Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ksix
tag
Most már arra sem kell figyelni, nincs már 8 nap, megváltozott, és már csak egyetlen nap a felmondás:
„12.4.2.1. Előfizető általi rendes felmondás
Az Előfizető a határozatlan idejű Előfizetői Szerződést bármikor, indoklás nélkül azonnali hatállyal felmondhatja.
Az Előfizető részéről történő felmondás esetén az Előfizetői Szerződés megszűnésének napja – a felek eltérő megállapodása hiányában – az írásbeli felmondás Telenor által történő átvételét, illetve szóbeli felmondás esetén annak Telenorral történt közlését követő nap.” -
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Én tavaly költözés végett "kemény" két hétig használtam a HD-t. Arra kell figyelni a felmondáskor, hogy max 8 nap, mire megszüntetik.
-
Sziasztok!
Pár napig nem lesz internet hozzáférésem és szeretnék valami átmeneti megoldást, viszont nekem fontos a korlátlan adatmennyiség.
Az a kérdésem hogy szerintetek mi a legjobb megoldás? Gondolkodtam sokat azon hogy veszek egy Telenoros sim kártyát és egy hónapra előfizetni a hello data start-ra, csak nem tudom hogy ez a hűség nélküliség hogy megy, van-e valami díja ha csak egy hónapra akarom.Köszi!
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elnézést ha már így van, az én régebbi tapasztalatom még nem ez volt. Nem igazán örültem, mikor közel ~1k-val lehúzott csak az sms-ekre, de mivel hirtelen felindulásból vettem egy puttót is amivel öt percen belül visszanyertem az sms-ek árát
így nem jöttem panaszkodni 
-
Ksix
tag
válasz
xviktorx
üzenetére
Mindkettőnél a net APN-t kellene beállítani, hiszen egyik sem alkalmas hanghívásra.
„Ha a tarifacsomag adatmennyiséget tartalmaz, annak használatára kizárólag az alábbi beállítással van lehetőség:
- a hanghívásra alkalmas tarifacsomagok esetén: online APN;
- a mobil internet (hanghívásra nem alkalmas) tarifacsomagok esetén: net APN.” -
xviktorx
tag
válasz
xviktorx
üzenetére
Érdekes fejlemény, hogy a régi Doogee X5pro telefonba áttéve a kártyát hibátlanul működik. Majd vissza a Xiaomi-ba megint nem megy. Pedig már a sim foglalatokban való elhelyezkedést is megcseréltem de semmi változás. Amíg a Doogee-ban volt a kártya és ott működött az asszony telefonját is újra indítottam de ott sem lett változás, nincs net.
-
xviktorx
tag
A mai napon kértem egy adatmegosztót a Hipernet Home L előfizetésemhez. Este betettem az adatmegosztót az asszony dual SIM-es Samsung J5-ébe eleinte ment is rajta a net, aztán nagy hirtelen neki sem lett NET a telóján és az én dual SIM-es ( Xiaomi A1 )telefonomon sem lett net. Itthon vagy egy mobilrouter IQ pro flottás ( telenor ) kártyával és azon van net. Mit tegyek, mi lehet a baj?
U.i.: A saját telefonomat Xiaomi A1 ahogy hazaértem frissítettem Oreo-ra és amíg a frissítés zajlott addig üzemeltem be az asszonynak az adatmegosztót ami szépen ment is, majd ahogy frissült a telefonom mint az asszony mind az én telefonomról el szállt a net. ( az asszonyéba az adatmegosztó, az enyémben meg a Hipernet home l ) . Néztem az apn mindkettő telefonon online. Legalább 10-szer újra indítottam a telókat de semmi.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
asdf_
veterán
válasz
Putyin90
üzenetére
Ha amiatt szunik meg a kartya, mert lejar az ervenyessege (= nem tolti fel) -tehat szamhordozas nem jatszik- egy even belul visszakerheto. (mas kerdes, hogy parszaz forintert en be nem mennek a bemutatoterembe ezzel pocsolni -feltetelezem, hogy telefonon, mivel mar nem ugyfel az ugyfel nem intezheto el-)
-
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Az egyik családtagomnak van egy telenoros feltöltőkártyás száma rajta pár száz ft egyenleggel. Ha megszűnteti ezt a számot az egyenleget visszakapja?
-
-
zseko
veterán
válasz
thugyecz
üzenetére
Arra 'figyelj', hogy a Telenor programjából küldd a lottót, mivel szarul van megírva, így, pl. az Okoslottóval ellentétben az öt szelvényt nem egy sms-ben küldi el, hanem külön-külön (5x ~60Ft) ezért sokkal gyorsabban szabadulhatsz meg a pénzedtől
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon örültem neki, mikor anyuméknak egyszer közel 18 szelvényt kellett feladnom
-
thugyecz
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszönöm az infót!
Akkor nincs más hátra, muszáj leszek feladni néhány lottót még gyorsan a számhordozás előtt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már régen csináltam ilyet, a számhordozás továbbra is úgy működik - akár flottába lépés esetén is - hogy nem kell a Telenorba bemennem lemondani előtte a meglévő kártyás csomagomat, hanem mindent tudok a Telekomnál intézni, majd a Telekom lerendezi a megszüntetést is a Telenornál, ugye?
-
thugyecz
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg van egy kártyás csomagom a Telenornál, azonban lenne lehetőségem számhordozással a munkahelyem Telekomos flottájába belépni.
A jelenlegi feltöltőkártyás egyenlegem értelemszerűen nem 0 Ft és ráadásul nem is annyira kevés pénz van még rajta, amit nem szívesen hagynék veszni, érthető okokból... Azt a tájékoztatást kaptam a Telenortól az érdeklődésemre, hogy ha nem használom el, akkor elveszik, mert a számhordozás miatti megszűnésre nem érvényes az a pár évvel ezelőtti NMHH rendelet, ami szerint visszakapható a feltöltött összeg megszűnés esetén.
Ez valóban így van, semmi lehetőségem nincs arra, hogy visszakapjam a pénzemet, muszáj leszek elhasználni valamire?
Vagy csak a Telenor nem jól értelmez valamit és forduljak az NMHH-hoz, hogy segítsenek nekik?
Előre is köszi a válaszokat!
-
totopad
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nekem meg a digionline használhatatlan, akkora laggok vannak sokszor a hd adásoknál, hogy nézek ki a fejemből, hogy ezt 2018-ban, hogy tudják hd-nak eladni. Múlt héten valami hülye ötletként digionline-al kezdtem f1-et nézni vasárnap -ugye most a vb miatt a dunára lett átrakva a forma 1, ami meg a mytv-n nem hd (amúgy miért?), így tettem egy próbát, a médiaklikkes stream-ek borzalmasan leterheltek, így rohantam vissza a mytv-re. Egyedül a eurosport csatik miatt használom a digionline-t, ott még úgyahogy normális a minőség, de a mytv-től messze van.
Viszont nálam is csak 720 p lett az m4 sport ios-on, böngészőben egyaránt. -
4Grider
félisten
válasz
xviktorx
üzenetére
Tök érdekes dolog ez. Én meg Horizon Go-t használnék UPC hálózatból, és egy csomó csatorna estefelé nézhetetlenné válik a folyamatos hibaüzenetek (videó nem lejátszható, videokodek hibák, stb.) miatt. Mostanra már inkább előfizettem az eurokábelnél iptv-re és azt nézem, meg Digi Online-t.
-
xviktorx
tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Nálam hipernet home l előfizetéssel családi csomag Telenor tv-vel elmosódott pacák szaladtak a labda után az esti meccsen.Kivancsi voltam hogy a net leterheltsége miatt volt- e ez a jelenség vagy a Telenor tv szolgáltatása a hibás, ezért horizon go-n folytattam a meccsnézést.Erdekes módon ott majdhogynem tűéles kép fogadott egészen a meccs végéig.Itt a gond a Telenor tv szolgáltatással van.
-
Én most kipróbáltam a mytv ingyenes verzióját (éppen az Anglia - Belgium meccs van, gondolom ezt nézik páran), és megy minden különösebb gond nélkül a telenoros mobilnetemmel. Egyszer maradt ki kb 5 mp-re. Viszont a digis előfizetésemen, ugyancsak telenor mobilneten sokkal stabilabb volt a meccs, pedig ott full HD-ban jön, a mytv-ben pedig 720p-ben csak.
Szóval szerintem szerveroldali leterheltség is lehet. -
4Grider
félisten
válasz
lugosi
üzenetére
Én már marha régi üzleti mobilnet előfizetőjük vagyok (DPI korlátlan), így szinte mindenütt Cat6-os csak 4G-re állított eszközzel 20-30 Mbps vár ahol nincs 1800 MHz, ahol van, ott akár 60-70 Mbps-ot is elérek CA-val (azért jellemzőbb a 30-50 Mbps). Cserébe az agyonterhelt részeken is meg szokott lenni a 10-20 Mbps lefele. Szóval nem kényeztet el a hálózat, de ennyi nekem bőven elég.
Azért írtam, hogy majd megy a 100 Mbps feletti sebesség majd lefelé is, mert a Telenor rendszere ilyen. Kezdetben egy adott helyen hasít, elmész egy olyan helyre, ahol épp fesztivál/sok ember van, hazajutva meg valahogy nem a régi a net sebessége, és szép lassan el lehet jutni így a fenti állapothoz... -
taki01
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem már 1 éve szolgál ki az IQPro flottás korlátlan net és eddig nem volt vele probléma. A terheltebb időszakban 40-50 Mbps, a terheletlen időszakban 60-70 Mbps letöltés (800 MHz-en). Egy probléma van a szokolyai torronnyal hogy ha elmegy ott az áram akkor csak 2G érhető el. A 10 Mbps DSL helyett áldás.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor billentek a mérlegen, nálunk a Balatonon a múltkor 1 laptopot és 3 telefont szolgált ki folyamatosan egy HD start előfizetés. Igaz se torrent se semmi letöltés nem volt, csak a szokásos streamelt zene, YouTube, Digi online, böngészés, e-mail, online játék. Gond nélkül ment. Nagyon ritka volt hogy egy oldal nem jött be és rá kellett frissíteni, gondolom akkor a natolás miatt volt valami. Már majdnem lemondtam amúgy az előfizetést, aztán még ezután is lett 1-2 alkalom amikor élesben szükség volt a sok adatra napokig, úgyhogy marad!

-
-
adika4444
addikt
Hali!
Egy pozitív tapasztalat:
Tahitótfalu, múlthét vége óta ma reggelig egy routerre kötve iQpro korlátlan net, bármikor néztem 150/30 Mbps betonstabilan, pedig volt hogy 26 klienst kellett kiszolgálnia, néha a router wi-fi-je rosszalkodott, de lanon tökéletesen ment.
Szóval elégedett vagyok 100%-ig iQpro-val és Telenorral... -
zseko
veterán
Gondolom ez jóval kevesebb, mint amennyit kiszámláztak. Ha 1220-on beszélt, szerintem kerestesse vissza a beszélgetést, ha emlékszik még mikor volt.
Nekem így lett két évig jóval olcsóbb ADSL netem Telekomtól
Telefonban az ügyintéző 6800-at mondott telefon+50Mbps net kombóra, háromszor kérdeztem vissza, hogy tényleg annyi-e, azt mondta igen. Öt nap múlva újra kellett hívnom őket (mivel nem csak az árban volt fogalmatlan, hanem simán rámondta, hogy a digitális szolgáltatás megy az analóg vonalon...
én meg persze ráhagytam, minek győzködjem...
így a régit kikapcsolták, az újat meg persze nem tudták bekapcsolni), így akkor derült ki, hogy az a 6800 valójában 6900, és az csak a net... Jó nagy katyvaszt csinált, telefonszámunk megváltozott, először nem is akarták visszaadni (mivel ez már 'digitális' vonal), aztán csak pénzért, majd a 'felmondott' szerződés miatt (az új ugye nem indult el) a hátralévő ~egy éves kötbért akarták kiszámlázni, két hetembe és majd' naponkénti telefonálásomba került, de ott volt a felvétel a beszélgetésről. -
-
antal750
senior tag
Sziasztok
Nálam már vagy 3 napja nem megy a mytelenor app
Belépek és valami adventi naptár jelenik meg és ennyi..
Próbáltam törölni és újra telepíteni de semmi változás -
8
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
5000Ft jóváírást kapott a következő havi számlából.
-
-
8
senior tag
Mytv roamingban az adatodat fogyasztja. A hálón belüli ingyen beszéd roamingban nem érvényes, a perceid terhére megy minden. Ismerek olyat, aki megszívta ezzel, mert az ügyfélszolgálat azt mondta neki, hogy minden megy ugyanúgy mint itthon. Aztán nézett egy nagyot amikor jött az sms a magasforgalmi limitről...
ÁSZF 1/A mellékletben megtalálsz minden infót.
-
majom5
csendes tag
500kb/s töltök le...
Mi a f.ért kell telefonon nézni ezt a kib...sztt VB-t?

-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem megnyugtattál a válaszoddal. Gondolkodtam, hogy merjem, vagy sem, de nem bújhattam ki a bőrömből és az a labda olyan gyönyörű íven jőtt, hogy nem lehetett kihagyni.
-
lm83
őstag
Na szóval, akkor pár napig horvátországban leszünk egy blue s és egy smarttarifa extra előfizetéssel.
Csak simán átáll a telefon és kész? Még sosem voltunk külföldön...
Netet lehet használni ugyanúgy?
Mytv vel mi a helyzet? Ha van még net a csomagban akkor megy az is ingyen?
Köszi, -
Wajk
addikt
A Telenor elkezdte árusítani a Huawei E5785h hordozható routert, ami hasonlít a Huawei E5577s-hez, de már tudja 300/50Mbps-t. Akksi ugyanúgy 3000-es. Valakinek nincs tapasztalata vele, nem pont a 300Mbps miatt érdekelne, de valszeg újabb modell és lehet jobb az antenna, nem melegszik annyira vagy tudomisén.
Ha van valakinek infó róla vagy használja ossza már meg, köszönet

-
Gergőke88
addikt
Telenor Hello Data működik mobil routerben is?
Köszi
Gergő -
totopad
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Elnézést a személyeskedésért, nem szokásom, csak az egyik nagy hibám, hogy nehezen kezelem mások ostobaságát, nem mindennap van ebben részem, ne haragudj érte. Beleestem abba a hibába, hogy ugyanazt feltételeztem másokról, mint magamról és nem vettem figyelembe, hogy másoknak is lehetnek hibái, problémái.
Örülök, hogy írsz és örülök, hogy itt vagy ennek ellenére. Igazad van, lenyugodtam. Legyen szép napod! Puszi -
azbest
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja, most a héten jött ki a stabil, publikus oreo. Én még nem tudtam kipróbálni, de már sokan elkezdték használni. A régi bétákról nem biztos, hogy alapból felkínálja a frissítést. Amúgy érdemes előtte kicsit utánakeresni mibox tobipban és redditen is, mert vannak panaszok is rá.
Vannak problémák, amiket lehet egy gyári visszaállítás megold, más problémák meg az új kernelből kimaradt támogatások miatt is lehetnek. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
>Én is csak ember vagyok...
Ja, gazember

-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Én is csak ember vagyok...
-
totopad
senior tag
Kérlek olvasd el mégegyszer, mielőtt a saját baromságodért oltasz le!
"10 év iphone használat alatt nekem nem sikerült ezen funkciót előhozni -airdrop/ apple tv-t leszámítva-"Én magam írtam, hogy a saját plattformján megy! airdrop vágod?! én magam írtam
Értő olvasás, arról nem tehetek, hogy nem érted, amit a másik ír, elemi iskola
-
Blackmirror
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na de topicgazdaként így reagálni...
-
-
Bferibörs
addikt
Ha valaki Érd környékén lakik és ott vacakol/t a net-tegnap toronyhiba volt, nem tudom mára javították e.
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a mytv otthon appot tervezi-e a telenor frissíteni?
Xiaomi mi box-ra érkezett oreo, de a tapasztalatok alapján nem működik megfelelően az alkalmazás.

-
totopad
senior tag
Légy oly kedves és a sületlenségek terjesztésének elkerülése érdekében áruld már el, hogy hol lehet a képernyőtükrözést elérni? 10 év iphone használat alatt nekem nem sikerült ezen funkciót előhozni -airdrop/ apple tv-t leszámítva-
+
mytv-ben magán a telefonon nézed az adást ott tudod állítani a felbontást, azt nem, hogy a cast-ra milyen minőségü streamet küld ki, az autómatikus -
Ksix
tag
Ne terjesszünk már hülyeségeket, az iOS-ben 2 évvel az első Chromecast megjelenése előtt is volt már képernyőtükrözés.
A MyTV appban meg anélkül is lehet a felbontást állítani, minek kellene ahhoz tükrözni? -
-
totopad
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor lehet, hogy csak a külföldi ip-seket szivatják, este kipróbálom vpn-nel, de direkt kapcsolgattam a meccs unalamasabb szakaszaiban, a többi HD csati érdekes mód tökéletesen ment.
De mondom, két éve az EB-n csont ugyanez volt és akkoris csak az M4-el!(amúgy az miért van, hogy az m4 halkabb let a többihez képest?)
-
-
totopad
senior tag
Mi a franc van a mytv-vel CC-n? Esténként nézném a meccseket, de olyan gyatra lett a minősége, mint még soha. Értem én, hogy túlterhelt a szerver, mert mindenki m4-et néz, de komolyan a múlt héten elöször 1080p-ről levitték 720p-re a minőséget, az még rendben is van, de tegnap az argentín meccset szerintem már csak 480p-ben tolták és így is többször akadt. Volt rá 2 évük (az Eb-n tök ugyanez volt, semmit sem változott a minőség), hogy beállítsanak egy normális szervert, ami bírja a strapát, Nekem Max csomagom van, de meggondolom, hogy visszamondom és keresek más szólgáltatót. Vicc, de komolyan.
-
válasz
jociolaszi
üzenetére
De bizony amíg el nem fogy, vagy a kártya érvényességi ideje (amelyik hamarabb bekövetkezik).
Jó lenne ha lennének ilyen adatjegyek máshol is, szerintem ez egy jó megoldás. Igaz a telekomnál feltöltősöknek van olyan csomag is, ami adott időszakra korlátlan hívást tesz lehetővé. Szerintem nagyon jó feltöltős csomagjaik vannak, már többször gondolkoztam azon, hogy megszüntetem az előfizetésem, és átmegyek náluk feltöltősbe egy ilyen korlátlan opcióval az év 12 hónapjából kb 8-ra. -
aprokaroka87
nagyúr
Mondjuk én annak is örülnék ha meglehetne határozni hogy egyszeri és megujuló adatjegyek esetén te válaszd meg, hogy épp melyiket fogyasztja elöszőr.
-
válasz
jociolaszi
üzenetére
Szó nincs ilyenről, amíg a telefonszám (ISM kártya) rendelkezésre áll, vagy a Maraton kerete el nem fogy, addig használható, de idézem inkább pontosan a szerződési feltételekből:
A Maraton eseti adatopciókban foglalt adategyenlegek érvényessége megegyezik a SIM kártya érvényességével, a bennefoglalt adatforgalom ez alatt az idő alatt használható fel.
Forrás: Link
-
jociolaszi
tag
A maratonnak is van felhasználási ideje. 4Gb 90nap. Nem amig el nem fogy!
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért kiváncsi lennék rá hogy a Telekomnak üzletileg mennyire éri meg a maraton dijcsomag.
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez a stílus méltatlan a fórumhoz szerintem, légyszi normális hangnemben fórumozz.
-
Na!
Befejezni!
-
válasz
Ice&Lime
üzenetére
“Jéé, ja, hogy van ilyen, tehát mégsem kell feltalálni a spanyol viaszt, dejó.”
Egyszeri díjfizetéses korlátlan mobilnet, “amíg le nem jár”? Hol? Melyik szolgáltatónál? Már megyek is megkötni.
“(#59097): tyűha, ezigen..”
Már saját magadat is kóstolgatod? Mert ugye figyeled hogy a saját hsz-ed számát írtad be!
-
kicsihp
csendes tag
Sziasztok! Nektek se jön be a Mytelenor? Egész nap azt írja ki, hogy TECHNIKAI HIBA. Tegnap még jó volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor nincs más hátra, muszáj leszek feladni néhány lottót még gyorsan a számhordozás előtt.

ez így van, láttam én már nevetségesen alacsony értékeket is, de a lényeg hogy a foci alatt se volt észrevehető lassulás pedig 5 napon keresztül ment folyamatosan...
Mi a f.ért kell telefonon nézni ezt a kib...sztt VB-t?