- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ispy
nagyúr
válasz
AxBattler #42997 üzenetére
Figyelj, ez egy metis, azon már rég túl van a kolléga.
-
Szép, passzentos!
VGA fölé jön majd szellőzőrács?
(#42998) Ispy
Jóvanmá', annyi moddolt Metis megfordult itt a topikban, hogy... bár nekem is gyanús volt.
Na, meg is van a konfigja, jól rémlett.(#42988) Seep
Megkérdezhetem, hogy milyen az Envy 32 hangszórója? -
Seep
senior tag
válasz
hegegabi80 #42991 üzenetére
Idle- elviselhető, load- porszívó.
Meg nem volt idom rendesen kitesztelni tegnap éjszaka raktam csak össze . Majd most.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Archttila #42982 üzenetére
Ne haragudj, de kész kábelekkel nem nagy kunszt megcsinálni.
Az igazi férfiak harisnyáznak és kész.
Ja és innen is csókoltatom a corsair mérnőkeit, akik kitalálták, hogy a 24 pin legyen inkább 10+18 pin,
na ilyet tuti nem rendelsz Kínábólvagy mégis.Egyébként az érdekes, hogy fele annyiból megvan a harisnyázott kábel, mint amennyiért én csak a 17 awgs mdpc-x kábelt vettem...és akkor a harisnya meg a csati árát nem is számoltam.
-
Ispy
nagyúr
Ó, hát azt a projektet vagy 1 éve skippeltem
Egyrészt rájöttem, hogy képen tetszenek ezek a mindenféleszínű kábelkonstrukciók, de igazából a fekete a kedvencem (tudom, uncsi), akkor meg mi a francnak harisnyázzam be?
Másrészt meg ennyi kábelt harisnyázva nem lehet elvezetni rendesen sehova ekkora helyen, konkrétan megtelik a ház kábelekkel, az meg nem gyere be.
-
Ispy
nagyúr
válasz
#16939776 #42971 üzenetére
Mindegy, begyek bauhausba és veszek valami plexihez való ragasztót.
Más: tesztelgetem az új metist, azt hiszem jóban leszünk, felülre felesleges ventit rakni, a palit kártya 69 fokon áll 45%-os venti fordulaton, így nagyon kellemes, halk a rendszer, cpu 60 fok körül mozog aida alatt
-
törölt tag
Ha két oldalas ragasztóval csinálod, akkor pár ponton kell valami kevésbé elasztikus ragasztóból 3-4 pötty a plexi éle és a lemez közé. A kétoldalas meggátolja hogy kiessen, ezek meg hogy elcsússzon a ragasztón a plexi.
Gondolkoztam erősebb ragasztón-technológián, de attól félnék, hogy ahogy meghúz a ragacs, elvetemedik a lemez, és hullámos/homorú lesz az oldallapod.
De hátha másnak is van ötlete.
Valahol láttam, hogy a plexinek/üvegnek a tükröződését csökkenteni lehet, ha feketére lefested az éleit.
-
Ispy
nagyúr
Összeraktam a gépet, még be is kapcsolt, most már csak az oldallapból megmaradt keretet kéne összeragasztanom a plexivel, kb. 0,8 cm helyem van hozzá. Szerintetek elég sima kétoldalas ragasztóval odafogni, vagy valami izmosabb cucc kell hozzá?
-
Ringman
félisten
szerencsére nekem mind a két hűtő polcon pihent. az intelnél meg a 27k-s lap sem számít drágának
z370-es itx meg 40 felett kezdődik, uh az ki is lőttem
vrm-ek miatt a top-flow jobb lett volna, de szerintem az i5-8400-nak elég lesz a toronyhűtő légmozgása is, mivel a munkahelyi gépbe vett 1050 ti meg időközben kiderült, hogy nem elég, így az fog belemenni. már csak a cpu+ram amit még be kell szerezni (+win10), a többi így adott.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ringman #42966 üzenetére
Én is így jártam, vettem egy olcsó B-s lapot, de ezen már nem fért el az axp 200 muscle, szóval vettem egy noctua u9b 2s-t. Igaz végül ez a lap ment és jött egy z270, szóval addig olcsoztam, amíg végül mégis drága lett.
De ezt már nem cserélem, ebbe később még mehet egy k-s proci is akár.
-
Ringman
félisten
túlságosan a felső sarokban van a cpu ezen a lapon, na meg a grand kama kross alapterülete 177×140
ha meg elfordítom akkor talán elfér, de akkor a hátsó házventi ami útban lesz.a kama cross meg nincs takarítva, azt nézzétek el
szerk: na meg van az eredménye, hogy otthon valaki elpakolta a cpu-hűtőt, el van csavarodva... mondjuk hűtési teljesítményt nem befolyásolja vsz. -
QwErTy42
addikt
válasz
cinemazealot #42954 üzenetére
Köszi szépen! Megnézem.
(#42955) sati Kerestem ilyen progit, csak kevés sikerrel. Kipróbálom. Köszi!
-
Jól néz ki, ötletes a LED-cső az aljában, de Metis-hez képest batár nagy, és kb. a duplájába fog kerülni.
Viszont jobb a hűtése, kár hogy a felső mobiltöltő helyett nem raktak oda egy 120mm-es ventihelyet. Plusz ennyi légkavaróhoz nem ártott volna egy beépített, potméteres szabályozó, belső 3/4pin-es hubbal.
-
cinemazealot
addikt
válasz
QwErTy42 #42952 üzenetére
Szia! Én nemrég vettem HA-ról 0 km-es 1150-es mITX lapot. Hivatalos bolti garancia nincs rá, de a srác azt mondta, egy évig állja a sarat, ha meghibásodna a lap. Gyakorlatilag minden oké vele, egyedül a hátlapi USB3 kimenetek bizonytalanok, de szerintem ennek ugyanaz a táp hiba az oka, mint a korábbi 1151-es lapom indításaikor, hogy elvész a billentyűzet. (Duracellm... kolléga talán emlékszik rá.
) Normális asztali táppal szerintem nem lesz vele gond, de még nem próbáltam ki.
A srác HA értékelése egyébként elég jó, és ha jól látom, most is hirdet ilyen foglalatos mITX lapot.
-
törölt tag
válasz
QwErTy42 #42952 üzenetére
Szia!
Sajnos nagy választék nincs: [link]
E szerint: 2018Q1-ig van tervezve (ez év első negyede).[link]A jelenlegin még érdemes lenne leellenőrizni a következőket:
-tápcsatlakozók (ATX, CPU, sata) a tápon, nem-e tágultak ki.
-sata adat-kábeleket.
-CPU körül nem görbe-e a pcb.
-CPU foglalatban a tüskék.
-CPU és memória aranyozott érintkezőit lezsírtalanítani. -
QwErTy42
addikt
Sziasztok, most jövök a milyen alaplapot topikból
1. Mennyit szánsz az alaplapra? Max 20k.
2. Milyen hardverek alá szeretnéd? i5 4440, G-Skill 16GB DDR3; Intel 520 120GB, WD Purple 2 TB, XFX Pro 450
3. Milyen méretű lapot szeretnél? ITX
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...) USB 3.0, ... nincsenek extra igények
5. Milyen a monitorod csatlakozása? minden... DisplayPort (HDCP-s, 10 bits/component támogatott); HDMI (HDCP-s, DeepColor támogatott); 2x DVI-D (HDCP-s); VGA (D-Sub); Composite Video; Component Video
6. Szeretnél tuningolni vagy nem? Nem.
7. Használt, vagy új alaplap? Új.
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...) Nem.A kérdésem ezentúl inkább arra irányulna, hogy a megadott foglalattal szerintetek meddig kapható még alaplap.
A mostanim ahogy a jelenlegi helyzet kinéz kezd beszarni. (kék halál, újra indulások, széteső kép...)
A rendszer SSD (és a vinyó is) Hard Disk Sentinel szerint 100%, a Win memóriatesztje meg nem mutat hibát.
Nem szívesen költöznék most azonnal, viszont azt sem szeretném hogy két szék közé... Hogy addig várok, amíg véglegesen elromlik de alaplapot meg már nem kapok. Sajnos az előző gépemmel is így jártam (mondjuk ott hat év után).A ramokkal az a baj, hogy ez a hiba hetente 1-1,5-ször jön elő. Így gyakorlatilag hetek, mire letesztelem.
Viszont alaplapot meg lehet hogy veszek tartaléknak, mert nem akarok platformot váltani. A jelenlegi horror árak mellett meg pláne.
Az ITX-be költözés meg egy ideje már napirenden van, mert a Bitfenix Shinobi házam elég sok helyet foglal az asztalon (kölk úr miatt...).Hát na...
Köszi szépen!
-
Ispy
nagyúr
válasz
cinemazealot #42949 üzenetére
Sajnos nem látszil belőle semmi
-
Ispy
nagyúr
Végül sikerült megoldani, ezen az alátét dolgon indultam el, de mivel alátétem nem van, így jobb híján elővettem feleségem varrókészletét és cérnát tekertem a távtartó menetének a felére, így kb. 1 mm-t magasabb lett, most már nem ér hozzá a hütő backplatje az alaplapi tálcához.
-
Buckey
őstag
válasz
#25954560 #42944 üzenetére
Lehet, hogy többet is olvasott, de 4 napig? Net nélkül is?
Most is 40-44°C körül van 34-38 helyett, pedig csak a Chrome megy 2 ablakkal.Mindegy, a ventilátor úton van, majd keveri a levegőt. nem árt, ha egy kicsit hűvösebb a rendszer, úgyis jön a nyár. Bár, tavaly sem volt gond, mondjuk akkor a nagy kánikulában voltak ilyen értékek.
És ha legközelebb újratelepítem, akkor felrakom a 1803 előttit egy teszt erejéig, megvan pendrive-on. -
törölt tag
Alaplaphoz az alsó #6-32-es és belül M3-as illetve #6-32 - #6-32 tud lenni. Magassága 6.3mm.
Jobban jársz ha 1-2 alátétet teszel a tálca és a távtartó közé.Én elsőre max.: +1mm-et ajánlanék, hogy ne feszüljön semmi.
Problémád lehet, hogy a backplate-el a pcb "alapból" görbe.
-
HookR
addikt
Távtartók fémből
Arra vigyázz, hogy a magasabb távtartóval az alaplap hátlapi kivezetései és a dVGA hátlapjának felső része is magasabbra kerül. -
Ispy
nagyúr
Honnan lehet szerezni m4-es távtartót az alaplaphoz viszonylag gyorsan? A gyári csak 6mm magas, ezért ferde az előző alaplapom, a hűtő backplate-je hozzáér az alaplapi tálcához. Rendeltem 8 milliset, de az meg m3, nem jó a menet kicsi, szóval akkor m4 8mm lenne a cél, ááááá, a ***** tele van már.
Hestore-ban nem találtam m4-et, csak m3-at, conradban 3 hét a szállítás (
)
-
Buckey
őstag
válasz
#25954560 #42926 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Én is átnéztem mindent, ami eszembe jutott.
(#42926) &rew , semmit nem változtattam, a szellőzés olyan volt, mint mikor megcsináltam, semmi nem szabadult el, nincs útban semmi, a port is kifújtam (minimális volt, az nem lehetett akadály), a venti alapjáraton 1200 körül forog, terhelve pedig 1600 (mint ahogy beállítottam az elején).
Azért bízom benne, hogy a paszta 1 év után csak nem szárad ki, hiszen a másik, jóval nagyobb hőterhelésű processzorom is ugyanilyen tipusú pasztával 4 évig bírta, utána is csak kíváncsiságból szedtem le.
Szállítva, mozgatva nem volt, mert a TV alá van beépítve.
Terhelés változott egy kicsit ( USB wifi adapter ), de az a telepítés előtt is csak max. 1-2 °C-ot jelentett (telepítés után is), más nem változott.
A processzort nem tuningoltam sem negatív, sem pozitív irányban, minden alapon van (meg is néztem).(#42927) Duracellm... , bekapcsoláskor és alapjáraton 35-37°C-os (27°C van a szobában), telepítés előtt 31-35°C volt.
Azért aggasztó/bosszantó/szomorú, hogy a paszta el tud mozdulni a kupak alatt, meg az is, hogy csak úgy homorú lesz. Mondjuk azt nem néztem, de lehet, hogy ránézek, ha lesz egy kis időm/kedvem, de akkor lehet, hogy kupaktalanítom is. -
Ispy
nagyúr
válasz
hegegabi80 #42921 üzenetére
Hát az a rácsos védő mnpctechről van, az ára nem vészes, de a szállítási költséget inkább ne is kérdezd, na az egy vagyon volt.
-
Ispy
nagyúr
Windows licensz transzfer....
Na, akkor leírom a menetet az utókornak:
- régi gépen a felhaszálónak ms fiókhoz kell kapcsolódnia
- kiszereled/átszereled/összerakod az új gépedet, wint telepítesz, vagy csak elindítod a régi rendszert és szintén hozzákapcsolod a felhasználódat ms fiókhoz
- gépházban update menü -> aktiválás -> troubleshooting -> ha nem tudja aktiválni, akkor katt a megváltozott hw gombra
- egy felugró ablakban megjelennek a wines licenszeid, kipipálod amelyiket át akarod kötni és kész, máris aktiváltad a régi licenszkóddal -
törölt tag
válasz
Buckey #42925 üzenetére
Szerintem a szellőzéssel nincs baj, PCH és HDD-k, VRM? kőmérséklete nem változott. Persze ha ez terhelt állapot, nem 10-percel a bekapcsolás után készült.
A cpu hőmérséklete szerintem nem aggasztó, ez egy két magos processzor és folyamatosan aktív mind két magja.
A növekményhez &rew által írt dolgokon kívül még hozzájárulhat, hogy elmozogott a paszta a kupak alatt, valamint "olcsó"-ra gyártott processzoroknál előfordul, hogy a kupak homorú lesz a foglalat leszorító ereje miatt, amitől pont a közepe, ahol a mag van nem érintkezik a hűtővel. -
törölt tag
válasz
Buckey #42925 üzenetére
ha te magad nem valtoztattal semmit, akkor is eleg sokmindent meg lehet ilyenkor nezni:
nem kerult-e valami akadaly a szellozes utjaba (elszabadult kabelkoteg vagy akar por a huto lamellai kozott, esetleg eltomitodott szuro),
nem faradt-e el a venti,
az is elkepzelheto pasztatol fuggoen h esetleg kezd kiszaradni, ujrapasztazas johet,
nem mozdulhatott-e el a huto (szallitas, koccanas),
nincs-e veletlenul valami jobban terhelve, akar hiba miatt is a rendszerben, ezert jobban melegit,
ha esetleg alulfeszelted, akkor nem allt-e vissza defaultra a feszultseg, stb stb stbmeg ilyenek. ismerve a topikot ezernyi otletuk lesz, sok-sok kerdessel
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Ha már a szellőzésről, hőmérsékletről van szó, mi a véleményetek?
Tavaly kb. ilyenkor mikor összeraktam, 100%-on alig ment 50°C fölé, most meg 50% és 100% terhelésen 50-60 °C körül mozog (a szobában 27°C volt).
A biztonság kedvéért beépítek egy légkavarót , bár, tavaly sem volt gond, mondjuk nem is melegedett ennyire. Csak most, mert az áprilisi Win10 miatt kb. 5-10°C-al megemelkedett a processzor (rendszer) hőmérséklete.
-
Ispy
nagyúr
Na, gondoltam mielőtt még mindent bepakolok a metisbe, gyorsan beröffentem asztalon a konfigot, mindent összedugdostam, csavarhúzóval rövidre zár, elindul rendben, de nincsen kép és a hátsó usb aljzatokban nincsen power, ventik forognak, ledek csillognak, de ez így kevés lesz. Nem kezdődik túl jól...
-
hegegabi80
addikt
-
Seep
senior tag
válasz
hegegabi80 #42921 üzenetére
Uf, ennek jo szar lehet a hutese. Vagy minden hot a tap sziv ki, vagy a lenti venti. De akkor meg a venti a GPU-val elentetesen mozgatja a levegot. Szerintem ez lose-lose szituacio.
-
hegegabi80
addikt
Ez így jó, ahogy van. Legalább nem olyan szokványos, mint a többi. És azt a rácsos védőt honnan szerezted?
Tudom nem teljesen idevág, mert maxt ház, de olyan kicsi, mint egy itx-es. Valaki használt már Jonsbo C2 házat? Nekem most az tetszett meg, de a hűtés elég szar lehet benne, bár sok tesztet nem találtam róla. Na meg legalább nem metis.
Esetleg sfx táppal jó lehet.
-
tomic
addikt
Nem úgy volt ,hogy a múlt hónap 21 körül jelennek meg az új x470 mini lapok is? Na már most én még a mai napi nem tudok elérni egy példányt sem.Ti tudtok valami infót mikor jönnek?
-
-
törölt tag
idle valószínű meg tudna állni, ekkor 50W alá kerül, ha van szellőzés ami a tápon keresztül áthajtja a levegőt akkor feljebb sem muszáj bekapcsolnia a saját ventilátorának.
320W+150W az amit ezektől a hardverektől max. látni lehet, mivel a táp az 450W-ot lead probléma nélkül, és még van az áramlimitben tartalék 12V-on, azt mondanám hogy ez így éppen OK.
90% hatásfok mellett átlag 300W terhelés 30W hőt jelent, ez azt jelenti hogy valaminek mozgatnia kell benne a levegőt, szóval valószínű, hogy menni fog a ventilátor. -
Seep
senior tag
Szervusztok, vissza keresve latom, hogy sokatoknak van Corsair sf600 es irjatok, hogy halk. Viszont azt is sok helyen olvasom, hogy a sf450 halkabb. Gyorsan vennem kell egy sfx tapot 1080ti melle. Megkockaztassam az sf600-at? Jott belole ki valami uj verzio?
-
Lacesz88
tag
válasz
#16939776 #42908 üzenetére
Ez már rég a fejemben motoszkál és az is miként lehet megoldani a dolgot. Vagy veszek egy plusz procit amivel biost frissítek majd visszaküldöm, vagy kérem hogy frissítse a bolt, amit én annyira nem akarok, mert hát a nulla km-es cucc lényege számomra az, hogy én bontom ki
Vagy pedig keresek a környezetemben valakit akivel ezt meg tudom oldani egy kölcsön proci társaságában.
néztem pl az Asrock fatal1ty lap supportját és ott arra lettem figyelmes, hogy pl R3 1200-ra az van írva, hogy "ALL" tehát alapból támogatja, de már az 1300x v 1500x-re az, hogy P2.1 kell neki. Ez azt jelenti, hogy még azok az 1xxx ryzenekkel sem megy alapból a lap?
Youtubeon láttam unbox videót ott alapból a 2.1-es bios volt a fatal1ty ab350-en, de hogy azt tényleg nem frissítették előtte az jó kérdés. -
törölt tag
válasz
Lacesz88 #42890 üzenetére
Erre azt tudom mondani hogy tettem bele samsung-b die memóriát, és nem tuningoltam semmit: pöc-röff ment. Semmi, még egy akadás se volt. Szerintem rendben van.
Ha nem látsz különbséget akkor a 2200g jó választás lehet, mert jobban kihasználja az alacsonyabb órajelű memóriát is.
Arra vigyázz hogy a B350 lap friss bios-al rendelkezzen, kérdezz rá a boltnál hogy mivel érkezik a lap, különben neked kell bios-t frissíteni, egy másik cpu-val..
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Mercutio_ #42906 üzenetére
Mivel családi körben több gép is van amit én kezelek nem listáznám (személy szerint véget érni nem akaró felújítás miatt örülök, ha heti egyszer hosszabb időre géphez jutok munkán kívül annyira nincs most szabadidőm) viszont amit kiemelnék (bár már korábban is írtam) PM981 apróról. Egyébként is, de ennél talán még inkább kezd elolvadni az m2 felára. A kisebb, 512GB-os model.
OS-ek (multi boot) és adatok (a nagyobb adatoknak mondjuk van külön dedikált NAS, több TB-os 3.5-es HDDkel).
A régebbi SATA SSD-ket inkább rack-ben használom (adat hurcolászás), ebből ami kiemelhető az a ICYBOX IB-RD2253-U31, ami mivel USB 3.1, tényleg meg tudja haladni SATA SSD-k sebességét RAID0-ban.
Az adatok meg nálam személy szerint legtöbbször fotókat és videókat jelentenek.
Korábban normál SATA SSD-t használtam rendszernek, de pl. dnf update után amíg tartott a rendszer update (ezres nagyságrendű csomagok) akadozott a rendszer. Lehet persze nem az SSD volt (régebbi gyengébb gép esetén lehetett a proci is szűk keresztmetszet, de mivel egyébként is aktuális volt a váltás a következő m2 lett). -
törölt tag
válasz
ecaddsell #42876 üzenetére
a sata 6Gbps interfesz gyakorlatilag 550-600MB/s koruli gyakorlati maximumot jelent. ennel meg mindig vannak lenyegesen lassabb ssd-k is. az enyeim a ~230MB/s irassal tipikusan ilyenek. raid0-ban meg mindig messze vannak attol h a sata interfesz hatarait feszegessek, de megis ~50%-kal gyorsabb igy.
szerk:
de mar kozben megbeszeltetek -
törölt tag
válasz
ecaddsell #42903 üzenetére
Summ.: A vezérlő teljesítménye és a mellette lévő fw.-n múlik, milyen teljesítményt nyújt valós körülmények között a lemez. Nem az Nvme/sata határozza meg alulról mit tud a diszk.
Kétségtelen hogy több lehetőség van benne, de még messze van attól hogy stabil teljesítményt nyújtson M.2 formátumban. HHHL, 2,5" U.2 formátumban már nincs baj, de ezeket nem olyan egyszerű ITX formárumban implementálni.
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
#16939776 #42901 üzenetére
Látom leragadtál a SATA SSD-knél. SATA-t kellene NVMe PCIe-hez hasonlítani.
Az a tesztoldal amit meg linkeltem azon kevesek közzé tartozik, ahol újragondolták a tesztelési módszereket. Nem szeretném értelmezni, magyarázni, mindenki olvassa el és vonja le a számára lényeges tanulságokat. -
törölt tag
válasz
ecaddsell #42883 üzenetére
A rendszer sebessége az apró file-ok elérésén/írásán múlik, nem azon hogy egy filmet mennyi idő alatt másol át egyik SSD-ről a másikra.
A késleltetés ingadozás dolgot most hallom először, ha ebből a tesztből szűrted le, akkor jelezném ezek consumer ssd-k, le sem tudják kezelni időben azt a terhelést amit itt mérnek, az okozza ezeket:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged