- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
B.Ricsike #107994 üzenetére
az nagyon messze van. kb. bármi bezavarhat.
nincs közelebb torony?
nézd meg a térképes nézetben asztali böngészőben a yettel-t kiválasztva: https://www.cellmapper.net/map -
donjohnson
addikt
válasz
B.Ricsike #107309 üzenetére
1. szerintem ráérsz kábelezni utána is ha elégedett vagy vele 1 tv-nél. cat6 vagy cat6a, itt jelen esetben nincs jelentősége, hogy melyik, mert 1 gbit/sec-nél úgyse lesz gyorsabb a net.
2. nem mindnél. csak amihez van app, a tv áruházában. itt írnak róla hogy melyik tv-k támogatottak: [link]
TV Box (tőlünk bérelhető)
Samsung Okos TV-k (2019-es modellévtől kezdve)
Android mobil és tablet (9-es vagy annál újabb verziók)
Apple iPhone és iPad (X vagy annál újabb verziók)
Web böngésző: Chrome, Microsoft Edge és Apple Safari
Android TV és Android box Beta teszt verzió (9-es vagy annál újabb verziók)*
A szolgáltatást folyamatosan fejlesztjük, így érkezni fog további eszközökre is.
* Beta teszt verzió: Elérhető az összes Android TV 9-es operációs rendszert vagy újabb verziót futtató kereskedelmi forgalomban kapható okos TV készülékekre és multimédia boxokra, kivéve Sony és Sharp eszközök. Olyan eszközökön, amelyeknek egyszerűsített távirányítója van (nincs rajta dedikált csatornaváltó gomb) csak a műsorújságon keresztül lehet csatornát váltani. -
donjohnson
addikt
válasz
B.Ricsike #107125 üzenetére
figyelgesd ezt a listát, össze-vissza haladnak, nem egymás melletti településről településre: yettel hálózatmodernizációból fakadó szolgáltatás-kiesések
-
pjen
félisten
válasz
B.Ricsike #107120 üzenetére
Ha van a tv n Utp aljzat akkor természetesen. Nálam például a voda CB modem Utp kimenete van össze kötve a Tv vel UTP kábellel. És ha a Tv tudja a yettel appot nem is kell box. Sőt ha van hasonló képességű routered mint amit a yeti ad akkor az sem kell és nem lesz hűséged.
-
lasz10
junior tag
válasz
B.Ricsike #107110 üzenetére
Én is mobilnettel nézem a TV-t, zökkenőmentesen megy, a FireTV 30-40-es sebességeket mér wifin. Mondjuk egyszerre a 3 FireTV és az Apple TV lehet kiakasztaná már, főleg hogy pár adás csak fullHD-ben jön.
A cégnél a vodafone vezetékes net, vagy a pesti lakásban a (papíron) 1000 mbites Digi net sokkal megbízhatatlanabb. -
pjen
félisten
válasz
B.Ricsike #107110 üzenetére
Így van sajnos. Nekem van gigás digi netem mégis akadozott a Tv. Karikázik, váratlan hiba és hasonlók. Vissza olvasol láthatod nem csak nekem. Van akinek viszont tökéletes, de erre van a 3 hónap. Hűség amúgy sincs csak a routerre, cirka 1000 ft + költség havonta, ha vissza viszed hűség idő után.
-
4Grider
félisten
válasz
B.Ricsike #107109 üzenetére
Ez a router rendelkezik az easymesh technológiával, ha idegenkedsz az utp kábelezéstől. Ettől függetlenül a tv-khez mindenképp az utp kábelezés javasolt, mert az pont annyit fog tudni a tv-nél, amint amit a routernél/switchnél beletolsz. A wifi sosem, még mesh rendszerekkel sem.
-
válasz
B.Ricsike #107094 üzenetére
Hogyan tudom beüzemelni a routert?
OtthonNet és OtthonNet Basic esetén:
Találd meg a legmegfelelőbb helyet az asztali routerednek. Ehhez segítséget találsz a yettel.hu/jelerosseg oldalon -
-
donjohnson
addikt
válasz
B.Ricsike #107076 üzenetére
ha kötsz a yettel router mögé egy saját wifi routert aminek erős a wifi-je, akkor működhet.
csak sok ember lerakja a lakás egyik végébe a yettel routert és 3 szobával arrébb persze, hogy akadozik a tv, mert gyenge a wifi.
a kábeles megoldás mindig stabilabb mint a wifi. az okostévéken is van ethernet port, ha tv-s appot akarsz használni a box helyett. elfér az egyik tv mellett a router amit gyakran használtok (kábelen). a többi tv meg akkor wifi-n lenne, amik kevésbé vannak használva. -
sfdrakex
nagyúr
-
4Grider
félisten
válasz
B.Ricsike #107070 üzenetére
Persze, a mobilnet ilyen. Simán előfordulhat hogy ami a szomszédban szar, az nálad jó lesz és fordítva. Mivel ingyen van a próba, semmi értelme nincs itt győzködnöd magad valamiről vagy az ellentétéről, a puding próbája az evés.
A jelerősítőt felejtsd el, a szolgáltatóknak kiosztott frekvenciákon te semmilyen eszközzel nem "erősíthetsz", mert erősen illegális lenne, az ilyen eszközök több kárt csinálnak, mint hasznot. -
válasz
B.Ricsike #106940 üzenetére
Nálam az egyik cégnél fizettek már kötbért vodások az UPC net miatt pont most januárba volt.
Egy hétig nem volt használható a net. Illetve a Digi sim kártyás csomagokat is lemondtam mert amióta átvette a voda azóta térerő semmi és a mobilnet is totál instabil lett. Vodás ügyfélszolgálat meg nem igazán segítőkész, konkrétan egyszer rám is rakták a telefont mert sokadjára sem sikerült beazonosítani, utólag kiderült nem vették át az adatokat a UPC-től és be kellett menni személyesen.. Mindegy nálam tiltólistán van a voda. Mondjuk lehet máshol jó de itt a Balaton környékén ők a legrosszabbak kábeles netben és mobil lefedettségben is. -
Dave1984
őstag
válasz
B.Ricsike #106915 üzenetére
Ha a tv szolgáltatásra vagy kíváncsi.Stabil,nem fagy, megbízható a működése, Telekom után felüdülés.Kis sávszél elférne még a csatornáknak,de a Telekom optikán se volt jobb kép, hangminőség.
Teszem hozzá nálam kezdettől van 5G is ,only 4G bázison nem tudom a stabilitás fennáll e. -
4Grider
félisten
válasz
B.Ricsike #106915 üzenetére
A minőség elég sok mindentől függ, legfontosabbak:
1., Optika, vagy mikró megy a bázisállomásig.
2., Van-e a bázisállomáson N78-as 5G.
3., Ha nincs, hány és milyen sávból áll a 4G.
4., Mennyien lógnak a bázisállomáson mobilnetet használók, abból mennyi korlátlan netes.
5., Milyen messze vagy a bázisállomástól. -
donjohnson
addikt
-
válasz
B.Ricsike #106908 üzenetére
A TV szolgáltatás szerintem teljesen jó.
Többek szerint a sportműsorok minősége lehetne jobb, bár nekem azokkal sincs gondom.
A net milyenségére a 3 hónapos próba lehet a megoldás.
Mert az csak a tényleges használat közben derül ki, hogy nálad milyen a a net és a TV minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest