévőt márkaváltani dominóra, és hozzá a maraton, itt néha nem vész el az egyenleg, de előre nem lehet garantálni, h megmarad a blue-s kártyán a pénz,
továbbá online venni egy ingyen simet a telenortól, és feltölteni.Vagyis 3533Ft = 158perc + 1GB.
További ötletek pm-ben

-
RoSSo3
senior tag
válasz
üzenetére
Persze, annyi még simán belefér! Nagyon kevés dologra használom a netet - csak mikor a városban vagyok, gyors email ellenőrzés, buszmenetrend, időjárás és ilyesmik. Ezért is gondoltam arra, hogy erre felesleges havi netkeret, mert szerintem még 100 mega sem fogy így le. Jelenleg 400 Ft per hó a Blue Mobilos net (300 mega), de ha amúgy is dualos telefonnal szemezgetek, akkor ez egy jó megoldás lehet.
Persze az is az lenne, ha csak egy Dominos kártyám lenne. De mégiscsak 6 Ft a Telenor javára a percdíj-különbség, és ha már így is meg lehet oldani, akkor miért is ne?
-
RoSSo3
senior tag
Szép estét!
Nem volt még dual sim-es telefonom, de gondolkodom olyan megoldásban, hogy áthoznám a számom Blue Mobilról Telenor feltöltősre (kedvezőbb percdíj), viszont tennék a telefonba még mellé egy Telekomos SIM-et (nem kell havi rendszeres net, 1 évben 1 giga elég lenne, arra jó a maraton, mivel nem 30 napos a korlátja).Működhet ez így? Mennyire nehéz váltani, hogy most épp melyik SIM kártya aktív?
-
mcdennis
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Akkor a 1220on állitottad be!? Mikor melyik menüpontra kell menni? Úgy értem mikor melyik billentyűt kell nyomni?
-
-
Syl
nagyúr
válasz
jociolaszi
üzenetére
Akkor csak engem ért az a megtiszteltetés, hogy szívatnak

-
jociolaszi
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szintén 2perc volt blue s blue m és csak a jelszó kell.
Mind a két előfizetésre. Én is 18éve vagyok vagyunk feleségemmel telenorosak soha nem volt gondom velük. -
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Engem a vasút és a 7-es főút (Kossuth utca) között érdekelne. A parton nem hinném, hogy nagyon fogunk mobilozni.
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Ezt hol lehet aktiválni?
http://hvg.hu/tudomany/20180607_telenor_blue_dijcsomagok_dupla_adatforgalom_mobilinternet_nyar
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jellemzően a 30000 alatti készülékeknêl szűnt meg a részletvétel, illetve a 0 forintos kezdőrészlet tűnt még el, kivéve az iPhone-készülékek.
-
enginev3.0
félisten
Hova tűnt az oldalról a részletfizetéses telefonvásárlás?
-
adam1400
tag
van még vmi titkos kódsor amivel előjön az 2G/3G/4G mód? a 4636-os kódra nem csinál smit a telóm. vodafone smartos.
-
RoSSo3
senior tag
-
RoSSo3
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Sajnos ez utóbbit (Chromecast) nem ismerem, de utánaolvasok a dolognak.
A Telekomos előfizetés beltéri egységgel van, ami hálózatról megy. De furcsa lenne, ha egy mobil tenné ugyanezt. Biztos kőkorszaki vagyok, de nem csak a magam szempontjából nézem a dolgokat, hanem a család idősebb tagjaira is gondolok. (Ki-be kapcsolás, csatornaváltás pl.)
Új nekem mind a TV GO, mind a MyTV, így érdeklődéssel olvasok minden lehetséges megoldást. Szerintem ezek szuper megoldások, de a "családi TV-t" nálunk biztosan nem tudná kiváltani.
-
RoSSo3
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok, de ahhoz akkor kell egy smart tv, nem? Legalábbis első olvasatra ha klasszikus módon szeretnék TV-t nézni (nem mini képernyőn, nem is táblagépen vagy laptopon). Vagy kábelesen összekötni az eszközt TV-vel, de azért ez sem túl kényelmes.
-
-
RoSSo3
senior tag
-
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én igen. Mindkettőt. Ez tipikus TV-GO szokás. MyTV -n még nem tapasztaltam ilyet.
Egyébként a TV-GO csak telón megy. Nagyobb képernyőn nem és a cast sem játszik. Továbbá, rootolt készüléken sem megy. A felülete is vacak, meg úgy általában az egész egy fos. -
-
RoSSo3
senior tag
válasz
adika4444
üzenetére
Én is épp a Spíler 1-2-3-féle változásokra várok. Viszont nem tudom, mennyire lehet alternatíva az online TV: én TV GO-val próbáltam az elmúlt hétvégén a MotoGP-t nézni, mire jött az üzenet, hogy ezt a műsort nem lehet online nézni... Hiába van benne a csomagban, nem lehetett - minden bizonnyal a közvetítési jogok miatt. Tartok tőle, nehogy aztán majd az olasz-spanyol-angol sportesemények is ilyen alapon menjenek, mert akkor nem megoldás

-
snooze
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Pontosan csak pár másodpercig volt használva,tesztelés miatt,amit kértek.Amugy minden frissités akkor megy,ha wifin vagyok,igy van engedélyezve!
De az az érdekes,hogy mindig pont akkor fogyaszt valami a háttérben,mikor az rtlmostot nézem?mikor a a többi csatornát,akkor nincs semmi adatfogyás?na ez az érdekes!szerintem mivel nem magába az mytv appba van az rtlmost,hanem teljesen másik app,tuti,hogy nem társitották hozzá rendesen,és eut tagadják!volt már ilyenre példa! -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Attól függ, melyik részen. A vasút és a part között, főleg távolabb a falu központjától már elég gyenge a Telenor jele (és emiatt nagyon merül az aksi), illetve állandóan váltogat a teló a túlparti és a szárszói torony között még 2G/3G-n is. Ezen a részen épületen belül a 3G sem működik, bármit is állít a Telenor térképe...
-
Ksix
tag
válasz
thomas77
üzenetére
Ha még nem volt számlázva, akkor a webes MyTelenor áttekintő oldalának alján van egy "Kiszámlázatlan forgalmaid részletezése" pont, ott meg tudod nézi. Ha már számlázott, akkor pedig ott vannak a számlák mellett a részletezők, azokban ott van az adatforgalom is, de az elsővel ellentétben itt nincsenek összadva a tételek, azt neked kell megtenni.
-
viktorhu
veterán
válasz
snooze
üzenetére
A mytv nem 16 megát használt, kivéve ha csak 3-4 másodpercig nézted. A 16 mega elfogy elég gyorsan, főleg ha egyébként kikapcsolva tartod a netet a mobilodon, és csak az RTL miatt kapcsoltad be, akkor minden app meg a google a háttérben akkor kezdett forgalmazni. Simán meg tudod nézni, melyik app mennyi adatot használt, de a 16 mega az semmi.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megkaptam a választ,természetesen azt mondták,hogy nem történt adatforgalom levonás a mytv miatt,viszont pont abban az idöpontban pontosan annyi más adatforgalom volt,ami 16mega,ez lett levonva,mint amennyi a tv forgalom..de természetesen nem tudták megmondani mi az..mindig akkor csökken az adat,mikor az rtlmost fut..háttércsoport vagy kik,azok meg elzárt emberek,azokkal nem lehet beszélni,persze,lehet csak kamu az is,hogy létezik.. gyönyörű..ez a telenyomor!huzni kell innen..röhejes!
-
gurabli
őstag
válasz
totopad
üzenetére
Hasonló a helyzet. Csak sport kell, Digi műhold van, azt most mondom majd le, mert minden foci ami érdekel a SpílerTV 1-2-3 adókra költözött. Ahol most lakunk, sajna nincs UPC, csak Telekom (a netet eleve tőlük veszem, lassút és drágán), így keresem, hogy milyen megoldás van az említett adókra, HD minőségben, a lehető legolcsóbban.
Az ám, ha a céges flottás telefonom a Telenornal van, akkor én Telenoros ügyfél vagyok? És fizethetem az olcsóbb árat bankkártyával?
-
thomas77
senior tag
HD startnál lehet valahogy ellenőrizni a felhasznált belföldi adatmennyiséget? Csak azért érdekelne, hogy lássam, mennyire van kihasználva. Néha cserélek készüléket, így a telefon által mért érték nem játszik.
-
adika4444
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
A HD-nál ugye online APN van natolt IP-vel. A Hypernet Home esetében net van, publikus címmel.
Tehát neked publikus címes net kell, akár ha adatkorlátos, akkor is érdemes megnézned a flottákat, mert nagyon jó áron nagyon jó konstrukciók vannak, illetve feltöltős simmel is használható elvileg a net APN, így ha olyan kicsi a forgalom, azt is érdemes lehet megfontolni.. -
snooze
veterán
Sziasztok!
Aki használja a mytv appot,nézze már meg,hogy az rtlmost nézésekor fogy-e az adatkeret?nekem nem hisz a telenyomor.. köszönöm! -
air
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
"matricát SMS-ben lehet vsárolni az univerzális egyenleg terhére"
Ez eddig sem volt kérdés.
"a lottós/totós üzenetből kiindulva magától elküldi az SMS-t"
Mi? A Wallet?
-
viharhozo
addikt
Ellenkezo tapasztalatom van, folyamatosan szoptam tavaly nyaron a Hello Dataval a Balatonon. Dugtam routerbe, masik telefonba, tabletbe, minden lehalt fel ora alatt.
Ha jol ertem a fentieket, a Hipernet Home nem ilyen, ott nem vag le a szolgaltato folyamatosan? Nekem nem kene korlatlan net, viszont folyamatos net kene.
-
Most kipróbáltam, matricát SMS-ben lehet vsárolni az univerzális egyenleg terhére. Az SMS-t nem küldtem el, de a lottós/totós üzenetből kiindulva magától elküldi az SMS-t, ha jól sejtem.
Az univerzális egyenleg a "különleges", nem a sima, mert a feltöltés módja határozza meg, melyikre kerül a pénz -ezért linkeltem a Telenor oldalán az infót.
A különbség az, hogy a "sima" egyenlegből lehet telefonálni, de vásárolni nem, az univerzálisból lehet telefonálni és vásárolni is. -
air
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
A kérdés arra vonatkozott, hogy alkalmazásból, egyszerűsítve lehet-e az egyenleg terhére vásárolni, vagy még mindig csak az SMS pötyögés van?
A Wallet-ben korábban csak a regisztrált bankkártyára lehetett vásárolni. Ahogy nézem ez még mindig így van, sajnos. Telenornál semmi fejlődés nincs. A mobilnet csomagjai sem versenyképesek.
Egyébként mi az a "sima" egyenleg?
Az univerzális egyenlegre kerül minden feltöltés, ami nem kedvezményként van megjelölve. -
Én számlásként mindig is tudtam ilyeneket, szerintem ez inkább azon múlik feltöltősként, hogy a " sima" egyenlegedre töltesz vagy az univerzálisra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az már van. 
Ennyit megért nekem, hogy az induláskori ~190-200e helyett 60e-ért kezemben volt már a megjelenés napján, ráadásul függetlenül

De nagyon kellett az a telefon (durván olcsón kaptam meg, akciós előrendelésben), így inkább befizettem én még egyszer mindent, minden számlát, hogy ne legyen gixer, utána meg kértem a túlfizetés visszautalását (cca ~30e). Különösebb probléma nélkül végigment.