- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #106721 üzenetére
Volt az is nekik 50/10-et tudott este, nappal gyengébb volt.
-
válasz
donjohnson #106710 üzenetére
Leszögezem sosem volt és valószínűleg nem is lesz Yettel tv-m. Mutteréknál volt, folyton szaggatott és tekert és fos lassú volt a csatorna váltás is. Ők nyugdíjasok nem sietnek sehova, de ha őket is zavarja az már gáz. A sportcsatornák 25p-jéért se kap túl sok lájkot. Te szívesen fizetnél egy béta tesztelésért? Az üzletben azt mondták nekik, hogy vigyék el próbálják, ha jó lesz tartsák meg. Nyilván inkább fizetnek többet a kábeles telekomért, de nem használják a yettel tv-t. Szerintem is gáz ha ingyen akarsz használni folyamatosan egy szolgáltatást, de ha ez egy béta tesztelés a szolgáltató szerint is, akkor már más a helyzet.
Minden éremnek több oldala van. -
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet olyan hogy iPhone 14 Plus esetén nincs VoLTE opció a beállításban ahol elvileg kellene lennie?
4G, 5G működik, ha van lefedettség. MQ573ZD/A a modell azonosító -
zichie
senior tag
"Itt jön be az a kellemetlen helyzet, hogy a hivatalos Netflix eszközömet az Nvidia Shield TV Pro-mat a Netflix szépen bannolta azaz a 4K-s előfizetés is csak 540p-ben megy! Kénytelen vagyok Kodis Netflix addonból nézni mivel az átírja az ESN-t..."
Mennyi ideig tartott a bannolás vagy ez végleges maradt? -
szkaroly
senior tag
válasz
Viktor0610 #106697 üzenetére
Megnéztem én is az enyémet, nincs lejárati dátum. 2023.03.03-án léptem át Prime+ -ba.
-
zzola
titán
válasz
Ez ellentmondana a promóciónak.
-
pjen
félisten
válasz
Én mikor vissza vittem, még nem telt el a 3 hónap teljesen, az ügyintéző ajánlotta vigyek ki próbára 5G s rendszert, szintén 3 hó ingyen.
-
donjohnson
addikt
válasz
4Grider #106707 üzenetére
jogos amit írsz, és én sem szórakoznék 3 havonta újrakötögetéssel, de azért a yettel-nél is lehetne annyi eszük hogy bezárják ezt a kiskaput, ha ez tényleg így van.
az lenne igazságos, ha csak az kapná meg a 3 hónap ingyenességet, aki legalább 4 hónapig előfizető.
aki meg 3 hónapon belül visszaviszi, azzal meg kifizettetném időarányosan a felhasznált napokat. -
itroh
tag
Ingyenélés
-
itroh
tag
Sziasztok!
3 hónapos otthon net tv vel lejár nevemen a mai napon. Ha lemondom asszony köthet újabb szerzódést az ő nevére az ingyen 3 hónap miatt? -
zzola
titán
Nekem jött most értesítés, hogy az otthonnet ára is emelkedni fog a korábban beharangozott 15,3%-kal.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Sofian #106695 üzenetére
A hatályos jogszabály még mindig nem teszi lehetővé, hogy a határozott idejű szerződés helyébe lépő határozatlan idejű szerződés kedvezőtlenebb kondíciókat tartalmazzon. Azaz a hűség lejártakor nem változtathatnak a hűséges árakon. Anno ezért vezette be egy csomó szolgáltató, hogy csak a hűségidőszak első néhány hónapjában ad árkedvezményt a havidíjakból.
-
Sofian
őstag
Sziasztok, Hamarosan lejárnak az exHelloDatások hűségei. Ami nem egyértelmű nekem hogy az anno megadott 30% kedvezmény egyszeri volt vagy ha hosszabbítok akkor továbbra is érvényben marad?
-
Sword
őstag
válasz
4Grider #106671 üzenetére
Persze a Mindigtv Go-n nincs Spiler 1 2 ha jól látom, csak trükközve lehet, előfizetsz prémiumra (dvbt vagy ilyesmi és antenna nélkül nézed go-n, akkor már megkapod a csatornákat, kipróbáltam és ezek is jók nagyon, szöges ellentétben pl. a Yettel TV-hez képest).
Próbálkoztam velük, teljesen fogalmatlan banda, full inkompetens ügyfélszolgálattal, hát tudjukmiért......
DE! A minőség hihetetlen - az összes többi netes tv szolgáltatóhoz képest - nem tudom ők miért tudnak normálisan szolgáltatni.. talán kevés az előfizető és nem terheli szét őket?
Na, mindegy, ott a példa, össze lehet hasonlítani, valami ilyesmi képminőséget várna el az ember ennyi pénzért. -
lala666
őstag
válasz
Viktor0610 #106688 üzenetére
Azt még nem néztem.
-
-
Oliverda
félisten
válasz
Viktor0610 #106683 üzenetére
Ok, köszi!
-
-
-
jegenye77
addikt
Yettel - nél vásárolt telefonok függetlenek?
Konkrétan a Honor magic 5 pro érdekelne, hogy független e. -
tmp0124
tag
Mit kellene átengedjek a tűzfalamon, hogy működjön a Yettel tv?
Gagyi routerrel jó, de egy friss OpenWrt default setup + upnp felállással már nem megy a műsor
-
laci1892
őstag
válasz
Sword #106670 üzenetére
hűha...mondjuk az hogy applikáción tudom setupbox -on nézni a tv-t elsőre jól hangzott, de valóban tartottam attól milyen lesz a minősége. Nagyon nem győztél meg
Az viszont már meglepő hogy a box-on keresztül sem nagy cuccAz a bajom amúgy hogy mindenki erőlteti ezt a setupbox dolgot. Nincs senki aki szolgáltatást a setupbox nélkül tudja ?
Eh... -
Sword
őstag
válasz
4Grider #106671 üzenetére
lehet, de még mindig jobb mint castolni.
Én tudatosan tv-zek, konkrétan 1-1 közvetítés / hét, nekem jó lenne epg nélkül is, de nyilván nem én vagyok a mérce. De tényleg fontos lenne,hogy ne folyjon ki a szemem 10 perc tv-zés után, fontosabb, mint az app minősége (nekem). -
Sword
őstag
válasz
laci1892 #106668 üzenetére
Milyen eszközökkel nézhetem a Yettel TV-t?
TV Box (tőlünk bérelhető)
Samsung Okos TV-k (2019-es modellévtől kezdve)Android mobil és tablet (9-es vagy annál újabb verziók)
Apple iPhone és iPad (X vagy annál újabb verziók)
Web böngésző: Chrome, Microsoft Edge és Apple Safari
Android TV és Android box Beta teszt verzió (9-es vagy annál újabb verziók)*A szolgáltatást folyamatosan fejlesztjük, így érkezni fog további eszközökre is.
* Beta teszt verzió: Elérhető az összes Android TV 9-es operációs rendszert vagy újabb verziót futtató kereskedelmi forgalomban kapható okos TV készülékekre és multimédia boxokra, kivéve Sony és Sharp eszközök. Olyan eszközökön, amelyeknek egyszerűsített távirányítója van (nincs rajta dedikált csatornaváltó gomb) csak a műsorújságon keresztül lehet csatornát váltani.---------------------------------------------
Az én megjegyzéseim a témában:
- kicsit túlzás, hogy folyamatosan fejlesztik: konkrétan semmilyen hiba nem javult tavaly tavasz óta, új eszközök minimálisan (ld. eggyel lejjebb), amire igéretet tettek, azt meg egyáltalán nem
- ha mégis fejlesztenek valamit (pl. Sony TV-n már van Yettel TV app), akkor nem frissítik az infót a weboldalon, ld. 20 másodperce készült copy paste
- sajnos a minőségen viszont nem segít, ha a TV-n tudod nézni, pont olyan borzalmas, mint web-en vagy éppen a bérelhető tv boxuk-on.
Ha teheted, ne kötelezd el magad, teszteld. Ha sportot néznél, nagy tv-n, akkor el kell keserítselek, nem lesz jó élmény (vacak bitrate, homályos, elmosódó kép, M4 kivételével mindenhol).Én fél éve, amikor teszteltem, még reménykedtem, hogy javitani fogják (igérni ingyen van), ráadásul M4 tényleg javult is, sajnos azóta semmi....
Akkor inkább Mindig TV web-en, ha van olyan mázlid, hogy van app valamilyen eszközödön, amin megy. -
donjohnson
addikt
válasz
laci1892 #106668 üzenetére
a lap alja felé van hogy milyen tv-ket támogat set top box nélkül: Milyen eszközökkel nézhetem a Yettel TV-t?
-
laci1892
őstag
Sziasztok! Építkezés / felújítás vége felé tartok és szeretnék tv + net szolgáltatást bekötni lakásba. Yettel felé kacsingatok nagyon, főleg mivel ha jólláttam (?) A Tv működik ( Android platformon) setupbox nélkül is. Van így ebben a formában valakinek tapasztalata velük? Mennyire működőképes beltéri egység nélkül?
Őszintén szólva idegesít hogy, már most egy rakás kapcsoló van mindenhez. Nem kellene még plusz egy
-
-
Scoway86
csendes tag
Sziasztok!
Van egy tavaly augusztusban kötött otthonnet előfizetésem bérelt huawei routerrel. Iden január 15-tol nincs hűség az otthonnet előfizetésre, de a routerre vállalt hűség megmaradt. Felmondanám mert egy kalap szart sem ér ez a net délután 16 órától este 22 óráig. Kb 1Mbit/s. Jeleztem a műszakisoknak a problémát de leráztak.
Tudja valaki hogy mennyi kötbért kell fizetnem? En ugy tudom, hogy a az eddig megkapott kedvezményt kell visszafizetni, vagyis havi 2000 Ft. Az egyik boltba bementem és ott azt merték mondani, hogy 48000 Ft. (24*2000). 😟 -
pourri
aktív tag
Amúgy a Yettelnél felvételi követelmény, hogy fiatal,csinos lányok legyenek az "eladók"?
Csak kérdem, mert esküszöm, szeretek oda járni ügyet intézni.
-
tomp
félisten
Most, hogy az Oppo-Nokia kézfogás megtörtént vajon várható, hogy a Yeti érdemben foglalkozik újra az Oppoval és átadják a VoWiFi-hez szükséges adatokat?
Természetesen csak költői kérdés volt... -
vence
aktív tag
válasz
Viktor0610 #106657 üzenetére
Itt azért nem az a jellemző, hogy szeretik az emberek a munkájukat,
de az elvárt hozzáállás se egyértelmű.Mert az említett dolog egyértelműen goodwill ill. márkaépítés körébe tartozik/-na egy szolgáltató front-end-jén.
Szóval nagyon sok dolog nincs a helyén.
(Nem úgy tűnt, hogy különösebben izgatta volna az ifjú hölgyeket
az egyik Yettel üzletben, hogy nem tudták megmutatni az okost, ami érdekelt volna.)Egyébként grat, egy hozzáértő emberrel élmény az ügyintézés!
-
-
wolf88
aktív tag
Ott rohadjon meg az egész. Sikerült,de már korábban is töröltem apu telefonjából a számot és utána hívtam,de akkor se csörgött ki. De most már igen.Köszi szépen mindenkinek a segítséget.
-
wolf88
aktív tag
Az öreg kártyáját átraktam az én telomba, ott lehetett hívni, visszaraktam az ő telefonjába,továbbra sem lehet. Letiltva nincsen a szám. Névjegyre rámentem, ott van, hogy letiltás,letiltottam,majd feloldottam és továbbra sem lehet hívni. Mi a jó francot sikerült elállítania a telefonon????????
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest