- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
Ma váltotta át a rendszer az előfizetésemet Hipernet Active díjcsomagról Hipernet Médiumra.
A Mytelenor oldalon látom, hogy az új díjcsomagot jelzi a rendszer, de a sávszélességem még a régi. Azt is látom, hogy az éjszakai keret maradványát írja ki, még nincs visszatöltve a 100 GB.
A Telenornál nem éjfélkor aktiválódik az új csomag? A routert is újraindítottam már, de nem lett nagyobb a sávszélességem. Telefonáljak vagy még várjak egy kicsit? -
karl_fischer
aktív tag
válasz
Viktor0610 #34098 üzenetére
Inkább vennék új kábelt...
-
-
gboszi
senior tag
Ha iphone töltőkábelt szeretnék gariztatni, akkor mit kell vinnem a telenorba?
-
djculture
félisten
Homáron betyár a plakát:
-
akyyy
senior tag
válasz
dashed #34090 üzenetére
jah, most meg ezt irja ki:
Csak új mobilszámmal rendelhet készüléket. Jelenlegi előfizetésre nincs lehetősége vásárolni. Lehetséges okok: Önnek speciális tarifacsomagja, vagy le nem járt hűségvállalása van.DD
behúztak szépen a csőbe a mocsadékok. én fizethetek. pedig jó lenne 5600 helyett 5100.... de ez van sajna -
akyyy
senior tag
válasz
WayneGace #34087 üzenetére
hol találtad ezt? a linkedre nálam 404 jön be, és sehol nem találok semmi infot az enyémmel kapcsolatban pedig már egy hete probálkozok.
megtaláltam, hát nem értem. jelenleg smarttarifa extra 2 van. most ha visszahivást kérek, akkor ajánlanak valami szart drágábbért, vagy maradhatok ugyanebbe, a régi árral?
-
Isti2
aktív tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy ha használt telenoros telefont veszek magánembertől, azt tilthatja a szolgáltató, ha a készülék ki van fizetve? Vagy ez függ a hűségidőtől is?
-
WayneGace
őstag
Sziasztok! Online, hogy tudom elutasítani a díjváltozást? Telekomnál elég egyszerű volt. De itt csak tájékoztatást találok a www.telenor.hu/dijvaltos-nal.
Kösz.szerk.: Most láttam. "A 2015. július 1-i kétoldalú szerződésmódosítás az Ön tarifáját nem érinti."
Gondolom emiatt nem látok opciót. -
törölt tag
Ti láttatok az Androidos MyTelenor kliensben olyan infót, hogy mikor aktiváltattam egy szolgáltatást (heti perc/sms/net)? Meg kellett néznem webes felületen (ami egyébként gond nélkül, egyből beengedett). Ez sztem csúf hiányosság a kliensben.
-
Viktor77
titán
válasz
dptrsk #34079 üzenetére
Nem rontották el. A mytariff xs-ben adott mennyiségű adat van. Ha ő többet kért, akkor az már saját mytariff csomag.
És igen, jól csinálta a pult mögött álló ember, mert xs-sel+adatjeggyel (a 3gigással) árban ugyanott van, viszont ő döntheti el, hogy másik hónapban mekkora adatjegyet vesz.
Searchtags: szemét Telenor.
-
akyyy
senior tag
online felüöleten hol lehet megcsinálni a tarifaár megtartást?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #34078 üzenetére
Tehát akkor árban ott leszek ilyen 5600-6000 forint környékén? Mert a MyTariff tervezővel fel húztam 3.2GB-ra a netet és valami ilyesmi összeget irt. Direkt le mentettem a képet meg minden meg el lett mondva hogy így akarom. Na mindegy remélem majd sikerül. Meg azt is hogy nem kerül ez többe
Köszönöm a gyors választ amúgy. -
-
dptrsk
addikt
válasz
Viktor0610 #34078 üzenetére
Tehát a pult mögött elrontották neki.
-
-
Bile Demon
őstag
válasz
arkone #34074 üzenetére
Úgy értettem a forgalmi adatokat, hogy a "közlekedési infók folyamatosan frissültek", vagyis nem ment el a NET sehol, nekem nem tűnt fel útközben, hogy lefedetlen területek lennének. Amúgy WAZE-t használok.
Nem tudok olyanról, hogy adatforgalmi kedvezmény lenne a Google Maps-re vagy hasonlókra. -
KamuMazsola
őstag
válasz
arkone #34074 üzenetére
Vannak olyan navigációs alkalmazások, amik futásukhoz, vagy csak az online közlekedési információk vételére internetet használnak. Vannak olyan csomagok amik a keret elfogyasztása után lassítanak a következő ciklus kezdetéig, de ezzel a lassított nettel még ezek a navigációk életképesek. Illetve voltak olyan csomagok, amikben a Google Maps használható korlátozás nélkül.
-
arkone
aktív tag
válasz
Bile Demon #34073 üzenetére
Köszönöm!
Nem tudom mire mondjátok ezt a navigációt, már több helyen olvastam Telenorral kapcsolatban, hogy az korlátlan valamelyik opcióban stb. Ez mi pontosan? Google maps-t engedi korlátlan vagy micsoda?
-
Bile Demon
őstag
-
ryori
senior tag
Herenden tényleg olyan rossz a telenor lefedettsége hogy néha néha megszakad a jel? kiírja a telefon: nincs szolgáltatás, mintha valami lefedetlen helyen lennék, pár mp és ujra van.
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610 #34066 üzenetére
Annyi baj legyen.
-
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610 #34064 üzenetére
Köszönöm, ez így már jól áttekinthető.
Viszont akkor azt nem tudom, a mostani 80MB mellett hová lett az előző feltöltésem bónusz adatmennyisége. Vagy az tarifaváltáskor elveszik? Előtte Praktikum+Net Mini Expressz volt.
-
válasz
St3ven #34063 üzenetére
A legegyszerűbb, ha megnézed a tarifa leírásában.
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610 #34060 üzenetére
Akkor a 300MB lejár hónap végén, értem.
A 80MB viszont már több feltöltés összesített eredménye? Vagy mennyi jár egy feltöltésnél (a Királyságon kívül)?
-
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610 #34057 üzenetére
régen tudom hogy nem lehetett hozzá rendelni, mert akkor még "djuice" logó alatt futott a "kártyás 29", és a vezetékes hívót csak telenoros tarifákhoz lehetett rendelni.
Talán a 1220-on pontos tájékoztatást adnak... -
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #34057 üzenetére
köszi. azt én is láttam az ÁSZF-ben, ezért kérdeztem. közben a my.telenor.hu-n is megnéztem és ott sem mutatja az aktiválható szolgáltatások között.
-
St3ven
addikt
válasz
nfsu17 #34026 üzenetére
"nekem meg azért jobb a prakt.+net, mert ott a feltöltés után jár valamennyi net, ami nem évül el 30 nap után, hanem ott marad a köv. feltöltésig, amikor az új feltöltéssel hozzáadódik a korábbi adatmennyiséghez."
Erről elérhető valami megerősítés hivatalos forrásból?
Nekem így írja az adatkedvezményeket:
Feltöltésből származó adatkeret: 80MB
Jutalmak (Királyságok) felhasználhatósága: 2015-07-28
Extra net: 300MBAkkor összesen 380MB forgalmazható le korlátlan ideig? De akkor miért van különszedve?
-
-
Sayuar
senior tag
AZ IGÉNYBEVÉTEL KORLÁTAI:
- A szolgáltatás az ÁSZF szerinti, idő alapú Telenor* kártyás tarifacsomagokkal
vehető igénybe. A szolgáltatás automatikusan törlésre kerül, amennyiben az
Előfizető olyan tarifacsomagra vált, amellyel nem vehető igénybe a szolgáltatás.
Ugyanez vonatkozik áttérés esetére is.
- A Vezetékes-hívó egyéb, vezetékes irányra (is) kedvezményt nyújtó szolgáltatás
mellé (PáratlanSzám, Praktikum Hétvége, Praktikum hálózaton belüli csomag,
Praktikum csúcsidőn kívüli csomag) nem vehető igénybe.tehát: igen
-
arkone
aktív tag
-
zseko
veterán
válasz
nfsu17 #34043 üzenetére
Az én nevem alatt 3 telefonszám van, és mikor belépve rosszul választom ki melyiket akarom módosítani (egyáltalán hogy lehet rosszul kiválasztani egy zárt listából...
) akkor az üzleti csomagokat kezdi ajánlgatni...
Már rájöttem mi okozza, de addig...ha csak simán átváltom a Név melletti rublikában az előfizetői azonosítót, akkor ezt adja be:
És ha ilyenkor választom ki a megrendelhető szolgáltatásokat, ezt kapom (kártyásként...):
Nem elég csak az azonosítót átváltanom, rá kell nyomnom a telefonszám melletti nyílra is, csak akkor adja be a helyes dolgokat:
Hogy lehet megoldani hogy még kisebbek legyenek a thumbnailek?
Azt gondoltam pont az a lényege hogy minimális méretű kép, amire kattintva betölti a nagyot, nem pedig majdnem ugyanakkora az előnézet is...
-
St3ven
addikt
Én meg már a T-nél megtanultam, hogy ilyen esetekben napokig ne menjenek az online ügyfélszolgálat közelébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest