- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
Nagyon köszi!
Remélem, tényleg ez lehet.
A Mytelenor oldalra egyébként azóta sem sikerült sem regisztálnom sem SMS kóddal belépnem. Állandóan valamilyen hibakódot kapok akkor is, ha a regiszrációkor beírom az SMS kódot ill. amikor csak a sima SMS-es belépést választom. Végül feltettem az androidos appot, de ebben meg nem találok semmilyen infót, hogy mikor van a fordulópont.
-
dse
tag
ma jött egy szép email a telenortól:
"Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy elektronikus számlája elkészült és megtekinthető.
Kérjük, látogasson el a MyTelenor oldalára!
Ahogyan arról a 2015 májusában kiküldött email számlamelléklettel értesült, a Telenor Magyarország Zrt. egyes számlás (igénybevételi díjat utólag fizető) és Új Generációs Kártyás tarifacsomagjai, valamint egyéb szolgáltatásai bruttó díjait módosítja 2015. július 1-jével. További információ a változásokról a telenor.hu/szamlas oldalon érhető el.
Számla adatai:
Telenor azonosító: xxx
Számlázási azonosító: xxx
Számlaküldési cím sorszáma: 1
Számlaszám: xxx
Összeg: 0 Ft
Fizetési határidő: 2015.07.09
Számla típusa: havi számla
Fizesse ki egyszerűen és kényelmesen a számláját az interneten keresztül: Számla befizetése
Ez a levél kizárólag értesítésként szolgál, kérjük, ne válaszoljon rá.
Üdvözlettel:
..."
bár hordozáskor rögtön kitiltottak a mytelenor-ból, poénból megpróbáltam belépni, és sikerült...
pdf-eket elmentettem, miközben meghatottan konstatáltam, hogy máris eszükbe jutottam -
"Még jó, hogy a telefonos kishölgy beazonosított, mikor erről kérdeztem, így rám vonatkozó, korrekt válaszokat adott a korrekt cégügymenetről, amire építve pontosan megtervezhettem a váltást. (nem)"
Biztos, direkt csinálta, mert a főnöke ott állt felette és azt mondta neki, hogy ma még csak X-1 ügyfelett baszcsizott át, nincs meg a baszcsizzunk át X ügyfelet per nap kvótája, és ezért még téged át KELLETT vernie, és direkt rossz infókat adott neked.
Tök jó, hogy megint arról szól a topik, hogy a telenyomor milyen szar, tök jó ide felnézni esténként...
Olyan jó lenne, ha:
- belátnátok, hogy a dolgok nem csak fekete-fehér módjára nézhetőek,
- belátnátok, hogy az ügyintézők nem az átverésetekre utaznak, hanem ők is csak emberek és bizony, néha tévedhetnek.Folytathatnám még, de sokszor úgy érzem, teljesen felesleges, mert a telenyomor csak szar lehet, mert lehúzós, köcsög banda az egész....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest