- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacesz88
tag
válasz
#16939776 #42874 üzenetére
Végignézve a videót én nagy különbséget nem látok a két proci között. Vagy az én szemem kevés ahhoz, hogy észrevegyem ha van rajta valami nyilvánvaló, de ebből is látszik tényleg csak hobbijátékos vagyok és nem látok pár fps eltérést
Szóval a te véleményed az, hogy megéri a ryzen is?
Igazából semmi mástól nem félek, csak attól, hogy ha van egy kevés időm leülni elé akkor a 2 szabad órámból majd 1 óra bosszankodással telik és újraindítással, fagyásokkal, mert ezekről azért lehet olvasni több helyen is.
az elérhető áron kapható B350 itx lapok szerintem elég jók lettek, főleg az inteles társaikhoz képest, ahol szinte nulla a választék, ebből is azért látható, hogy azért támogatják a ryzent.És főleg mivel van egy itx intelem lenne összehasonlítási alapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest