- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
A fura HDMI kivezetésre a válasz: Thin-ITX is intended to be used for building AIO systems, so they put a video header there so that the chassis build in display would be connected internally.
Vagyis AIO gépeknek jön jól, hogy belül összelehet kötni a HDMI-t a kijelzővel. -
alcsa
senior tag
válasz
tupacamaru #44727 üzenetére
Mea culpa
-
alcsa
senior tag
válasz
tupacamaru #44727 üzenetére
-
alcsa
senior tag
-
alcsa
senior tag
válasz
hegegabi80 #43717 üzenetére
Nekem is ablakos van, csak gondoltam, hogy megcsinálom teljesen plexiből az oldalát. Volt a plexin fólia, de akkor matt hatású maradt volna, azért le is téptem, addig marad rajta ez, amíg szép és lehet tisztítani, ha már túl karcos lesz, akkor teszem vissza az eredetit, vagy vágok még egyet.
(#43718) eastsider: egy csavar tartja, így
-
alcsa
senior tag
A tieddel még csak köszönő viszonyban sincs ez, mivel ez műanyag, nem üveg, és egy fűrészlappal vágtam. A tied biztos többet fog tartani, erre csak ránézek és megkarcolódik
.
(#43712) hegegabi80: Egy Big Shuriken 2 rev.B hűti a 6700k-t, és egy Zotac 1060 AMP! adja a képet.
Jó volna ha jönnél képekkel bizony, mert elég kevés Metis van mostanában.
-
alcsa
senior tag
Gondoltam idővel lehajlik a sok lemez súlyától, mert az egész a levegőben lóg.
Persze, hogy jól van, az erősebb marad életben a természetben is
. Amúgy a táp venti nem forog soha, SF450 tulajdonság, a proci még nem szólt, hogy melege lenne, játék közben sem, s a hátsó csak azért van benn 600 körül, hogy a felsőkről jövő levegőt valahol kivezessem.
Szerintem így a legjobb. Ha a táp venti is menne, akkor megfordítanám a hátsót, s akkor talán jobb volna az áramlás, de mit csináljak, ha jól érzi magát anélkül, erővel nem indítom be
.
-
alcsa
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok a Realan e-w80as házikóról? Szerintetek meglenne benne egy Athlon 5350 két darab 2.5ös lemezzel?
Nagyon érik már a vásárlás, gondoltam először megkérdem itt is.
Köszi
.
-
alcsa
senior tag
válasz
milkabrams #39806 üzenetére
Nem Metis
-
alcsa
senior tag
válasz
energy4ever #39804 üzenetére
Nem, szerintem is akkora, amekkorat mondott AxBattler, csak legyen jo a kivezetes. Csak hirtelen nem tudtam elkepzelni, hogy lesz a VGA.
Ha nem, akkor szerintem mar te is tudod, hogy ha Metised van, akkor mit kell csinalj
.
-
alcsa
senior tag
válasz
energy4ever #39795 üzenetére
Ha bele is megy ez a lap a Metis-be, a VGA-t hogy fogod tudni bedugni? Kivagod a hatlapot neki?
-
alcsa
senior tag
válasz
hegegabi80 #39508 üzenetére
Metis amúgy is olyan sok embernek van, uncsi már. Miii? Istenkáromló!
-
alcsa
senior tag
válasz
Grave_444 #39217 üzenetére
Ezt mar megmondtak ezelott is, hogy de
(kerem az utolso valaszt figyelembe venni csak)
-
alcsa
senior tag
válasz
hegegabi80 #38785 üzenetére
Kivagni a Metis tetejet? Esetleg csak lyukakat furkalni bele? Tan az aljaba is likat utni? Micsoda badarsag!
-
-
alcsa
senior tag
Hello!
Egy érdekes jelenséggel jövök, hátha nektek van valami ötletetek.
Metis, gyári bekapcsoló gomb. Ugye van 2 led, piros a rendszer aktivitás jelző, fehér meg ami folyamatosan ég amikor be van kapcsolva a gép.
Na, most lettem figyelmes, hogy ez a két led saját életet kezdett élni. A fehér pillog 1 másodperces időközönként, a piros meg mint a bolond, nem kapja a helyét.Tönkre ment az elektronika? Az alaplap a ludas? Valami öltet?
Szerk: Közben rájöttem: egy időre alvó módba ment a gép, és amikor újra bekapcsolt, nem váltott át az elektronika, és úgy jelezte ki, mintha még most is alvó módba lenne. Érdekes, még ilyet nem láttam
.
-
alcsa
senior tag
válasz
Csokilama #38377 üzenetére
Hello!
Köszönöm a tanácsot, de mint mondtam, nem célom javítani a hőmérsékleteket, csak akartam valamit változtatni és ez lett volna a legkönnyebb. Amúgy letettem róla, ha kivettem volna, vissza már nem tudtam volna rakni, szóval bocs mindenkitől aki várta.
És toronyhűtő ellenes vagyok, mert azzal az alaplap nem kap levegőt, vagy csak nagyon keveset kisegítő venti nélnkül.
Amúgy idle így néznek ki a hőfokok:
-
alcsa
senior tag
Köszi ezt is, igyekszem nem elfelejteni
.
(#38369) Pendra37: Nem, ez teljesen működő képes
. A táp "félpasszív", ami ebben az esetben azt jelenti, hogy teljesen az, mert még a ventit forogni nem láttam- Fenn van 2 venti, ami ráfúj a videokártyára, onnan meg a hátsó venti húzza ki a levegőt. Tudom, hogy nem a legjobb meleg levegőt lefele nyomni, de a Metis már csak ilyen
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ford topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged