Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zs1r0s

friss újonc

Sziasztok!

Yettel TV Box-al kapcsoltban lenne pár kérdésem. Ugye maga az eszköz egy ZTE ZXV10 B866V2 ami nagyon jól működik, illetve túl jól, mindjárt rátérek.

Maga a Yettel TV appot le lehet tölteni a playstorebol viszont alapjából vannak nemi különbségek a TV Box-re telepített app és playstoreos app között. Első sorban a felnőtt tartalmú adások hiányoznak a playstore-os appból ámbár, hogy ugyan úgy létezik gyermekzár és könnyen le lehetne korlátozni a hozzáférést.

Másodsorban a TV Box még akkor is működik hogyha Magyarország területén kívül használod, semmi VPN nélkül. Ez nagy meglepetés volt számomra mivel a playstoreos appot nem sikerült elhülyítenem NordVPN-nel. Valószínű hogyha maga a router-re telepíteném fel a VPN-t akkor működne de nem akartam vásárolni egy olyan routert amivel ez lehetséges...

Szóval igazából az alábbi kéréseim lennének

1) Hol lehetne vásárolni egy ZTE ZXV10 B866V2-t? Árukereső, amazon, aliexpressen nem találom

2) Hogyan tudnám feltelepíteni rá "gyári" Yettel TV appot?

Ezeket csak azért kérdezem mert a Yettel TV csak az OtthonNet melle vehető igénybe amit én mar több hónapja mérem a VII. kerületbe de sajnos ami pappíron 1000 Mbit/s az nekem soha se haladta meg a 100 Mbit/s pedig ablak mellett volt, III. emelet és mindezt kábelen. Szóval inkább kiváltanám a otthonNetet ami szerintem gyengén működik egy telefonos bérlettel viszont ott meg alajábol nem lehet TV BOX-ot bérelni de vásárolni se tőlük, ami számomra teljesen abszurd! Tehát hogyha valakinek van erre megoldása akkor erre nagyon kíváncsi vagyok. A fő szempont az lenne hogy működjön a Yettel TV külföldön is akár box-al akár nélküle.

Új hozzászólás Aktív témák