- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
válasz
Viktor0610 #27474 üzenetére
Értem, de nem lehetséges, hogy nem kell kötbért fizetni? Lehet, hogy egy éves a hűség, vagy esetleg nincs is hűség nem?
Egyébként ha 100%-ra meg tudnátok mondani, hogy én a garanciapapírral ha bemegyek, nekem függetlenítik-e, az nagyon jó lenne, mert onnantól kezdve megoldódna minden problémám. Barátnőm karácsonyra kapná meg, és február környékén tud csak a hűsége miatt átjönni a Telekomhoz, tehát addig használná, aztán márciusban lejár a telefonnak a 2 év, és akkor lenne függetlenítve. Ha ez egy biztosan járható út, az úgy oké, de az nem oké, hogy 2 hónapig használja a telefont, addig is értéktelenedik, és utána meg nem tudok mit kezdeni vele. Mert már most sem tudom annyiért eladni, mint amennyiért 3-4 hete vettem.De ezek a nők...(Elnézést, ez itt most lehet, hogy hülyén jön ki egy Telenor topikban.2 hónapja váltig állította, hogy marad a Telenornál, 1 hete meg leesett a tantusz, hogy jobban járna, ha váltana, mert Like S, meg minden...
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest