- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #90677 üzenetére
Ugye mondtam, hogy szeretik elfelejteni......
A lényeg, hogy siker! -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #90647 üzenetére
....és most kaptam levelet az uniontól, hogy utólag törölték a biztosításomat.
Szóval siker."Tisztelt Ügyfelünk!
Hivatkozva Társaságunknak megküldött e-mail üzenetére, tájékoztatjuk Önt, hogy a benyújtott Netrisk Kft. levele alapján a
xxxxxxsz. UNION24 alkuszi kötelező biztosítást 2014.07.12-i hatállyal ügyfél felmondása okkal megszüntettük." -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #90623 üzenetére
Fejlemény az ügyben.
Beszéltem a Netrisk-el. Ők elküldték a felmondást az unionnak május31.én (és igen, ők intézik a felmondást).
Felveszik az unionnal a kapcsolatot és ha kell, akkor elküldik az igazolást arról, hogy már felmondták. Ha ez megvan, akkor az union megszünteti szerződést.
Azt mondta a csóka, hogy néha megesik. -
válasz
bigmasterg #90623 üzenetére
nem
a formanyomtatványt PDF-ben kaptam, kinyomtattam, aláírtam, faxoltam (biztosítónak), felhívtam őket (hívását rögzítik) és kikerestettem a nővel a faxomat és megkérdeztem hogy rendben van-e
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #90597 üzenetére
Üdv!
Union24 szereti elfelejteni, hogy már nem náluk van a biztosítás! Netrisk-el vedd fel a kapcsolatot, mikor továbbították a felmondásod? Ők kaptak tőled egy megbízást amiért felelősséget kell vállalniuk!Az egyik rokonunknak "eladtunk" egy autót üzembentartóival, a másolatát elküldtem az Union-nak és felmondtam a biztosítást, visszaigazolták, hogy megkapták, de törlésértesítőt nem küldtek. Idén az az két évre rá küldtek egy csekket az adott autóra az éves esedékes biztosítási díjról, felhívtam az ügyfélszolgálatot, utána nézett a gépben és közölte, hogy tévedés történt tekintsem semmisnek a kiküldött csekket.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
bigmasterg #54926 üzenetére
meg miert harcolnak a szivomotorokkal ennyire...
egy 2.4-s motort megfujsz 0.7bar-n es mar 300nyiha, meg van 400nyulmokus ~3000-tol
es kussban van -
zoo8800
veterán
válasz
bigmasterg #54079 üzenetére
Kamu. Ez a kocsi nem is KEK, hanem zold.
-
hdman
őstag
válasz
Gratula!
1,8 v 2,0?
Mindjárt jön bitpork és követelni fogja a 40 képet
-
Kornel
veterán
válasz
grat nagyon szép, mennyi volt?
(#54077) zolikaDB: ha nem akarnak swift-et, mert nem biztonságos (szerintem a 4 csillag már nevezhető annak), akkor aveo-t se akarjanak, mert az végképp nulla. kemény másfél csillag, miközben a swift 4-et kapott
-
TaaT
nagyúr
válasz
bigmasterg #52380 üzenetére
A CS-n mondjuk keményen ki lett vesézve a téma, volt is szájkarate, de a többség egyetértett abban hogy mindenkinek így a legjobb.
-
EQMontoya
veterán
válasz
bigmasterg #47236 üzenetére
de, igazad van, sorry! A két autót nem, de a tesztekben leírtak keveredtek a fejemben, valóban.
-
8th
addikt
válasz
bigmasterg #47216 üzenetére
Ezt már nagyon régen hirdetik. Néztem én is majd egy évvel ezelőtt. Át kell nézetni márkaszervízben és ha jó meg kell venni. Nagyon jó hétvégi autó a Speedster.
Typhoon47: Ha Opel ha nem 2,5 millióért nem nagyon kapsz ennél jobb vezetési élményt nyújtó autót. Az MX-5 sem rossz de ez megeszi reggelire. -
Typhoon47
senior tag
válasz
bigmasterg #47216 üzenetére
ha törve volt komolyan, az elég hamar kibukik, nem hiszem, hogy ilyet kamuzna. de ki az aki ennyiért opelt vesz? főleg ezt? ennyiért szép mx5-öt lehet már venni
-
Laraxior
titán
válasz
bigmasterg #44138 üzenetére
Akku 50 rongyért... hát nem nagyon válogatna az ziher
-
mycso
veterán
válasz
bigmasterg #44138 üzenetére
Jé, garázsokból ítélve, ez itt van mellettem.
Bár még sosem láttam ezt a bmw-t, legalább is nem emlékszem rá. -
Integra
titán
válasz
bigmasterg #43974 üzenetére
nem lehet sokat megmondani a fotókból. a leírás meg vicc kategóriát súrolja alulról. km óra állás nincsen megadva. de legalább pirosra lefújta a féknyergeket
a jó type r-ek alapvetően mindig hirdetés nélkül mennek el fórumon keresztül. a legtöbb hirdetett autónak kívülről fújják az előéletét azok, akik egy jó darabra vágynak. nagyon kicsi a piac, itt kiderül minden. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
bigmasterg #43915 üzenetére
Vajon hány szerencsértlen csórót vert át mire összejött neki egy Ferrarira való?!
-
Nkboy
senior tag
válasz
bigmasterg #42508 üzenetére
[link]
Ha minden költséget beleszámolunk, még akkor is az európai árak alatt vannak. Saját véleményem az, hogy nem rosszak ezek a kirakat autók, a nagy nagy német autókhoz viszonyítva. De persze mindenkinek más az ízlése. -
Integra
titán
válasz
bigmasterg #42476 üzenetére
ez elég gyenge azért..
-
válasz
bigmasterg #41840 üzenetére
Hogyaza...a bőség zavara
Valóban elnézést kérek, de mindkét helyen annyira otthon érzem magam hogy ilyen apróságokra nem figyelek.
-
-v-
addikt
válasz
bigmasterg #41695 üzenetére
"De a dupla kuplungolásnak mi értelme egy utcai kocsinál"
Ahogy neduddki is írja, semmi
kíméli a szinkrongyűrűket, és ennyi. Én nem vagyok meggyőződve róla, hogy bármilyen helyzetben is kímélni kéne.
-
törölt tag
válasz
Nekem ilyenem van 1.6 b veki. IMÁDOM.
De a váltója hidegben tényleg szörnyű. 1-esbe meg melegen is. Azon gondolkozom lecserélem az örök " garanciás" gyári olajat
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
nem hasznalod a szinkronizalast azaz ha szar akor is siman valtasz
raadsul megtanulod, hogy lehet kuplung nelkulvaltani ha netan szukseg lez raudv
neduddki
mod: LaciCRM: olajozghasd a csuklokat
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bigmasterg #41225 üzenetére
Gyanúsan olcsó...
mod:
MunezXBK: Az a glettelés amire te gondolsz, a kocsikat gittelik.
-
neduddki
nagyúr
válasz
bigmasterg #41225 üzenetére
HI!
hat nem egy totoya hobridde nagyon jo oto, relem ebeb is az az aisteni bokormany van:- )
udv
neduddki
-
Melack
veterán
válasz
bigmasterg #41021 üzenetére
Suzuki kiesett, párom nem hajlandó beleülni. Franciába sem... Pedig nekem begyere a Renault.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bigmasterg #40215 üzenetére
Meg.
Argentín.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bigmasterg #39370 üzenetére
Ezt a totalcarosok is mindig mondják, Omm-nak volt is nemrég egy, hogy nem öregednek szépen. Érdekes,hogy viszont a régi 850-esek pl. egész szépen egyben vannak.
-
werszomjas
addikt
válasz
bigmasterg #39356 üzenetére
Csak én nem biztos, hogy megvenném egy nem létező gyár autóját
Miért
Az alkatrész utánpótlás ugyan úgy megvan hozzá elvileg.
http://saab.hu/
A Saab autógyár és az alkatrész-forgalmazó üzletág két teljesen különálló jogi entitású szervezet, így a Saab Automobile AB-t (az autógyárat) érintő csődeljárás és azt ezt követő tulajdonosváltás egyáltalán nem befolyásolja a Saab alkatrészek jövőbeni folyamatos ellátását az Ön autójához. -
TaaT
nagyúr
válasz
bigmasterg #39096 üzenetére
Ebből a kamerából több mint 20féle létezik, a külső teljesen egyforma (ez a legnagyobb csapda a kínai kameráknál)
a
45dolláros35dolláros minősége [link]Ez jó kérdés, elég zsákbamacska ez a kínából rendelgetés... legalábbis nekem eddig ez a saját tapasztalatom
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bigmasterg #38041 üzenetére
Ótómatát nem akarok... De nem rosszak az fix.
Találtam egy 2,5-ös benyósat, 6 sebességes váltóval de az is bakker egy lízingelt állami verda ami nem annyira jó ómen...
LuckyL: Márkaszervíz? Azok nem csak drágán de sz@rul is dolgoznak (leglalábbis ez a saját tapasztalatom). De ez sajnos nem ott és számla nélkül volt ennyi.
-
válasz
bigmasterg #37747 üzenetére
Egy nagy +1. Ezért mondogatom mindig h nem kell a tuning. Venni kell gyárit ami tudja oszt csí -nincs ismeretlen rizikófaktor.
-
ESP
őstag
válasz
bigmasterg #37747 üzenetére
Jogos. Az már mellékes, hogy 3felé dízel motorral szerelték őket gyárilag
-
zolikaDB
veterán
válasz
bigmasterg #37615 üzenetére
Igen, Gallardo. Vagy 20x lattam mar ezt a videot.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
bigmasterg #37615 üzenetére
másik V10, és nem is ekkora hodály (hasonló ár)
más:
Yo Dawg... [link] -
probizz
tag
válasz
bigmasterg #37343 üzenetére
Köszi. Elég furcsán csinálta meg a hirdetést. Felül hátsó kerekest ír, a leírásban összkerekest. Egyébként szeretem a hátsó kerekest is, drift tapasztalatom nincs túl sok (volt egy vw bogaram, amivel a teleket végigszórakoztam
, de az más kategória
). Inkább a normál versenypályás vezetés a cél.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
bigmasterg #36716 üzenetére
elotte lemertek azt is egy "parazita" meresel, hogy 20% a hajtaslanci veszteseg
192Nm-t mertek amugy a kereken akkor
204Nm meg a gyari fotengelyi adatde ket egymas utani meres kozott is van par % elteres mindig
a LE meg amugy is csak egy származtatott mertekegyseg -
whitezo88
nagyúr
válasz
bigmasterg #36689 üzenetére
=ésszerű határok közt, mert van ilyen.
-
Integra
titán
válasz
bigmasterg #36515 üzenetére
sajnos ez egy ilyen dolog a hondás világban. egyfelől bátran mondom, hogy vegyél hondát, mert akárhogy is megy a fika, kurva jó autók, talán a legjobbak mert nem eszik le a gatyád és ezért az árért olyat tudnak, amit csak nagyon kevesen, miközben atombiztos a technika is. de... ugyanezzel az elánnal azt is hozzáteszem, hogy ha valóban ilyenre adod a fejed, legyen rohadt nagy türelmed, kitartásod és tudásod, hogy ne fuss bele a megszámlálhatatlanul sok bontószökevénybe, majd pedig ha találtál, akkor ne cigánykodj az árát megfizetni. olcsó húsnak híg a leve és ez a hondáknál különösen igaz. csak az adja el relatív olcsón az ilyen autóját, akinek személyes vagy anyagi indoka van rá és gyorsan kell a pénz.
minden surmó raccsingos bohóc type r-t akar, csak éppen semmi pénzük nincsen rá, majd amikor 20ezerbe kerül 4 liter olaj és 6-8e km után cserélni kell, akkor kicsit meghűl bennük a vér, hogy egy db gumi is lazán 30ezer, hogy az első gyári féktárcsa 130ezer, egy hátsó betét 20ezer, hogy az lsd mennyibe kerül, a gyári minőségi szilentek etc... és még sorolhatnám.. nem megy tönkre, ezek kopó alkatrészek, cserélni kell itt is, nincsenek csodák. nekem 14 év alatt egy termosztát ment tönkre összesen. mégis költök durván az autóra, mert így marad abszolút megbízható. mai napig újszerű. ezt adjam el 2 millióért mert valami jött-ment hülyegyerek azt mondja, hogy ez nem ér annyit? én meg azt mondom neki, hogy te kisfiú, leraksz ide 4 milliót, akkor beszélhetünk, amúgy ott az ajtó. és vérig van sértve. én meg kiröhögöm, ennyi.
sajnos ez ilyen. mindenki ül a saját kis csodáján, mert tudja, hogy mennyire jó és mai napig jó, hülye lenne eladni, világ legmegbízhatóbb sportos gépei a mai napig.
szóval ha vennél, csak a drágábbakból. ha nincs meg rá a keret, akkor viszont inkább ne vegyél hondát, mert sok idegőrléssel jár. kapni máshol is hasonlóan jó autókat, kevesebb pénzért. én pl imádtam az 1.6-os nissan sunny-t, 5 ajtós volt. de egy jó corolla is megéri a pénzét. -
zolynet
veterán
válasz
bigmasterg #36515 üzenetére
itt 'szokták' felhírdetni, de már nagyon azt se, tényleg az olyan autókat fel sem teszik, honda szeretőhöz kerülnek
az a piros crt meg nagyon rendben van, lekáderezhető
többen már megvették volna, csak családos, nem fér bele a kisebb autó ill hobbinak fenntartani sem fér bele -
Integra
titán
válasz
bigmasterg #36506 üzenetére
na, itt van az, hogy ami széthajtott azt látod a használtautón. amit hajtanak és újszerű mert vigyáznak rá, mert a tulajnak valóban van pénze üzembentartani, nem cigánykodik az olajjal és csak gyári alkatrészeket tesz be, azt meg sosem látod a használtautón, mert hirdetés nélkül elkelnek szájhagyomány útján. jóval drágábban mint a használtautón látod. 3.5-4 milláért simán elmegy egy 7gen facelift ctr.
-
neduddki
nagyúr
válasz
bigmasterg #36498 üzenetére
HI!
ajaja belnyuta tuttiba, minya lesz itt ojjan otoskartja, ogy csak pislox:- (((
udv
neduddki
-
-v-
addikt
válasz
bigmasterg #36498 üzenetére
Az szívó moci. Egy octavia rs csak 200 ló, és 1360 kiló, de 7.2 a 0-100.
Vagy egy Focus I rs, ~1300 kiló az is, 215 ló, 6.4 a 0-100...
Focus I st csak 173 lóerő, sima szívó benya, 1300 kiló, és hosszú áttételezésű a váltója, tehát elég szar a 0-100, de így is 8s...
Vagy egy második generációs civic type-r? 197 lóerő, és valami 6.5 körüli 0-100...
Vagy egy régi MX-6 -os mazda, 165 lóerő, sima szívó V6, 7.6s a 0-100... igaz az 1195 kiló csak.neduddki : jaja, autóskártya ON
Egyébként csak azért írtam, mert így adatok alapján szerintem inkább egy 6.9-re számítana az ember. -
válasz
bigmasterg #36406 üzenetére
A béemvénél az utolsó fotó tükrözve van, rgo nincs a kocsi bal oldaláról fotó...vahj miért?
-
Integra
titán
válasz
bigmasterg #36347 üzenetére
nem tudnak. csak akkor fotóznak hátulról ha úgy van forgatva a kamera.
-
-v-
addikt
válasz
bigmasterg #36215 üzenetére
-
válasz
A kép felirata lemaradt, vmi olyasmi ha yo-yo- Mléxem h : Nagyon lelombozó tudomásul venni hogy McGuyver kövér és még a kocsiját sem tudja megjavítani.
-
Sotho
őstag
válasz
Azé allroad mert bárhol bedöglik?
-
zolikaDB
veterán
válasz
bigmasterg #36112 üzenetére
Nem azt mondtam, h ateris, csak náluk meg lehet kérdezni, azt hiszem, ők piszgálgatták, van pár kép, amikor az udvarukon állt a régi kocsija a 323-as, talán ez is.
Mindenesetre, eleve nem tudom, h ennek a gyereknek hogy volt kényelmes ez a kocsi, elég szűknek tűnik. -
qdak
addikt
válasz
bigmasterg #36112 üzenetére
nem elirtad?
ha van melylada mar is magadenak tudod -
zolikaDB
veterán
válasz
bigmasterg #36066 üzenetére
Kerhet rendszamot masikat, csak ki kell fizetni.
Amugy debreceni, nem regota van itt, a nyarat vegigtalalkozozta.
Elotte a sracnak egy 323-as sedanja volt, nagy felni, ultetes. Ezen sem ez a felni volt, hanem valami szeles, lyuggatott, iszonyat peres gumival, hatul negativ dolessel.
Amugy pofara, nem nagyon messzirol nezve az allapota jo. Hogy belul/alul mi van, nem tudom.
Ha erdekel, aterinotorsportnal rakerdezhetsz. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Más ok miatt is kaphatott új rendszámtáblát. Pl lelopták az előzőt, vagy elvesztette/elhagyta a forgalmit...
-
qdak
addikt
válasz
a nem lehet a szemet dombra vonatkozik, nem a kulfoldre
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Utolsó pár sor eléggé komolytalanná teszi az egész hirdetést.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
bigmasterg #35297 üzenetére
ezeket a játékautókat mindig összekeverem
Z3, Z4, 1er... (bár az M1 Coupé szexi.)
-
Psychonaut
veterán
válasz
bigmasterg #35247 üzenetére
Hát lehetni lehet.
-
adalbert1
veterán
válasz
bigmasterg #34723 üzenetére
Engem azért vágtak meg, mert szerintük nem indexeltem kifelé körforgalomból... (mindig indexelek, illetve előttem is haladt egy autó, tehát nem is láthatták 100%-osan). Inkább elfogadtam, és befizettem a 3k-t, mint hogy emiatt esetleg bíróságra kelljen járkálni, stb (gondolom 2 rendőrrel szembe esélye se lenne nyerni 1 állampolgárnak tanúk vagy videofelvétel nélkül). Itt rögtön felmerült bennem a kérdés, hogy ha nem lennének morális korlátaim, akkor miért éljek jogkövető módon, ha mindenképp megtalálják a módot, hogy bűnösnek találjanak?
A 34617 végén feltett szerviz kérdésre tud valaki valamit mondani?
-
Integra
titán
válasz
bigmasterg #34723 üzenetére
amióta ez az idióta szabály van a pirosra, én sokkal többet megyek át a sárgán sajnos. inkább kifizetem a büntetést, mint hogy valami vadparaszt belémálljon hátulról mert nem tartotta a követési távolságot.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
bigmasterg #34552 üzenetére
ha az ember beüti hogy 400.000-től futott, 2000től gyártott autók, ÖSSZESEN 34 db (nem törött) autót dob ki. hihető
2000től gyártott autóból amúgy összesen van fent 50 ezer hirdetés.
300.000: 366. ez is nevetségesen kevés. (jó, sokan direkt nem is írják be) -
válasz
bigmasterg #34450 üzenetére
Minden lehet, és abban itt mind 1et értünk hogy nem ismerjük az esetet eléggé. De jól esik szájkaratézni
Viszont a tv csinált egy animációt (ami persze lehet f@szság is) amin szimplán átment a kocsi a másik számba. A helyszíni beszélgetésekre hivatkozva mutatták. -
Integra
titán
válasz
bigmasterg #34169 üzenetére
hidd el, nem tudja azt hosszú távon hallgatni úgy, mert szétesik a feje.
nekem is van bent egy 30 centis re audio sub a csomagtartóban, mert ez a méret szól tisztán és pontosan, nem lehet ezeket hangosan hallgatni (én legalábbis nem tudom), ez a helyes hangzáshoz kell. diszkógyereknek meg úgysem szól szépen a rendszere, csak hangosan. a kettő meg nem ugyanaz
azért kívánom, hogy egy nap legyen egy jó hifid az autóban, jó dologegyébként meg ha jazz-t hallgatok vagy klasszikust hangosan az autómban akkor mi van? mert szoktam. vagy csak a tüc-tüc a szar hangosan? nem a hangos zenén múlik alapvetően a biztonságos közlekedés.
-
válasz
bigmasterg #34169 üzenetére
Elég büntetés neki ha a hangerő miatt az első 1,5 perc után elkezd siketülni, hidd el.
-
Integra
titán
válasz
bigmasterg #33860 üzenetére
ennek simán kideríthető az előélete, ahogy mindne ritkább hondának itthon. szkeptikus vagyok vele. nekem biztos lesz egy nsx-em még, de ezekre a darabokra nem esküdnék
usa-ban vagy japánban van a legnagyobb esélye annak, hogy egy jó darabot kifogjon az ember. európában kb zéró, max az angoloknál. mivel balkormányosból kevés van, ezért marad az usa, ahol az utolsó darabokat 2005-ben értékesítették. mai napig döbbenetes áron mennek el ezek használtban is.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
omg. ez gyönyörű
-
m3tr0
őstag
válasz
+1..nagyon egyetértek.
-
válasz
bigmasterg #33810 üzenetére
Ezt csak a kerékbilincs jegyében
Erre is meg lehetne próbálni felszerelni
-
TaaT
nagyúr
válasz
bigmasterg #33810 üzenetére
Nem ment ki, csak aftermarketre lett cserélve
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #33807 üzenetére
Bocsi most látom, hogy ugyan ezt a Z3-at már linkelték.
Meg bocs, a duplázásért is. Csak közben olvasom a topicot és hamarabb válaszoltam, minthogy utol értem volna a dolgokat.
Egyébként én tavaszra / nyárra szeretnék egy 1.8-as légkondis NBFL-t. De viszonylag ritka, elég rég láttam már hahun ilyet.
-
Zewa
senior tag
válasz
bigmasterg #33779 üzenetére
Pályára?!?!
Ahhoz túl biztonságos és túlcsillapított autó.
~2milla könyékén pályára nekem egy E36 M3 3.2 kéne. Angliából behozva, kipakolva, becsövezve, kormányt átdobni bal 1-re, biztonsági tank és persze 2 kagyló, 5pontos övvel. Fap-fap, nah majd nem soká'! -
8th
addikt
válasz
bigmasterg #33008 üzenetére
Annyi. A Madness Motorsport épített kettő turbós GSI-t Bulgáriában. Egyik 420 másik 445 lóerős. Rendszám alapján ez inkább a 445lovas lesz nem a 420 de ez a lényegen nem változtat.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
bigmasterg #33026 üzenetére
nem, meg mondjuk relativ nehezen lehet vele elesni, van cuccolni is hely benne, meg nem azol meg, meg telen is hasznalhatod, meg 4 szemellyel nem kell 3x fordulni, csak 1x...
LOL
-
8th
addikt
válasz
bigmasterg #32993 üzenetére
Tényleg? Menj ki kunmadárra. Idén augusztusban a profin lekezelt pályán a komolyabb ezres sportgépek mentek a döntőben 9,6-10sec között negyed mérföldön. Szabyk a hajszállal több mint 600lóerős versenykészen (folyadékok + sofőr) 1tonna feletti fwd Ford Fiestával ment 9,3-at. De oké vonatkoztassunk el a gyorsulási versenyek világától mert ahogy Szalacsi mondaná "speciális téma". Ezt mivel magyarázod? Padon 420 lóerő az autó és mivel napi használatban van semmi sincs kidobálva belőle. Sofőrrel együtt durván 1200 kiló. Csúnyán elpicsázza a seggrakétát pedig a súly/lóerő aránya rosszabb a gördülési ellenállása, a homlokfelülete, a hajtási vesztesége, légellenállása nagyobb mint a motoré. Nem kizárt, hogy az én látásommal van a probléma de én nem azt látom, hogy egyenesben a motor lenne a jobb.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
bigmasterg #32979 üzenetére
hm, es tgk-ba kene ketto es meg lenne oldva a vonoero
Jah es megsem.
Amugy az a baj ezekkel a sportmotorokkal, hogy tomeg/LE aranyukhoz kepest egyatalan nem gyorsulnak jol
Persze egy atlag uccai autohoz kepest nezve igen, de egy olyan autohoz kepest nezve, aminek ugyanolyan tomeg/LE aranya van, a sportmotor elverzik
lasd pl Ariel Atom2, még az sem tudja azt az arányt, amit egy sportmotor, hiszen 1.6kg-t visz egy loero, megis mar az is otthagyjanem mellesleg mivel sokat forog a toltescsere hatasfoka is gyenge meg a vesztesegek is nagyobbak es tehat fajlagosan is sokat eszik
-
Integra
titán
válasz
nem is oda tervezték..
utcán viszont sokat elmennek.
amelyik meg pályán megy, annak meg már nem sok köze van sokszor a gyári állapothoz. -
-v-
addikt
válasz
Jó de az mennyit forog, 15k? És mennyi nyomatéka van, semennyi.
És nem is mennek el túl sokat azok a motorok. -
TaaT
nagyúr
válasz
bigmasterg #31155 üzenetére
"Olcsóbb használtat venni évente, mint egy újat és azt tovább használni ?"
igen
Főleg olyannak aki keveset megy az autójával...
Ma felkerültek a télik, meg is néztem 2004-esek
-
válasz
bigmasterg #31155 üzenetére
Teljesen ugyanaz az ár. Ez nálam elvi kérdés, mint hogy 1x volt csak szalonból kocsi, mert amint áthajtottam a küszöbön 20%-kal kevesebbet ért. ( Egy nagyobba akartam beszámíttatni ugyanott, és volt benne 500 km )
Meg még 1 dolog. Amikor gumi cserebere van akkor az egy jó indok a kocsinak az alját és futóművét átnézetni. Akkor meg ha áll a kocsi úgy is 1-2 napot, minek adjak ki egyszerre 200k-t, amikor évi -két évi 50-nel is meg tudom oldani, és a különbözetet meg más javítandóra költöm, v eltankolom?
-
-v-
addikt
válasz
bigmasterg #31045 üzenetére
Cayman S
Az új nagyon disznómód jól néz ki. -
hobizoli
nagyúr
válasz
bigmasterg #31045 üzenetére
X1/9 turbo
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bigmasterg #30391 üzenetére
Kicsit elkésett.
Amúgy aki ezt kitalálta azt is ütném szívlapáttal.
-
hdman
őstag
válasz
bigmasterg #30355 üzenetére
Azt kihagytad, hogy leállított motorral, 160-nal, 5 literből
Igy már teljes a kép
-
m3tr0
őstag
válasz
tolatva de 110-zel
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Negyedikben, mert ötödikben visszalassul
Mod, eksü kipróbálom valamelyik nap ezt a behajtott tükröt. Hátha 160nál még húzni fog, mert jó lesz a légellenálásom
-
-v-
addikt
válasz
bigmasterg #30300 üzenetére
Nekem egy új C5-ös Citroen kombi a 3 literes V6-os dízellel automatával jöhetne, jó nagy kényelmes utazó autónak
Természetesen csak a mostani mellé -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
bigmasterg #30112 üzenetére
Jaaaa... nézek csak nem látok.
dJ Peer: Bocs, akkor nem. Cordobában próbáltam az 1,4-et, az a 200-at nem éri el.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
bigmasterg #30100 üzenetére
Ja XL bocsi, simát néztem.
Nos az enyém 1260kg mérve volt.Ez méhtelepen lett mérve +/- 5kg
Forgalmiben is 1227kg. Igazából tele van extrákkal, és sok kicsi sokra megy alapon...tomcsi23: bezony...az csak a kocsi tömege nélkülem.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bigmasterg #30080 üzenetére
Mert ez egy ibizában szedi a lábát. Az altea meg fogyjon le!
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
bigmasterg #30080 üzenetére
De ez nem is 105 Ló
MunezXBK: "nincs kidobandó 3 kilóm" He?
Szerk: jaa, már értem.
Természetesen ez olyan helyen készült, ahol nem szabálytalan. -
Zewa
senior tag
válasz
bigmasterg #30046 üzenetére
Akkor ne gondolkozz! Menj próbálj ki párat, keress egy megfelelő példányt, vizsgáld be, ha ok, vedd meg!
Nem fogod megbánni.Aztán ne fukarkodj majd azokkal az ajándék karikákkal...
(#30047) lorcsi: "normális csomagtér" vs Corsa?! 4 ajtó vs Corsa, 323, Fiesta?
Fiesta 1.8D 60ps-t hanyagolnám, nem az igazi az a motor. -
Zewa
senior tag
válasz
bigmasterg #30041 üzenetére
Ha nem gond a 2 ülés akkor az Mx-5 nagyon jó választás. Egy tisztességben felnevelt példánnyal sok gondod nem lesz és imádni fogod, ezt garantálom!
Nem horror egy E46 fenntartása sem de jót kifogni jó áron nem könnyű. Erről tudom hogy nagyon rendben van, meg is kérik az árát. Árban mire gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest