- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Megfelelő hozzáállás ...szolgáltatónak mindig igaza van
Elég ha az ügyfélszolgálaton kifüggeszt egy lapot vagy belefűz egy irat gyűjtőbe és akkor ezzel az ügyfelek tájékoztatása meg is történt maradéktalanul. -
-
Sas madár
őstag
Amit írsz igaz de ezzel csak annyi a bánatom a magukat "szolgáltatónak " nevezőknél van 1 olyan furcsa jelenség,hogy nem az igénybevétellel jön létre a szolg.
Pl:új kártyát aktiváltam de az elején befutó üzeneteket nem olvastam figyelmesen végig,közben más kitörölte.Felhívtam az ügyfélszolgálatot milyen üzik jönnek ilyenkor természetesen nem tudták.
Én a lényegre emlékeztem van valami "1mb net ingyen" amit AZONNAL LE SZERETNÉK MONDANI.
Adtak kódot amit elküldve az a válasz érkezett: önnek ez nincs aktiválva.
Ilyenkor akár meg is nyugodhatnál... -
meroly
veterán
válasz
#02683648 #5045 üzenetére
Hát nem tudom. Megvédeni saját magától? Inkább ha nem figyelmes, akkor tanuljon a hibájából.
El sem tudom képzelni, hogy mondjuk laikusként belépek a wap menübe és beírom, hogy origo aztán csak lesek, hogy jééé mit tud ez a telefon, ezen van internet is. Aztán mikor megjön a számla meg reklamálok, hogy ez mi. Azért én ennél több bizalmat szoktam szavazni az embereknek.....
De lehet túl naiv vagyok... -
törölt tag
Engem nem érint, mivel a) nem pannonos vagyok, b) olyan díjcsomagom van, amiben benne van a net, c) nem küldök és kapok MMS-t.
Csak a tapasztalat szerint a usert meg kell védeni saját magától, ez esetben a legbiztosabb eljárás a lehúzós forgalmidíjas net használatának elkerülésére, ha kikapcsoljuk ezt a szolgáltatást (és másokat is erre bíztatunk).
Különben a user beszívatja magát, aztán jön ide a fórumra hőbörögni, h mocskos XY szolgáltató, mocskos kapitalixták, vénuszprojektet, de azonnal.Ez meg ugye duplaplusz nemjó, hogy a klasszikusokat idézzem
-
törölt tag
válasz
Landsmann #5040 üzenetére
Ezek szerint ha vki mms-t akar küldni / fogadni, de nem netezik, akkor is kötelezően bekapcsolva kell lennie a Pannon Lehúzó Start szolgáltatásnak, kitéve magát azon veszélynek, h akár véletlenül is igen komoly számlát tud legenerálni magának vele?
Grt ezúton is a szolgáltatónak (és gondolom másoknál sincs ez máshogy mert tudtommal az mms-t mindenhol gprs alapon továbbítják). -
Landsmann
addikt
Ha nagyon régi az előfizetés, akkor azon alapból se a wap, se az MMS nincs aktiválva. Azt aktiválni kell a szokásos módok közül valamelyiken. Azt viszont tudni kell, az MMS önmagában nem fog műk9dni, ha nincs megrendelve semmilyen adatkommunikációs szolgáltatás.
-
törölt tag
Üdv!
Nem tudom, neked mik jelennek meg, én megnéztem, nálunk a céges kártyákon mik aktívak (magán pannonos kártyám már nincs egy ideje):
- EDSZ deaktiválás (emelt díjas hívás, sms, fogadott sms korlátozása)
- E-mail studio (ha akarsz pannonos mailcímet, mi nem használjuk)Amit viszont semmi esetre ne kapcsolj be, az a mobil internet start, kivéve ha csilliós forgalmi díjakat akarsz fizetni. Ha netezni akarsz a telefonon, rendelj meg egy erre szolgáló csomagot (480-tól van/hó), de ne használd a startot, mert abból utána csak anyázás lesz, h "szemét pannon, 10 ezreket levont a kártyámról"
U.i. ha előfizetésed van, akkor az elektronikus hívásrészletezést is add hozzá, de úgy láttam nem az van.
-
törölt tag
Reggelj be a pannonline oldalára, ha még nem tetted volna: pannonline.pannon.hu
Aztán lépj be, és nézd meg a "Szolgáltatásinformációk" menüben, hogy az aktív szolgáltatások között ott van e a mms. Ha nincs, add hozzá.
U.i. regisztrációnál "kártyaszintű regisztrációt" kell választani.
-
meroly
veterán
Szerintem az automatikusan aktív mindenkinek. Próbáld meg beállítani őket és ha nem megy akkor ügyfélszolgálat.
-
meroly
veterán
Természetesen tudsz vele mms küldeni és netezni is EDGE-n, ha ilyened van, mert ha jól látom ebben nincs 3G.
-
ToBeY
nagyúr
Van egy elég régi praktikum kártyám (kb10éves) most vettem egy S5230 telefont és észrevettem hogy elég sok szolgáltatás nem megy pl mms.Azt szeretném kérdezni hogy ha ezeket a szolgáltatásokat aktiváltatni szeretném,ezért kell fizetni?pl mms,wap,net Vagy nem is tudom, hogy mit tud ez a samsung s5230 ilyen téren.
-
FerNandor
őstag
Hali,
lenne egy fontos kérdésem.
Van még hűségem a Pannonnál, viszont a telefon ki lett teljes egészében fizetve, csak infoként mondom.Az lenne a kérdésem, hogy ha kifüggetlenítem valahol a telómat, akkor azt a pannon megtudja valahogy? vagy ha esetleg elromlik valamije és szervízbe kell vinnem(amíg persze van garancia) ott látják valahogy, hogy ki lett függetlenítve? és így akkor elvész a garancia?
Megmarad nekem a pannonos előfizetésem, csak ebbe a telefonba szeretnék néha másik kártyát is rakni, ezért akarom függetleníteni. Vagy, lehet, hogy másik telefonba rakom a pannonos számomat.
előre is köszönöm
üdv
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok.
Az X200-as modemet össze tudom hozni Windows 98-cal?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #5024 üzenetére
Én is furcsálom, h ilyen rohadt drága még mindig a telefonálás...
-
csab2
veterán
válasz
Motion_Blur #5015 üzenetére
"djuice reloaded"
Jó lesz az reload-nak is, nem a Matrixban vagyunk.
-
Landsmann
addikt
válasz
Motion_Blur #5022 üzenetére
A Pannonline-on a megrendelt szolgáltatásoknál nézd meg, hogy nincs-e valami havidíjas szolgáltatás aktiválva. Lehet, hoyg annak a díját vonták le. Mondjuk, ha emeltdíjas számot hívtál, akkor egyszerűen levonhatták a 2,5 ezret.
-
kovacs_t
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy Lenovo U350 notebookot amiben van beépített HSDPA modem, és SIM kártya foglalat.
A Win 7 rendszerkezelő driver telepítés után fel is ismeri a modemet.
A mobilnettel ugye kaptam USB sticket, azzal megy is a net, de ha a SIM kártyát a notiba teszem, nem ismeri fel a rendszer, nem tudok netezni.
Mi lehet a megoldás?
A pannonak van Lenovo s12 gépe beépített modemmel és SIM foglalattal, kell hogy legyen megoldás, kezelőprogram, stb.
Tud valaki segíteni?
-
Landsmann
addikt
válasz
Motion_Blur #5011 üzenetére
Mindenkinek jár. De ha tegnap váltottál, akkor elképzelhető, hogy kell pár nap míg a rendszerben frissül. Sőt, mikor én váltottam, igaz kártyásról számlásra, újra kellett regisztrálnom. De ha van másik előfizetésed is és ez a kártya ahhoz az ügyfélszámhoz tartozik, (magyraul mindkettőnek ugynaz az ügyfélszszáma) akkor a másik előfizetéshez belépve onnan kiválasztva lehet a másikhoz belépni. Haver is így járt.
Várj 3 napot, aztán ha akkor sem lesz aktív, akkor töröld a regisztrációt, majd regisztrálj újra. Nekem is újra kellett, mert tulajdonképpen csak az alapadatokat láttam. -
Motion_Blur
félisten
Kezd kurvára elegem lenni a pannonból... tegnap délután átváltottam számlás előfizetésről kártyásra. Otthagytam 40k-t... fel lett töltve az egyenlegem 3000 Ft-al, és most reggel már jött az sms, hogy 600 Ft alatt van az egyenlegem. Kb. 10 percet beszéltem összesen és 5 db sms-t küldtem el! Ez felháborító!!!
djuice reloaded-ben vagyok, mielőtt még valaki elkezdeni okoskodni..
-
aphra2
senior tag
válasz
Közbe visszaolvastam figyelmesebben, lehet tényleg nem vagy jogosult
, ilyet még nem is láttam.....érdekes
-
aphra2
senior tag
válasz
Főoldal--MyPannon--PannonOnline--elektronikus számla, vagy PannonOnline--név-jelszó (regisztráltál ugye?)--belépés--egyenleginformáció és feltöltés.
Nálam így működik
-
vatomi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5007 üzenetére
Balról a második, Pannonline menüpont alatt...
-
razsa
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogyha én veszek egy készüléket a pannonnál, de a 3 napos vásárlási garanciaidőn belül visszaviszem azzal(akár bontatlanul is), hogy cseréljék ki ugyanilyen típusú telefonra, csak más színűre, akkor ezt tudják majd teljesíteni?
Köszi a választ előre is. -
Landsmann
addikt
válasz
Motion_Blur #5005 üzenetére
Bal oldalon az Egyenleginformáció és feltöltés menűben.
-
Motion_Blur
félisten
Pannonline-on hogyan tudok kártyás egyenleget nézni? (nincs kedvem 60-70Ft-ot fizetni ezért
)
-
Sas madár
őstag
Én a másodperc alapúra szavazok és szerintem nem kérdés az az egyetlen ami korrektnek nevezhető..
Azért fizess amit el is használsz. -
Sas madár
őstag
válasz
Sas madár #5000 üzenetére
Mondtam is a kedves ügyintézőnek körlevélbe küldheti a cégnél..
"nemek ne a szülinapomra v. névnapomra írjon sms-t a cég hanem ha ilyen alapvető dolog megváltozik mp.-ről... perc-re azt írja meg.Nem értem milyen szerződést írhattam az elején alá ha ezt így megtehette...de megtette.?
-
zoli62
addikt
40 Ft-os percdíjjal nyugodan bevezethető lenne a mp alapú számlázás. Mi a véleményetek az új Hívás tarifacsomagról? Én inkább az 5 perc után nulla forint kedvezményét terjesztettem volna ki minden hívásirányba.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest