- Google Antigravity - ennyi volt?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Garmin topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Íme az új Android Auto!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Én személyesen ugyan nem rendeltem tőlük, de az antec, silverstone, thermaltake házaim mindegyikét CaseKing-es kartonokban kaptam kézhez, mind hibátlan külső-belsővel. Azért jegyeztem meg a nevet, mert sehonnan máshonnan nem jöttek ilyen tökéletes állapotú csomagolásban a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest