- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeLa87
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #33591 üzenetére
Sztem nem tudsz már módosítani akkor. Ahogy írtad, ezzel elfogadtad az új csomagot némi kompenzációval, sajnos... :/
-
PeLa87
aktív tag
Ahogy az a tegnapi közleményből is sejthető volt, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) ma bejelentette, hogy mind a Magyar Telekommal, mind a Telenorral hatósági szerződést kötött.
Az NMHH, közli, hogy az előfizetői jogok érvényesülése, valamint a jogszabályi előírásoknak való teljes körű megfelelés érdekében hatósági eljárás keretében vizsgálta mindkét cégnél a július 1-jei hatállyal bevezetni kívánt, a lakossági mobilszolgáltatások díjait érintő kétoldalú szerződésmódosítását.
Telenor
A bejelentés szerint az eljárás az NMHH és a Telenor között létrejött hatósági szerződéssel zárult, mely a hivatal szerintelőremutató módon rendezte a módosítás kapcsán kialakult helyzetet és biztosítja az előfizetők jogainak érvényesülését, a szerződés aláírásával az ideiglenes intézkedés is hatályon kívül került.
A Telenor a szerződéskötés kapcsán megerősítette, hogy a szolgáltató számára kiemelten fontos az előfizetői érdekek védelme, ezért az eljárás során mindenben együttműködött a hatósággal. A Telenor a szerződésben foglaltaknak megfelelően személyre szabott tájékoztatást ad ügyfelei számára a változásokról. Ennek megfelelően a szolgáltató a kétoldalú szerződésmódosítással kapcsolatban június 24-től sms-üzeneteket küldött az érintett előfizetőinek, melyek kiegészítik a korábbi tájékoztatást. Az sms-ekben szereplő linken keresztül az előfizető személyre szabott információt ér el a saját díjszabásáról és annak várható módosításáról.
A módosítással kapcsolatos döntésüket a Telenor bármely ügyfélszolgálati csatornáján jelezhetik az előfizetők, és ennek függvényében lép, vagy nem lép hatályba a díjváltozás számukra július 1-jével.
-
PeLa87
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #33587 üzenetére
Ha eddig nem fogadtál el semmit, szerintem próbáld meg és ne hagyd magad... mondd, hogy az sms-ben azt írták, hogy TE DÖNTHETED EL!!!
-
PeLa87
aktív tag
Én felhívtam őket most. 1220-as számon ugye elérhetetlenek, ezért a +36-20/200-000 számon hívtam.
Rögtön a nő felajánlott kedvezményt és tarifacsomag váltást, meg még valamit akart de közbe szóltam, hogy NEM FOGADOM EL, az áremelést és semmilyen kompenzációt.
Azt mondta erre nincs lehetőség, mert ez csak tájékoztatásul küldték.
Mondtam, hogy engem nem érdekel, az SMS-ben az van, hogy ÉN DÖNTHETEK... Azt mondta akkor rendben, ő rögzíti, hogy én nem fogadtam el a tarifacsomag váltást, kompenzációt és az áremelést.
Most várok következő hónapig, hogy mi lesz...
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Note 3 telefonom. Tudja valaki, hogy a KitKat frissítés mikor fog megérkezni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest