- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
DrBubo77
veterán
válasz metal01 #41644 üzenetére
Ha bejelented, hogy fel akar mondani az előfizetést, akkor az ügyfélmegtartók fel fognak hívni, hogy egy jó ajánlattal maradásra bírjanak. Azt érdemes megvárni. Egész jót szoktak ajánlani. Alkudni nem tudom, hogy lehet-e? Amikor én felmondtam az enyémet, már megvolt a flottás előfizetésem, így nem volt opció a maradás.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
csernak75
senior tag
válasz metal01 #38454 üzenetére
Nagyon szépen le van írva sok helyen hogy mi korlátlan mi nem, de röviden azt jelenti hogy a 80/443 http(s) portok forgalmát nem lassítják így az teljes sebességgel megy a keret elfogyása után is! Így lehet az hogy pl. az RTL most videói mennek a keret elfogyása után is mivel a videó szerverük 443 as portot használ!
Ezen kívül lehet más szűrés is, de ez az alap!
-
wetomi
aktív tag
válasz metal01 #38451 üzenetére
Ászf leírás szerint ezt tudni a korlátlan e-mail és böngészésről:
Amennyiben a szolgáltatás aktív az előfizetésen, úgy a tarifacsomagba foglalt adatforgalmi kvóta felhasználását követően is a tarifacsomagnak megfelelő kínált sávszélességgel lehet a kiemelt típusba sorolható adatforgalmazást bonyolítani.
Ugyanakkor az e-mail-ezés és böngészés a tarifacsomagba foglalt adatforgalmi kvótát, illetve esetlegesen megrendelt adatjegy kvótáját fogyasztja.
A kiemelt adatforgalmi típusba tartozó böngészés és e-mailezés meghatározására a World Wide Web Consortium (www.w3.org), valamint az Internet Engineering Task Force (www.ietf.org) definíciói alapján került sor:
Böngészés: olyan internetes böngésző alkalmazást futtatni képes platformokon megvalósított tevékenység, amely a WEB szervereken tárolt szöveg és kép formátumokban elérhető információkhoz valós idejű hozzáférést, megjelenítést, valamint nyilvánossá tételt biztosít az internetes hálózat segítségével.E-mailezés: elektronikus üzenetek küldésére és fogadására alkalmas, tárolási és továbbküldési (tehát nem azonnali) elven működő szolgáltatás az interneten keresztül.)
A kiemelt adatforgalmakon kívül az egyéb forgalomtípusba tartozik különösen a netrádió, internet video (pl. YouTube, Videa), voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, online játékok használata, fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey, stb.), FTP, OCH (Rapid Share), stb.), valamint bármely egyéb, böngészésnek, e-mailezésnek kifejezetten nem tekinthető forgalomtípus.
-
asdf_
veterán
válasz metal01 #38385 üzenetére
Szerintem ugy kell felfogni, hogy ha siman netezel, az menni fog gond nelkul, viszont ha az oldalakba agyazott videokat nezed, vagy kulon youtube-n, vagy egyeb (insert random videosite neve here) oldalon direktben, az viszont az adatforgalmadban szereplo korlat terhere fog tortenni mar az elejetol kezdve (es a videot tartalmazo reklamok is ezt fogjak csokkenteni). Szerintem nagy vonalakban ez fedi le a mi korlatlan, mi nem cuccot.
-
Outlander
addikt
válasz metal01 #38383 üzenetére
Tippre!
A szabvány gmail és társai pop-imap portok nyitva lesznek... minden más ugyanúgy zárva.
Ugye minden program saját vagy közös portokon jön megy ki/be.Szóval lényegében "látszat" szolgáltatás, mert chrome-nál vagy a többi böngészőnél célirányosan azt kicsit nehézkes megcsinálni h csak a htmll szöveg töltődjön le, a képek, flash minden más meg ne...
Én így gondolom, de valaki világosítson fel...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz metal01 #38067 üzenetére
már több, mint 10 éve vagyok ennél a szolgáltatónál és soha semmilyen kedvezményt nem kaptam
Fiatal vagy még
Emlékszem, mikor a Motorola hétezerkettsért álltam sorban, még anno Pannon gsm név alatt és azért is fizetnem kellett, ha felhívtak. Nem is emlékszem mikor volt, talán 93, vagy 94, és most karácsony előtt hívott fel egy szexis hangú csaj, hogy 5190 ft-ért hűségidő nélkül megkaphatom az M csomagot, ha jól emlékszem 5990 helyett. Hurrá, talán bele is mentem volna, de annyi flotta számom van már, hogy azokat sem tudjuk néha már kihasználni. Ezen feb 27-ig van hűség, utána le is mondom, egyszerűen nincs szükség rá. -
törölt tag
válasz metal01 #38073 üzenetére
Sztem ez leginkább a felhasználói szokásaidtól függ. Zseko felhasználási szokásai alapjaiban nagyon hasonlítanak az enyémhez. Az internethasználat a fő csapásirány, a verbális kommunikációnkat is szinte csak neten bonyolítjuk. Sztem ez az oka annak, hogy azon kevesek közé tartozunk itt, a topikban, akik összességében elégedettek a Telenorral. Akinek hasonlóak a felhasználói szokásai, annak sztem a jelenlegi piacon kifejezetten jók a Telenor kártyás csomagjai. Persze, a lokális helyzet is befolyásoló tényező, mert rögtön más a szitu, ha egy, a user számára fontos helyen nincs megfelelő Telenor 4G szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
15 év után, hétfőn mentem be a telekomhoz, és tegnap este meg is történt a számhordozás... már csak 1 számom van itt... de már alig várom, hogy azt is áthordozzam.
Telekom minden szempontból jobb.... nem egy dühös elégedetlen kisfiúként mondom, hanem komolyan.
3 mp alatt belépek az online fiókba és megtudom csinálni amit akarok (telenoronline 10 perc mire belép ha belép), ott is és érdekes mód az üzletekben is.
Telenornál soha semmit, mert csak űrlapon lehet, amire majd 30 napon belül lehet h válaszolnak lehet h nem, ezt személyesen nem lehet, azt telefonon nem lehet...Olcsóbb, jobb, szebb, kedvesebbek... van ilyen kedvezmények oldal is, csomó céggel vannak kapcsolatban, látom h kinél mire-mennyit kapok... ugyanitt van pontgyűjtés, amiket bármire, szószerint bármire feltudok használni a csoporton belül...
Szóval, részemről a telenornak vége.... mióta nincs bónusz, 2011? azóta egyre szánalmasabb cég.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
törölt tag
Jaaa, hogy hűség! Előbb bizonyítsa a cég, hogy érdemes a hűségemre. Amíg ezt nem érzem elégségesnek, addig részemről szó sem lehet semmiféle hűségről. De, sztem jobb is ez így. Egyik oldalról sincs fájó elkötelezettség és lám, nekem nincs is különösebb problémám a Telenorral. Legalábbis olyan, ami bármelyik másiknál ne fordulhatna elő.
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz metal01 #38048 üzenetére
Kiegészítve a korábbi választ, a 4190 ft az a készülékvásárlás nélküli, kedvezményes ár (5990 helyett). Ami neked van, a 7490-es havidíj, az ugye telefon vásárlással együtt volt, annak most az akciós ára 5190 ft. Ráadásul nem csak 3-6 hónapos kedvezmény van, hanem a teljes, 2 év hűségidővel rendelkező időszak alatt kell ennyit fizetni. Tény, hogy elég kedvező ajánlat. Az már más kérdés, hogy csak új előfizetés vásárlása esetén érvényes. Azok az ügyfelek, akik ezt a tarifa csomagot használják már régebb óta, nem kapnak semmilyen kedvezményt...
Valamilyen szinten nem fair szerintem, de ilyen világban élünk. Az utóbbi időben minden szolgáltatónak csak az a célja, hogy új ügyfeleket szerezzen, új szerződéseket tudjon kötni, a régiek meg csak akkor válnak fontossá, amikor felvetik a távozás gondolatát - hirtelen nagy kedvezményeket kapnak, ha mégis meghosszabbítják a szerződésüket... (a tarifa változások meg a fórumok olvasgatása alapján én legalábbis így látom. De nyugodtan szálljon velem vitába, aki máshogy gondolja )
-
zseko
veterán
válasz metal01 #37161 üzenetére
Én ezért nem mentem bele MyTariff csomagba. Nálam a havi ~50-60 perc beszélgetés már rengeteg Igaz ismerősi köröm sem olyan, meg én sem, hogy sokat beszéljek. "-Otthon vagy? -Otthon. -Akkor átmegyek" Kb. ennyi. Számomra a net a lényeg, és ebből nem találtam olyat ami jobban megérné más szolgáltatónál (év elején néztem, azóta nem). 2GB net+Deezer 2990.-, lassítós és nem megállítós, nincs tiltva sem voip, sem viber, sem más alternatív módszer mint máshol (utolsó infóim szerint voda a legszemetebb ilyen téren), ingyenesen aktiválható vezetékeshívó 9+9Ft-ért (vezetékes számok hívása 9ft kapcsolási díj és utána percenként 9Ft) és 4G-n már elég jó. A *111#-es ajánlatok is néha jók. Én összességében igenis elégedett vagyok (hagy örüljön Viktor0610 is ), persze lehetne még olcsóbb még több nettel. Azt már csak halkan mondom itt el , mióta májusban visszatértem kártyásra, nem tudom volt-e összesen 5 percnél több normál mobilhívásom. A többi voip (egész novemberben például teljes 24 perc ), viber, whatsapp, messenger, skype, hangouts, mit hagytam ki?
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz metal01 #37140 üzenetére
Gondolom sokat beszélsz hálón belül és azért kell neked ekkora csomag. Nekem is ~9e körüli volt (SmarttarifaExtra 3), de annyira keveset telefonálok, hogy 13 év hűség után visszamentem kártyásra (persze a hűségidőseket szopató nem megkerülhető áremelések is sokat segítettek).
Az a vicc, hogy ugyanannyi telefonálással (~50 perc), ugyanazzal a net mennyiséggel (2GB + Deezer), még így is több ezer forinttal olcsóbbra jövök ki mint előfizetéssel. És csak azért nem olcsóbb még ettől is, mert használom a Deezert.
Most csak kíváncsiságból is összehasonlítottam egy több netet tartalmazó egyéni MyTariff csomagot egy kártyással (80 perc beszéd + 3 (Mytariff 3.2) GB net). Hát én 570Ft-ért nem vállalok be 2 év hűségidőt. És ez csak kifelé menő hívás, vegyes hívásnál 170Ft.
Nekem nem éri meg számlásnak lennem az eddigi egyhavi díjból most 3 hónapot használomHR24.hu
-
törölt tag
válasz metal01 #37132 üzenetére
Ha offolja, akkor az vmi hiba. Világosan le van írva, hogy mit nevez a Telenor "böngészésnek). Gyakorlatilag a 80 -as és a 443 -as portokon zajló adatforgalmat. Ezeknek menniük kellene az egyéb forgalom "0 -ra lassítása" után is. A streamelés (pl. Youtube), letöltés, FTP, P2P és hasonlók viszont felejtősek.
-
e.vid
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz metal01 #35404 üzenetére
metal01:
Háttööö, nehéz kérdés.
A Smarttarifa 4-ben nincs korlátlan hálózaton belüli beszélgetés, viszont a MyTariff M-ben meg a böngészés, emailezés nem korlátlan -sőt, talán a benne foglalt net mennyisége is kevesebb...
Más a két tarifa, nehezen összehasonlítható. Attól függ, mire használnád az előfizetésed.zeon.hu:
Első körben kártyacsere, hátha megoldja, de ha nem, akkor szerviz.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz metal01 #34139 üzenetére
Olvass vissza egy kicsit. Sok ember azt mondja, ez lopikula aremeles, nem foglalkozik vele. Aztan ha összeadna minden, hol mennyi aprosagot nyomnak le a torkán akkor meglepődne...
Ja olvassatok telenor facebook-ot. NEm elég hogy modositottak a szerzodeseken es jovairjak, hanem ez csak - szamlas elofizetoknek - a hatarozott ideju szerzodes lejartaig ervenyes! [link]
Asszem ebből NMHH lesz...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz metal01 #34137 üzenetére
Tudod milyen drága a fagyi? És milyen alacsony a kerítése isten állatkertjének...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Stunts666
őstag
-
MODERÁTOR
válasz metal01 #34128 üzenetére
Ezt ne... Mert már megint be fog indulni az önvédelmi mechanizmusom, és annak Sayuar nem örülne...
Komolyra fordítva a szót.
Azzal a jelentősen túlterhelt rendszerrel szerintem művészet volt a soha nem látott embertömegek kezelése. Hidd el, biztosan nem hülyének néztek, hanem a rosszul működő rendszer miatt nem került rögzítésre a nyilatkozatod.A másik: védve lettél volna, ha bármi gixer van, mert van arról igazolásod (a nyomtatvány), hogy te időben jelezted az igényed az elutasításra, tehát védve volnál.
Xiaomi 13T
-
Prien
addikt
válasz metal01 #34125 üzenetére
Online felületen érdeklődtem nemrég,hogy várható-e a 4G megjelenése...
Tájékoztatjuk, hogy lefedettségi térképünk alapján az érintett területen LTE hálózatunk jelenleg nem érhető el. Új állomás telepítése a közeljövőben nem várható.Rá 1 vagy 2 hétre megjelent a 4G mégis. Mondjuk ez pozitívan meglepett, DE:
Ennyit a Műszaki Információ és Támogató Csoport hitelességéről... Vicc az egész.
A kevés is több a semminél.
-
Fkris
őstag
válasz metal01 #31161 üzenetére
en ugyan ezt az infot kaptam(regi elofizu, nincs lte), miutan 1-2 alkalommal 4gt jelzett, es bementem, hogy mi a szitu.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
dptrsk
addikt
válasz metal01 #30152 üzenetére
Van tarifa és készülék hűség is.
Ha a készülék hűség letelik akkor vehetsz új telefont.
Ha a tarifa hűség letelik válthatsz alacsonyabb kategóriába.
Optimális esetben készülékvásárláskor történik mindkettő vállalása.
De vannak ellenpéldák is, mint most a tied.Ez azt jelenti, hogy a készülékhűséged marad a régi, ha letelt akkor arra nem kell kötbért fizetned ha esetleg a MyTariff-ot fel akarnád mondani idő előtt. Sőt, ha pl a MyTariffban a készülék hűséged lejárta után módosítanak, de a MyTariff hűséged még meg van akkor mondhatod azt, hogy nem értesz egyet a díjemeléssel, s meg szeretnéd szűntetni, s nem kell kötbért fizetned mert már csak a tarifára volt hűséged.
-
taip
senior tag
válasz metal01 #30150 üzenetére
Ha tavaly szeptemberben aláírtál két év hűséget, nyilván nem lehet kilépni belőle tarifaváltással.
Azt, hogy miért indul újra a hűség, miért nem a régi folytatódik, azt én sem értem, gondolom ez a szokás vagy nekik így jobb.
A kérdés érdekesebb lenne, ha nem lenne hűséged.[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz metal01 #30147 üzenetére
Szerintem megéri, de te ismered a szokásaidat.
A számlán rajta van, mennyit beszéltél a különböző irányokba. Még ha nem is beszélted le a keretet, a 7490-ért korlátlan jobban hangzik, mint amennyi a 8390 felébe belefér.A netben nincs semmi kivétel, szerintem az utolsó byte-ot is kiszámlázzák. Viszont ha ki tudod használni a 4G-t, akkor kevesebb havidíjért többet kapsz. Ha elfogy az 500 MB, 1000Ft-ért vehetsz újabb 500-at vagy 1500-ért 1 GB-t. Még mindig jól vagy anyagilag.
A hűségben nem vagyok biztos, szerintem ha nem veszel készüléket, akkor hűség nélkül kerül 7490-be.
[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Autós topik
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Külpolitika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ASUS notebook topic
- Nintendo Switch
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest