Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy A56 rapidteszt
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Sziasztok!
2-3 napja nézegetem a topicot, most jutottam odáig, hogy kérdezzek is. .)
Egy ideje gondolkoztam rajta, hogy milyen autót kellene venni, de valahogy mindig az mx5-höz érek. (nb)
Sportos, hátsó kerék hajtás, roadster, és azt mondják, hogy nem is vészes a fenntartása.Van innen valakinek tapasztalata vele ?
Igazából rosszat még nem hallottam róla.Korábban gondolkoztam még Swift Sporton (volt korábban a családban, szerettem, olcsón fenntartható, de ennyiért lehet jobbat is venni), Civic Type-R-en (itt attól tart az ember, hogy ki van már taposva a bele), netán Corlla TS-en.
Csak ez mind FWD...
Bmw-kenk tartok a fenntartásától (bár valszeg' typeR-nek sem lenne kevesebb), plusz viszonylag régebbi modell jönne ki.
Más roadsterekkel (MG TF, MR2, Z3) megint több baj van, mint egy miata-val. Drágább hozzájuk az alkatrész, ritkábbak stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest