- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Szokenesz #24748 üzenetére
Azért kérdem mert én mobilnetre nem vagyok hajlandó 1500ft-nál többet fizetni. És ez max a telenornál van az 500mb-os csomaggal sehol máshol.
Ez a 100MB-os is jó csak hát ugye képek nélkül (mert én így használom mert képekkel 5 napig se elég) nem igazán olyan jó internetezni visszalassítva meg a 22kb/sec-es sebesség nem a legtutibb a hónap hátralévő részében.
-
-
Crytek
nagyúr
A 100MB-os Klikk mobilnet és az 500MB-os csomag között sebességben van különbség?
(Mert nem igen látok a telenor honlapján sebességadatokat.) -
asdf_
veterán
Igen, de ha bemennel, es hozzad hasonloan mindenki igy tenne, akkor nem ennyi eladonak kene a boltban ulnie, hanem ketszer annyinak. Arrol nem is beszelve, hogy aki nem a nagyfaluban lakik, annak esetleg 1-2 ora a legkozelebbi bemutatoterem, a francnak maszkaljon oda (esetleg potyara, mert nincs a keszulek).
-
MaciG
addikt
válasz
Viktor0610 #24742 üzenetére
Nah most nekem is pár sec alatt megérkezett, bár azt nem értem ez mért biznisz nekik, hogy ha neten rendelem akkor 2kval olcsóbb, jár hozzá ajándék tok és még a posta is ingyenes. A boltban meg az eladó az úgy is ott ül.
-
-
MaciG
addikt
Mytelenor-ra csak 20-as számmal lehet regisztrálni? Mert neten rendelném meg a telefont, de gondolom ahhoz be kell lépni, mert egyébként hiába választom ki a készüléket meg a tarifacsomagot nincs olyan gomb hogy "tovább" vagy hasonló, de regisztrálni meg nem enged ,mert nekem 30-as a számom (számhordozás miatt) és nem küldi az ellenőrző kódot...
-
asdf_
veterán
válasz
zoleevolley #24738 üzenetére
Megnyitod a kerdeses sms-t es aztan ezutan kell keresni egy tulajdonsagokat vagy reszleteket. Aztan vagy latod, vagy nem (en pl. a sajatomon nem).
-
asdf_
veterán
En raneznek az sms kozpontra, amin keresztul jott az uzenet (mar ha meg egyaltalan elerheto ezen informacio ezekrol a szuperokos keszulekekrol, mint ahogy ugye sikeresen kiirtottak a kuldes idejet is, helyette azt tudhatod meg, hogy mikor kaptad meg ami meg amugy tokre nem erdekel senkit -jo, tudom, kulon programmal meg lehet nezni, de hadd ne nekem kelljen mar ugyeskednem ehhez, hogy megtudjam mikor kuldtek egy sms-t-)
-
club1
veterán
válasz
zoleevolley #24734 üzenetére
Nem csak sim kártyáról lehet sms-t küldeni. Vannak szolgáltatók, ahonnan - a saját szám egyszeri ellenőrzése után - rengeteg sms-t küldhetsz a beállított számmal. Jellemzően ez ellen jelen pillanatban csak a Telekom hálózata védett, ott nem működik a megváltoztatott fejléces sms végződtetése.
-
zoleevolley
csendes tag
Sziasztok.
Márciusban kaptam 1 db smst egy bizonyos telefonszámról. Most tudtam meg hogy kié a telefonszám, de az illető tagadja, hogy küldött volna. Előkereste a részletes telefon számlát és nincs rajt a számom. Akkor ez mégis hogy lehetséges? Előfordulhat, hogy mielőtt elküldte az üzenetet, lemondta a részletes számlát, majd másnap reggel újra kérte? Vagy ez látszana a számláján? Az sms megvan még, értetlenül állunk az eset előtt. Valakinek van bármilyen tippje? -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Azt esetleg lehet tudni,hogy a telenor-nál mikor vagy mennyi idő múlva kerülnek be az új készülékek a kínálatba?
-Gondolok itt pld az Xperia Z2-re?
A választ előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
csernak75
senior tag
válasz
Leonardo91 #24729 üzenetére
LTE lefedettség: [link]
A másodikra: Passz...
Szerk: Én úgy látom nálad még nincs LTE legközelebb hozzád vecsésen van.
-
axioma
veterán
Passz, nem lett belole ugy, ahol ez elokerult volna, mert nem volt neki fontos a szam megtartasa. Rakerdeztek egy masik tel.szamrol a 1220-n es ott mondtak, sot mintha me'g azt is emlitettek volna, hgoy akar tovabbi terheles is erkezhet par napon belul. SIM a kukaba, es ment is at a Vodahoz azzal a lendulettel.
-
Leonardo91
őstag
Erre valaki??
-
ElGatto
aktív tag
válasz
BlackSoft #24706 üzenetére
Hi!
Elég nehéz hozzájutni a Nexus 5 - höz... szinte elérhetetlen.
Én pont most várom a futárt, visszahívással sikerült megrendelnem, remélem minden okés lesz és ide is ér az ígért időpontra.
Több boltban jártam, többet felhívtam, sehol nincs és mindenhol más - más tájékoztatást adnak. -
Rigiboy
tag
Üdv!
Neten próbálok rendelni de nekem is szar
Olyan kérdésem lenne most a 5490-es S-es csomagban vagyok lejárt a hűségem nem akarok új számot venni semmit csak másik telót kinéztem a Lumia 925-t az XS-es csomagban is annyi lenne mint amiben most vagyok válthatok csomagot lefelé úgy hogy nem kell új SIM meg új szám? -
-
csernak75
senior tag
válasz
DarkByte #24715 üzenetére
Helló!
Az adatforgalmat minden fogyasztja csak a keret elfogyása utánn a korlátlan forgalom nem lassul le, a you-tube hol megy hol nem, változó! (Lassítva természetesen.) Más oldalak RTLMOST/Indavideó viszont 100% -osan mennek lassítva is.
Ha korlátozva elkezdesz torentezni csak a torrent lesz lassítva a böngészés közben is maxon megy.
Az antennához csak annyit hogy szerintem a 3G-s antenna nem a legjobb 4G-hez mert más frekit használ.
-
axioma
veterán
-
asdf_
veterán
válasz
axioma #24716 üzenetére
A korrekt tajekoztatast szerintem megkapja a welcome sms-ben, amint a kulfoldi szolgaltato halozatara feljelentkezik, hogy hany ft egy megabyte. Bekapcsolva felejteni a netet kulfoldon -mert az elmebeteg arak miatt szandekosan nem hasznalja az ember- az sajnos sajat hibas baleset (en mondjuk preventiv jelleggel siman beklikkoltam a roaming tiltast a telenor online-on, hogy meg veletlen se tortenhessen meg, hogy kulfoldon netezik a telefon).
-
axioma
veterán
válasz
Merlini #24714 üzenetére
Hat, ha nem nagyon fontos szam en dobnam... ismeros hazajott, ratoltott, kapta az sms-t hogy meg mindig tartozik valami 12e Ft-tal. Elvben nem mehet ala, gyakorlatban meg valami 1-2 naponta megy az elszamolas, nincs elore egyenleglekerdezes a tuloldal reszerol... Neven volt, de nem tudok rola hogy kerestek volna miatta azota, pedig 2 eve volt.
Telenyomor default-ban mindenhol a legszarabb csomagot aktivalva adja at a kartyadat, hadd szivj. Lasd TravelSure atveres. En azt hiszem nem a te feladatod lenne a telefonon a letiltas, hanem az ovek a korrekt tajekoztatas, vagyis hogy praktikumnal neha utolag is beterhelnek, hiaba elvileg prepaid es addig hasznalhatnad. (Regen nem is lehetett a prepaid kartyakkal kulfoldrol talan hivni sem...) -
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom a régi Telenor Internet éjjel nappal csomagom upgradején és lenne pár kérdésem Hipernet csomagok adatforgalom számításával kapcsolatban. Ha a korlátlan email és böngészés opciót kérem
- YouTube nézés hova kalkulálódik?
- ha mondjuk letöltök egy Ubuntu DVD iso-t httpfelett (nem torrent) az hova számítódik bele?
- ha az alap keret elfogy mennyire intelligensen kezeli a tartalom függő lassitást a rendszer? Ha elkezdek torrenten lehúzni valamit és kilövöm akkor a böngészési sebesség instant visszaáll vagy várni kell valameddig amíg feloldja a korlátozást?Esetleg ha valakinek van telepített Huawei 4G fali modeme meg tudja mondani a hátlapi antenna dugók közül kötelező-e mindkettőt használni kültéri antenna esetén vagy akkor is megy ha csak az egyikre dugok antennát? Most egy kültéri 3g antennát használok és szeretném tovább vinni LTEre ha lehet.
-
Merlini
tag
Praktikum-ot 1200Ft-al, hol lehet feltölteni?
Külföldön voltam tegnap fél napot. Adat roming nem volt letiltva, le is merítette az egyenleget 56Ft-ra.
Ha feltöltőm ezt a Praktikum kártyát, akkor még vonhatnak le további adat roming díjat az új egyenlegből?
Ügyfélszolgálatos hölgy diplomatikusan annyit mondott: - Úgy tudja csak az egyenleg erejéig működik/vonják a díjat.15.000 Ft feltöltés amire +3000 Ft kedvezményt adnak.
"A kedvezmény csak normál díjas, belföldi, hálózaton belüli forgalomra használható fel."Hálózaton belüli forgalom kiterjed "2GB +Deezer Zene" -re is?
Avagy 15eFt-os feltöltéssel 6 hónapig lehet 2GB +Deezer Zene (2500Ft/30nap), vagy csak 5 hónapig? -
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Ma váltottam Smarttarifa Extra 4 L -es tarifacsomagra, a 4G/LTE sebesség is megtalálható benne a kérdésem az lenne hogy Bp. melyik területein lehet ezt kihasználni?
Jelenleg Pestszentlőrincen csak 3G-t ír ki a teló
Illetve autós kártyba ügyben tudna valaki segíteni? Azt is ma igényeltem , mennyi idő múlva lehet használni mert még nem ismeri fel az autóban a telefon a kártyát amit adtak -
BlackSoft
addikt
válasz
darvinya #24707 üzenetére
Nincs forgalmi előleg, csak egy 990ft-os adminisztrációs díj...
(#24710) novake: Tegyük fel valami nem érvényes, mert mondjuk lejárt. Honnan tudja az oldaluk? Sehonnan, mert nem rendőrségi adatbázis... Nem véletlen van, hogy megrendelés után élő emberek ellenőrzik az adatokat.
Tartozásom nem nagyon lehet egy feltöltőkártyára, amire egyébként is épp ma töltöttem fel 1500-at.De bementem a telenorba:
Közöltem az oldaluk szar. Megértették, sőt ők is megerősítették.
Közöltem én egy Nexus 5-t akarok, amit csak online lehet venni, de mivel nem tudom megvenni online itt fogom megvenni, azokkal a feltételekkel, amiket én ott az oldalon láttam, és más nem érdekel.
Tudomásul vették, és tájékoztattak, hogy berendelnek egyet, és hívnak ha mehetek érte, és személyesen töltünk ki mindent.Ennyit az online ba**ásukról...
-
kásás
tag
Sziasztok!
Valaki segítene, hogy a MyTelenor online felületén merre találom az elektronikus hívásrészletezést? -
BlackSoft
addikt
Kártyás vagyok. Egy Nexus 5-t vennék All-In S csomagban (5490huf havidíj) a telefont pedig 22 hónapos törlesztőrészlettel rendelném meg.
Ha be vagyok lépve az oldalon, akkor látja, hogy ügyfél vagyok már, így nem számol 50,000+ forgalmi előleget meg minden baromságot, szépen írja, hogy 0FT kezdőrészlet meg minden, tehát 0FT-ért vihetem a telefont, és az első hónapban fogom fizetni az első havidíjat és az első törlesztőrészletet.Kitöltök minden adatot (egy része már ott van, mert ügyfél vagyok) rákattintok a tovább gombra, ami az ellenőrzéshez vezetne, de kiadja a hibát, amit előbb leírtam...
-
-
BlackSoft
addikt
Sziasztok!
Vennék egy telefont. Azt mondták online tudom leadni a rendelést, mert üzletben ez nem elérhető.
Leadom a rendelést, kitöltöm a sok s*art és mit ír ki: Figyelem! A kiválasztott termék jelenleg nem elérhető az Ön számára!Most akkor mi?
-
MaciG
addikt
Telenornál általában milyen gyakran változik/frissül a kínálat? Az árlistán amit hoztam az van ,hogy : "április 25-től visszavonásig"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Androidos fejegységek
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest