- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztif
aktív tag
"...még több jó telefont kínálunk!"
Ezt olvasva a főoldalon, kissé bizakodva néztem a készüléklistát. Erre, semmi változás új készülékek terén - még most se! Egyre nevetségesebb, míg a többi szolgáltatónál kb. dupla ennyi készülék kapható.
Ha jó készülékeket akarnak, akkor érdemes lenne az Androidra koncentrálni és majd a WP7-re. SE-nak az Androidos telefonjai vajon mikor fognak bekerülni, vagy esetleg a Galaxy 3, ha már ennyire "elSamsungosodott" a Telenor, vagy talán a Motorola új készülékei?!?...
Azt látom magam elött, hogy kb. januárra behozzák a sziPhone-t és akkor egymást fogják tapsolni felállva, hogy: Igen, megcsináltuk!Addig a többi készülékre nem is koncentrálnak.
Ha így folytatják, valszeg sose tudok jó áron, egy értelmes készüléket se venni...
-
gadeak
csendes tag
válasz
littlelion21 #6047 üzenetére
Az hagyján, hogy felemelték az árát, de nincs is! Borzasztóan ócska a készülékárlista, és ami épkézláb telefon is lenne rajta, azt meg nem lehet kapni. Egy hónapja próbálok telefont venni náluk, először Omnia 2-t akartam, nem volt (de a listán még rajta volt 3 hétig), most meg már Wildfire sincs, és persze nem tudják, hogy lesz-e, vagy akármi. Nem mintha ez lenne a dolguk... Felháborító!
-
fabko
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet csatlakozni a DPI díjcsomaghoz?
Köszönöm a segítséget!
-
XeeN
senior tag
A pofám leszakad...
Megint 29k-ért akciózzák a Galaxy S-t... No comment...
-
csab2
veterán
válasz
Dark Archon #6036 üzenetére
Mar egy ideje nincs SE a Telenor kinalataban. Ezert is vicces amit az elozo hsz-emben ideztem toluk.
-
Armahun
addikt
válasz
littlelion21 #6041 üzenetére
Tévedtem "csak" 13
-
littlelion21
addikt
Milyen sűrűn frissítik a listát? Nem hetente kedden?
-
annnie
csendes tag
sziasztok!
meg tudná nekem esetleg valaki mondani, hogy mennyibe kerül, ha a telefonomról e-mailben el akarok küldeni egy képet? (előfizus vagyok)
a honlapon sehol sem találom...csak mindenféle mobilnetes tarifacsomagot
előre is köszi! -
Most néztem a honlapot... hova lettek a SE készülékek? Az ember azt hinné, hogy a "fúzió" jót tett a cégnek, de ahogy nézem, ez egyre szarabb lesz.
-
-
tomp
félisten
Remélem, hogy csak 2lépcsőben frissítik és új telós net is lesz. Mert ha nem, szemétség.
-
g0dl
addikt
Megjelentek az "új" csomagok
http://www.telenor.hu/internet/mobilinternet/csomagok/Hát nagyszerű, megjelent náluk is a T 3GB-os csomagja. Ennyi??? Képzelem ezen hány ember agyalt.
Mobiltelefonos csomagokban semmi változás.
-
GrandeP
addikt
Nincs laptop/netbook a telenor kínálatában, vagy csak én nem találom?!
Köszin..
-
Viper26
nagyúr
Szarjon sünt ez a rohadt cég.
Kaptam sms-t, hogy be lett korlátozva a net, merthogy állítólag felhasználtam a havi keretet, holott ettől még igencsak messze vagyok, ugyanis használok adatforgalom mérésre progit...
Ráadásul direkt rákérdeztem, hogy mettől meddig van a számlázási időszak, hogy még az se legyen, hogy nincs jól beállítva.
De nem baj, bemegyek, és amit reggel kapnak azt nem teszik zsebre garantálom! -
tomp
félisten
Most olvasom az ÁSZF módosításokat és felfigyeltem 2dologra: 5-től lezárásra kerül az Internet 5GB illetve az Internet 1GB Internet Mini-re változik. Érik a net csomagok frissítése. :-D
-
tomp
félisten
válasz
Bergkamp #6019 üzenetére
Ha csak e teló között akarod akkor Telenor.(pannon) Az egyik legyen számlás 35perc(1295Ft/hó-legolcsóbb számlás) a másik meg Praktikum(kártyás) Ha megvan rendeld meg mellé a családi csomagot. Havi 930Ft de csak a számlásnak kell fizetni. A kártyásnak szószerint ingyen van a hívás. Ott nincs havi díj.
-
Bergkamp
csendes tag
Adott két telefon. Az egyik vodás a másik pannonos.
Szeretnénk minél olcsóbban megoldani hogy ingyen tudjunk egymás közt beszélni.
Gondolom ez a két szolgáltató között keresztbe sehogy nem lehetséges.
Van valaki aki tud ajánlani valami díjcsomagot valamelyik szolgáltatónál hogy ingyen tudjunk telefonálni egymás között? Talán feltöltő kártyás csomag lenne a legjobb, mert csak és kizárólag erre használnánk, a meglévő telefonszámaink mellett. -
Viper26
nagyúr
Üdv,
az előfizetésem mellé van egy mobil online L csomagom, hol tudom megnézni, hogy mennyi az adott időkeretben felhasznált adatforgalom?
Nem találom az oldalon. -
Csabi95
tag
Valaki nemtud valamit arról, hogy felveszi e a telenor a wawe-t a kínálatába?
-
parkr
őstag
-
Sztif
aktív tag
Tyűűűűhaaa! Kis robotok lepték el az androidos telefonokat az árlistán.
Nem semmi fejlődés... -
jorgi22
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, és tanácsot kérnék Tőletek:
Az a helyzet, hogy nekem van egy djuice előfizetésem, ami januárban lesz 2 éves, és ekkor kaptam sim kártyát is, tehát az is 2 éves lesz.
Most az a problémám, hogy vettem egy független HTC készüléket, de hiába teszem bele a kártyámat, a pin beírása után nem talál hálózatot a készülék.. A furcsa az, hogy egy régi pannonos Motorola Z6-ossal pedig vidáman tudok telefonálni, illetve a mobilnet is megy..
Gondolom eddig nem nagy ügy a dolog, csak be kell menni és kártyacserét kérni, de az a baj, hogy a kártya egy kissé meg lett nyírbálva még egy korábbi turbosim-es akció nyomán, és így nyilván nem vihetem be a kártyát..
Szóval szerintetek ilyen helyzetben mit tehetek? Mit mondjak az ügyfélszolgálaton? Illetve egyáltalán ezt hol tudom elintézni, mivel a djuice ugye azóta függetlenedett a telenortól?!
Köszi ha a válaszoltok!
-
factory01
tag
milyen feltöltőkártyák vannak most a telenornál?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest