- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Zs-a4m Iron Man Limited Edition - englishtaobao.net
-
HookR
addikt
Zs-a4m - taobao.com
- 234 x 105 x 188 mm (4,62l) -
HookR
addikt
GEEEK A30 hivatalos oldal - [link]
- 272 x 242 x 124 mm (8,16l)=========================================
GEEEK H710 hivatalos oldal - [link] / youtube
- 420 x 215 x 495 mmHa valaki azon tűnődne, honnan ismerős a dizájn:
- Alienware Area-51
- ID-Cooling Stream 2=========================================
-
viperabácsi
addikt
Üdv érdekelne , hogy egy MSI B150I GAMING PRO lapban menne e teljes sebességgel egy Samsung 250GB M.2 2280 960 Evo NVMe MZ-V6E250BW SSD ? Illetve honnan lehet szerezni a wifi modul befogató keretét ?
-
Goose-T
veterán
Vagy kifeszíteni a helyére egy fekete harisnyát, oszt jóvan.
Igényesebbek hangfalselyemmel is próbálkozhatnak.
Annyi hátulütője van a Big Shuriken 2-nek, hogy csak normál magasságú RAM-ok férnek alá, a magas hűtőbordás tuningcuccok nem. Félreértés ne essék, nem kell alacsony profilú, sokan a normál magasságú modult mondják annak.
Az ott baloldalt, az egy igazi alacsony profilú modul, mellette pedig egy normál méretű.
-
Goose-T
veterán
válasz
btudos #40588 üzenetére
Ne tedd, pénzkidobás! Habár csak 56mm-es hűtő férne bele, mégis bele lehet tenni a Scythe Big Shuriken 2 rev. B-t, és elég sokan bele is teszik, talán csak a porszűrőt kell kivenni, és belepasszol. Sokkal komolyabb hűtési teljesítménnyel bír, mint a Noctua, és nagyobb venti is van rajta. Annyira népszerű ez a Big Shuriken 2 a Node 202 tulajok körében, hogy a Google képkeresőbe beírva a Node 202 kifejezést ez a legelső kép, ami fogad:
-
btudos
nagyúr
válasz
mpierre #40587 üzenetére
Az a baj, hogy mire beraksz 2 db 240-es radit, már akkora a ház, hogy inkább kocka formára csinálod meg, hogy mégis emészthető méretű legyen.
Más:
Node 202, i5-4460
Jól gondolom, hogy ha hosszú távon csendet szeretnék, érdemes nyelni egy nagyot és megvenni a Noctua NH-L9i-t? Inkább fizetek valamivel többet egy tuti jó hűtőért, de nem szeretnék rövid távon variálni.
-
mpierre
veterán
válasz
hegegabi80 #40586 üzenetére
Dremel?
Problem solved.
Amúgy meg ja, vagyon ilyen elrendezésű. Az lenne inkább "hiánypótló", ha készülne egy itx házikó 2 db 240 radi supporttal, sfx táphellyel és ne kocka formája legyen. Annyit beszélek róla, hogy a végén megcsinálom.
-
mpierre
veterán
Mínusz 5 db pci-e slot-nyi magasság és kb kész is az itx verzió. Végül is nem is rossz ötlet.
Dremel, meg 2mm vtg alucobond (dibond) lemezből újragyártott oldallap hátra, meg előlap, a látszó oldalra pedig egy edzett üveg. Még is csinálnám, ha most kéne itx gépet építenem.
-
Mercutio_
félisten
félOFF: Nézem ezt a TT Core G3 slim ATX házat és nem értem miért nem csinálták meg mITX laphoz igazított (magasság, mélység) méretben?
-
törölt tag
válasz
Nixon18 #40576 üzenetére
Seasonic alatt nem nagyon láttam még olyan minőségű krimppelt hüvelyeket a korbács végeken, ami nem szopósodi ki attól, hogy éveken keresztül be van dugva.
De még a seasonic sem tökéletes, új állapotban moduláris kábellel, 11,88V ig lement a VGA tápfeszültsége. A táp felől fixre kötött kábellel, meg 12.06 az alja beterhelve. olyan 1,7W-al kevesebb teljesítmény alakul át hővé a korbácson, 250W terhelést, 21A számolva. -
pillevas
csendes tag
Kofig:
- Gigabyte GA-H270N-WIFI alaplap
- 8 GB 2400 MHz órajelű DDR4 Ballistix Sport LT CL16 Dual Ranked piros (CR514n1p1)
- Intel Core i3-7100 3.9GHz Socket 1151 dobozos /BX80677I37100 / LGA 1151 CPU órajele: 3.9 GHz
- Ház: Cougar QBX Kaze (Mini-ITX, fekete) (QBX KAZE)" https://cougargaming.com/en/products/cases/qbxkaze/
- SSD samsung EVO750
- HDD WD 2TD red (NAS) + Hűtő
- CM 520W tápPár kép a gépről. Még csak össze van dobálva minden, de szeretném még szépíteni: Kábel kötegelők, bandázs, harisnya, porszűrő, légterelők stb.
Jó kis házikó ajánlani tudom csak. (teje is levehető külön)
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Sajnos az itx homeszerveremre szánt erőforrásokat át kellett kicsit csoportosítani, így csúszik a projekt. Illetve amit árultak aprón evga b3 táp, meggondolta magát a tulaj.
Így felmerült a kérdés, hogy maradjon az atx méret és egy b3 újonnan vagy vegyek egy kisebb sfx-et fix kábelekkel (bq power 2 300w)?
Szerintetek?
Egyébként egy node 304-be lenne, amibe beférnék kényelmesen az atx mérettel is. Csak félek, hogy ha esetleg elkapna a gépszíj és kisebb házat akarnék legalább tápot ne kelljen cserélni. -
sigidi
tag
Sziasztok,
pár hónapja kértem tanácsot, akkor elmaradt a gépvásárlás.
- LC-Power LC-1400Wmi 300W
- Intel Pentium G4400
- ASROCK H110M-ITX
- Kingston HyperX Fury Black 4GB DDR4 2133MHz
- Kingston 120GB HyperX Fury SHFS37A/120G SSDHa jól néztem ezt a házat nem használja ki a konfig méretben, van még rajta pár slot hely (nem lesz bővítve a gép). Ennél kisebb méretben létezik hasonló árú ház?
LC Power 1370BII 90W -> pl. ennél 90W elég lenne a fenti konfighoz?Köszi,
-
pillevas
csendes tag
válasz
hegegabi80 #40561 üzenetére
Cougar kaze "Akkor vga-val már nagyon szűkös lenne? Vagy még egy kisebb ok? Csak mert én is szemeztem ezzel a házzal."
Szerintem szűkös csak lehet hogy egy rövidebb táppal és nem teljes hosszúságú ATX táppal könnyebben elfér a sok cucc. Nem tusom te még miket raksz bele pluszba. Nekem a HDD-n van egy hűtő mert a régi házba igy lehetett 5,25" helyre berakni ezt nem szereltem le mert az aljába könnyedén elfér a háznak.
Jelen konfigom stressztest alatt sem ment 80'C fölé. Hangja alig van a gyári hűtővel és amit a házhoz alapból adtak egy 8-9cm ventit. Majd töltök fel képet otthonról. Meg ugye attól is függ hogy az alaplapon hol van a táp csati és a többi csatlakozó.
Egyébként azt hiszem 7 ventit lehet belerakni, De minek ha nem melegszik.Sajnos csak egy porszűrő van az alján, és egyébként meg tiszta perforált lemez az egész tehát szellőzni tud. Szerintem le is fogom fedni ezek egy részét hogy nem menjen tele szutyokkal. csak irányítottan tudjon a levegő ki és bemenni. Vagy lefedem nagyon finom légáteresztővel csak még nem találtam ki milyen legyen az. Szúnyogháló vagy annál is finomabbal. Valakinek van esetleg jobb ötlete? A gyári filterek elég drágák
-
pillevas
csendes tag
válasz
hegegabi80 #40431 üzenetére
Cougar KAZE Nagyon jó kis, ház. Külföldi tesztben is megerősítik ezt. Ha kell még infó róla akkor írhatsz mailt is vagy PÜ.
-
HookR
addikt
MSI Z370I Gaming Pro Carbon AC hivatalos oldal - [link]
-
hegegabi80
addikt
válasz
pillevas #40557 üzenetére
Egyforma ventiket (méret,típus) össze lehet fűzni, de meg kell nézni mennyire lehet terhelni. Az alpenföhn wing boost 2 plus ventiken is alapból van plusz kábel, így összefűzhetők. Egy csatira általában max 3 venti mehet.
De ha kell segítenek a ventis topikban.A Coolink Swif2 120P ventikhez meg adnak a dobozba plusz elosztót. De ezt lehet külön is venni.
Akkor vga-val már nagyon szűkös lenne? Vagy még egy kisebb ok? Csak mert én is szemeztem ezzel a házzal.
-
pillevas
csendes tag
Szép és drága hűtők ezek. Ninja után nem akarok még 15-20eFt hűtésre költeni. Gyárival most jól muzsikál egyenlőre. 35-40'C. az irja az
Intel CPU Temps - Kaby Lake
Core i3-7350K*
Idle Temp 25 to 33°C;
Normal Temp 45 to 60°C
Max Temp 100°C
http://www.buildcomputers.net/cpu-temperature.htmlHehát 60 fokig még jó leszek.
-
pillevas
csendes tag
válasz
Pista0001 #40540 üzenetére
Tegnap sikerült összeraknom a Cougar QBX Kaze, GA-H270N-WIFI alaplappal.
Ház: Elég jól használható ha nincs benne VGA és CD. Szinte szellős. szépen elfér benne minden, ATX táp belemegy. Megoldható úgy hogy a táp ventije nem hordja tele porral az egész házat. Okos megoldások vannak benne. (egyedüli hiba hogy nincs rajta, reset gomb, és hogy ha a gép bal oldala (mint általában) nyílik akkor mért jobb oldalon vannak az front USB-k 45 fokban) úgyhogy az asztal bal oldalára kell tenni és szerelés alkalmával át kell helyezni.Még csak röviden volt időm foglalkozni vele (így éjjel 3kor) de az alaplap pontosan vezérli a ventilátorokat saját vagy grafikusan állítható hőm/ford.szám. Tök csendes a (CPU) így az intel gyári hűtővel.
Az alap nagyon jó, szép, sok jó megoldás van rajta, bár a BIOS jó, de nekem nem áll kézre. Rá lehed duni plusz egy hőérzékelőt, de ilyet nem adtak
Csak 1db CPU és 1db SYS FAN-t kezel.Lehet kettő vagy több SYS FAN-t egy kábelre átmókolni? Már mint több venti lenne egy kábelen páthuzamosan kötve. Csak nem tudom a jel kábel ilyenkor mit jelez!?
-
Mármint a 95W-os APU-hoz?
Hát, én idehaza nem tudok ilyenről, de szállítási díj, és vám/ÁFA nélkül küldi Hamburgból 160W-os DC-ATX PSU-ját a HDPlex, SFX vagy ATX beépítőkerettel együtt €55-ért, amihez már csak megfelelő 19V-os AC-DC adaptert kell itthon venned.
-
Chp
őstag
Sziasztok!
Sokat keresgéltem, de végülis konkrét és egyértelmű választ a hozzászólásokra nem találtam, mert túl sokmindent tartalmazott, így leegyszerűsítve és konkrétan rákérdeznék arra az egy dologra ami érdekel: Egy PicoPSU-160-XT elbírna egy maximum 95W-os APU-val szerelt rendszert? (+2x4GB DDR4 és egy SSD)
Köszönöm szépen!
-
Pöttön
őstag
Lenne felétek egy gyors kérdésem.
Ha az alaplapon a legújabb USB 3.1 előlapi kivezetés van, akkor az működni fog, a házamnak, a 3.0-s előlapi aljzatával? -
HookR
addikt
Asus ROG Strix B350-I Gaming képek és specifikáció - techpowerup.com
-
HookR
addikt
válasz
Pöttön #40542 üzenetére
Itt van két példa 38mm vastag radiátorral szerelt összeállításra:
- hardforum.com
- linustechtips.com -
HookR
addikt
válasz
pillevas #40537 üzenetére
A gyári specifikációban maximális CPU-hűtő magasságnak 105mm van megadva. Ezzel szemben van, ahol egy 125mm magas Noctua NH-U9S vigyorog a házban. A helyedben nem feltétlenül ragaszkodnék a passzív hűtő szellős lamelláihoz. Egy túlméretezett hűtő csendes, leszabályzott ventilátorával ugyanúgy célt érsz. Például egy szintén 125mm magas Alpenföhn Atlas-szal.
Halkan megjegyzendő, hogy a méretesebb VGA-ra bővítés szándékának hiányában kisebb térfogatú, de magasabb CPU-hűtő fogadására alkalmas házak közül is lehetett volna választani.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne felétek, hogy az Ncase M1 házba szerintetek bele férne egy 38mm vastag radiátorral szerelt Artic Liquid Freezer 240? -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Milyen m-ITX-es alaplapot ajánlotok (az sem baj ha integrált CPU-s) amelyen szépen elfut a Win10?
Régi konfigomból jó lenne ha tudnám használni a 2 db 1TB-os 3,5"-os HDD-ket is (házban elférnek), s legyen DVI kimenete.
Otthoni, általános célra használnám. -
pillevas
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
(most vásároltam új konfigot felbuzdulva topik hozzászólásain (előző foldozott rendszerem alapja 10 éves és Cooler Master ST-01 torony Atx alappal Ninja 01 hűtővel) szóval brutál nagy. )
CPU hűtőt szeretnék választani, létezik olyan ami passzív és befér az ITX házba? Mert hogy többen írtátok hogy a gyári Intel hűtő elég hangos.Új kofig:
- Gigabyte GA-H270N-WIFI alaplap
- 8 GB 2400 MHz órajelű DDR4 Ballistix Sport LT CL16 Dual Ranked piros (CR514n1p1)
- Intel Core i3-7100 3.9GHz Socket 1151 dobozos /BX80677I37100 / LGA 1151 CPU órajele: 3.9 GHz
- Ház: Cougar QBX Kaze (Mini-ITX, fekete) (QBX KAZE)" https://cougargaming.com/en/products/cases/qbxkaze/
- SSD samsung EVO750
- HDD WD 2TD red (NAS)Nincs és ha nem kell akkor nem is lesz PCI-E VGA csak a CPUba épített.
Cél: Filmnézés, netezés, Youtube, többablakos alkalmazás futtatás. Semmi komoly.
-
HookR
addikt
Asus ROG Strix Z370-I Gaming hivatalos oldal - [link] / overclock3d.net / youtube
-
válasz
solaris7 #40527 üzenetére
Az N3150 és a Braswell platform nagyon jó, mindenkinek tudom ajánlani - csak éppen a J1900 + Bay Trail sem sokkal gyengébb. Az N3150 TDP-je 6W a J1900 10W-jával szemben, szóval míg arányaiban jelentősen jobb, a gyakorlatban egy házba építve sem hűtésben, sem villanyszámlában nem számít sokat.
Ami még fontos különbség, hogy az N3150-ben dupla annyi EU van, bár alacsonyabb órajellel, úgyhogy a tényleges előnye 3D játékban kb. 50%. A leírtakból ez Neked nem izgalmas.Szóval, én újan a Braswellt venném, de a már meglévő Bay Trailt nem cserélném le.
-
Patice
nagyúr
válasz
solaris7 #40531 üzenetére
Konkrét összehasonlítást csak netes tesztekben olvastam. Saját tapasztalatom nincs.
N3150-re nem volt egyszerű Win7-et rakni, de lehetséges. (Win7 telepítőben nincsenek natív USB driverek, hogy telepítésnél USB-s egeret és billentyűzetet tudj használni, ezért az Asrock oldaláról letiölthető tool-lal patchelni kell a Win7 telepítőt.
)
Max. csak az az érv szól mellette, hogy 2-3 évvel újabb.
-
Patice
nagyúr
válasz
solaris7 #40529 üzenetére
Az jó kérdés, hogy mi a legjobb, mert ez ugye nagyon szubjektív lesz.
Nálam Win10 is szépen elfutkorászott egy N3150-es lapon 4GB RAM-mal, SSD-vel, persze azért nem ártott, ha kevés gyári app, meg szemét fut rajta, meg valamivel újabb, mnt a Q1900, szóval ha költeni akarsz akkor hajrá.
-
-
solaris7
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen alaplapom Asrock Q1900DC-ITX Thermaltake core v1házban 1 SSD-vel.Érdemes lenne lecserélni erre?
Asrock J3160DC-ITX Nincs semmi extra igényem csak internet max egy kis másolás vinyóról vinyóra.
Már 1600Mhz-es is lehet a memóri órajele amit kezel és a chipkészlet Intel Braswell, ellenben a Q1900DC-n Bay Trail-D
Ez jelent valamit?
Köszönöm a választ -
creation
senior tag
Nézőként érkezek közétek, aztán meglátjuk
-
törölt tag
-
válasz
megema #40522 üzenetére
leheccséges. a prociban nem voltam biztos, hogy elég lesz a pentium, vagy kell-e i3, de a megcélzott feature szettet kizárólag az asrock fatal1ty z170/270 hozza jelenleg, ami 6100/7100 i3mal együtt kb. 2x annyiba fájna.
de aztán megnéztem, hogy az asustor mivel szereli a médialejátszós nasait, és elég kell, hogy legyen a penya. -
megema
őstag
Át is költöztem a Phenom-ból a W1-be. Sokkal halkabb lett a WD Red 8TB.
Gondolkozom a hangszigetelésen, hogy teljesen néma legyen. Hogy érdemes csinálni? Mindent érdemes beborítani? Vagy csak a felső kamrát? Esetleg csak a felesleges szellőzőnyílásokat?
(#40521) cain69: Nekem is hasonló célra van az N3150 alapú gépem, csak elsődlegesen NAS és néha HTPC (Kodi). Emiatt én az Ubuntu Server-nél maradtam, de neked lehet egyszerűbb lenne a LibreELEC.
-
tervezek megpróbálkozni egy node304+j4205re alapuló nas+alap htpc kombóval. nasként kb. egyetlen dolga lenne, hogy néha róla akarok majd filmet nézni/zenét hallgatni.
mondjuk ubuntu szerver alapokon.
ötlet/ellenvetés? -
megema
őstag
válasz
sugarforce #40519 üzenetére
Igen, adottak. NAS és alkalmi HTPC a gép.
Marad a Cooltek W1, legfeljebb még hangszigetelem.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Cooltek W1 házról van tapasztalatotok? Elsősorban a HDD-k zaja érdekelne. Esetleg tudtok más, legalább 4 db 3.5"-os HDD-t fogadó, max. 20 ezer forint környékén kapható házat ajánlani, ami csendes? Node 304 nem játszik.
-
(#40511) gyorol
Tényleg jobban hűtheti a VRM-et...
VGA-ból meg azt válaszd, amit kihasználsz; ha nem vagy HC multis gémer, akkor szvsz a 1060 is elég. -
gyorol
tag
válasz
AxBattler #40509 üzenetére
A "milyen cpu hűtőt vegyek" topikban ajánlották, elvileg jobban hűtve van az alaplap is egy ilyennel. De kipróbálom majd egy toronyhűtővel is, de ez jó áron volt és elvileg az ár/teljesítmény kategóriában a legjobb.
Egyébiránt köszönöm a 1060-as eléggé bejön, és árban is tökéletes
Aztán lehet hogy valahonann előkaparok még 20k-t és a 1070 mini is beférne, habár azt már elég erősnek érezném magamnak.
-
válasz
gyorol #40508 üzenetére
GTX 1060 6GB, és ha rövidet akarsz, akkor a 210mm-es ZOTAC GTX 1060 AMP! Edition (ZT-P10600B-10M), vagy a 223mm-es Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE 6G OC (GV-N1060WF2OC-6GD) nálam ajánlott.
Ugyanakkor a TT Core V1-be a kasztnin túlnyúlva akár 285mm hosszú VGA is befér, tehát elméletileg akár MSI Gaming X is jöhetne... viszont az ilyen nagy kártyákon a legvégére tervezik a tápcsatlakozót, ami ebben az esetben ütközhet a vázzal, szóval meh... inkább a fentiek.
De abba a házba minek low profile cpu cooler? Mehet bele valami kocka is...
(#40510) shteer
Jajmán', 120k HUF-ja van neki összesen VGA-ra... -
gyorol
tag
Sziasztok!
Új dilemma elé kerültem. Még szállítás alatt vannak az alkatrészeim az új mITX gépemhez.
Thermaltake Core V1
ASUS ROG STRIX B250I GAMING
SK hynix 2X8GB DDR4 SDRAM 2400
Intel Kaby Lake i7-7700
CPU Cooler: Be Quiet! Shadow Rock LP
EVGA 450 B3 450W
EVGA GTX 1050 Ti SSC 4gb
Samsung SM961 128GB M.2 PCIe + HyperX Fury 120GB SSD + 1TB WD BlueA videókarit sosem használtam, csak kibontottam a dobozból. Úgy gondolom a fenti konfig a ramot leszámítva ezen "gyengélkedik". Mivel a ház adja magát (vga limit: belső 255mm, külső 285mm) szeintetek milyen videókártyát válaszak? Nézegettem a Zotac-ot mint mini kártyák, azokkal valakinek tapasztalat esetleg? A jelenlegi kari eladását megpótolva olyan 100-120k-m lenne a történetre.
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Gépcsere előtt állok, szóval az adatlapomon található cuccokat kéne pótolni a gépembe.
Én egy i5 7600-ra gondoltam, de memória és lap terén fogalmam sincsen mi lenne jó választás. Eddig asrock lapom volt, gondom nem volt vele soha, sőt előtte is asrock volt, valami 20k.s bugdet lap megteszi, de most olyan kéne, ahol nem ilyen elcseszett módon van elhelyezve a cpu foglalat.
Vagy már a vörösöknél is nézelődni kell? Vagy itx fronton még felejtős a dolog? Igazából nekem nem volt bajom intelékkel sem, szóval a lényeg, hogy nem tudom.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Pista0001
addikt
válasz
felora:) #40503 üzenetére
Tudtommal a Gibabyte mániája a dupla LAN, de az Asrocknak vannak nagyon jó integrált procis lapjai szerintem, akár passzív hűtéssel is (QC-5000, különböző Atomos megoldások). Nézd át utóbbiakat, hátha van dupla LAN valamelyiken (a QC-5000-en nincs), de ha a házad fogad bővítőkártyát, akkor a plussz LAN nem nagy kaland.
Például: [link]
-
felora:)
tag
sziasztok!
tudnátok ajánlani nekem mini-itx alaplapot?
Ami a lényeg: 2 LAN csatlakozó, mini-pci foglalat (ez lenne a legjobb, ebben az esetben nem kéne vennem új Wifi kártyát), integrált proci. Csak torrent futna rajta és netet osztana, úgy hogy nem a legújabb csúcs kategória kell és agyon terhelve sem lenne.
előre is köszi.
-
MPeter87
őstag
válasz
#16939776 #40501 üzenetére
Levettem 40 vagy 45%-ra, ugy halkabb, de terheles nelkul 40 fok volt a proci. Utana fejlebb vettem 5%-kal, hogy kicsit huvosebb legyen, de tobbet nem szorakoztam vele. Nem tudom ez igy hasznalat kozben meddig menne fel, bar gyanitom, hogy a netezes, grafikonok, stb nem nagyon dobjak meg.
Mindenesetre eljatszottam a gondolattal, h veszek bele egy Noctuat.(#40499) AxBattler
Koszi!
Egyelore hirdetem a G4600-at, hatha lecsap ra valaki, de ha par napon belul nem kel el, akkor belerakom ezt a gepbe, igy kvazi megvan az i3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest