Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
Sziasztok!
Azt meg lehet nézni valahol hogy Yetteles önkormányzati flottaban milyen készülék árak vannak ?
-
Hedon
tag
Sziasztok!
Ma újítottam egy Prime Simple tarifát, ami elvileg 1000/150 Mbps. Kérdeztem az üzletben a hölgyet, hogy mennyit kap majd a 4G-s iphone 11-esem ebből Debrecenben, de nem kaptam infót.
A kérdésem: Milyen sebességet kellene mérnem 4G hálózaton Debrecenben munkaidőben?
25/3 - 78/25-ig sikerült napközben, este 150 letöltést mértem.
Köszi előre is! -
osonte
őstag
Sziasztok!
A videóchat azt jellemzően nem veszi fel a Yettel vagy csak ma volt gond náluk?
Kora délutántól 4x probálkoztam a kiküldött linkkel, az utolsó próbálkozásom több mint másfél óra volt. Azért kérdezem, mert ha ez jellemző, akkor 14 napos elállással még meg tudom szüntetni az előfizetésem. A hihetetlen, hogy azért kell a videóchat, mert bár megadtam megrendeléskor a 4 karakteres jelszót, de nem lett ügyfélszintű a jelszó belőle. Megkérdeztem az ügyfélszolgálatost, hogy mit kellett volna bepipálnom, hogy az legyen. Azt mondta olyat nem tudok. Vagyis 2024-ben, hogy a nyomorult szerződésem le tudjam tölteni, ahhoz kb olyan azonosításra van szükség, mintha az OTP-nél vennék fel egy személyi kölcsönt... Vicc ez az egész.
-
gurabli
őstag
Most tényleg nem tudom normálisan megnézni, hogy milyen feltöltős, kártyás csomagok vannak? Meg mi ez az 5 napra hülyeség?
Ezer éve nem voltam kártyás, főleg nem Yettel. Most céges számot hoz ki az asszony a cégből és saját névre íratná. De milyen csomagba? Mert valószínű egyből vinné a számot T-hez. De ha van valami értelmes, akkor akár hagynánk, bár úgy tudom Maraton nethez hasonló nincs. -
Krystal_s
addikt
válasz
donjohnson #111501 üzenetére
Nincs normàlis Voda lefedettség a környéken. Volt több kártyánk, telefonálásra is gyenge volt, a net is ki lett próbálva... Valamiért ez a rész kiesik. Sajnos nem tudtuk, amikor ide kiköltöztünk, modern rész. A környéken 1 km-re évek óta mindenhol van optika. A Yeti egy jó beállítással nagyon jó tud(ott) lenni, csak gyakran van valami központi gond.
-
4Grider
nagyúr
válasz
donjohnson #111503 üzenetére
Feléjük a telekom a yettel B20-as sávját használja, szóval ezen nem csodálkozom annyira. A voda torony meg még messzebb van.
-
4Grider
nagyúr
válasz
donjohnson #111501 üzenetére
Jó kérdés, hogy elég-e nekik 30 napra 500 GB (meg mit ér annyira vidéken a vodafone B20). Aktívan tv-znek az otthonneten...
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Krystal_s #111495 üzenetére
Nyilván nem csak azon a területen biztosít a Telekom mobilnet szolgáltatást, ahol csak és kizárólag saját cellákkal szolgálja ki az előfizetőit, ha egyszer van egy megállapodása a yettellel.
Mint ahogy a telekom is kiszolgálja Kelet-Magyarországon a B20-as celláin lógó yettel előfizetőket.
Nincs olyan, hogy ezt a mobilnet csomagot csak itt vagy ott tudod felhasználni, bár az otthonnet adatbázisára építve lehetne csinálni egyet, csak éppen át kellene adni ezt az adatbázist a másik szolgáltatónak, amihez azért lenne szava egy-két hatóságnak. -
user26
senior tag
válasz
Viktor0610 #111494 üzenetére
Köszi!
Ha regisztrálni szeretnék, akkor ezt kapom: "A fiók regisztráció sikertelen. kérem próbáld újra később"
SMS -el be tudok lépni a telefonon, viszont a tarifacsomagot sehol se látom, ahol szerintem lennie kell, ott "null" szöveg olvasható. :/ SMS -el belépve, talán regisztrált fiókból látható, nem tudom... Rá próbálok kicsit később újra regisztrálni, ha sikerül. -
Krystal_s
addikt
Ezt véletlenül olvastam a Yettel Facebook oldalán. Nem csak a Y., hanem a Telekom is ad ingyen netet a népnek. Ők a hónap végéig (még 1 hétig). Ez szép és jó lenne, DE...
Jól értelmezem, hogy az amúgy is agyonterhelt, nálunk 1 hete borzalmasan belassult és romlott jelerősségű OtthonNetet még tovább fokozza/fokozhatja a Telekom, ami a Yettel B20-as sávját használja? Vagy ilyenkor csak azon a részen ad ingyen a T, ahol saját antennája van?Egyáltalán van nekik saját, vagy mindenhol a Yetteltől bérlik?
Amúgy furcsa, mert azonkívül, hogy sokszor túlterhelt lett 1 hete az egész, de állíthattak valamit, mert a több, mint fél évig megfelelő jelerősséggel működő sávok sokat gyengültek. A Routert is át kellett fordítani más irányba és helyre, pedig eddig fixen jó volt. A B1 már nem is használható, 1 hete nem csatlakozik fel... Bízom benne, csak a túlterhelés miatt gyengítették a hatótávot és visszaállítják, mert így akkor ennyi volt.A torony és köztünk szinte semmi akadály nem látható. Többször meg lett nézve...
-
válasz
user26 #111493 üzenetére
A fiok.yettel.hu oldalon látod, belépés után.
-
user26
senior tag
Üdv! Kártyás vagyok, biztos egyszerű, de nem látom a fától az erdőt... Hol tudom megnézni, hogy milyen csomagba vagyok ? Korábban nem tulajdonítottam neki nagy dolgot, de szeretnék utána járni, mert újabban havonta töltöm 3000ft -al, és következő hónap végére kb 400-1000+Ft körül marad. A kimenő hívásaim 2 percnél több nem szoktak lenni, 2-3 embernél, 4-5-nél pedig az egy percet se haladja meg, és nem minden nap beszélük ilyen formába. :/
-
SztiviVander
addikt
válasz
cd930 #111490 üzenetére
Ha eddig nem tortent nem is fog. Valsz elfelejtette aki csinalta stornozni a banki tranzakciot es utolag mar lehet nem tudja. Megy a banktol hetente a fuggo tranzakciorol az ertesites, aztan majd letelik a 30 nap, torli a bank a foglalast es visszakapod a penzed. Gondolom mikor eszrevettek az elarazast es mar kiment par telefon ilyen aron, hirtelen nagyon kapkodva kellett torolni a tobbi megrendelest
-
osonte
őstag
válasz
cd930 #111485 üzenetére
Telekomnál nekem másfél hónap volt mire visszakaptam a pénzem, azt mondták ügyfélszolgálaton ez van, nem tudnak mit csinálni. Ajándékba betettek rosszul fizető ügyfélnek jogtalanul, le vagyok tiltva, nem vásárolhatok (hitelképességi vizsgálat). Pedig még az ügyintéző is azt mondta, hogy látja hogy soha nem tartoztam, jól fizető ügyfél voltam. Ilyenek ezek mindenhol.
-
cd930
senior tag
-
cd930
senior tag
-
cd930
senior tag
Sziasztok!
Jóáras Iphone 14 plus rendelésem volt 5-én, amit 6-án az "én kérésemre"
stornózott a yettel, de a pénzemet azóta sem tudom visszaszerezni..
Mai ügyintézéseim, miután 17 napig nem kaptam vissza a pénzem:
yettel ügyfélszolga1: ezt nem a yettelnél kell intézni hanem a banknál >>>
bank: látják, hogy fedezetben van az összeg, de a yettel nem küldött rá stornót, ha nem küld, akkor 5-én lesz pénzem >>>
yettel ügyfélszolga2: valószínűleg elindították 6-a óta a stornót, nem tudnak rajta gyorsítani, legkésőbb 5-én visszakapom a pénzem. Mondtam, hogy akkor panaszt teszek. Mondta, hogy megtehetem, de 30 napjuk van válaszolni, a pénzt hamarabb megkapom..Büdös bagázs..
-
4Grider
nagyúr
válasz
Cravaly #111483 üzenetére
Nálam olyan Cisco routerek vannak mögöttük,, amik vezetékes hálózatban tudják a 8-900 Mbps-ot, de bridge módban müködő mc801A után nem igazán mérek 3-400 Mbps-nál többet. Mondjuk a telephelyeinken ez bőven elég annak az 1-2 tucat embernek, így soha nem izgatott, hogy miért van ez így.
-
4Grider
nagyúr
válasz
MikaVejneGI #111481 üzenetére
Ha egy jobb wifi6-os routered van, akkor mindenképpen. Viszont bridge módban az MC801A csak 300 Mbps körüli sebességet tud (5G-n), míg anélkül akár jóval többet is ugyanott.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Ha megrendelem az otthon netet és a ZTE modemet kapom , érdemes rákötni a saját routerem? -
szabonagyur
félisten
válasz
donjohnson #111479 üzenetére
Jaja, bár ami fura vagy 400 méterre van a torony ha a cellmapper adat rendben van.
-
donjohnson
addikt
válasz
szabonagyur #111476 üzenetére
igen, valószínűleg rosszul jelzi.
ez inkább 4g, ha nsa-ról van szó, mert attól hogy kiírja az iphone-od felül az óra mellett hogy 5g, az nem azt jelenti hogy "connected n78".
inkább csak látja, de olyan rossz, hogy nem csatlakozik hozzá, hanem marad 4g-n. -
4Grider
nagyúr
válasz
szabonagyur #111476 üzenetére
Jó eséllyel. Ennek a 130 MHz-es sávnak pont az a hibája, hogy elég sok helyütt eltűnik a magas frekvencia miatt. De akkor maradjunk annyiban, hogy ezt nem 5G-n mérted...
-
4Grider
nagyúr
válasz
szabonagyur #111474 üzenetére
Iszonyat nehéz a yettelnél ilyet találni. Már ha tényleg 5G-n van a router. A yettelnél ui. 99.9%-ban 100 MHz-nyi N78 van az 5G sáv mögött, szemben a másik kettő 99%-ban 10-20 MHz-nyi 5G sávszélességével.
Én sem igazán tudok Budapesten yeti 5G-n 3-400 Mbps alá menni, főleg ha látom a bázisállomást. A 100 MHz az 100 MHz... -
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #111472 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #111469 üzenetére
Jogos, bár ahol van 5G még nem igazán mértem 500mbit alatt (telefonnal), 4G átlag 70mbit el szemben.
Más, írtam pár napja hugomék otthonnetjével kapcsolatban, most hétvégén elköltöztek fehérvarra, ott TP link is 450+ mbps.
-
osonte
őstag
-
4Grider
nagyúr
válasz
osonte #111457 üzenetére
Ez a hozzászólás nem segít?
-
osonte
őstag
válasz
osonte #111455 üzenetére
Visszaolvastam és eltávolítottam a telefonszámot, majd újra hozzáadtam, de a telefonszám/4 jegyű kóddal. Így sem változott semmi. Az ÁSZF-t olvasgattam és ott valami ír, hogy 8 napon belűl lesz elérhető a szerződés. Lehet akkor ezért nem látom, mert egy napja él a telefonszám. Azt viszont lehet megköszönöm, ha valaki kivág egy képernyőképet, hogy egyáltalán hol keressem majd a dokumentumok menüpontot. Most azt se tudom, hogy merre fog megjelenni...
Előre is köszönöm. -
osonte
őstag
válasz
4Grider #111454 üzenetére
Email / jelszóval jelentkezek be, gondolom ez az előfizetői belépés, mivel a másik lehetőség SMS-el belépni, az pedig a kártyaszinten való belépés, ha jól gondolom? Utána ki tudom választani a telefonszámom és akkor újabb oldalra irányít, több menü van, de a dokumentumokat nem találom (mondjuk nem is tudom, hogy hol kell keresni).
-
osonte
őstag
válasz
osonte #111452 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy az előfizetői szerződésem hol tudom letölteni? Próbáltam visszaolvasni, a Yettel oldalán is kerestem a fiókomban, az appban is, de nem találom. Lehet én, sőt biztos én nem veszem észre hol van, de gondolom valahol kell lennie.
Előre is köszönöm! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kés topik
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Asus TUF GAMING A17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest