- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Mitől lehet az, hogy a telenor nem enged (akarva akaratlanul, és csak rendszer szinten) egy számhordozást (el innen...), amire már átállási időablakot is engedélyezett?
-
Viktor77
titán
válasz
horseface77 #35592 üzenetére
Szerintem 4 napot kibírsz.
-
Viktor77
titán
válasz
horseface77 #35585 üzenetére
3 hónappal a hűség lejárta elött vehetsz új telefont (részletre is, 0 kezdővel).
-
DS39
nagyúr
a feltöltésre járó extra net ha lejár jön sms? illetve utána kikapcsolódik a net, vagy szépen túlszámláz?
-
apaszka
veterán
-
horseface77
tag
Sziasztok! Augusztus 31-én jár le a hűségem (tarifahűség is). Hosszabítani fogok de kisebb kategóriás csomagot szeretnék a mostani smarttarifa 3 helyett. Semmilyen formában nem lehetséges, hogy a telenor eltekintsen ettől a néhány naptól? Azért lenne fontos, mert a mostani telefonom haldoklik és mihamarabb cserélném. Köszönöm szépen.
-
metal01
őstag
Mytariff M csomagban a 4G/LTE mobilnet sebességének mennyinek kellene lennie hivatalosan?
-
snemeth
aktív tag
Nagyon köszi!
Remélem, tényleg ez lehet.
A Mytelenor oldalra egyébként azóta sem sikerült sem regisztálnom sem SMS kóddal belépnem. Állandóan valamilyen hibakódot kapok akkor is, ha a regiszrációkor beírom az SMS kódot ill. amikor csak a sima SMS-es belépést választom. Végül feltettem az androidos appot, de ebben meg nem találok semmilyen infót, hogy mikor van a fordulópont.
-
snemeth
aktív tag
27-ét akartam írni 24 helyett, csak lejárt a szerkesztési idő.
-
snemeth
aktív tag
Szevasztok!
Az normális, hogy 15-én kötöttem egy SIM only Praktikum+NET szerződést, beállítottam az 1 gigás net csomag előfizetést, majd pedig ma (24-én) kaptam egy SMS-t, amiben írják, hogy "Adatcsomag szolgáltatásod egyenleghiány miatt felfüggesztésre került.Újbóli aktiváláshoz töltsd fel egyenleged". kb. 840 mega volt még rajta ma reggel, az egyenleg 480 Ft volt, az valóban nem elég a következő adaghoz.
-
törölt tag
Nem egészen egy évvel a hírközlési hatóság sikeres 4G/LTE frekvenciapályázata után a hazai szélessávú mobilnet-hálózatokon végképp lezajlani látszik a generációváltás, mely felveti a kérdést, hogy a 3G-s hálózatokra milyen szerep vár a továbbiakban.
-
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Viktor0610 #35571 üzenetére
Akkor így hagyom!Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #35565 üzenetére
Ez érdekes. Miért ellenőrzöd és miért tiltod? Sztem azért, mert ha valóban az ügyfelek érdekeit nézzük, akkor ez a "szolgáltatás" nem jó. Ugyanakkor, a Telenor is azt kommunikálja, hogy az ügyfelek érdekében cselekszik és ennek értelmében aktív ez a "szolgáltatás". Ebből egyértelműen következik, hogy vagy Te, vagy a Telenor nem az ügyfelek érdekében cselekszel/cselekszik.
-
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Viktor0610 #35569 üzenetére
Akkor így jó és nem kell "Lemondani" sem?
Másik 2t hagyom,van 1 rokon,aki néha küld mms-t -
válasz
Doggy dog #35568 üzenetére
A Mobil Online Start letiltásánál biztosabb megoldás a megrendelhető szolgáltatások közül feltenni a Mobil Online Start LETILTÁS (a mi rendszerünkben így látszik) szolgáltatás aktiválása.
Ez nem csak tiltja a Mobil Online Startot, hanem nem engedi újra beaktiválni egy esetleges csomagváltásnál, készülékcserénél.Az MMS-szolgáltatással a (kissé idejétmúlt és drága) képüzeneteket tudod küldeni/fogadni, szerintem maradhat, a Pay Markettel pedig a különböző áruházakban tudsz a telenoros egyenleged terhére vásárolni, szintén nem gond, ha fenn marad.
-
Doggy dog
senior tag
Mytelenoron látom a Mobil online startot.Mellette letiltás.Sor végén a választható mezőben 0Ft/Lemondom!
Akkor a biztonság kedvéért Lemondjam,vagy nem kell,mert letiltás van előtte beírva?Páromnál ez nem így van.
Ott csak letiltás,de lemondás nincs mellette!
Illetve MMS perfekt és Pay market mire jó?Ez mindkettőnknél Lemondhatós. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #35565 üzenetére
Zsír.
Ritka azert, legtobben nem foglalkoznak vele, majd letiltja a kedves ugyfel ha nem kell. Megkerdem akkor ugyfelszolgalattol, miert aktivaljak automatikusan.
apaszka: nalunk egy szam voda szakszervezetis flottaba ment, masik telenor kartyaskent varja a Digi Mobil szamhordozast.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #35561 üzenetére
Ha nem erne meg nekik, nem tennék. Profitorientalt cég, a felhasznalok csak a szukséges rossz. Az olcsositast legtobb esetben a megjeleno extra lehetosegekkel probaljal igazolni (adunk melle netet!) amire Bélanak pl. nincs szuksege..
Juteszembe, Mobil Online Startot deaktiváltátok tarifaváltas utan, vagy ketyeg a drága net? Raadasul Praktikum+Net melllé leiras szerint nem is lehetne aktivalva lennie es megis ott volt pl. nekem is.
G@ben: majd szamolj mar be a fejlemenyekrol, ha nem tudnak ugyanolyat vagy jobbat ajanlani akkor kötbéreztesd le a szerzodesbol hatralevo idot.
Csak amit veled is megtennének, ha hamarabbb akarnal lepni...
-
G@ben
addikt
válasz
Ott a pont: "elég sokan", tehát nem mindenki, pedig tudtommal azt kommunikálja, hogy a felhasználóknak lesz jó.
Épp az előbb hívtak újra, hogy akkor jó-e a Smarttarifa 2. Mondta, hogy akkor hívjanak, ha az eredeti havidíjnál nem drágábban adnak nem kevesebb percet és mindegy mekkora, de csak lassítós netet. Továbbítják a kérésem...
Nem kérek többet, mint a mostani csomag, kevesebbet viszont nem fogadok el. -
corevalue
csendes tag
válasz
combo-nak sincs alternatívája
-
válasz
wwenigma #35559 üzenetére
wwenigma:
Ismét csak az áremelés elutasítása körüli őrület példáját tudom hozni.
Ennél pl. a feltöltőkártyás ügyfelek döntő többségét átváltottuk az ezer éves és méregdrága Praktikum csomagokból a Praktikum+Netbe, amivel a Telenor rosszabbul járt, mert lényegesen kevesebb lett a bevétele.
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy ez ennyire fekete-fehér.
Tudom, könnyű mondani, hogy ktsg Telenyomor, de akkor sem feltétlen ilyen egyszerű, hogy mindenki sz@rabbul jár, elég sokan itt is olcsóbb percdíjakat kapnak...Kieg.: épp' azért nincs olyan sok feltöltőkártyás, aki kivezetés alatt álló csomagban van, mert az áremelés elutasítása helyett átváltottuk őket az olcsóbb Praktikum+Netbe.
A djuice kártyás 29 tényleg olyan tarifa, aminek nincs alternatívája, ezt aláírom...corevalue:
"A tarifa kivezetéseknél az esetek többségében nem a felhasználó jár jól. Általában többet kell fizetni ugyan azért a szolgáltatásért"
Épp' ez az, amire kíváncsi volnék, lehet rá is kérdezek, van-e valami kimutatás erről... -
corevalue
csendes tag
válasz
Viktor0610 #35557 üzenetére
A tarifa kivezetéseknél az esetek többségében nem a felhasználó jár jól. Általában többet kell fizetni ugyan azért a szolgáltatásért,
vagy megbékülnek egy "butább" olcsóbb csomaggal.
Az ilyen lépések sosem a felhasználók érdekeit nézik, hanem a szolgáltatóét.
Főként emberi és IT fejlesztési erőforrásokat tudnak csökkenteni ilyen lépésekkel.
Pár példa:
1) Kijön egy törvényi szabályozás, a fejlesztők elvégzik a munkát, de a tesztelési idő arányosan nő a termékek számával.
2) A rengeteg termék, rengeteg termék specifikus problémát generál a support számára, mivel sok esetben lehet ráhúzni egy általános megoldást.
3) A napi/heti/havi státusz riportok egyszerűbbek lesznek, 100 termék helyett csak 20-ról kell beszélni és döntéseket hozni.
4) Egy új rendszer bevezetése előtt ajánlott átgondolni az üzleti modellt, amivel jelentős fejlesztési erőforrást spórolhatnak meg.
5) Nem utolsó sorban általában drágábbak az új termékek, így óvatosan árat tudnak emelni@wwenigma: Kedves párom képes volt egy hónapban 20+órát is összehozni az anyósommal... Tehát elég sokat spóroltunk rajta...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #35557 üzenetére
Ezt mar kiszamolta a céged, azért kényszeritenek mindenkit valtasra...es nem az ugyfelnek lesz jobb...havidijas csomag tan hasonlo sincs mint ez a Combo, csak flottában , igy gyorsan atfutva, kis elofizus tarifak percdijai annyi mint a praktikum+net -nek, LOL....
Persze valos felhasznaloi szokasok alapjan, gondolom a fenti esetbe is 1-3 szamra nagyon sok perc ment el - ingyen.
-
Zaji
őstag
válasz
Viktor0610 #35554 üzenetére
Ez sem rossz, ha már egyszer ebben a topikban tettem fel a kérdésem.
-
válasz
corevalue #35555 üzenetére
corevalue:
Az helyett valami kis havidíjú csomagot ajánlanék, plusz Családi Csomag.
Hátránya a djuice Comboval szemben, hogy mindkét fél fizeti a csomag díját.wwenigma:
Komolyan kíváncsi lennék egy olyan összeállításra, hogy az ügyfelek hány százaléka fizet többet/kevesebbet a tarifakivezetés után... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
corevalue #35555 üzenetére
Dehogy, ez nem a maltai szeretetszolgálat. [link]
En egy masik szolgaltatot vagy flottat ajanlanek...esetleg VoIP ha megoldható...
Ugy latom valaki megint jol jart egy regi es draga tarifa kivezetésével.
Ahogy nezem eleg korrekt tarifa volt ez, sokat bukhattak rajta telenorék.
-
corevalue
csendes tag
válasz
Viktor0610 #35554 üzenetére
3 baráti 20as kedvezmény mit jelent? 0ft-ért hívhatom őket?
Látom 20ft-os percdíj...
Djuice Combo helyett mit ajánlanál? Fontos hogy legalább 1 embert ingyen hívjunk
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest