- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pista0001 #46729 üzenetére
Igazad lehet, illetve a nála lévő 1 slot is elég kevés általában a VGA-nak, ritka már a nem kétslotos. Viszont kapható, míg a BT-06B meg még nem.
Átgondolom megint az egészet, éppen alkatrészeket cserélgetek, ha igaz, jön ma egy vevő is hozzám valamire, de perpill nem tudom, mi lenne a bevétel legjobb felhasználása.
-
törölt tag
válasz
Pista0001 #46589 üzenetére
A házat rövidebbik oldalára fordítva szabaddá válik a VGA alatti nyílás, tetején lévő rácson meg önmagától kiáramlik a meleg. A ház tesztje szerint tízen fokot tud így esni a VGA hőmérséklete, szerintem a bent lévő levegő hőmérséklete is esik ennyit, mind ezt extra ventilátor beépítése nélkül.
-
Janby
tag
válasz
Pista0001 #46581 üzenetére
Amit leírtál, az tök logikus, és egy ideális világban/házban működhet is. Viszont ebben az esetben- Node 202- a VGA-ról leváló légáramlat szépen a házban marad.(A VGA ráadásul egy szinte teljesen zárt blokkban foglal helyet.) Az SSD-k egy zárt keretben vannak, ami fölött van még jó sok kábel, meg egy 68 fokos CPU, amitől szintén kapnak az SSD-k egy adag meleg levegőt, mivel az alaplap fölött csak egy nyílás van, ventik nélkül...
Szóval a téma indító kérdésre nem változott a válaszom: vágjuk szét(#46580) Cirkaloo: Mekkora a hely, ahová szánod?
(#46583) Steve1207: Szerintem minőségi váltás lenne.
-
törölt tag
válasz
Pista0001 #46581 üzenetére
520 "magától" nem melegszik, szenzora állandósult hőmérsékletként idle/load 8/10C°-al mutat többet mint a burkolat, "környezet" hőmérséklete, minimális szellőzésű ház legeldugottabb szegletébe téve.
Ezt a tapasztalatot átvetítve erre az esetre, az SSD körül kavargó levegő hőmérséklete nem lehet sokkal alacsonyabb 50-55C°-nál. -
törölt tag
válasz
Pista0001 #46478 üzenetére
Doboz formánál, ahol csak a beáramlásnál és a kiáramlásnál van légsebesség, és a dobozon belül, az átmérő bővülés miatt alacsony, ott jelentkezik ez a probléma.
Ha csőszerűre alakítod ki, nagy akadályok, hirtelen átmérő változások nélkül, akkor a levegő belépése után nem tud sehol a teljes áramlási keresztmetszetben leesni az áramlási sebsebég. Ekkor nem lesz olyan hely sem, ahol le tud tudná tenni a magával hozott port.
Az mindegy, hogy a csőben a légáramlást fújás/vagy szívás tartja fenn. Fújást azért szoktak jobbára alkalmazni, mert a ventilátorból közvetlenül kilépő turbulens áramlások hőelvonó képessége jobb, mint a szívó oldalon levő lamináris áramlásé, nyomó oldalon terhelve a ventilátort valamivel jobb hatásfokot lehet elérni. -
törölt tag
válasz
Pista0001 #46096 üzenetére
Én személyesen ugyan nem rendeltem tőlük, de az antec, silverstone, thermaltake házaim mindegyikét CaseKing-es kartonokban kaptam kézhez, mind hibátlan külső-belsővel. Azért jegyeztem meg a nevet, mert sehonnan máshonnan nem jöttek ilyen tökéletes állapotú csomagolásban a dolgok.
-
HookR
addikt
válasz
Pista0001 #46019 üzenetére
Ez magyar fordításban annyit tesz, hogy: megspóroltunk neked $128-t.
(#46020) Mercutio_: Most, hogy kérded, ráeszméltem, hogy van egy Scythe Kozuti és egy Xigmatek Praeton is a szekrényben.
===========================================
Szemrevaló házak a Zeaginal égisze alatt - google / jd.com / chinahao.com
Csak sajnos nem találok kisebb, Mini-ITX-hez igazított változatot.===========================================
-
hegegabi80
addikt
válasz
Pista0001 #44312 üzenetére
Igen nekem is feltűnt ez a 250W-os táp. Talán még neccesen elég is lenne nekem, de jó lett volna már inkább 300-as. Amúgy ez most valami új kuckó, vagy már lehetett kapni korábban is? Én úgy látom, mintha még új széria lenne.
Amúgy jó erős masszív háznak néz ki a képek alapján, mint a régi chieftec kuckók. -
-
Ribi
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Pista0001 #42496 üzenetére
A sata HDD-et be/ki lehet kapcsolni, anélkül, hogy elvennéd tőle a tápfeszültséget, megfelelő os kell hozzá ami a sata kábelen keresztül utasítja.
-A- Keresnék egy földfüggetlen 5V 10-20A-es AC-DC-t, amit folyamatosan be lehet kapcsolva.
-B- Keresnék olyan DC-DC-t ami nem a föld ágon méri a kimeneti áramot, így a bemenete/kimenete összeföldelhető. Bemenete a nyers tápfesz, kimenete tenném a HDD-ket.Maradhat a paneltáp/pico az alaplapnak, ami nem fog kigyulladni túlterhelés miatt.
Van a polcon ilyen DTK-Lambda AC-DC, annak az 5V-ára rá lehet támaszkodni:[link] (Nem, nem az én hirdetésem
)
-
HookR
addikt
válasz
Pista0001 #42496 üzenetére
"Ismer valamelyikőtök olyan fix bemeneti feszültségű típust, ami legalább 10, de inkább több ampert tud 5V-on?"
Pl. a HDPLEX 400W HiFi DC-ATX adatlapján 5V-ra 10A-t írnak. Mondjuk ez wide input-os (16-24V).
-
choco01
addikt
válasz
Pista0001 #42393 üzenetére
Igen nagy dilemma a méretezés, indultam egy tenyérnyi orange piból most meg már lassan 30x30cm-nél járok..
Az a bajom az LCPower és a Chieftec házzal is hogy nem fér bele 2x3,5" winyó..
Nem tudom hogy a 1360II-ben a 90 wattos táp az valóban csendes-e mint ahogy kommentben írták..
Az a baj Chieftechez még tápot is kéne vennem, igazából ugyan ott vagyok a CM 110 vagy 120-al mint a LC Powerrel, kérdés mennyire zajon a tápom, majd beüzemelem egy estére hogy zavar-e..
Ha vennék egy 2 terrás WD Red-et akkor mondjuk elég lenne az LCPower és akkor jó árban megúszám mert az 12 ezer de táp is van benne meg a lap 22 sum:35 ezer ft + a winchester..
van 2x4gb 1333mhz ddr3 sodimm ramom,meg egy ssd-m.
-
choco01
addikt
válasz
Pista0001 #42385 üzenetére
Igazából van itthon egy régebbi kb. 8 éves tápom, nem sokat futott asszem 300W , csak félek attól hogy akkor összességében nőne a fogyasztás..
Mert nekem nagyon tetszik a Cooler Master Elite 120 Advance ház,gondolom abba már bele fér egy rendes táp is.. csak ugye ez is már 40cm...annyira tetszettek ezek a Gigabyte Brixek hogy olyan kicsik.. esetleg az Elite 110 de az is 30 cm hosszú..
Viszont visszatérve az elejére hogy akkor egy ilyen Intel J3455 proci tuti eltudná látni hosszútávon a NAS feladatát? Akkor is ha egyszerre mondjuk 50-100 seed megy, meg mellette filmet is nézünk róla?(+ esetleg egy webserver)(4 vagy 8GB rammal, SSD-vel)
Meg az 1000 megás netet kitudná hajtani?Mert sokat gondolkodtam hogy lehetne valami Intel J4105 alapú, csak az alapból +10k meg a ram is kb. annyival drágább bele (ddr4).. nem tudom megéri-e a dupláját az egy évvel újabb proci miatt..
-
choco01
addikt
válasz
Pista0001 #42373 üzenetére
Ez a tápos ház jó lenne, de sajnos nem nagyon van mar sehol..
Néztem tegnap ASRock J3455B-ITX lapot is, ami ugye nen tápos gyárilag, de viszont újabb, nem tudom hogy egyáltalán ezek képesek-e kihajtani 1000es netet..
Létezik még ilyen ház ami gyárilag ilyen laptop tápos?
-
törölt tag
válasz
Pista0001 #42021 üzenetére
a cegnel nalunk a hivatalos gepek vindozosak. en hulye persze linuxon nyomulok. nem keves kompatibilitasi problema van pl az ms word es a libreoffice szovegszerkesztoje kozott. de a ppt/pptx is tusszog csunyan. tipikusan a linux->win irany egesz hasznalhato, mig a win->linux szanalmas eredmenyt ad soxor. valoszinuleg ez persze arra is visszavezetheto, hogy a libreoffice kisebb ficsorlistaval rendelkezik es ok kovetik az MS-t nem forditva.
Duracellm:
most koltozott az e3-1265L egy megkisebb hazba, majd tolok kepeket. nem hangtalan, de nagyon csondes. -
Ringman
félisten
válasz
Pista0001 #41990 üzenetére
igazad van, annak is írja plusz megjegyzés nélkül: [link]
és a gyári kerethez kell a leszorítót rögzíteni. - linkelt oldalon a beágyazott youtubevideón látszik is.
na már csak mérni kell párat és ha befér a házba/lapra, akkor lehet hogy táp-hűtő-ház trióra nem is kell költenem. -
-
törölt tag
válasz
Pista0001 #41420 üzenetére
Sima intel brand d2700 csinált olyat hogy hp 2065-el sötét volt a kép boot helyett, amíg nem talált bootolható eszközt, ami a boot orderel egybe vágott volna. Van némi rutinom de így is 10 percet elvett az éltemből.
-
törölt tag
válasz
Pista0001 #41420 üzenetére
lehet h hagytam magam megvezetni a hibauzenettol, de a supermicro x9... lapokkal is igy jartam. a ceges 24-es Acer feladta ugyanezzel a hibauzenettel, radugtam a sajat hp 2475w-met es lattam a grub promptot.
szerk: azokon ezereves matrox g200 chip van, ezt figyelmen kivul hagytam, az igaz.szerk2:
. -
Chp
őstag
válasz
Pista0001 #41227 üzenetére
Nagyjából helyes a felvetésed a szoba és a ház belső hőmérsékletét illetően. Egy FI-01B-U3 házról van szó, sokan ismerjük és tudjuk, hogy elég kicsi. Az érdekes az volt számomra, hogy levett oldallappal is hajlamos némi melegedésre, s bár nem mondanám, hogy nagyon meleg lenne, úgy gondolnám, hogy a jó hatásfok miatt hidegnek kéne maradnia, de ennek miértjét végülis kifejtetted. Akkor nem kell aggódnom végülis?
-
HookR
addikt
válasz
Pista0001 #41091 üzenetére
Mást nem nagyon tudok érdemben hozzáfűzni, mint amit az update-be írtam.
(#41095) Ispy: Szerintem csak a krómozott hőcsövek árnyjátéka csalóka. A hőcső ívének és a talp íves vájatának az érintője beljebb van az alsó talp szélénél. Ráadásul a páratlan számúak is eltérnek a párosaktól.
Vagy egyszerűbb, ha úgy mondom: a hőcsövek csak beljebb fordulnak rá teljesen az alsó talpra, nem a szélénél.Vagy másra gondolsz?
-
HookR
addikt
válasz
Pista0001 #41032 üzenetére
Amennyire jelenleg látom, pozitívumok:
- Letisztultabb megjelenés. A palást és így a ház három, jól látható oldala mentesülne a szellőzőnyílásoktól. Alul, hátul és felül maradna csak. (Mondjuk a VGA-nál lehet nem ártana meghagyni)
- Kevesebb megmunkálási igény a paláston.
- Csendesebb az oldalra és előre zártság okán.Negatívumok:
- Méretnövekedés. Szélesség és magasság igen, mélység nem feltétlenül. Egyrészt legalább +2cm-t magasítana a felül elhelyezett 25mm magas ventilátor. Másrészt a talpak jelenlegi 10mm-es magasságát is illene növelni a szabadabb levegőáramlás érdekében. (A VGA gyári hátlapja miatti +2cm-es magasságnövekedés ettől függetlenül szükséges, az nem számít ide értendő negatívumnak.)
- Potenciálisan korlátozottabb hardverkompatibilitás. Top-flow hűtők esetén értelem szerűen nagyobb távolságot kell hagyni zárt oldallap esetén, mintha lenne ott közvetlen szellőzőnyílás, de ezt jó eséllyel kompenzálná az oldal irányú méretnövekedés. Lehet, hogy végül is nem feltétlenül jelentene hátrányt.
- Ami viszont legjobban aggaszt, az a komolyabb hőtermelésű kompakt VGA-k (GTX1070, GTX1080, netalántán GTX1080 Ti) szellőzése a zárt oldalfal esetén. Márpedig a komolyabb VGA az egész koncepció egyik sarokköve.Megfontolandó, de bizonyos, hogy a belső szerkezetet újra kell hozzá tervezni.
Illetve a másik a fent elhelyezendő ventilátor kérdése. Én minimum 120x25mm-esben gondolkodnék. Ahhoz, hogy 2db is elférjen, a ház mélységét növelni kellene. Szerintem annyit nem ér, elegendő 1db 120/140x25mm-es méretű is középre.
Topik lakók! Mit gondoltok? A fenti pozitívumok kellően csábítóak +1-2 liter térfogatnövekményért (és esetleg korlátozottabb VGA kompatibilitásért) cserébe?
-
HookR
addikt
válasz
Pista0001 #41010 üzenetére
Ha jól értem, lényegében a letisztultabb megjelenés oltárán áldoznál korlátozottabb szellőzéssel és kompatibilitással (kiesnek a nagyobb top-flow CPU-hűtők és az erősebb rövid VGA-k), valamint méretnövekedéssel (magasság és szélesség - utóbbi a befelé fordított táp* miatt). Egyfelől igen, bizonyosan letisztultabb és megkapóbb lenne a külső. Másfelől adódik a klasszikus dilemma, hogy a Mini-ITX házak mindig valamilyen kompromisszummal járnak és az egyensúlyi állapotból elmozdulni valamelyik szempont irányába jellemzően a többi rovására lehetséges. Köszönöm az észrevételeid!
Még hagyom őket ülepedni, meglátjuk mit tudok hasznosítani.
* Emiatt a belső szerkezetet is újra kellene gondolni, mert a mostani terv adott méretű zártszelvények (első és hátsó függőleges tartó) kifarigcsálásán alapszik. Persze ez legyen a legnagyobb gond.
(#41014) flyercreator: Az utolsó háromba tudod beépíteni a leírt konfigurációt. Válaszd ki melyiket szeretnéd és ahhoz kell majd a tápot és CPU-hűtőt igazítani.
(#41016) Seep: Ez most CNC megmunkálástól mentes kézmíves kuckó hivatott lenni.
Hogy túl tud-e jutni e stáción, majd meglátjuk...
(#41024) djsiegfried: Az nem Pico, hanem paneltáp: Realan LR1106-250W12VDC
-
HookR
addikt
válasz
Pista0001 #40998 üzenetére
Kíváncsi vagyok hova raknál kevesebbet.
Funkcionális szempontból valóban nem indokolt mindenhol ekkora területű szellőzőnyílás - ez igaz -, mert akad, ahol a méretezés csak az egységesebb megjelenést hivatott szolgálni. De ahol van szellőző, oda okkal került. Pl.:
- Az SFX(-L) tápnak elegendő lenne akkora, mint a 010-es képen. Ehelyett jelenleg méretre és pozícióra megegyezik a jobb oldali perforációval (VGA-é) és egyben a szélessége is a nagyobb nyíláshoz (CPU-hűtőé) igazodik.
- A hátlapon az IO portok mellett a CPU-hűtő hátlapi szellőzője esetén sincs feltétlenül szükség ekkorára, ott is inkább a környezetéhez igazodik a mérete.
- Az előlapi VGA-szellőző megléte a legrosszabb esetekre való felkészülés szüleménye.
- A tetőn lévő széllességét mondjuk semmi akadálya néhány mm-rel keskenyebbre venni, ha az javít az arányokon.
- A ház alján, a VGA alatt lévő nyílásokból is eredetileg csak a ház eleje és közepe felé eső 1db volt indokolt, a magas VGA-k tápcsatlakozójának akadálytalan bedughatósága miatt. De akkor már lett belőle 4db, biztos, ami biztos. Nem kér enni és nincs szem előtt sem.(#40999) Vesa: Amelyik megfelel a tervezett konfiguráció teljesítményigényének és amelyiknek nem zavar a hangja (mindhárom(?)ban van ventilátor
).
Xbox 360 Power Supply Teardown(#41001) mpierre: "Az sf450 egy bizonyos terhelésig (50% ?) passzívan megy, ami a táp alja (terven oldala) felől elhelyezett vga hátlapját (nyákját) fűteni fogja... Amíg a vga nem dolgozik, addig nincs gond, ha melót kap, akkor ott igen meleg helyzet lesz néha."
A 014 - 018-as és 023 - 028-as képeken láthatod, ahogy a korábbi, kiforratlanabb szerkezeti kialakítás átformálódott egy a VGA térrészét elkülönítő változattá. Másrészt a PSU ventilátorának is illik bekapcsolni, ha forrósodik a helyzet.
Bizakodom, hogy a gyakorlat nem cáfol rá az elméletre. -
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001 #40890 üzenetére
HookR kolléga #14382 sz. hozzászólása szerint valóban 4A-t tud az LR1005. Érdemes beírni a fenti keresőbe, sokszor szóbakerült annó.
Adatlapot nem találtam hozzá továbbra sem, az LR1007 jó eséllyel az utódja változatlan specifikáció kellett.
Ja, és bocsi a dupla miatt, guglizás közben kifutottam a szerk. időből
-
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #40717 üzenetére
+ @Duracellm...; + @cain69:
Gyakorlatilag minden lehetséges, mivel a program mindent elbír.
- Pumpából max a kis "tücsökpöcs" Alphacool DC-LT jöhetne szóba, mert egy ekkora rendszerben még egy agyonszabályzott ddc is a holdig nyomná a rendszert.
Ráadásul a ddc-hez kapható legkisebb tartály is hatalmas a házba... Na majd megnézem a dc-lt-t.
- Úgy kellett volna írnom, hogy csak 1 slotos vga jöhet szóba. A plusz 1 slot, kb 20,6mm-t magasít a házon, de nem megoldhatatlan... Max 90°-kal elforgatom a vga-t + riser lesz a megoldás.
- Első radi-venticserés támadás egész jó ötlet, de azért került így fel, mert az előlapon az i/o portoknak is kell hely. Így pedig pont elvezethető a venti által "generált" 25 mm-ben a szükséges kábelezés az alaplapi tálca mögé.
- A pupma leendő helye sokat befolyásol a nagyobbik radi csatlakozóinak helyén... Sz'al kiderül. -
pillevas
csendes tag
válasz
Pista0001 #40540 üzenetére
Tegnap sikerült összeraknom a Cougar QBX Kaze, GA-H270N-WIFI alaplappal.
Ház: Elég jól használható ha nincs benne VGA és CD. Szinte szellős. szépen elfér benne minden, ATX táp belemegy. Megoldható úgy hogy a táp ventije nem hordja tele porral az egész házat. Okos megoldások vannak benne. (egyedüli hiba hogy nincs rajta, reset gomb, és hogy ha a gép bal oldala (mint általában) nyílik akkor mért jobb oldalon vannak az front USB-k 45 fokban) úgyhogy az asztal bal oldalára kell tenni és szerelés alkalmával át kell helyezni.Még csak röviden volt időm foglalkozni vele (így éjjel 3kor) de az alaplap pontosan vezérli a ventilátorokat saját vagy grafikusan állítható hőm/ford.szám. Tök csendes a (CPU) így az intel gyári hűtővel.
Az alap nagyon jó, szép, sok jó megoldás van rajta, bár a BIOS jó, de nekem nem áll kézre. Rá lehed duni plusz egy hőérzékelőt, de ilyet nem adtak
Csak 1db CPU és 1db SYS FAN-t kezel.Lehet kettő vagy több SYS FAN-t egy kábelre átmókolni? Már mint több venti lenne egy kábelen páthuzamosan kötve. Csak nem tudom a jel kábel ilyenkor mit jelez!?
-
válasz
Pista0001 #40457 üzenetére
Akkor már inkább IX-05B, abban azért picit több a levegő, és van usb3-as port az elején.
Apropó Chieftec!
CDP-120ITX adatait nézegettem, és feltűnt, hogy a 12V-os ágra 10A output-ot írtak... ez igaz? Tényleg képes stabilan, tartós üzemben leadni a 120W-ot?
Mert akkor elég jó vétel, itthoni 2 év kiskergarival... -
törölt tag
válasz
Pista0001 #40305 üzenetére
raadasul flexelessel beteheto a dupla slotos is, mert hely van, csak kialakitva nincs
a wifi antennak helyeit en nem hasznalom, mert van az alaplap hatoldalan, a betapot pedig atkoltoztettem az egyik soros csatlakozohelyre.
mod: egyedul a gyari dc-dc, ami eleg kornyadt, a kulso kockaval egyutt. azt muszaj lecserelni jo esellyel, akar a minosege, akar a teljesitmenye miatt. -
Speed®
titán
-
Goose-T
veterán
válasz
Pista0001 #31694 üzenetére
Nem, az optikai kábelnek nincs akkora sávszélessége, hogy átvigyen 6-8 csatornányi tömörítetlen hangot. Dolby/DTS enkódolással működhetne, de ahhoz olyan hangkártya kell. Vagy a játéknak kell tudnia, de licenszköteles a technológia, nem igazán használják játékokban.
Szerk.: amúgy megszívtam, mert DVI-I-t adtak DVI-D helyett, és ez nem megy bele az alaplapba a négy extra tű miatt.
-
törölt tag
válasz
Pista0001 #31513 üzenetére
Ezt valaki más előre kitalálta és összerendelte hozzá a cuccokat, főhősünk volt az, akinek kamera előtt "csak" össze kellett legóznia.
Ez a sikeres derékszögű kábelezéstől kezdve lett gyanús, hogy, valaki vehette a fáradtságot és legyártotta méretre a kábeleket hozzá... +Ha ő lett volna, aki kitalálta, megtervezte, akkor nem szerencsétlenkédet volna ennyit az összeállításnál. A két összetoldott 15cm-es riser meg öreg hiba, az nem sikerült.Szóval szerintem ez csak egy inger gazdag, rendelésre készült műsor volt, Linus tálalásában.
-
btudos
nagyúr
válasz
Pista0001 #31513 üzenetére
Igenyesnek en se neveznem, de ha vegignezed, az elorefele nezo komponenseknel O is rajon, hogy tevedes. Koze az ITX-hez nincs, nem beszelve arrol, hogy egy rossz mozdulat, es a konfig fele repul. En minimum valami egyszeru hazat/lemezt faragnek ilyesmi kore, legalabb az vedje az alkatreszeket.
-
betyarr
veterán
válasz
Pista0001 #31445 üzenetére
hát,akkor lehet hogy mégis a 160xt mellett fogom letenni a voksot.
sokat gondolkodtam még ezen is,de nem sok tapasztalat van róla,meg ugyebár kínai lévén azért nem tudom mennyire lehet biztonságos.el kéne kerülni egy esetleges lakástüzetde árban azért mégiscsak feleannyi,mint egy 160xt. a fene ette volna meg ezt a hangtalanságot!mennyit elmernek kérni egy ilyenért!
-
karandip
tag
-
HookR
addikt
válasz
Pista0001 #31090 üzenetére
"Nézhet fölfelé is, elvileg el kell férnie."
Az alaplap nyákjának aljától a teljes magas (szabványos magasságú) dVGA nyákjának teteje ~117mm-re van, ehhez jön a 8mm-es távtartó és a burkolati lemezek (ha külön alaplapi tálca nem is). Nézegettem a teljesség igénye nélkül GTX 950/960/970-es kártyákat, amit hirtelen találtam, azon mindegyiken felfele nézett a kiegészítő tápcsati, aminek így nem árt vagy ~20mm-t hagyni, hogy a kábelek is elférjenek."Az alaplap előtt a vinyók lennének, táp dc-dc+kocka."
Ez pontosan milyen kocka?(#31098) Pete55555: Itt nagyobb számban fordul meg mini-ITX-ben jártas és az iránt érdeklődő topiklakó, de lehet, hogy valóban illendőbb lenne a 3D legózással áttelepülni oda. Ha valami olyan van, akkor meg csak belinkelni ide. Most nincs elég időm, de este majd jövök újabb variációkkal.
(#31104) Pista0001: 2,5"-esnek szinte mindig van hely valahol. Szélsőséges esetben pedig például egy nagyobb kapacitású M.2-es SSD is megteszi.
-
-
kisza25
félisten
válasz
Pista0001 #30191 üzenetére
Én rajta voltam a másikon, de nem akar postázni, egy katana 4 leszhejette, elvileg befér és elfér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged