Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: Három nyomógombos mobilt is hozott a HMD
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Két problémám van most a Telenorral, és azért írom be ide, hogy megkérdezzem, mással fordult-e elő ilyen.
1. Van egy Hipernet Medium csomagom. A havi adatkeret 10 GB. Ha elfogyott lassítják a sebességet. Van egy olyan extra szolgáltatás havi 1 490 Ft-ért, hogy „Korlátlan böngészés és e-mail”. Ezt írják: „A szolgáltatás megrendelésével az e-mailezés és böngészés az adatforgalmi keret felhasználása után is lassítás nélkül, korlátlanul tovább használható belföldön. Korlátlan forgalomtípusba tartoznak belföldön a képi és szöveges tartalmak böngészése, valamint az e-mailezés.” Egy nagy lófaszt!
Megrendeltem kb. egy hete, és a rendeléseim között szerepel, tehát aktiválták, de a böngészés irtózatosan lelassult, nem érzek semmilyen különbséget ahhoz képest, mint amikor korlátozva van a sebesség.2. Van egy Klikk csomagom is, amely ugye 100 MB/hó. Amikor elfogy a keret 80%-a, értesítenek egy... – izé, ha csak egy volna! – SMS-ben. Én ma 12 db. SMS-t kaptam, de ugyanezt művelik minden hónapban, sőt, amikor megrendeltem a 3baráti 20-ast, akkor is végigjátszották ezt. Ugyanígy 10, 11 vagy 12 SMS-t küldtek. Ezekhez az SMS-ekhez hozzájön még az aktiválásról kapott SMS, meg egykét ajánlatról kapott SMS is.
Meg vannak ezek bolondulva! Ez zaklatás. Hogy merészelik ezt csinálni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bitcoin topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 1991 - játék a PC-n
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus Rog Strix G513IC - Gamer laptop-
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád Az RTX 3000-es Kártyádat? Mi Azonnal Megvásároljuk!