- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
karandip #31453 üzenetére
és betyarr: Úgy rémlik a 120-as se rossz, de szerintem annyival már nem olcsóbb. Kockából viszont elég szerintem mindkettőtöknek a 120 wattos, sokszor lehet olyan kittben is venni. Nekem egy 160xt van, legalább 3 éve van meg, ebből kb 1 év pihenő. Korábban egy Sandy Celeront vitt 2 db 3,5-es hdd-vel és 1ssd-vel, plussz egy HD4350-et, mert a Z77-es Giga alaplap az említett procival nem volt hajlandó képet adni egyik kimenetén sem. Jelenleg egy jóval kisebb étvágyú konfigot hajt, viszont van hogy egész hétvégén éjjel nappal. Eddig semmi gondom nem volt vele.
szerk.: A kínai és a sz*r nem szinonímák, lásd Huawei
-
Pista0001
addikt
válasz
karandip #31450 üzenetére
A Chieftek egy PicoPSU 150XT-vel vagy 160XT-vel.
Ha a felsorolt opciók közül kell választani, akkor az Inwin, feltéve hogy nem paneltápos. A linkelt oldalon a fotón flex-ATX táp látszik, annak elegendő a teljesítménye, viszont a 4 centis ventije előbb-utóbb nagyon hangos lehet. Az Inwin paneltápjáról nem találtam infót, de okom van feltételezni hogy ugyanúgy 4 A-t (48 watt) tud a 12 V-os ágon, mint a többi amit eddig láttam.
-
Pista0001
addikt
válasz
karandip #31443 üzenetére
A hűtő miatt ne problémázz, az fm2 visszafelé kompatibilis egészen a 754-ig, ha a gyári keretre kell rögzíteni, ha azt le kell szerelni, akkor is 939-ig. szóval több mint 10 év kínálatából válogathatsz.
és betyarr
Ilyen hardverekhez a 150xt vagy a 160xt erősen ajánlott, kerül amibe kerül. Ami jobb, azok még drágábbak, ami olcsóbb az általában már teljesítményben is kevesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- EAFC 25
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest