- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
barnam_ #64790 üzenetére
Óóó, nálam 2 hónapomba került, mire sikerült azt kiderítenem, hogy a fiam gépében a RAM és a VGA párosa nem kompatibilis….
Minden jól ment, amíg nem indítottam el bármilyen játékot, aztán random kidobált a játékokból. Volt, hogy csak kidobott, volt fagyás, néha BSOD.
Nem tudom hányszor raktam újra a drivert, Win reinstall, minden volt már.
És egy reddites hsz.-ben lett meg a tipp, hogy próbáljam ki másik RAM-mal. -
Patice
nagyúr
válasz
Black&White #64456 üzenetére
Most miről is van szó?
-
Patice
nagyúr
válasz
AxBattler #60410 üzenetére
Ne is mond.
Amikor a Core Audio rendszerét láttam, hallottam, akkor sokat kérdezősködtem is.
Nagyon sok jó ötletet építettek be a saját megoldásaikba.
Az évek alatt saját komponenseket fejlesztettek (pl. clock modulok, optikai hálózat, közös master clock minden eszköznek, analóg tápegységek) és rámentek a szoftverezésre is rendesen és nem kispályás hangfalakkal, erősítőkkel hallgatták végig a fejlesztéseket.Igen, k*drága cuccaik vannak, de a minőséget meg kell fizetni.
Amúgy szoktak nyílt napokat tartani, FB oldalukon lehet regisztrálni és el lehet menni hallgatózni.
-
Patice
nagyúr
Szerintem ezt a témát ne nyissuk ki, pláne itt.
Nálam pl. a HDMI kábel az USB --> SPDIF bridge és a DAC közé kellett.
Kínai olcsó nem szólt olyan jól, mint egy Kácsa Audio ezüstözött réz szálas prémium HDMI kábel.
Nem TMDS adatfolyam, hanem IIS. Ebben a felhasználásban képi információ nem is megy a kábelen, csak digitális "hang".
Akkor meg ne hallgasd egyszer se az egymás után sorba kötött switchek hangját. -
Patice
nagyúr
válasz
Piftuka #60400 üzenetére
Akik ma Magyarhonban elég magas szintre vitték a PC alapú lejátszást és gyártanak is saját terméket, az a Core Audio.
Volt alkalmam személyesen is beszélni velük egyik bemutatójukon.
Asus alaplapokat használnak, bár azokat is átórázzák + egyedi gyártású már a házuk hozzá. Inkább ATX a preferált náluk is, a komolyabb lapokon jobb alkatrészek vannak.
ASUS ROG szériát nézegetnék.
Korábban Streacom házakat használtak, ilyesmit.
Ha olcsóbb kell, akkor HD-Plex, nekik vannak egész jó tápjaik is, bár a jó PC-s tápolás nem ilyen egyszerű (külön tápkör minden feszültségnek).
Másik útvonal lehet a Bodor Audio, ők is benne vannak ebben az iparban.CPU tekintetében én Inteles vagyok, 11. Gen még hagyományos felépítésű, 12. Gen-től kezdve heterogén. Fenti gyártók azt tapasztalták, hogy egy nagyobb teljesítményű proci visszafogva, alulfeszelve jobb hangot produkál, mint egy gyengébb.
Audio optimalizációt is be lehet erre vetni szoftveresen.Koax kimenet az már egyik lapon sem lesz, max. optika, de azt nem ajánlom használni.
Inkább dedikált USB kártya (pl. Paul Pang, vagy Matrix Audio), akár külső tápolással + külső USB --> SPDIF átalakító, amivel lesz egy újraórázott, viszonylag alacsony zajú jeled, ami mehet a DAC-ba.
(Én pl. egy Singxer SU-2-est használok a Matrix Audio Mini-i Pro3 előtt, és IIS-en megyek a DAC-ba HDMI kábellel.)
Az egész előtt meg egy mezei 12. Gen Intel NUC-om van.
A másik vége megy egy egyedi építésű csöves fejhallgató erősítő a STAX Lambda Nova Signature-höz.Ötleteléshez még jó lehet a Pink Faun honlapja, nagy barátok a Core Audio-val.
Remélem tudtam segíteni az irányban legalább.
-
Patice
nagyúr
válasz
HUN_Sector #59877 üzenetére
Melósnak laptop, mert a munkavállalónak kell a home office…
-
Patice
nagyúr
Használtam pár évig mini-ITX konfigot egy Node 304-ben.
Én a sok vinyó és a virtualizáció miatt raktam bele egy SATA bővítő kártyát. (Ilyesmit)
Eleinte én is OMV-t használtam natívan, de aztán áttértem Proxmox-ra és abban futott pár VM. A SATA vezérlő kártyát meg simán odta tudtam adni egy XPenology VM-nek.
J4125 helyett már az Asrock N100DC-ITX-et venném, ha újat akarsz.
Vagy aprón most néztem, van egy eladó J4105-ös lap 20-ért, szerintem arra csapj le.
Nekem is volt pont ilyen lapom, ez simán vitte a virtuális XPeno-t, meg mellette mást is. -
Patice
nagyúr
ASUS PRIME N100I-D D4 - Fanlesstech
Az Asus N100-as implementációja, sajnos nem DC csatis, de PicoPSU-val tökéletes kis home szerver faragható belőle.
-
Patice
nagyúr
Újra van DC tápos, integrált “neo-Atom” procis alaplap a piacon.
Micro-ATX formátumú testvér is vele együtt érkezett. -
Patice
nagyúr
-
Patice
nagyúr
válasz
AxBattler #56327 üzenetére
Megnéztem a képeket a HDD csatlakozó nyákról.
Szerintem lehet bele hátra 25mm vastag ventit rakni, ha nem hagyományos SATA kábeleket használ az ember hozzá, hanem megfelelő irányba hajlítottat.
Mondjuk a 2xMolex táp is fura, az miért nem sata?
Arra a képek alapján nehéz következtetni, hogy merre lehet a SATA kábeleket felhozni az alsó kamrából. Talán oldalról, ahonnan a tápegység kábeleit is fel lehet hozni. -
Patice
nagyúr
válasz
makoss #56090 üzenetére
A "TN" az adott termékcsalád kódja. Ezt valahogyan a Tiger Canyon-ból hozták össze.
A többi karakternek is megvan a maga jelentése: link.Az Akasa pedig ezt követi a hozzá való passzív házaival, a TN termékcsaládhoz a Newton TN házuk lesz jó ( abba lehet átszerelni), az oldalukon ott van, hogy mely modellekkel kompatibilis.
-
Patice
nagyúr
válasz
makoss #56000 üzenetére
16GB SK Hynix DDR4 RAM van benne, gyárilag elméletben csak 8GB a támogatott, de utánaolvasva, ezeket simán megette.
Egy Samu 860-as 250GB 2,5 SSD van benne a rendszernek, programoknak, ideiglenes tárolásra, mert az adatok NAS-on vannak.
Szeretem, mai napig kiszolgál, pedig már pár éve nyúzom.
A pontos típusa: NUC7PJYH. -
Patice
nagyúr
Most volt időm kicsit bővebben írni, mert nálam is van most egy lassan alakuló háttérprojekt gépépítés fronton.
Eddig ez az eredménye:Chieftec ház
Asrock H270M-ITX/AC alaplap
Intel Core i5 7500T
2x8GB HyperX Fury DDR4 RAM
Samsung 970 Evo M.2 SSD (PCIe3 x4)
Streacom Nano120 PicoPSU + a hozzá való külső (jó nagy, 200W-os) kockaNemrég megmértem mennyit vesz fel a hálózatból egy egyszerű Lidlis mérővel. Bekapcsolás, boot után, kb. 20W körül vesz fel, ha csinálnia is kell valamit, akkor simán felugrik 30W fölé (32-34), de néha leesik 12W-ra is pár pillanatra, amikor a proci tényleg idle és visszaveszi a proci frekijét a minimumra.
Én is ki akarom próbálni épített routernek PfSense-el, megrakva mindenféle pluginnel, hogy hogy bírja.
Jelenleg ezt a feladatot egy HP t620 Plus látja el VGA helyett egy 4 LAN csatis hálókárytával, AMD GX-420CA CPU-val, ami papíron 25W, csak még meg kellene mérnem, hogy ez mennyit kér a hálózatból jelenleg.
-
Patice
nagyúr
válasz
FireKeeper #53652 üzenetére
Jobbulást!
-
Patice
nagyúr
válasz
Mbazsika #52727 üzenetére
Intel oldalon N3150 a következő, olcsó, integrált platform, ami hardveresen tudja a VP9-et, bár driveresen olvastam rossz véleményeket.
Én inkább Gemini Lake integrált procis lapokat javasolnék, bár ezek használtan ritkák, újonnan meg gyártási hiány van.
Intel Apollo Lake még jó lehet, újonnan nem tudom lehet-e kapni, használtan szintén ritka. -
Patice
nagyúr
Ha van elég RAM, akkor tolhatod neki...
A többi kérdésedre nem tudok sajnos válaszolni.
Elméletileg az alacsonyabb időzítést jobbnak szokták tartani, de hogy ezt napi használatban mit fog jelenteni, azt csak tippelni tudom: talán a rendszer pattogósabb, reszponzívabb lehet, de csak tipp.
8 mellé 16 GB: ismét passz, ki kell próbálni, mennyire fekszik majd a gépnek.
RAM-ból vannak párba válogatott KIT-ek kicsit drágábban, esetleg még ez lehet egy racionális választás. A gyári RAM modult meg el tudod passzolni Hardveraprón. -
Patice
nagyúr
A dual channel az iGPU-nak lesz igazán fontos, mert ahogy előttem írták a rendszermemóriából használ egy beállított mennyiséget. Az iGPU-nak az a jó, ha minél gyorsabb a RAM és tudja használni mindkettőt.
Ha kell majd bele még RAM, akkor a 3200MHz-re figyelj, a mennyiség már lehet akár más is, de én egy a meglévőhöz nagyon hasonlót, vagy ugyanolyat vadásznék mellé. -
Patice
nagyúr
CPU-ban eléggé fej-fej mellett vannak, bár az egyik 6C/12T míg a NUC 4C/8T. Utóbbinál az egymagos teljesítmény jobb. Itt az dönthet, hogy mire akarod használni, mennyi mag/szál kell.
A másik, ami ezeknél a minigépeknél szerintem döntő lehet az az SSD. Fujitsu-ban 2,5-es SATA SSD mehet csak, bár lehet van olyan változata, amiben van M. 2 NVMe foglalat. Intel NUC-okban elég gyakori, hogy van ilyen. Egy combos PCIe x4 NVMe SSD-vel nagyon pörgősek tudnak lenni.
Minél újabb generációs proci, általában annál magasabb frekis RAM-okat támogatnak az integrált memóriavezérlők.
Az Intel Xe Graphics tudtommal sokat fejlődött az UHD Graphics-hoz képest, így ha a GPU is fontos tényező, akkor inkább az újabbat választanám.
Ryzen APU-s gépekből nem néztél ilyen kicsiket? -
Patice
nagyúr
Egyet értek.
A korábbi Atom procis lapok 30 alatt mentek újonnan, a J5040 ára horror, ill. ahogy írtad is, ennyiért már vannak jobb ajánlatok.
Közrejátszik a Forint árfolyam is, meg hogy az Intel nem tud eleget gyártani ezekből, mert más procikra kell még mindig a 14nm-es kapacitás, így relatív hiány van belőlük.
A Gemini Lake Refresh után talán idén év végén jön az utód Elkhart Lake, ami már 10nm-en készül az eddigi infók szerint, de a 10nm kihozatala elég gyér így azok is hasonló áron, vagy drágábban jöhetnek majd. -
Patice
nagyúr
Most olvastam csak végig az utolsó kb. 100 hsz. - t.. ha még aktuális, akkor válaszolnék.
Igen, a J sorozat az integrált Intel procikból a "desktop" vonal, az N pedig inkább egybegépekben, laptopokban fordul elő. A jelenleg még futó Gemini Lake Refresh vonal is ugyanúgy 10W (J) és 6W (N) TDP-vel gazdálkodhat, mint az elődök, a fejlesztés inkább csak az alap és turbo órajeleket érintette.
A legerősebb ezekből a J5040-es, négy magos pentium, ami hozza korábbi, kisebb Core sorozatos procik teljesítményét integráltan, passzív hűtéssel.
Mini-ITX méretben az Asrock kínálatában vannak szép számmal passzív hűtésű lapok, de sajnos nincs DC tápos. Egy két magos kivételről tudok csak: J4005DC-ITX, de ez még az egyel korábbi vonal.
Más lehetőség az Odroid H2+ de ez inkább SBC mint ITX... -
Patice
nagyúr
válasz
AxBattler #50011 üzenetére
Ha már ez a téma: még év elején vettem egy 200W-os párost ebből, mert akkor épp volt készleten és pár alkalom után nem akart bekapcsolni semelyik gépem sem ezzel a kombóval.
Van ennek valami trükkje, valamit elfelejtettem bekötni, hogy nem megy, vagy kifogtam egy gyári hibásat?
Hogy mit kötök be?
Alaplapba értelem szerűen a DC-ATX-et, AC-DC-vel összekötöm, SATA kábelt rárakom a háttértárakhoz és ennyi. Valamit még rá kellene dugnom? CPU-nak nem mindig kell a plusz kakaó... -
Patice
nagyúr
válasz
marharepa2 #48939 üzenetére
A második LAN portot nem lehet megoldani egy USB3-->GigabitLAN adapterrel?
-
Patice
nagyúr
válasz
potyka2 #48877 üzenetére
Intel oldalon a J-szérián kívül nem nagyon fogsz találni alacsony fogyasztású (10W TDP) desktop integrált procis lapot.
Gemini Lake még épp aktuális (J5005, J4105), Gemini Lake Refresh meg év eleje óta várat magára.J5005 kb. egy Core2Duo procierőben, J4105 nem sokkal marad le, mindkettő kb. 2,5-szer gyorsabb/erősebb ezen a téren AMD A4-5000-hez képest.
IGP-jük viszi a 4K-t, de a HDR-t az Intel szoftveres korlátozásai miatt nem. -
Patice
nagyúr
válasz
viperabácsi #48229 üzenetére
Az épített NAS-omhoz vettem, nagy átalakítást tervezek.
A házam közepén lévő folyosó egyik végébe csinálni akarok egy szekrényt az elektronikának.
Egy kb. 150x40x40cm-es zárt polc a terv szellőzéssel, amibe menne az MDF lapra szerelt NAS alaplap + táp, HDD-k aktív hűtéssel, 24-es switch, wifi router, modem, meg egy szünetmentes táp. -
Patice
nagyúr
válasz
Perillustris #48033 üzenetére
Lian Li TU150
-
Patice
nagyúr
válasz
MAXIMIZE #47979 üzenetére
Az egy dolog, hogy a HDR nem érdekel, akkor majd fog, ha minden 4K anyagban ott lesz és a lejátszó programod úgy alakítja SDR-é, ahogy tudja. A HDR --> SDR átalakítás implementációfüggő, azaz a lejátszó programban írt kód alapján alakítódik át a HDR metaadat, amit nem biztos, hogy ugyanúgy csináltak minden programban. (Nem is tudom hogy van-e rá szabványos megoldás - tone mapping-ről már olvastam...)
A HD hangok továbbításához mindenképpen HDMI csatlakozó kell.
Ezt (általában) a procikba integrált vezérlők intézik az alaplapi HDMI kimeneteknél.
A többi a lejátszóprogramtól függ.
Mivel ezekből pár formátum licencköteles (fizetős), ezért a legtöbb program nem is tudja dekódolni ezeket, csak sztereóvá lekeverni, vagy bitstream formájában kiküldik egy külső egységnek (ami ugye általában egy AVR lesz).Szóval a HD hangokhoz csak egy szabad HDMI csatlakozó kell egy alaplapon, ami min. 1.4b legyen.
A kép az más tészta lesz. -
Patice
nagyúr
válasz
MAXIMIZE #47972 üzenetére
A linkelt lapon HDMI 1.4b csati van, amin a HD hangformátumok ki tudnak menni, a FullHD is, a 4K 30 fps-ig, ami még mindig elég lenne a legtöbb esetben, csak a 4K filmek túlnyomó része HDR-es is, amihez viszont már kevés az 1.4b. 4K HDR-hez már HDMI2.0a kimenet kell, ilyen alaplap meg nem lesz sok.
Vagy Intel NUC, azokon van... -
Patice
nagyúr
Ez egy nagyon jó kérdés.
Szerintem az a válasz rá, hogy ezeknek a prociknak nagyon kevés PCIe sávjuk van, emlékeim szerint csak 6db, és ebből is csak 2-es.
A gyártók meg próbálnak minél több igényt lefedni és másra használják el.
Pl. a natív 2xSATA3 port mellé még kettőt beraknak, meg egy PCIe x1 foglalatot az alaplapra, esetleg WiFi/BT kártyának foglalat és hopp, már el is fogyott.
Amúgy ja, jó lenne egy PCIe x4-es M.2 NVMe foglalat egy ilyen proci mellett, csak akkor szinte semmi másnak nem marad. -
Patice
nagyúr
válasz
Tarokk79 #47876 üzenetére
A J5040 megörökli a J5005 kialakítását, konkrétan szerintem csak a proci változik, a körítés teljesen ugyan az lesz.
A PCIe slotba lehet pakolni pl. olyan bővítő kártyát, amire egy boot SSD-t tudsz rakni, vagy sima SATA bővítő kártya, amivel +2 csatit nyersz, így akár telepakolhatod a Node 304-et.
Nekem pl. olyan kártyám van, amin egy mSATA slot van +1 SATA csati. -
Patice
nagyúr
válasz
Tarokk79 #47867 üzenetére
Ha nem sürgős a dolog, akkor lehet várnék egy kicsit, ugyanis az idei CES-en kiállították Asrock-ék a J5040-es Gemini Lake refresh procis lapot. Én erre várok, hogy frissíthessem az épített szerveremet (én is OMV-t használok).
Asztali gépnek egy 5005-ös procis Intel NUC-ot használok, egy gyors SSD-vel alig éreztem különbséget egy Haswell i5 T-s prociról váltva.
Szervernek szerintem tökéletes választás az integrált Intel proci, keveset eszik és elég erő van benne.
Szintén FD Node 304-es házam van, BQ táppal, ezek szerintem sokáig kiszolgálnak majd.
SSD a rendszer alá mindenképpen ajánlott részemről, pláne, hogy nem kell nagy és most elég jó áron vannak.
Ha ezt a lapot, vagy akár a J5005-öst választod a RAM-ra figyelj! Válogatós sajnos a lap, nézd meg a gyári kompatibilitási listát, notebook RAM kell bele. -
Patice
nagyúr
válasz
Project: A #47308 üzenetére
HD Plex H5
-
Patice
nagyúr
válasz
enginev3.0 #47215 üzenetére
Akkor valami a szabályzóval nem kerek.
Nálam simán hallható ahogy egyből csökkenti/növeli a fordulatszámot.
Legmagasabb fokozaton meg pláne, még Noctua ventikkel is. Nyáron kellett is. -
Patice
nagyúr
válasz
enginev3.0 #47212 üzenetére
Ventiszabályzó, háromállású.
-
Patice
nagyúr
válasz
enginev3.0 #47133 üzenetére
Tapasztalataim szerint elég. De nem csak felül rácsos az előlap, hanem alul is van egy (nem rácsos) nyílás, onnan is kap levegőt.
A két első venti elég jól szív, a hátsó meg jól áthúzza az egész belső téren a levegőt. -
Patice
nagyúr
válasz
AxBattler #47029 üzenetére
Hát igen, sajnos valahol meg kellett húzni a nadrágszíjat, hogy ne konkuráljanak a Core procikkal. Otthoni szervernek tökéletesek a legtöbb embernek.
Én a Gemini Lake Refresh-re várok, hogy milyen lapokat adnak majd ki vele. Mert akkor a mostani szervernek használt gépem lehetne kocagémer setup (+1 VGA-val), hogy tudjak néha játszani majd a srácokkal. -
Patice
nagyúr
AMD-nek nincs nagyon friss procival integrált lapja konzumer kategóriában, szerverben lehet, de azokat nem simerem, meg bazidrágák.
Intel oldalon van.
Ami neked van az a Braswell generáció (4 magos Cerka).
Utána jött az Apollo Lake 10W TDP-vel:
2 magos Cerka = J3355
4 magos Cerka = J3455
4 magos Pentium = J4205Ezután jött a Gemini Lake, szintén 10W TDP-vel:
2 magos Cerka = J4005
4 magos Cerka = J4105
4 magos Pentium = J5005Az Apollo Lake is már egy tisztességes előrelépés procierőben, a Gemini Lake csak minimálisan jobb órajelekben, a fejlesztés ott inkább az IGP-t érintette.
Utóbbiak tudnak már 4K/10bit videót lejátszani, de a fejlesztések ellenére nincs driver (+ lap) amin menne a HDR is (mert a legtöbb 4K/10bit anyag egyben HDR-es is).Linuxon is fejlesztés alatt van a HDR téma, nem követem napról napra, de még nem értesültem róla, hogy működne-e már ezen a platformon.
Gemini Lake refresh várható idei év végén, amiből még passz, hogy mikor lesz konkrét termék, ezek szintén 10W-os TDP-vel jönnek, de még jobb órajelekkel.
-
Patice
nagyúr
válasz
AxBattler #46746 üzenetére
Drága, de jó minőségű.
Nekem audio PC/szerver felhasználáshoz kellene. Elég húzós a 400W-os hifi paneltáp ára is, viszont sokkal jobb ripple noise értékekre képes.
Vajon a kisebb példány - ha nincs maxra terhelve - akkor milyen ripple noise értékekekt tud?
Egy kb. 50W-ot fogysztó szervert táplálnék ezzel.
-
Patice
nagyúr
Nem láttam még itt PH!-n hírként (máshol már igen) ezért gondolom beteszem:
FanlessTech szerint idén (a 45-47. héten) érkeznek a Gemini Lake Refresh processzorok, a TDP nem változott, a 14 nm-es Goldmont Plus magok sem, az IGP sem, csak magasabb órajeleken fognak ketyegni. Ezeknek már meg kellett volna érkezniük, de ugye Intel most össze-vissza kavar az időpontokkal a 10 nm miatt.
Asztali vonal (10W TDP):
J5040 Pentium (4 mag, 2.0/3.2 GHz)
J4125 Celeron (4 mag)
J4024 Celeron (2 mag)Mobil vonal (6 W TDP):
N5030 (4 mag)
N4120 (4 mag)
N4020 (2 mag)2020 elejére várják a konkrét alaplapokat, szerintem is csak jövő év elejére lesz belőlük megvehető termék, Asrock valszeg frissíti majd az alaplap felhozatalát.
És ha lehet hinni a korábbi terveknek, akkor 2020 végére már itt is lehet a 10 nm-es Tremont magokra építő Elkhardt Lake sorozat Gen11 IGP-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest